✍ در فیلم کذایی از این زن برهنه ی دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات تهران، چهره ی او معلوم نیست که با نشر و دیدنش، آبروی او بره.
خطر اصلی نشر این فیلم، گناه تحریک شدن جنسی است ، نه رفتن آبروی او ...
و عجیب اینکه عده ی زیادی از مخالفین حکومت و جوانان عصر جدید، او را نماد شجاعت و آزادگی و عصیان علیه حکومت میدانند، نه بی آبرو و خجالت زده...
مثل اسلافش...
ویدا موحد،
سپیده رشنو،
گلشیفته فراهانی،
زهرا امیرابراهیمی،
و...
و این یعنی استحاله ی ارزشها و غلبه ی فرهنگ کفرآلود مادی و غربی ...
لذا باید تلاش کنیم اینقدر سطحی و تک بعدی و فقط از زاویه جهان بینی خود به مسایل اجتماعی نگاه نکنیم...
😵💫😶
هدایت شده از خاطرات هاشمی رفسنجانی😑
📝خاطرات هاشمی - دوشنبه ۱۴ آبان ۱۳۸۰
🔸 گزارش دکتر فرخ سعیدی به همراه دکتر رضا ملک زاده از طرح ها وایده های علمی خود.
🔸 دیدار مشورتی مهدی صحراییان
گزارشی از سفر آیت الله خامنه ای به اصفهان
🔸 دیدار محمد مهرآیین و انتقاد از بی توجهی به ورزش های جانبازان و معلولین
🔸 دیدار منجر به تفاهم برای همکاری دانشگاه آزاد اسلامی با بنیاد تاریخ انقلاب
📌متن کامل روزنوشت:
⭕️ دكتر [رضا] ملكزاده، [وزیر اسبق بهداشت، درمان و آموزش پزشکی]، همراه با دكتر [فرخ] سعيدى، جراح قفسه سينه آمدند. دكتر سعيدى، اسلايدى از يك گوسفند سرحال و بچهاش ارایه داد وگفت، اين گوسفند با استفاده از دانش جديد بيوتكنولوژى خلق شده؛ به اين صورت كه يك كروموزم از نطفه مادرش برداشته و آن را خالى كردهاند و به جاى نطفه گوسفند نر، يك ياخته كامل از خود گوسفند ماده، به درون كروموزم گذاشتهاند و مجموعه را در رحم همان گوسفند قرار دادهاند. باردار شده و اين گوسفند را زایيده و اين گوسفند هم با جفتگيرى، اين بچه گوسفند را زایيده و نمونههاى فراوان از تأثير اين روش از توليدات دامى و ماهىها و ميگوها و كشاورزى را ذكر كرد و گفت، اين علم جوان در آينده نزديك جهان و طبيعت را در برميگيرد.گفت، اجازه تأسيس يك آموزشكاه بيوتكنولوژيك را گرفته و مىخواهد، اين دانش را در كشور رايج كنند، ولى احتياج به پشتيبانى دارد و با خواندن كتاب «اميركبير يا قهرمان مبارزه با استعمار» و اطلاع از اقدامات دوران سازندگى، به اين نتيجه رسيده كه اين پشتيبانى را مىتواند دريافت كند؛ همان گونه كه با ابتكار و پشتيبانى مداوم، دانشگاه آزاد اسلامى را به اين عظمت رسیده است. پيشنهادهای غيرعملى داشت. گفتم، طرح اجرايى بياورند تا برنامه كمك را تنظيم كنم.
⭕️ دكتر [مهدی] صحرایيان، [رییس آکادمی نخبگان جوان تولیدگران ایران] و همراه آمدند. فصلى از مشكلات اقتصادى و خطرهاى بيكارى و عقبافتادگى براى جامعه و كشور را گفتند و نام جمعى از شخصيتها- از دانشگاهى و سياسى- را بردند كه در جلسات خود به اين نتيجه رسيدهاند كه با افكار رهبرى و ضعف دولت، اين مشكلات حادتر خواهد شد و راه حل را در مسیر اعتدال تشخيص دادهاند.
⭕️ گفت، شخصيتهاى روحانى و محققان دانشگاهها که بحث مىكنند،شخصيت و شيخوخيت من را قبول دارند. پيشنهاد دادند كه براى نجات كشور و انقلاب، دست به كار شوم و گفتند، حرفهاى جديد رهبرى در اصفهان و بسيج نيروها درآنجا، خيلىها را مأيوستركرده و آقاى خاتمى هم بريده و انفعالى عمل مىكند و به وعدههايى كه داده، نمىتواند عمل كند؛ با اينكه بيست ميليون رأى دارد.
⭕️ گفتم، با توجه به خشكيهاي جناح راست و سياستبازيهاى جناح چپ كه با هر دو مخالفم،كارى نمىشود از پيش برد و مشكلات اقتصادى را بايد با ايجاد امنيت شغلى و دادن فضاى عشق و شور به زندگى و پرهيز از شعارهايى كه باعث فرار يا ركود سرمايهها است، با سازندگى و توليد حلكرد.گفتند، آنها هم همين راه قبول دارند و جمعيتى به نام «توليدگران» تأسيسكردهاند. بالاخره قرار شد، همراه جمعى ديگر و طرح اجرايىشان بيايند.
⭕️ آقاى [محمد] مهرآیين، از همزندانىهاى دوران مبارزه آمد. از بىتوجهى دولت و بنياد مستضعفان به ورزش جانبازان و معلولان شكايتكرد و استمداد نمود. به دعوت من، عصر آقاي دكتر [عبدالله] جاسبى، [رییس دانشگاه آزاد اسلامی] و [عبدالمجید] معاديخواه، [رییس بنیاد تاریخ انقلاب] و دكتر [رضا] شعبانى، مسئول [گروه] تاريخ [واحد علوم و تحقیقات] دانشگاه آزاد اسلامى، براى كمك به تدوين تاريخ انقلاب آمدند. قرار شد از ميان موضوعات پيشنهادى بنياد تاريخ، هر سال 20 موضوع را به صورت تز و رساله پايان تحصيل دانشجويان تاريخ دانشگاه آزاد درآورند. مدتهاست كه قرار بوده انجام شود، توافق نكرده بودند. با اين جلسه، تصميم نهايى گرفته شد.
⭕️ مسأله فلسطين و افغانستان، همچنان داغ و در رأس اخبار است و رهبرى هم كماكان در اصفهان اجتماعات پُرشورى دارند و سخنرانىهاي مفصل و امروز با حضور جمعى از اعضاى دولت، تصميماتى در مورد اجراى طرحهاى فراوان توسعهاى در استان اصفهان، اتخاذ و اعلام شد. احتمالاً اين ليست طولانى كمك به يك استان برخوردار، باعث نارضايتى استانهاى محروم خواهد شد و با آن سياست گذشته كه رهبري به استانهاى محروم مىرفتند و كمك مىكردند، ناسازگار است. ضمناً آقاى صحرایيان، امروز از قول نمايندگان اصفهان نقل كرد كه از رهبرى در سفر اصفهان گلهمندند، چون به آنها بىاعتنايى شده است. در پاويون و حتى در جايگاههاى اجتماعات شهرستانها كه نمايندگان رهبرى سفر كردهاند، آنها را راه ندادهاند.
⭕️ طوفان شديد ميشل [با سرعت بیش از 200 کیلومتر در ساعت]، در منطقه كارایيب به خصوص كوبا، خرابى بار مىآورد.
#خاطرات_هاشمی
🔺توجه در حال احتضار!
🌀از مطالبی که مرحوم آیت الله العظمی اراکی درباره مرحوم حاج آقا محسن عراقی نقل می کردند اینکه:
💢«درحال احتضار ایشان برایش دعای عدیله می خواندند ، او به قدری توجه والتفات داشت که از خواننده دعا غلط اعرابی می گرفت».
﷽
#تقویم_علما
📅 ۳شنبه
☀️ ۱۵ #آبان ماه 1403 شمسی
🌙 2 #جمادی_الاولی 1446 قمری
☀️#شمسی
➕ اعتراض و مخالفت امام خمینی با لایحه انجمنهای ایالتی و ولایتی در دوره رژیم پهلوی (۱۳۴۱ش)
➕ درگذشت شیخ مهدی نوغانی از اساتید حوزه علمیه مشهد (۱۳۷۱ش)
➕ درگذشت سید محمد علی مدرس یزدی از فقها و اساتید خارج فقه در نجف و حوزه علمیه قم (۱۳۸۰ش)
➕شهادت روحانی شهید مدافع حرم علی تمام زاده در حلب سوریه (۱۳۹۶ش)
🌙 #قمری
➕ درگذشت میرزا ابوالقاسم موسوی زنجانی از فقهای شیعه (۱۲۹۳ق)
➕ ولادت سید مرتضی حسینی مرعشی از فقهای شیعه و برادر آیه الله مرعشی نجفی (۱۳۲۵ق)
➕ درگذشت سید محمد حجت کوهکمری از مراجع تقلید شیعه، محدث، رجالی (۱۳۷۲ق)
➕ درگذشت ملاعبدالله مدرس گرجی
فقیه، متکلم و مفسر شیعی (۱۴۰۵ق)
#تقویم_علما
🌺🌺🌺🌺🌺
🔰درگذشت #سیدمحمد_حجت_کوه_کمری از مراجع تقلید شیعه، محدث، رجالی (۱۳۷۲ق)
🔹سید محمد حجّت کوهکمَری (۱۳۱۰- ۱۳۷۲ق) فقیه، رجالی و از مراجع تقلید شیعه در ایرن ۱۴ ق است.
🔸وی در ۲۹ شعبان سال ۱۳۱۰ق (۲۸ اسفند ۱۲۷۱ش) در تبریز به دنیا آمد و در همان زادگاهش به آموزش فقه و اصول و ادبیات و طب و ریاضیات همت گماشت.
🌀ایشان در سال ۱۳۳۰ق در ۲۰ سالگی عازم عتبات شد و از محضر اساتیدی چون سیخ الشریعه اصفهانی، سید ابوالحسن اصفهانی، آقا ضیاء عراقی و سیدمحمدکاظم یزدی استفاده برد و به دریافت درجه اجتهاد و روایت موفق شد.
☄ایشان در ۳۹ سالگی در سال ۱۳۴۹ق به قم بازگشت و به تدریس مشغول شد و شیخ عبدالکریم حائری امامت جماعت نماز حرم حضرت معصومه (س) را به ایشان سپرد و احتیاطات فتاوایش را به او ارجاع می داد و در اواخر عمر، ایشان را وصی خود قرار داد.
🍁او از همان سالهای اقامت در تبریز به تدریس مشغول شد و در نجف و قم ارتقایش داد و شاگردان زیادی را تربیت کرد که از جمله آنها آیات عظام محمدتقی بهجت، سید رضا بهاءالدینی، علامه طباطبایی و میرزا جواد تبریزی است.
📚از ایشان آثاری در فقه، اصول، حدیث و رجال بر جای مانده که برخی از آنها عبارتند از لوامع الانوار الغرویه فی مرسلات الآثار النبویه، ارشاد المؤمنین الی احکام الدّین، و حاشیه بر کفایه الاصول آخوند خراسانی.
⚡️ایشان بعد از ارتحال شیخ عبدالکریم حائری، به همراه آیت الله سیدصدر الدین صدر و سیدمحمدتقی خوانساری به مرجعیت و ریاست حوزه علمیه قم رسید
◾️ایشان سرانجام در ۳ جمادیالاول ۱۳۷۲ ق(۲۹ دی ۱۳۳۱ش) رحلت فرموده و در مدرسه حجتیه مدفون شد.
#زندگی_نامه
18.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مروری بر زندگی آیت الله #سیدمحمد_حجت_کوه_کمری
🔺اگر سیگار نباشد...!
▫️شهید مرتضی مطهری:
🔹«مرحوم آیة الله #سیدمحمد_حجت_کوه_کمری یک سیگاری بود که تا کنون نظیر او را ندیده بودم. سیگار را با سیگار روشن می کرد و در اوقات بیماری اکثروقتشان صرف کشیدن سیگار می گشت.
🔸وقتی مریض و بستری شدند و اطبا عنوان داشتند که به خاطر بیماری ریوی سیگار برای شما مضر است، ایشان ابتدا به شوخی فرموده بودند:«من این سینه را برای کشیدن سیگار می خواهم. اگر سیگار نباشد سینه را می خواهم چه کنم؟!».
💢عرض کردند:«به هر حال سیگار برایتان ضرر دارد و واقعا مضر است.
▪️ایشان فرموده بودند:«واقعا مضر است؟»، گفته بودند:«بلی واقعا همینطور است». فرموده بودند:«دیگرنمی کشم».
🌀یک کلمه "نمی کشم" کار را یکسره نمود. یک حرف و یک تصمیم این مرد را به صورت یک مهاجر از عادت قرار داد.
📚گفتارهای معنوی مقاله هجرت و جهاد ص 255.
🔸مشغولیت دل به غیر خدا
چون دل انسان به غير خدا مشغول شود، پيوسته خاطرات شيطانی بر افكار او هجوم میكنند، و دائماً همّ و غمّ لاينقطع به صورتها و شكلهای گوناگون بر او حملهور میشود. و هرچه درجۀ بُعد و دوری از خدا بيشتر باشد اين افكار و خيالات شديدتر، و در قيامت به صورت شرارههای آتش بيشتری خواهد بود.
قَالَ عَلَيْهِالسَّلَامُ:
مَنْ أَصْبَحَ وَ أَكْبَرُ هَمِّهِ الدُّنْيَا،
أَلْزَمَ اللَهُ قَلْبَهُ
شُغْلاً لَا فَرَاغَ لَهُ مِنْهُ أَبَداً،
وَ هَمّاً لَايَنْقَطِعُ عَنْهُ أَبَداً،
وَ أَمَلاً لَايَبْلُغُ مُنْتَهَاهُ أَبَداً،
وَ فَقْراً لَايَنَالُ غِنَاهُ أَبَداً؛
وَ إنَّهُ لَيْسَ مِنَ اللَهِ فِي شَيْءٍ.[1]
«حضرت فرمود: كسی كه روزگار خود را بگذراند و مقصد بزرگ او دنيا باشد، پروردگار، دل او را وا میدارد به مشاغل و شواغلی كه هيچگاه برای آن فراغتی نخواهد بود، و به همّ و اندوهی كه هيچگاه منقطع نخواهد شد، و به آرزوئی كه هيچگاه به نهايت آن نخواهد رسيد، و به فقر و نيازمندی و پريشانیای كه هيچگاه مبدّل به غنا و بینيازی نخواهد شد؛ و چنين كسی از خدا بهره و نصيب ندارد.»
📚 معادشناسی، ج۱۰، ص۳۲۹
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
1ـ «أسرارالصّلوٰة» مرحوم آيةالله حاج ميرزا جواد آقا ملكی تبريزی، طبع حروفی (سنۀ 1380)، ص191
#حدیث_زندگی ۴۳۰
🌸🌸🌸🌸🌸