هدایت شده از خاطرات هاشمی رفسنجانی😑
📝خاطرات هاشمی - چهارشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۸۰
🔸دیدار مسئولان ستاد رسیدگی به امور آزادگان و استماع گزارش عباسعلی وکیلی
🔸دیدار بهروز بوشهری و گزارشی از فعالیت مناطق آزاد و بویژه قشم
🔸دیدار مشورتی شیخ مصطفی پورمحمدی پس از جدایی از وزارت اطلاعات برای پذیرش پیشنهاد سمت نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه آزاد اسلامی و یا سازمان تبلیغات اسلامی که البته هر دو سمت تحقق نیافت!
📌متن کامل روزنوشت:
⭕️ جمعى از مديران ستاد [رسیدگی به امور] آزادگان، همراه جمعى از آزادگان آمدند. آقاى [عباسعلی] وكيلى، [رییس ستاد]، گزارشكار داد و من به مناسبت سالگرد شروع آزادى اسرا صحبت كردم و اثر وجودى ايثارگران در جامعه و تاريخ را توضيح دادم. آقاى [بهروز] بوشهرى، [مدیرعامل سابق منطقه آزاد قشم] گفت، وضع مديريت مناطق آزاد و به خصوص قشم، خراب است.
⭕️ عصر آقاى مصطفى پورمحمدى، [معاون سابق وزارت اطلاعات] آمد وگفت، به او پيشنهاد شده كه نماينده دفتر رهبرى در دانشگاه آزاد اسلامى باشد؛ مشورتكرد.قرار شد بررسىكنم و بعداً جواب بدهم. احتمال احاله مسئوليت سازمان تبليغات اسلامى را مىدهد؛ چون گويا بناست آقاى [محمود محمدی] عراقى، [رییس سازمان تبلیغات اسلامی] به سازمان [فرهنگ و] ارتباطات[اسلامی] برود. موج محكوميت اسرایيل، به خاطر اشغال بيتالشرق، [مقر رسمی تشکیلات خودگردان فلسطين] و ورود به شهرهاى فلسطينىكرانه باخترى [رود اُردن]، اوج گرفته است.
😶
﷽
#تقویم_علما
📅 امروز پنجشنبه
☀️ 25 #مرداد ماه 1403 شمسی
🌙 10 #صفر 1446 قمری
☀️ #شمسی
➕ درگذشت سید عبدالاعلی سبزواری از مراجع تقلید ساکن در نجف ( 1372 ش)
🌙 #قمری
➕ درگذشت ملا جعفر شریعتمدار تهرانی از پیشگامان مبارزه علیه روسها(۱۲۶۳ق)
➕ درگذشت سید عبدالهادی شیرازی از مراجع تقلید شیعیان در نجف(۱۳۸۲ق)
➕ درگذشت محمدباقر ملکی میانجی، فقیه، قرآنپژوه (۱۴۱۹ق)
#تقویم_علما
🔰درگذشت آیت الله #سیدعبدالهادی_شیرازی از مراجع تقلید شیعیان (۱۳۸۲ق)
🌀 سید عبدالهادی شیرازی (۱۳۰۵-۱۳۸۲ق) از مراجع تقلید شیعه ساکن نجف در قرن ۱۴ قمری است.
🔹وی در سال ۱۳۰۵ق در سامرا به دنیا آمد. پدرش در همان سال از دنیا رفت. سرپرستی وی تا ۷ سالگی بر عهده میرزای شیرازی و پس از آن با فرزند وی سید علی شیرازی بود.
🔸وی پس از گذراندن تحصیلات مقدماتی در سامرا عازم نجف شد و در دو دوره منفصل(۶ سال) در دروس مراجع نجف شرکت کرد و بعد از ارتحال استادش، یکی از کرسی های مهم تدریس را به عهده گرفت.
🍁از مشاهیر اساتید ایشان آخوند خراسانی، شیخ الشریعه اصفهانی، محمدباقر اصطهباناتی و سیدعلی شیرازی قابل اشاره اند.
☄وی از شیخ الشریعه اصفهانی و شیخ عباس قمی و برخی دیگر اجازه روایت دریافت نموده است.
🔺علامه جعفری و آیت الله سیدعبدالکریم کشمیری از شاگردان شناخته شده وی می باشد.
🔷آثاری از ایشان در مسائل فقهی و اصولی از جمله استصحاب، صوم، صلات و لباس مشکوک بر جای مانده است.
🔶ایشان در جریان انقلاب ضد انگلیسی مردم عراق، آیت الله محمدتقی شیرازی را همراهی می کرد.
⚡️ مرجعیت وی با درگذشت سیدحسین طباطبایی قمی در سال ۱۳۶۶ ق شروع شد و با ارتحال آیت الله بروجردی توسعه پیدا کرد. فتوای ضد کمونیستی او در دوره حکومت عبدالکریم قاسم که مبلّغ کمونیسم بود، مشهور است.
◾️او ۱۳سال پایانی عمرش را با نابینایی گذراند و سرانجام در ۱۰ صفر ۱۳۸۲ق (۲۲ تیر ۱۳۴۱ ش) در کوفه بر اثر بیماری درگذشت و در حرم امام علی(ع) به خاک سپرده شد.
🌹🌹🌹
15.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☄رویای صادقه آیت الله #سیدعبدالهادی_شیرازی ( ره ) ️به روایت آیت الله وحید خراسانی
🌀مرحوم آقای حاج سید عبد الهادی به من گفتند: شبی در خواب دیدم که حضرت #امام_حسین(ع) به همراه #حضرت_ابوالفضل (ع) به بیرونی منزل تشریف آورد و فرمود: دفتر روضه خوانها را بیاور و نام آنها را بخوان!
🔹چند نفر خوانده شد. به یکی از آنها که رسید فرمود: او را خط بزن، و آقای سید جعفر شیرازی را به جای او بنویس.
🔸فرمودند: از خواب بیدار شدم، وقتی سید جعفر آمد، از او پرسیدم در این ایام کار فوق العاده ای انجام داده ای؟
🍁 گفت: دیشب که شب اول محرم بود، از حرم امیر المؤمنین علیه السّلام بیرون می آمدم که چشمم به در و دیوار سیاه پوش افتاد، به خاطرم رسید که روضه زیاد شنیده و گریه بسیار کرده ام، اما کسی را نگریانده ام. خوب است کتاب مقتلی تهیه کنم و به منزل ببرم و برای اهل منزل از روی آن کتاب بخوانم تا ثواب روضه خواندن نصیبم شود؛ این کار را انجام دادم و اهل منزل را به فیض رساندم.
🔰آرامش در سایه توکل و یاد خدا
🔹قبل از رسیدن آقا #سیدعبدالهادی_شیرازی رحمهالله به مرجعیت، در حضور ایشان سخن از قحطی و گرانی شد، فرمود: «لِلَّهِ خَزائِنُ السَّماواتِ وَ الْأَرْض؛ گنجینههای آسمانها و زمین از آن خداست».
🔸به چیزی غیر از توکل و یاد خدا برای انسان آرامش حاصل نمیشود، و چیزی غیر از اعراض از یاد خدا و غفلت، زندگی را تلخ و ناگوار نمیکند.
📚در محضر بهجت، ج۲، ص۲۴۵.