📢 پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت مرحوم حاج حبیبالله پورمحمدی از مبارزین قدیمی نهضت اسلامی
✏️ بسم اللّه الرّحمن الرّحیم
درگذشت مرحوم آقای حاج حبیب الله پورمحمدی رحمة الله علیه را که پدر محترم دو شهید عزیز و خود و فرزندانش از مبارزان قدیمی نهضت اسلامی بودند به خاندان گرامی و منسوبان و دوستان ایشان تسلیت عرض میکنم و رحمت الهی و حشر با فرزندان شهیدش را برای ایشان مسالت مینمایم.
سیّدعلی خامنهای
۱۴۰۳/۷/۲۰
حاج حبیبالله پورمحمدی ماهونکی از مبارزان دوران نهضت اسلامی و پدر دو شهید دوران دفاع مقدس شهیدان محمد و علیرضا است که در کارنامه پرافتخار دوران مبارزاتی وی، ضبط سخنرانی ماندگار و تاریخی حضرت امام خمینی (ره) سال ۱۳۴۲ در مدرسه فیضیه قم به عنوان یک سند ماندگار در تاریخ انقلاب اسلامی دیده میشود.
🌀 شب قدر حوزههای علمیه
📝 آزمون مهم جامعه مدرسین
🖋 علی مهدوی
🔸 شب انتخاب اعضای شورای عالی، شب قدر حوزههای علمیه است. چراکه راهبردها و سیاستهای کلان حوزه علمیه به دست شورای عالی است. طبعا شورای قوی و منسجم به حوزه حیات میبخشد، کما اینکه شورایی ضعیف میتواند حوزه را تکبعدی، منزوی یا در سراشیبی انحطاط و ارتجاع قرار دهد!
♨️ این شورای عالی است که انتخاب میکند به اوامر رهبری و آنچه شورای عالی از اساس برای آن تأسیس شده است تن بدهد یا ندهد.
🔺 این شورای عالی است که تعیین میکند القاب، مدارک و اصالتهای حوزوی احیا و ضابطهمند شوند؛ یا همگی به فراموشی تاریخ سپرده شوند و هویت حوزوی به القاب و مدارک معادل دانشگاهی فروخته شود.
🔺 این شورای عالی است که تعیین میکند طلبه از روز ورود به حوزه، احساس ارزشمندی کند، در طول تحصیل استعدادسنجی و پالایش شود و پس از دو تا سه دهه درسخواندن بداند در چه زمینههایی امکان ادای تکلیف دارد؛ یا همه طلاب بر اساس یک برنامه غیر منعطف و تکبعدی اجبار به تحصیل شوند و نتیجه، ریزش حداکثری باشد.
🔺 این شورای عالی است که تعیین میکند، در نظام آموزشی حوزههای علمیه #سنن_حوزوی حاکم باشند تا طلاب ملا و عالِم بار بیایند؛ یا با ترمی واحدی کردن فضای آموزشی حوزه، عملا اتمسفر پاسکردنهای بدون فهم مطلب و خوانش شب امتحانی، تلخیصخوانی و حاکمشدن حفظمحوری، کمکم عالمشدن و ملاشدن کمرنگ و بیرنگ شود. به تعبیر رهبری دانشگاهیشدن حوزه #ارتجاع است.
🔺 این شورای عالی است که میتواند وضعیت اداری و ساختاری حوزه را پویا، فعال و بر اساس شایستهسالاری تعریف کند، یا کاری کنند حوزه به روزی بیفتد که دیوانسالاری اداری آن از وضعیت وزارتخانهها اگر بدتر نباشد، بهتر هم نباشد؛ تا جایی که نخبه حوزوی احساس خفگی و بیارزشی کند و گرفتار اسنپ و بورس و ... شود!
❇️ خلاصه، این شورای عالی است که این مقدرات و دیگر مقدرات مهم حوزههای علمیه را رقم میزند...
امیدواریم جامعه مدرسین بهترین گزینهها را معرفی کند.
〰️〰️〰️〰️〰️
📌 آگاهی بیشتر:
🌀 تأخیر در تشکیل نهمین دوره #شورای_عالی حوزه علمیه! 👇🏻
https://eitaa.com/manahejj/8657
#جامعه_مدرسین
#شورای_عالی
#شب_قدر_حوزه
📲 نگرشها و دغدغههای حوزه و روحانیت👇🏻
http://eitaa.com/joinchat/3159949328Ce4657829f7
9.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹تصاویری از بيمارستان هلال احمر ايران در مرز بين سوريه و لبنان که مورد حمله جنگنده های اسرائیل قرار گرفت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«عراقچی ترجمه میکنه، پزشکیان پاسخ میده»
دانستنِ زبان انگلیسی برای رییسجمهور نَه ضرورت داره و نَه فضیلته.
امّا اصلاحطلبانی که با پروپاگاندای «رییسجمهوری که نیاز به مترجم ندارد و....» دستاوردسازیِ فیک میکردند حالا چه توضیحی دارند؟
پ.ن: واضح است که مطلب در نقد پزشکیان نیست و در نقد اصلاحطلبان است.
🖌محمدزاده
⚡️ کتاب «روش شناسی اجتهاد» اثر آیت الله ابوالقاسم علیدوست عضو هیئت امنای پژوهشگاه مطالعات فقه معاصر به تازگی از سوی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی منتشر شد.
🔶 از جمله حوزههای تمحض استاد ابوالقاسم علیدوست حوزه فلسفه فقه است که آثاری چون «فقه و عقل»، «فقه و عرف»، «فقه و مصلحت» و تعداد زیادی مقاله علمی پژوهشی مرتبط حاصل آن است؛ آثاری که به نحو شایسته مورد توجه جوامع علمی بوده و در بسیاری از جشنوارههای کشوری چون کتاب سال جمهوری اسلامی و کتاب سال حوزه دارای رتبه برتر شده است.
📍 مشروح این گزارش را اینجا مطالعه کنید.
✅ کانال دروس و دیدگاه های استاد علیدوست
📚 @alidost_fiqh
🇮🇷🏴🇮🇷🏴
دهم محرم سال ۶۱ هجری قمری مصادف است با ۲۱ مهر ماه شمسی
#عاشورای_شمسی
┅═✧❁••🇮🇷••❁✧═┅
@maktab_allah
┅═✧❁••🏴••❁✧═┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑🎥 نخست وزیر لبنان: حزبالله با قطعنامه ۱۷۰۱ سازمان ملل موافقت کرد
🔹در این قطعنامه نیروهای حزبالله به شمال رود لیتانی حرکت کرده تا نیروهای حافظ صلح بتوانند ما بین مرز لبنان و شمال شهرکهای اسرائیل مستقر شوند
اختلاف قرائات
اجمالش را بخواهید ما قبول نداریم. از طریق اهلبیت هم این ثابت نشده است.
۱_: تعارض روایات
آقای خويی آورده «إنّ القرآن نزل علي حرف واحد من عند واحد». خود موافقين اختلاف هم دلیل درستی ارائه ندادهاند.
۲: اشکال تاریخی
ما معتقدیم به خاطر عظمت اسلام در قرن اول نمیشد با اسلام مخالفت کرد. اینها از بازیهای قرن دوم است که در قرن سوم به اوج خود رسید. تحریف و امثال آن اصلا در شیعه نبود و در اهل سنت هم از قرن دوم شروع شد.در ضمن دروغ هم زیاد وارد شده است.یک بیانی داریم که تاریخ تاریک است. پیدا کردن تاریخ صحیح به عنایات حضرت بقیة الله حل میشود.روایات قرأ فلان اصلا معنا ندارد. بحث اختلاف قرائات بحث بیهودهای است.
ولی آنها (سنیها) این بحث را شدید دارند.روایاتی هم که ما داریم از اهل سنت گرفتهایم. در خود ما چند تا هست «نزل اینطور» یا «قرأ اینطور» که برای تحریف است، که تحریف را قبول نداریم.
۳: اشکال کلامی
قرآن طوری است که کلام بشر نمیتواند در آن راه پیدا کند «إنّه لکتاب عزیز لا ياتيه الباطل من بين يديه ولا من خلفه تنزيل من حکیم حميد» حتی اعراب قرآن هم نمیشود تغییر داد. این اعجاز قرآن است که تا روز قیامت باقی خواهد ماند، و این نمیشود مگر آنکه کلا از دسترس بشر خارج شود.
نتیجه گیری:
لذا اختلاف قراءات قرآن و تحریف قرآن و هر چیزی به نحوی دخالت بشری در قرآن داشته باشد شوخی است، بازی است، باور نکنید. تمام معارف دین به قرآن و سنت وابسته است.
استاذنا العلامه آیت الله سید احمد مددی الموسوی (حفظه الله)
@allmamsus
السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الدَّاعِى بِحُكْمِ الله ،
السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا النَّاطِقُ بِكِتَابِ الله ،
السَّلامُ عَلَيْكَ يَاحُجَّةَ الْحُجَج ،
السَّلامُ عَلَيْكَ يَاهَادِىَ الْأُمَم.
🔻هشتم ربیع الثانی ، ولادت با سعادت حضرت امام حسن عسکری علیه السّلام مبارک باد.
🔹علّامه محمّد باقر مجلسی رَحِمَهُ الله مینویسند ؛
اسم شریف آن حضرت حسن ، و کنیهاش أبومحمّد ، و القاب شریفش زکیّ و هادی و عسکری است. پدر آن حضرت ، إمام علی النقیّ علیه السّلام ، و مادرش امّ ولدی بود که او را حدیث میگفتند ، بعضی سوسن و بعضی سليل میگفتهاند ، و آن عفیفه کریمه در نهایت صلاح و ورع و تقوا بوده است.
در تاریخ ولادت آن حضرت أشهر آن است که در سال ۲۳۲ هجری واقع شد ، و بعضی ۲۳۱ گفته اند ، و روز ولادت أشهر آن است که روز جمعه هشتم ماه ربیع الثانی ، بعضی دهم ماه مذکور و بعضی شنبه چهارم نیز گفتهاند.
شیخ مفید در ماه ربیع الاوّل ۲۳۰ هجری نقل کرده.
مکان ولادت ، مدینه مشرّفه است ، و بعضی سامراء گفتهاند.
نقش خاتم آن حضرت بروایت الفصول المهمّه سُبْحانَ مَنْ لَهُ مَقالیدُ السَّماواتِ و الأرْضِ ، بوده است.
📚جلاء العیون / باب ۱۳ ، فصل ۱.
#امام_عسکری_علیه_السلام
#ربيع_الثانی_۸
𖣐اللّٰهُمَــ؏َجِـلْ لِوَلیــِـــڪَ الـْفَرَّج𖣐
♡⠀ 〇⠀ ⎙⠀ ⌲
ˡⁱᵏᵉ ᶜᵒᵐᵐᵉⁿᵗ ˢᵃᵛᵉ ˢʰᵃʳᵉ
I🆔I @Noorshariat
12.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ولادت باسعادت ابالحجه امام حسن عسکری علیه السلام را محضر امام زمان (عج) و محبینشان تبریک و تهنیت عرض می نماییم.
🌺امام عسكرى عليه السلام🌺 :
إتَّقُوا اللّه َ و كُونوا لَنا زَينا و لاتَكوُنوا عَلَينا شَينا ؛
تقواى الهى پيشه كنيد و مايه زينت ما باشيد ، نه مايه سرشكستگى ما.
. بحار الأنوار ، ج 78 ، ص 372 .
🔰هدیه علمی و مهم:
گاهی مشاهده میشود که از لفظ عسگری (با گاف) برای خطاب امام یازدهم استفاده میشود که این کاملا اشتباه میباشد.
زیرا ما در عربی حرف(گاف) نداریم و صحیح آن عسکری(با کاف)میباشد.
در ضمن بهتراست این را بدانیم که وهابیت لفظ اشتباه عسگری(باگاف) را بکارمیبرد زیرا معنی آن میشود "بی دانه" و منظور آنها این است که امام حسن عسکری(علیه السلام)هیچ گاه فرزندی نداشتند.
«عسکری» از مشهورترین القاب امام یازدهم است؛ همان طور که امام هادی علیهالسلام را به این لفظ لقب دادهاند.
عسکر محلهای بوده در سامرا که لشکرگاه و محل توقف سپاه خلفای عباسی در آنجا قرار داشت و برای زیر نظر داشتن امام هادی علیهالسلام، آن حضرت را در سال 236 ه.ق از مدینه به سامرا انتقال و در محله عسکر سکونت دادند. چون هر دو امام در محله عسکر زندگی میکردند به عسکری لقب یافتند و آنها را عسکریین گفتهاند.
لازم به ذکر است که عسگری در فارسی هم به مفهوم بی دانه است (انگور عسگری به همین معناست)
پس بهتر است که در نوشتن اسم امام معصوم (ع)خیلی خیلی دقت کنیم تا موجب سوء استفاده دشمنان أهل بیت نشود.
♥️یاعلی مدد♥️
#ولادت_امام_حسن_عسکری (ع)
#مکتبه_نقیب_سادات_اصفهان
🆔️ @mnse30
حافظ از دیدگاه آیت الله علی پهلوانی قدس سرّه.
🔹خواجه، شيعه اى است كه رسول اللَّه - ص - و اهل بيت -ع - را به مقام نورانيّت شناخته و اين مطلب را در ابيات رسايش نسبت به ايشان گنجانيده است.
🔶خواجه، يگانه زمانى است كه بعد از وى اهل كمال و معرفت او را ستوده و ارباب شعر و سخن در مدح گفتار و غزليات و مقام و منزلت معنوى او غزلياتى سرودهاند.
🔹خواجه، مردى است كه ابعاد وجودىاش در علوم و فنون مختلفه جامع و وسيع بوده ولى ابياتى كه سروده، تجسّم ارزشهاى درونىاش مى باشد.
🔸خواجه، محقّقى است كه تحقيقات او در حقائق كتاب و سنّت و مواعظ جذّابش در قالب شعر و بيان شيرين تجسّم يافته، به گونه اى كه نمى توان معجزهاش گفت، ولى كرامت گفتن آن نيز سخنى بيهوده نيست.
🔹خواجه، شخصيتى است معنوى كه آنچه را با ظرافت و شيوايى بيان در ابيات خود سروده، شرح حالات و مشاهدات ايّام و ليالى عمر خود بوده نه صرف غزل سرايى.
🔰برگرفته از مقدمۀ کتاب جمال آفتاب، شرح غزلیات حافظ.
🆔@nedayesaadat
🆔@maktabeislam