📝 روزنامه خراسان نوشت:
◀️ همان طور که پاسخ موشک در سفارت، موشکی بود، پاسخ به ترور حاج اسماعیل، تروری است هم وزن. در نتیجه باید هر چه زودتر محور مقاومت را از اعتیاد به موشک و پهپاد نجات داد و ظرفیتهای جدید فرماندهان محور مقاومت را به نظاره نشست. همان طور که مقامات ایران، تحریم را در برخی از حوزهها تبدیل به فرصت کردند، این بار نیز باید ناامن کردن تل آویو را به یک هدف جدید تبدیل کنیم.
🔴 هشدار تند و بیسابقه روزنامه جمهوری اسلامی به روند خطرناک انتصابات دولت پزشکیان
🔻این روزنامه در سرمقاله شماره سه شنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ یا عنوان «رئیس جمهور نهجالبلاغه خوان» می نویسد:
🔸«بعضی دیگر از افرادی که حکم گرفتهاند نیز علاوه بر اینکه مسئولیتی که برعهده آنها گذاشته شده با رشته تحصیلی و سوابق کاریشان تناسبی ندارد، در شرایطی زندگی کرده و میکنند که به احتمال بسیار زیاد از وضعیت معیشتی اقشار ضعیف اطلاعی ندارند»
در بخش دیگری از این سر مقاله آمده است:
🔸«نگرانی فقط درباره این چند فقره حکم صادرشده نیست، آنچه نگرانکننده است روندی است که شروع شده است. این روند اگر ادامه پیدا کند، از وعدههای انتخاباتی رئیس جمهور دولت چهاردهم چیزی باقی نخواهد ماند و ایشان از تکیه بر کارشناسی و نزدیک شدن به اقشار ضعیف جامعه محروم خواهد شد.»
🔻این روزنامه همچنین در تذکر دیگری از زبان شهید بهشتی در صفحه اول نوشت:
هر وقت دیدید خدای ناکرده خط مدیریت مملکت دارد به سمت سروران حکومت کنندهی جدای از مردم، تافتههای جدا بافته، پر توقع پرافاده، بیکاره و بیثمر حرکت میکند؛ بدانید انقلاب منحرف شده است.
📌متن کامل سرمقاله هشدار آمیز روزنامه جمهوری اسلامی:
https://B2n.ir/d76518
🗣 محمدرضا اعتصام، حقوقدان و یکی از وکلای افسانه بایگان:
◀️ خانم افسانه بایگان بنا بر عنوان اتهامی «انتشار تصاویر مبتذل» [حضور بی حجاب در اماکن عمومی و انتشار عکس خود در شبکه های اجتماعی] به پرداخت مبلغ دو و نیم میلیون تومان جزای نقدی، جایگزین و بدل از ۹۱ روز حبس تعزیری به عنوان مجازات اصلی و همچنین به ۱۸ ماه ممنوعیت از هرگونه فعالیت در فضای مجازی و منع خروج از کشور به عنوان مجازات تکمیلی محکوم شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹قاب های منتشر نشدهای از روزی که حاج قاسم سلیمانی، شهید هنیه را به دیدار رهبر انقلاب آورد.
🌹🌹🌹🥺
هدایت شده از خاطرات هاشمی رفسنجانی😑
📝خاطرات هاشمی - سه شنبه ۱۶ مرداد ۱۳۸۰
🔸دیدار اعضای شورای مرکزی اتحادیه دانشجویان مستقل و طرفدار اعتدال با هاشمی و تظلم خواهی از رفتار مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی
🔸دیدار عباس شیبانی و پیشنهاد مدارا با اعضای نهضت آزادی ایران
🔸مصاحبه با مدیران دانشکده علوم سیاسی باقر العلوم
🔸در ادامه راهکار حل مشکل انتخاب حقوقدانان شورای نگهبان توسط مجلس با ارجاع رهبری به مجمع؛ انتخاب اعضای حقوقدان توسط نمایندگان مجلس ششم با رای شکننده و عجیب!
📌متن کامل روزنوشت:
⭕️ اعضاى شوراى مركزى اتحاديه انجمنهاى دانشجويان مستقل و طرفدار اعتدال آمدند و گفتند، در دو سال گذشته، در دانشگاه آزاد اسلامى، موفقيت ممتازى به دست آوردهاند، ولى اخيراً آقاى [عبدالله] جاسبى، [رییس دانشگاه آزاد اسلامی] و به خصوص آقاى سيادتى، مشاور آقاى جاسبى، با آنها بدرفتارى دارند و استمدادكردند.
⭕️ دكتر [عباس] شيبانى آمد. پيشنهاد داشت، با اعضاى نهضتآزادى با مدارا رفتار شود و از وضع بد خرمشهرگفت؛ به خاطر خشكسالى و كسادى.
⭕️ عصر، مصاحبهاى با دانشكده علوم سياسى باقرالعلوم دربارة ويژگىهاى انسان داشتم. مجلس، امروز براساس مصوبه ديروز مجمع [تشخیص مصلحت نظام]، براى دو حقوقدان شوراى نگهبان، رأىگيرىكرد و اكثريت مطلق نياوردند، سپس در رأىگيرى مجدد، با اكثريت نسبى ضعيفى انتخاب شدند. حدود 60 رأى، از 242 رأى؛ بيش از 160 نفر، رأى سفيد دادند.
⭕️ در فيليپين، توافقنامهاى بين دولت و گروه [شبه نظامی اسلامی] ابوسياف منعقد شد.
😶
﷽
#تقویم_علما
📅 امروز چهارشنبه
☀️ 17 #مرداد ماه 1403 شمسی
🌙 2 #صفر 1446 قمری
☀️ #شمسی
➕ درگذشت سید ابن طاووس،
عارف کبیر، نقیب شیعیان در زمان حکومت مغول و نویسنده کتابهای اقبال الاعمال و لهوف و... (۶۴۵ش)
➕ درگذشت سید محمدهادی میلانی،
مرجع بزرگ تقلید، ساکن در مشهد (۱۳۵۴ش)
➕ درگذشت سید ابوالقاسم خویی از مراجع بزرگ تقلید، ساکن در نجف (۱۳۷۱ش)
➕ درگذشت ابوالحسن شیرازی،
فقیه فعال در انقلاب اسلامی ایران و نخستین امام جمعه مشهد در جمهوری اسلامی ایران (۱۳۷۹ش)
🌙 #قمری
➕ احضار اهل بیت امام حسین (ع) به مجلس یزید بن معاویه(۶۱ق)
➕ولادت ابن سینا
حکیم، فیلسوف و ریاضیدان شیعه (۳۷٠ش)
➕ درگذشت احمد امین،
عالم شیعی و نویسنده تفسیر الکبیر (۱۳۹۰ق)
#تقویم_علما
🌺🌺🌺🌺🌺
🔰درگذشت آیت الله #سیدابوالقاسم_خویی از مراجع تقلید ساکن در نجف (۱۳۷۱ش)
🔹سید ابوالقاسم موسوی خویی (۱۲۷۸-۱۳۷۱ش) از مراجع تقلید شیعه، رجالی و نویسنده معاصر می باشد.
🔸وی در ۱۵ رجب ۱۳۱۷ق مطابق با ۲۸ آبان ۱۲۷۸ش در شهر خوی آذربایجان غربی به دنیا آمد و در ۱۳ سالگی عازم نجف اشرف شد و مدت ۶ سال در مقدمات و ۱۴ سال در سطوح و خارج صرف آموزش علوم دینی کرد.
🌀 میرزای نائینی و محمدحسین غروی اصفهانی، شیخ الشریعه اصفهانی و آقا ضیاء عراقی از برجستهترین اساتید او می باشند.
☄وی در سال ۱۳۵۲ ق از برخی اساتیدش اجازه اجتهاد دریافت کرد و بعدها ۱۴ نفر از مراجع نجف اعلمیت ایشان را تایید کردند.
🔷آغاز رسمی مرجعیت خویی در ایران پس از درگذشت آیت الله سید حسین طباطبایی بروجردی و در عراق پس از درگذشت آیت الله سید محسن طباطبائی حکیم می باشد.
🔶خویی، در طول هفتاد سال تدریس، یک دوره کامل درس خارج فقه و شش دوره درس خارج اصول فقه را تدریس کرده و دوره ای کوتاه هم به تدریس تفسیر قرآن پرداخت. عالمانی از جمله سید محمدباقر صدر، میرزا جواد تبریزی، سید علی سیستانی، حسین وحید خراسانی، میرزا علی فلسفی از شاگردان او می باشند.
📚 آثار او در مجموعهای پنجاه جلدی با عنوان «موسوعة الامام الخوئی» گردآوری شده که مشهورترین آنها معجم رجال الحدیث و البیان فی تفسیر القرآن می باشد.
◾️وی سرانجام پس از دو سال حصر خانگی، در ۸ صفر ۱۴۱۳ق مطابق با ۱۷ مرداد ۱۳۷۱ش، به علت بیماری مرموز قلبی در کوفه درگذشت و در کنار مسجد الخضراء در صحن حرم امیرالمؤمنین دفن شد.
#زندگی_نامه
27.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مروری بر زندگی آیت الله #سیدابوالقاسم_خویی