🔻جرد کوشنر (داماد ترامپ):
🔸با کشته شدن نصرالله و حذف حداقل ١۶ فرمانده ارشد تنها در ٩ روز، اولین روزی بود که به خاورمیانه بدون زرادخانه کامل ایران که هدفش اسرائیل است، فکر کردم.
🔹حرکت درست برای آمریکا این است که به اسرائیل بگوید کار را تمام کند. خیلی دیر شده و این تنها جنگ اسرائیل نیست.
🔸من ساعتهای بی شماری را صرف مطالعه حزبالله کردهام، ۲۷ سپتامبر، مهمترین روز برای خاورمیانه از زمان دستیابی به توافق ابراهیم است.
این امر مهم است، زیرا ایران اکنون کاملاً در معرض خطر است.
🔹دلیل عدم تخریب تاسیسات هستهای ایران به رغم سیستمهای دفاعی ضعیف هوایی، این بود که حزبالله مانند یک اسلحه پُر به سمت اسرائیل بود.
🔸ایران چهل سال گذشته را صرف ساختن این قابلیت به عنوان عامل بازدارنده برای خود کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 حزب الله لبنان از نگاه چامسکی!
🔸خبرنگار: آیا حزبالله سازمان تروریستی است؟
🔹چامسکی: نه! تروریستهای واقعی آمریکا و اسرائیل هستند. تنها دلیلی که حزب الله توسط رسانهها و اصحاب غربی تروریست نامیده میشود اینکه جرات کرد در برابر جنونِ نسلکشی اسرائیل و آمریکا مقاومت کند.
ابوالفضل ظهرهوند دیپلمات باسابقه و نماینده مجلس در گفتگویی (ویدئو اول) گفت:
"اگر جلیلی رئیس جمهور بود اسرائیل جرئت این اقدامات را نداشت."
در پاسخ به سوال مجری که درباره آقای قالیباف هم همین نظر رو دارید گفت:
"من بحثم در مورد آقای جلیلیه چون به هرحال جلیلی منسجم تره و بدنش رو هم میتونه همسو بکنه دقیقا مثل شهید نصرالله و حزب الله که بدنه یکپارچه تری داره."
این تحلیل ظهره وند زمانی جالب تر می شود که در ایام انتخابات (ویدئو دوم) اتفاقات و تحولات امروز منطقه را با این اظهارات پیش بینی کرده بود:
"الان (قبل انتخابات) اسرائیل دارد وقت میخرد تا ببیند نتیجه انتخابات ایران چه میشود، فعلا به لبنان کاری ندارند اما اگر پزشکیان رئیس جمهور شود منطقه دچار بحران و تنش خواهد شد."
🖌تایم لاین انقلاب
13.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سنگ تمام مجری عراقی در پخش زنده برای سیدحسن نصرالله!
ای جناب نصرالله آیا دفاع از غزه فقط بر عهده تو بود و یک میلیارد مسلمان وظیفهای نداشتند؟
یک به یک پرپر شدند این روزها عمّارها
پس چه شد آن انتقام سخت میداندارها؟
پس چه شد آن انتقام سخت ای مردانِ مرد؟
خستهایم از این همه اصرارها... انکارها...
داغداریم؛ آری آری... داغدار لالهها
بیقراریم؛ آری آری... بیقرارِ یارها
میکُشند از ما چه بیرحمانه، بیاحساسها
میکُشند از ما چه بیاندازه، بیمقدارها
این که زیر خاک و خون مانده است، "حزبالله" نیست
آرزوی انتقام ماست در آوارها
آه... پرپر گشت "اسماعیل"... "ابراهیم" سوخت
از غم "سیدحسن"... آتش گرفتم بارها
"انتقام ماست قطعی... انتقام ما..." چه شد؟
آه از این تکرارها... تکرارها... تکرارها...
آرزوها ابر شد؛ چون فرصتی کوتاه رفت
"جاء نصرالله" میخواندیم، "#نصرالله" رفت
#رضا_یزدانی
🌹🌹🌹🥺
🔸این تصویر شهید سید حسن نصرالله نیست. این سید هاشم صفی الدین است، مردی که سال ها برای جانشینی او آماده شده است. مردی که در ظاهر شبیه به سید حسن هست که گویی برادر هستند، حتی صداشون هم شبیه به هم است. اما تفاوت هایی بین این دو نفر وجود داره!
🔹شهید سید حسن در طول عمر خود به رهبری میانه رو معروف بود، نفوذ و جایگاه تاریخی او غیرقابل انکار است، اما رویکرد او اغلب با عمل گرایی توصیف می شد. صفی الدین تمام خصوصیات سید حسن رو هم از جایگاه فکری، مدیریتی و رهبری داره، اما مواضع سید هاشم تهاجمی تر خواهد بود، و از رهبری دیپلماسی نصرالله به سمت رویکردی بیشتر نظامی حرکت خواهد کرد.
🔸نتانیاهو و رژیم صهیونیستی از اینکه سید حسن نصرالله را ترور کرد، پشیمان خواهد شد
🖌سید حسینی
اعلام آمادگی دولت لبنان برای اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ سازمان ملل
🔹نخستوزیر لبنان: هیچ گزینهای جز راهحل دیپلماتیک نداریم. ارتش لبنان آماده اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ سازمان ملل در صورت فراهمشدن شرایط لازم، است
🔹بر اساس قطعنامه شماره ۱۷۰۱ شورای امنیت سازمان ملل، حزبالله لبنان باید به ساحل شمالی رودخانه لیتانی عقبنشینی کند تا راه را برای استقرار ارتش ملی لبنان و نیروهای حافظ صلح هموار سازد.
🔹همچنین ارتش اسرائیل موظف است با آغاز استقرار این نیروها، نیروهای خود را از مناطق جنوبی لبنان خارج کند.
لبنان پس از سیدحسن نصرالله
https://hammihanonline.ir/fa/tiny/news-21939
ahmadzeidabad
اما بعد....!
بعد از فرونشستن خشمها و سوگها، مسئولان کشور لازم است در این باره بیاندیشند که چرا کار در لبنان به این نقطه رسید؟
آیا آنچه رخ داد، قابل انتظارشان بود؟ اگر بود، چرا مانع وقوع آن نشدند و اگر نبود، چه علل و عواملی مانع دیدن واقعیت و پیشبینی آن شد؟
به نظر من، یکی از عوامل اصلی این قبیل امور، جلوگیری از طرح نظرات مخالف و انتقادی در سطح عمومی است. نقطه قوت اسرائیل نسبت به برخی کشورهای خاورمیانه این است که هر استراتژی، سیاست و تصمیم نهادهای رسمی، قابل نقد عمومی از سوی نیروهای منتقد و مخالف به صریحترین و عریانترین شکل ممکن است. همین مسئله زوایای مختلف موضوع را پیش چشم تصمیمگیران میآورد و آنان را نسبت به عواقب تصمیمشان هشیار میکند و یا در صورت نادیده گرفتن هشدارها به پای میز پاسخگویی میکشاند.
در برخی کشورها از جمله کشور ما اما گویی برخی تصمیمات سیاسی، مقدس و مطلقاً پرسشناپذیرند به طوری که اگر شهروندی از زاویهای متفاوت، خطرات و تهدیدات آتی یک تصمیم را گوشزد کند، بلافاصله به عنوان عامل یا ستون پنجم دشمن معرفی میشود!
در واقع این روش کار را به جایی رسانده است که عدهای تحت عنوان "نیروی ارزشی یا انقلابی" اظهارنظر را هم فقط حق انحصاری خود میدانند و حتی برای رئیسجمهور و وزیران کابینه نیز کمترین شایستگی و جایگاهی برای ارائۀ نظرات خود نمیبینند! همینها با ایجاد فضای رعب و تهمت، مانع سنجش همهجانبۀ تصمیمات سخت در این دنیای پیچیده و بغرنج میشوند و با تحمیل نظرات سطحی و هیجانی و پرهزینۀ خود به حکومت، سبب بروز تکرار فجایع در کشور میشوند.
آنچه در لبنان علیه حزبالله رخ داد، مسئلۀ کوچکی نیست که بتوان آن را کماهمیت شمرد و یا منحصر به همین مورد نیست که قابل تکرار نباشد. خیزی که دولت نتانیاهو برداشته است، ابعاد گستردهای دارد. به رغم ظاهر ماجرا کارش را هم با هماهنگی با بسیاری کشورها پیش میبرد. مقابله با این وضعیت، همۀ توان فکری مجموعۀ نخبگان ایرانی را طلب میکند.
#احمد_زیدآبادی
ahmadzeidabad
برخی برای پاسخ نظامی خیلی بی تاب اند.احساس و غرور مقدس شان محترم، اما حکومت داری و جنگ دو رکنی هستند که از احساس نمی گذرند بلکه از محاسبه نشات می گیرند.هر پاسخی به دشمن ٣شرط دارد که عنصر زمان و روش پاسخ تعیین کننده است.
-بازدارنده باشد
-اقناع کننده باشد
-جنگ نشود.
روش و زمان را به قوه عاقله نظام بسپارید.معصوم گفت پیروزی در صبر است.اما ما در جنگ، بسان توابین کربلا نباید دنبال کنیم.
جمهوری اسلامی که من می شناسم مصادیقی از تروریستها و آدم کشان قبل و صدر انقلاب اسلامی را ١٢ تا سی سال بعد تنبیه کرد و این زمانی بود که جامعه دیگر جنایت آنان را فراموش کرده بود.به قوه عاقله نظام اعتماد کنیم.۴۵سال امتحان پس داده است.
@dr_a_ganji