وحدت نکردند
با اینکه میدانستند اجماعشان مرددین را که درصد آرایشان از هر سه نفر بیشتر است، سوق میداد، امید و اعتماد و عزم واحد در جبهه ایجاد میکرد. صحنه را به پیروزی سوق میداد.
اینها میخواستند در جامعه اجماع درست کنند، اینها میخواستند ظرفیتها و فرصتها را استفاده کنند و جهش و نقش پرشکوه درست کنند، اینها خودشان را کارآمد و با برنامه میدانستند. اینها دم از مدد به جبهه مقاومت میزدند، اینها وحدت نکردند.
وحدت نکردند، تماشا کردند وحدت جمعیت رنگارنگ غربگرایان را، عرق ریختنشان را، دیدند نگرانی غزه و مقاومت را، دیدند و وحدت نکردند.
تقصیر کاندیداها است. نه عزیزان نه خدا میداند.
جریانی در انقلابیون بود که میگفت قالیباف سال ۹۶ هم روغن ریخته را خرج امامزاده کرد، میگفت این با غربگرایان فرقی ندارد، از تهمت علنی فساد کرسنت به زنگنه و روحانی قبل از اثبات در دادگاه، در تلویزیون، لذت برد و دست و کف و جیغ و هورا کشید، از شکسته شدن قالیباف در انتخابات مجلس و امروز لذت برد و خودش دروغ فساد قالیباف را به هزار مصداق پخش کرد و بعد گفت مردم به انقلابی فاسد و کارآمدی فاسد رای نمیدهند، اینها که بودند، اینها موفقیتهای رییسی شهید را هم فریاد نمیزدند چون در دولتش با مخبر و بذرپاش و که و که مشکل داشتند و آنها را هم متهم به دروغ و فساد میکردند، اینها دستآوردهای دولت رییسی را هم تقسیم میکردند برخی را نمیگفتند، اینها مجلس انقلابی را متهم کردند به دزدی و سکه و ماشین دنا و چه و چه، که هر چه رهبر بگوید کسی باور نکند. اینها حاج قاسم را هم الگوی عدالتخواهی نمیدانستند چون رابطه اش با هاشمی و لاریجانی و ظریف و روحانی خوب بود، به این کار میگفتند لابی بازی، همین را در قالیباف هم میگویند که متهمش کنند به وسط بازی، اینها آمده اند با پرچم نه به قالیباف، این هویتشان است، اینها اگر قالیباف کنار برود میگویند قهرمان نبود از ترس برملا شدن شکستش کنار رفت چنانکه گفتند همین را در ۹۶ .
اشتباه نکنید، هواداران جلیلی همه را نمیگویم، ولی این جریان پر قدرت با گفتمانی که سالها روی آن کار کرده اند، هستند، موثرند در فضای عمومی و هیچ کس مانعشان نشد. هر کس از آنها دفاع کرد شد مایه قدرتشان و هر کس از قالیباف دفاع کرد شد نماد بی اخلاقی و دست به یکی کردن حاکمان.
جایی گفتم در انتخابات مجلس، قالیباف هم اصلح است در تهران، از لیدرهایشان که به انصاف و اخلاق معروف است، نوشت "مهدیان به اسلام تو کافرم من"
اینها اینن.
از اینکه رهبری بگوید"کارآمدی" دندان به هم میفشرند، از اینکه چرا رهبری گفت "شهید خدمت" و کلمه خدمت را برجسته کرد، اذیت شدند. خدا میداند از موثرترینهای این جماعت یک ساعت با من بحث میکرد که ثابت کند رییسی دولتش انقلابی نیست. خدا میداند سال ۱۴۰۰ تا لحظه های آخر در حال تلاش بودند که جریان انقلاب به سمت جلیلی برود نه رییسی چون رییسی با خیلی ها کار میکند و آغوش بازی دارد در کار.
دنبال چه میگردید؟
سال ۸۷ بود، رهبری در قصه مرحوم کردان و نامردی های نسبت به او گفت، ناشکری میکنید و سیلی اش را میخورید.
ناشکری مان بیچارهمان میکند، خیال میکنید من در این بازی پرسپولیس استقلالیتان با قالیباف، مقابلتان هستم، باشد اینگونه فکر کنید. خدای من شاهد است این دردی که پنهانش میکنید این کثافتی که با جارو زیر قالی و قالیباف پنهانش میکنید همه مان را در بر میگیرد و میسوزاند و نابود میکند.
لجن پراکنی این جماعت سالها است که هست بگذار برچسب این و آن به پیشانی ام بزنند، خدا میداند اگر غربگرایان دوباره بر این کشور حاکم شوند همه ما مسوولیم. ما که دیدیم بی اخلاقی و لجن پراکنی ها را ، و در دهان کسی زدیم که بر ملایش کرد. دیدیم بی اخلاقی و بی عقلی عادی شده در کف مجازی و هواداری ها را و با آن کنار آمدیم.
نگویید از بداخلاقی دیگران هم بگو، اشتباه نکنید موضوع سخنم اخلاق نیست، موضوع سخنم جریانی است که بارها رهبری در خفا و علن تذکر بهشان داد و سوت زدند و رد شدند و به جای پخش سخنان او بیانیه های خود مقابل رهبری را پخش کردند همه جا، اینها همانهایی هستند که پایش برسد قوه قضائیه را هم محکوم میکنند که رفیق کذابشان زندان نرود. اینها یک خرده فرهنگند، یک جریانند و خروجی حضورشان فقط مظلومیت رییسی نبود بلکه وضعیت کاریکاتوری و دردآوری است که امروز درباره وحدت و اجماع مشاهده میکنیم.
حالا هی متوسل شوید به آسمانها. وقتی بنای بر اصلاح نیست. میبازیم چه ببریم چه ببازیم.
@ali_mahdiyan
🤝 درباره ترکیب محمدباقر جلیلی!
با عنایت به تاکید مجدد رهبری باید گفت که بخشی از جامعه حتما به دنبال تداوم مسیر شهید رییسی است و آن را درست یا غلط در دکتر قالیباف نمی بیند.
با ماندن همه کاندیدها دور دومی شدن انتخابات قطعی است و بعید نیست بین پزشکیان و یکی از آقایان جلیلی یا قالیباف باشد.
بدنه فعالی که جان خودش را هم برای انقلاب میدهد در ستادهای دکتر جلیلی است و اینها حاضر نیستند برای قالیباف بدوند.
رای آنها به ایشان در صورت لزوم، متاسفانه از باب «دفع افسد به فاسد» خواهد بود!
لذا در صورت مواجهه قالیباف و پزشکیان بعید است تیم های فعالی که روستا به روستا میروند تا رای مردم را جلب کنند تشکیل بشود و این عامل خطرناکی است.
گرچه پزشکیان آنقدر رای ندارد که دور اول را ببرد و عدم اجماع اصولگرایان مضر نیست ولی در دور دوم، حدود ۳۰ درصد جامعه قطعا با نماینده انقلابی است و دیگران در تردید به سر خواهند برد لذا این بدنه پویا نقش مهمی را ایفا میکنند که در صورت حضور جناب قالیباف خوف آن میرود که آنان بی تفاوت بمانند و اقدام درخوری نکنند.
شخصا قالیباف را فاسد نمی دانم هر چند از ضعف های او نوشته ام ولی بدنه پویای انقلابی مذهبی و حتی روستایی تفکر دیگری نسبت به ایشان دارد.
گرچه برخی انقلابیون می توانند نقش تعدیل کنندگی را ایفا کنند ولی باز هم این تصویر نمیشکند لذا باید نگران بود و این رای منفی جدی را نادیده نگرفت.
طبعا درباره دکتر جلیلی هم بخشی از بدنه متوسط شهری دچار ابهام است که این نیز با حضور برخی چهرهها و حمایت آنان قابل تعدیل است.
چنانچه سال ۹۲ نوشتم بهترین گزینه «محمد باقر جلیلی» است و حالا هم اگر ترکیب درستی از ستادهای این دو بتوان به دست آورد پیروزی قطعی است چرا که چهره دولت منحوس روحانی هنوز در اذهان جامعه خراب است و پزشکیان بطور تمام عیار با همان تیم به میدان آمده است.
در همه این حالات اگر انتخابات زیر پنجاه الی شصت درصد باشد شکست پزشکیان قطعی است و البته اینطور نیست که با افزایش مشارکت هم قطعا برنده باشد چرا که قیاس امسال با ۹۲ که روحانی تازه آمده بود و مرحوم هاشمی هم حامی او بود یا ۹۶ که هنوز مردم برای او فرصت قایل بودند و مشارکت هم ۷۳ درصدی بود نابجاست. البته پزشکیان هم ظرفیت های شخصی خاص خود را داراست ولی شخصا نگران رای آوری او نیستم.
📍 @komeilialireza
انصراف قالیباف هیچ ارزشی نداره.
فقط انصراف جلیلی، میتونه موثر باشه
چون حضور جلیلی با شارلاتانیسم اصلاحات، دوقطبی ساز شده و عده ای لجوجانه برای رای نیاوردنش، رای میدن به پزشکیان
جلیلی متاسفانه اصول سیاست ورزی رو بلد نیست.
از نحوه ی حرف زدنش تا تشخیص انصراف
انصراف قالیباف، رای او رو بسمت پزشکیان میبره و خطرش از ماندن قالیباف بیشتره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗣 پورمحمدی: من بهنفع کسی کنار نمیروم
ملاک انصراف، نظرسنجی های کنونی نمیتونه باشه چون
اختلاف آرای این ۳ نامزد با هم دیگه، نهایتش ۲،۳ ملیونه که عدد بالایی نیست در ۳۰ میلیون آرا.
انصراف قالیباف هیچ ارزشی نداره.
فقط انصراف جلیلی، میتونه موثر باشه
چون حضور جلیلی با شارلاتانیسم اصلاحات، دوقطبی ساز شده و عده ای لجوجانه برای رای نیاوردنش، رای میدن به پزشکیان.
جلیلی متاسفانه اصول سیاست ورزی رو بلد نیست.
از نحوه ی حرف زدنش تا تشخیص انصراف.
انصراف قالیباف، رای او رو بسمت پزشکیان میبره و خطرش از ماندن قالیباف بیشتره.
پس انصراف جلیلی، ترجیح داره.
8.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍 ۹ اولویت رهبر انقلاب برای دولت آینده، به برنامههای کدام نامزد نزدیک است؟
📌 رهبر معظم انقلاب دیروز برخی از ظرفیتهای کشور را نام بردند. سؤال اینجاست که کدامیک از نامزدها برای این ظرفیتها برنامه دارد.
📮 کانال رسمی اطلاعرسانی محمدباقر قالیباف
▫️ @Ghalibaf
🔗 Ghalibaf.ir
10.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 محمد باقر قالیباف در جمع هوادارنش در تهران:
🔹ما مسیر شهید رئیسی را ادامه میدهیم و کارهای نیمه تمام که در ادامه آن مسیر قرار دارد بدون وقفه ادامه میدهیم.
🔹بدانید که با چه کسانی روبه رو هستید، شما میدانید در طول مناظرات هرگز تنش ایجاد نکردیم و تنش کار ما نیست.
🔹در ۱۲ سال شهرداری تهران با دولتهای مستقر اختلاف نظر و نگاه داشتم اما هرگز با آنها وارد تنش نشدم و کار مردم را پیش بردم، دیدید در نیروی انتظامی کمتر از یک سال تبدیل به نیروی مردمی شد.
🔹در روز گذشته گفتند قالیباف با یک نفر دیگه در سال ۹۸ تصمیم گرفتند و به ما ابلاغ کردند برای فیلترینگ در حالی که سال ۹۸ اصلا مجلس نبودم و عضو شورای امنیت ملی نبودم منتظر بودم آن برادر عزیزم خودش تکذیب کند اما تا کنون اینکار را نکرده است.
حضور حجتالاسلام حاج علیرضا پناهیان در کنار دکتر قالیباف
🎥 نماهنگ اصلح کیست 👉
📻 پادکست اصلح کیست 👉
#قالیباف
#انتخابات
طلاب حامی محمدباقر قالیباف | قم 🇮🇷
🆔 @ghalibaf_tollab
💠 فردای بدون اجماع
🔹 مقدمه اجماع رأیدهندگان، اجماع نخبگانی در سطح نامزدهای جریان انقلاب است و پیروزی و شکست یک نامزد در انتخابات بدون پدید آمدن اجماع، به هر حال یک باخت را رقم خواهد زد! چرا که هدف، صرفاً انتخاب یک نفر از جریان انقلاب نیست، بلکه روی کارآمدن شخصی «کارآمد با رأی بالا» است. موضوعی که در شرایط کنونی جز با اجماع حاصل نمیشود.
🔸 از پیامدهای عدم اجماع میتوان به مواردی از قبیل "ایجاد و تشدید شکاف در میان پایگاه اجتماعی جریان انقلابی"، "شکلگیری دولتِ ضعیف"، "خدشه به تصویر کشور در عرصه بینالملل"، "پیدایش انتظارات متعارض و تحمیل به رئیسجمهور منتخب"، "قطبیشدن جریان انقلاب و ایجاد تعارض گفتمانی" و "شکلگیری خاطره عمومی نامطلوب و ممانعت از همکاری در آینده" اشاره نمود.
🔹 اگرچه در مدت زمان پیدایش این پیامدها، یا نوع آنها و حتی بروز برخی از آنها بتوان مناقشه داشت، اما فردای بدون اجماع، تیره است و این تیرگی میتواند در ضمن آنکه از قدرت دولت بکاهد، قدرت نظام را نیز کاهش دهد و موجب بروز تعارضات اجتماعی گردد. در هر صورت باید توجه داشت که همه ما حامی انقلاب هستیم و نباید اجازه دهیم اختلاف مصداقی به اختلاف مبنایی دامن زند.
✍🏻 به قلم سعید نادری اصل | پژوهشگر هسته بازاریابی سیاسی
📄 برای مطالعه متن کامل یادداشت میتوانید به این نشانی مراجعه نمایید.
#هسته_بازاریابی_سیاسی
#مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
➖➖➖➖➖
✅ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
✅ لزوج اجماع انقلابیون
آرای جلیلی،
فقط آرای ایدیولوژیک و انقلابی است
و آرای قالیباف،
هم آرای ایدئولوژیک و انقلاب
ی و هم آرای خاکستری و توده ای...
لذا انصراف قالیباف ترجیح داره.
گول جوسازی ها رو نخورید..
من ۲۰ ساله تجربه دارم..
آرای انقلابیون حداکثری، ۲۰ درصد جامعه هست و لذا برای پیروزی به آرای اقشار خاکستری و توده ای نیاز دارند که جلیلی نمیتونه این آرا را جذب کنه بعلت
۱. عدم کاریزمای شخصیتی اش
۲. بیان نخبگانی و غیرعامه پسندش
۳. رای منفی شدیدش بعلت
ترورشخصیت شدید و نماد جنگ و عدم مذاکره و فیلتر و گشت ارشاد شدن در غالب اذهان عمومی.
لذا باید هوشمند بود و جوزده و شعارزده عمل نکرد..
واقعا موندم چرا برخی افراد و کانالهای انقلابی، جامعه ایران را نمیشناشند و فقط خودشون رو مردم ایران میدانند..
به تلگرام و اینستاگرام سربزنید تا بفهمید انقلابیون حداکثری، فقط ۲۰درصدند...
سوابق انتخابات ما هم همینو نشان میده..
همیشه اقشار خاکستری و رای توده ای، تعیین کننده ی رییس جمهور بوده است..
😶
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‼️ حجه الاسلام پور محمدی: آقای پزشکیان، مربی توانمندی نیست و دیگران او را اداره خواهند کرد
◽️پزشکیان تفکر منسجم مدیریت عالی کشور را ندارد. تجربه و قدرت ایجاد اجماع را هم ندارد.
◽️من هیچ طمعی برای رسیدن به جایگاه ریاست جمهوری ندارم اما نگرانم!
#انتخابات
💠 پایگاه رسمی حجة الاسلام پورمحمدی
🌐 @Pourmohammadi_org
💠 اهلسنت و انتخابات ریاستجمهوری، متن و حاشیه
✍ حجتالاسلام مهدی مسائلی
🔸 در انتخابات ریاست جمهوری ایران پیروان تمام ادیان الهی یا حتی مذاهب اسلامی امکان کاندیدا شدن در انتخابات را ندارند!
🔸 طبق اصل یکصد و پانزدهم قانون اساسی رئیس جمهور باید «معتقد به مبانی جمهوری اسلامی ایران و مذهب رسمی کشور» باشد و از آنجا که در اصل دوازدهم قانون اساسی تنها مذهب «جعفری اثنی عشری» به عنوان مذهب رسمی کل کشور شناخته شده است، از میان مسلمانان اهلسنت نیز کسی نمیتواند کاندیدای این مقام شود. ولی با این حال، همه مردم ایران رأی یکسانی در انتخاب رئیسجمهور دارند و میتوان گفت انتخابات ریاست جمهوری در ایران مظهر رأی جمعی تمام طیفهای قومی و دینی و مذهبی ایران است.
🔸 طبق آمارهای رسمی بیش از 99 درصد جمعیت ایران مسلمان هستند و از این جهت رأی غیرمسلمانان نمیتواند تأثیر زیادی بر روند انتخاب رئیسجمهور در ایران داشته باشد ولی جمعیت مسلمانان غیرشیعه به گونهای است که تأثیرگذاری قابل ملاحظهای بر انتخابات دارند. به همین خاطر کاندیدهای ریاست جمهوری و جریانهای هوادار آنها توجه خاصی در جلب رأی اهلسنت به خود دارند.
⭕️ در این یادداشت قصد داریم مشارکت اهلسنت در انتخابات ریاست جمهوری و متن و حواشی آن را بررسی کنیم.
📍عناوین مورد بحث:
🔘میزان تاثیر گزاری اهلسنت در انتخابات
🔘اهل سنت و رای به کاندیدای اصلاحطلب
🔘معادلات حضور اهلسنت در قدرت اجرایی
🔘حضور نخبگان اهلسنت یا سهم خواهی مذهبی
🔗 متن کامل یادداشت:
http://okhowah.com/fa/13996
┄┄┅┅┅┅┅┅ ✦ ┅┅┅┅┅┅┄┄
💠 @okhowahmag
┄┄┅┅┅┅┅┅ ✦ ┅┅┅┅┅┅┄┄