فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیژن پیروز: حکومت خانواده اسد نسبت به دیگر کشورهای عربی دموکراتتر بود
▪️قدرت در سوریه نسبت به دیگر کشورهای عربی حالت دموکراتتری داشت چون همان رئیس جمهوری که بر سر کار بود هر هفت سال یک بار باید رأی مردم را میگرفت هر چند تعدد دورهها مشکلی نداشت البته در شرایطی که برخی کشورهای عربی اصلا چیزی به نام انتخابات ندارند.
⏰ «جهان آرا»؛ روزهای زوج ساعت ٢٢ از شبکه افق
🆔 @jahanara_ofogh
هفت نکته مهم درباره بمباران سوریه پسا اسد/ چرا آمریکا و اسرائیل به جان تجهیزات سوریها افتادهاند؟
🔹یک هفته از رفتن بشار اسد و روی کارآمدن تروریستهای تحریرالشام میگذرد، رخدادهای سوریه در این یک هفته بدون اسد، به حدی سریع اتفاق افتاد که بررسی جداگانه هر یک از رویدادها را دشوار کرده است. اولین رویدادی که توجه ناظران را در تحولات سوریه به خود جلب کرد، اشغال این کشور توسط اسرائیل و پیشروی ارتش رژیم صهیونیستی در عمق سرزمین شام بود. بمباران زیرساختهای نظامی و ترانزیتی سوریه توسط جنگندههای اسرائیلی، سپس حملات هوایی آمریکا به سایر نقاط سوریه، رخدادهایی بود که نگرانیهای جدی برای همسایگان این کشور و سایر بازیگران منطقهای به وجود آورد. در این مورد نکاتی نیز قابل ذکر است که در ادامه بیان میشود.
🔸یک: بنابر اعلام رسانههای اسرائیلی، بیش از پانصد نقطه از سرزمین سوریه توسط 1800 بمب، هدف قرار گرفته که منجر به از بین رفتن بیش از 80درصد زیرساختهای نظامی سوریه شده است. اولین نکته این است که گرچه اشغال سوریه توسط تروریستها یک برنامه صهیوینستی_آمریکایی بود اما به علت سابقه ضد اسرائیلی برخی از گروههای سوری از جمله اخوانیها، این نگرانی در بین مقامات صهیونیست وجود دارد که ممکن است روزی این تسلیحات نظامی علیه اسرائیل به کار گرفته شود. ظاهراً هنوز اسرائیلیها به طور کامل به تحریرالشام و سایر گروههای تروریستی اعتماد نکردهاند.
🔸دو: از طرف دیگر، بازیگران زیادی در سوریه فعالیت میکنند و گروههای مختلفی با گرایشات مختلف، از گرایشات صهیوینستی تا ضد صهیونیستی وجود دارد. لذا این نگرانی وجود دارد که فضای سیاسی سوریه به یکباره برگشته و به دست گروههایی بیفتد که اسرائیلیها انتظار آن را ندارند. از آنجایی که معلوم نیست نظام سیاسی آینده در سوریه چه مختصاتی دارد و چه رویکردی نسبت به اسرائیل اتخاذ میکند، لذا ترجیح سران صهیونیست آن است که سوریه آینده عاری از ارتش قدرتمند کلاسیک باشد. لذا خلع سلاح سوریه را قبل از تشکیل دولت جدید شروع کردند.
🔸سه: همه اینها فارغ از این امر بدیهی است که صهیونیستها حضور هر قدرتی را به هر میزان، در محیط پیرامونی خود یک تهدید بالقوه به شمار میآورند. این راهبرد صهیوینستها با سیاست آمریکاییها مبنی بر تضعیف کشورهای منطقه با هدف تامین منافع منطقهایشان، هماهنگی کامل دارد. تفاوتی هم ندارد که آن کشورها متحد آمریکا و اسرائیل باشند یا دشمنشان؛ راهبرد اصلی عدم شکل گیری موازنه در منطقه و سنگین بودن کفه قدرت به نفع اسرائل و آمریکاست.
🔸چهار: حملات اسرائیل و آمریکا به سوریه پسااسد نشان داد که وجود یک دولت مستقر، حتی اگر ضعیف هم باشد، چشم طمع دشمنان را کور خواهد کرد. به عبارت دیگر خلاء قدرت در سوریه و بیثباتی سیاسی، فرصت را برای تجزیه و اشغال این کشور فراهم کرده است.
🔸پنج: وضعیت فعلی سوریه، دورنمایی از فردای براندازی در کشورهای منطقه است. در فردای براندازی، کشور هدف را یا مثل سوریه اشغال، زیرساختهایش را نابود و دانشمندانش را ترور میکنند؛ یا مثل لیبی وضعیت آشوبزده، هرج و مرج و بیثباتی حاکم میکنند. اگر هم کشور هدف به اندازه کافی بزرگ و قدرتمند، با پیشینیه تاریخی و تمدنی باشد، در بهترین حالت به عاقبت مصر دچار شده و تحت سلطه رژیم کودتایی قرار خواهد گرفت.
🔸شش: تحریرالشام با وجود تصرف سراسر سوریه و تشکیل دولت انتقالی که عملاً مسئولیت حراست و حفاظت از سرزمین سوریه را به عهده دارد، تاکنون در مورد این تجاوزات سکوت کرده و جولانی نیز در آخرین اظهارات خویش مدعی شده است که مردم سوریه از جنگ خستهاند. آخرین اقدام حاکمان جدید سوریه، نامه به سازمان ملل و شکایت از اسرائیل بود. اما این بیاعتنایی در قبال بمبارانهای اسرائیل و اشغال سوریه، جدای از اینکه گمانهزنیها در مورد همدستی این گروهها با اسرائیل را تقویت میکند، گویای این است که اساساً ملیت سوریه برای این گروهها خالی از ارزش است.
🔸هفت: به هرحال دولت آینده سوریه به تجهیزات و زیرساختهایی که اسرائیل هدف قرار میدهد نیاز دارد. در واقع این سرمایههای مردم سوریه است که توسط بمبهای اسرائیلی و آمریکایی خاکستر میشود. از همین رو گویا محور ترکی_آمریکایی_صهیونیستی تشخیص دادهاند که سوریه دیگر نیازی به ارتش و نیروی دفاعی ندارد.
این عاقبت کشورهای مقاومت است که برای منافع آمریکا و صهیونیستها ایجاد خطر کردهاند. از نظر آنها حتی رژیم چنج نیز، چیزی از گناه مردم آن کشور کم نمیکند.
jahannews.com/news/908680
17.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#گفتگوی_تفصیلی جهان نیوز با رضا ایرانمنش
🔹 با توصیه حاج قاسم استخدام صداوسیما شدم
🔹خروجی انجمن سینمای دفاع مقدس چیست؟
🔹 تلویزیون هم مافیا دارد
🔹 جبلی اتفاقات خوبی رقم زده اما سرعت کم است
🔹 تعداد شبکههای تلویزیون باید کم بشود
http://www.jahannews.com/news/907897
الجولانی: دنبال جنگ با اسرائیل نیستیم
🔹سرکرده شورشیان مسلح سوریه: ما برای توسعه و سازندگی در سوریه برنامه داریم و اسرائیل دیگر هیچ بهانهای برای ورود به سوریه ندارد. بههیچعنوان دنبال جنگ با اسرائیل نیستیم.
🔹به دنبال موازنه قوا با روسیه هستیم و به آنها فرصت دادیم تا روابط خوبی با ما برقرار کند.
😵💫😡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیژن پیروز: بشار اسد خیال میکرد با دیپلماسی همه مشکلاتش حل میشود
▪️حمله به حکومت مرکزی سوریه قابل پیشبینی بود ولی گروههای مخالف هم چنین تصوری نداشتند که به این زودی دمشق را تصرف کنند وگرنه برای دولت جایگزین تدارک میدیدند.
▪️دولت سوریه گمان میکرد دیگر به ایران و حضور نیروها و مستشاران نظامی نیازی نیست، چون به توافقی که گمان میکرد صورت گرفته چشم دوخته بود.
⏰ «جهان آرا»؛ روزهای زوج ساعت ٢٢ از شبکه افق
🆔 @jahanara_ofogh
8.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بیژن پیروز: بن لادن تا زمانی که برای CIA کار میکرد «مجاهد» بود و بعدا شد «تروریست»
▪️در افغانستان، زمانی که یک گروه علیه اشغال کشورشان توسط ارتش سرخ میجنگیدند «مجاهدین» و «ارتش آزادیبخش» نامیده میشدند ولی همان آدمها زمانی که علیه آمریکا جنگیدند، «تروریست» نام گرفتند. بن لادن بعد از افغانستان به سودان رفت و پروژههای عمرانی را دست گرفت ولی توسط آمریکا بمباران شد چون دیگر دنبالهرو CIA نبود.
⏰ «جهان آرا»؛ روزهای زوج ساعت ٢٢ از شبکه افق
🆔 @jahanara_ofogh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیژن پیروز: «داعش» دلیل تداوم حضور آمریکا در عراق بود که ساخته شد
▪️آمریکا سال 2003 عراق را اشغال کرد و صدام سرنگون شد، ولی دولت ایالات متحده برای تداوم حضور خود نیازمند یک دلیل بود که آن دلیل را هم درست کردند، یعنی همان داعش و همین مسئله در سوریه تکرار شد.
⏰ «جهان آرا»؛ روزهای زوج ساعت ٢٢ از شبکه افق
🆔 @jahanara_ofogh
✍ چگونه زندگی میکنی؟!....#بخش_اول🔻
🔸 مرحوم علامه رحمة الله علیه:
🔹بیم من درباره ی دوستان نو سفرم است که مبادا در این روزها دستخوش ناشایست ها شوند.
🔹خِرَدِ خودتان را داور بگیرید و از وی بپرسید که آیا آدمی برای بیهوده کاری ها، ولگردی ها، یاوه گویی ها، هرزگی ها و نشخوار کردن از بام تا شام و از شام تا دل شب است؟
📚دروس معرفت نفس صفحه ۵۵
_______________________________________
💠کانال علامه حسنزاده💠
♦️●@alame_Hasanzade●♦️
_______________________________________
✍چگونه زندگی میکنی ؟!#بخش_دوم🔻
🔸مرحوم علامه رحمة الله علیه:
🔹آیا پوشش های گوناگون مایهی پیشرفت و بزرگی کسی خواهد بود؟ آیا در مرز و بومی که از سویی با پوشاک های رنگارنگ چون بوقلمون و طاووس از کوچه و برزن به درآیند و از سویی دیگر همسالان و ابنای نوع و وطنشان در برابر آنها چون بوتیمار(یک نوع پرنده) سر به زیرِ پَر گرفته، بدان ها مینگرند، مردم آن مرز و بوم روی رستگاری را خواهند دید؟
📚دروس معرفت نفس صفحه ۵۵
_______________________________________
💠کانال علامه حسنزاده💠
♦️●@alame_Hasanzade●♦️
_______________________________________
#حجاب #قم #سکوت
😓 سکوت آن هم در قم
امشب نمایشگاه الکامپ قم بودم.
وضعیت حجاب غرفه داران افتضاح بود، اینکه میگویم افتضاح،اغراق نیست بلکه زنانی کراواتی با پوششینامناسب
عجیب این بود که هیچ فردی هم تذکر نمیداد، انگار نه انگار که اینجا شهر مقدس قم است.
اگرچه این موضوع را پیگیری خواهیم کرد ولی در این جمعه خیلی دلمون گرفت و غصه خوردیم که چرا....
محمدمسلم وافی
😵💫😶😡😡😡
🔹رییس جمهور شده
🔹در اولین حضور ایران در سازمان ملل
🔹در کنفرانس مطبوعاتی
🔹پای شلاق خورده اش را روی میز می گذارد و می گوید:
((من به مدت دو سال در زندانهای رژیم شاه معدوم، زندانی کارتر و آمریکا بودم. آثار شکنجه و سختیهایی که در زندان بر من روا شد، بعد از چهار سال هنوز بر بدنم نمایان است. من دو سال تمام ضربات شلاقهای کارتر را بر پای خود احساس کردم و این در حالی است که ما با گروگانها در جاسوسخانه، رفتاری کاملاً انسانی داریم.))
🔸پی نوشت: مردی چنان میانه میدانم آرزوست؛ محمدعلی رجایی
seyedmohsenkhademi
#شهیدرجایی
#جلیلی_پای_مصنوعی #شهیدزنده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ جالب فواد ایزدی
به چرایی ضرورت ابلاغ قانون حجاب