فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 آیت الله سیدابراهیم رئیسی در حرم مطهر امام رضا(ع): در نظام اسلامی، دولت خدمتگزار مردم است نه منتگذار به مردم
♦️در دولت اسلامی تمام کارگزاران باید خود را خدمتگزار مردم بدانند.
✡️ خاتمی؛ از عوامل عدم مشارکت
♨️ محمد خاتمی از سران فتنه گر جبهه اصلاحات در بیانیه ای که پس از برگزاری انتخابات صادر کرده، با پررویی هرچه تمام تر نظام را عامل عدم مشارکت مردم در انتخابات معرفی کرده است.
♨️ او که خود با تکرارهای بیجایش، از عوامل اصلی وضعیت فلاکت بار فعلی است، در این بیانیه دست پیش گرفته و با خودنمائی، از کسانی که در انتخابات حضور نداشتند سر تعظیم فرود آورده است.
♨️ خاتمی عدم حضور مردم در انتخابات را ناامیدی و دلسردی مردم از نظام تعبیر کرده است. این در حالی است که دولت مورد حمایت شخص او عامل دلسردی مردم و عدم حضور آنان در انتخابات بوده است.
♨️ خاتمی در واقع باید نگران کلاه خود و هم حزبی هایش باشد. آراء فاجعه بار جبهه اصلاحات در انتخابات ریاست جمهوری و شورای شهر مؤید این امر است که غالب مردم از عملکرد اصلاح طلبان به شدت دلخور و عصبانی هستند.
♨️ به نظر می رسد خاتمی و یارانش به جای دادن بیانیه های این چنینی، برای جلوگیری از حذف کامل توسط مردم، باید فکری به حال وضعیت اسفناک اصلاح طلبان در اذهان اقشار خاکستری کرده و با بازساری خود و حرکت در درون چارچوب نظام بتوانند در انتخابات های آینده حرفی برای گفتن داشته باشند.
#سید_طاها_محسنی
🔴 لزوم تدریس مدل حکمرانی روحانی در دانشگاهها!
🔻جناب #ربیعی سخنگوی دولت روحانی گفته:" #آرای_باطله یک ترم دانشگاه حرف داشت!"
🔸به نظر بنده نه تنها آرای باطله، بلکه عدم مشارکت ۵۰ درصد مردم هم نیاز به تدریس دارد! #مدل_حکمرانی_روحانی یک ترم که هیچ، ۸ ترم باید در دانشگاهها تدریس شود که چگونه توانست در طول ۸ سال مملکت را به #لبه_پرتگاه ببرد!
🔹از طرفی لازم است یک رشته "مردمایرانشناسی" هم در دانشگاهها ایجاد شود که چگونه قریب ۵۰ درصد ملت ایران با وجود فشارهای داخلی و خارجی، با وجود موانع متعددی که دولت در داخل چید تا مردم رای ندهند، با وجود کمبود تعرفه و تاخیر و اخلال در صندوقها، با وجود اینکه منافقین در خارج کشور تونل وحشت راه انداختند که ایرانیان خارج از کشور رای ندهند، با وجود اینکه کرونا آمار مشارکت در خیلی از انتخاباتهای کشورهای مختلف را به زیر ۳۰ و ۴۰ درصد کشانده، باز قریب ۵۰ درصد ملت آمدند پای صندوقها و رای دادند!
✅ #داود_مدرسی_یان
🔹نتیجه بیعملی و ناکارآمدی شورای شهر تهران/پیروزی کامل لیست اصلی اصولگرایان
https://kayhan.ir/fa/news/220168
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹تجدید میثاق رئیس قوه قضائیه و مسئولان عالی قضایی با آرمان های امام خمینی (ره)
♦️سیدابراهیم رئیسی، رئیس قوه قضائیه و مسئولان عالی قضائی امروز همزمان با اولین روز هفته قوه قضائیه با حضور در حرم امام خمینی (ره) با آرمانهای امام راحل (ره) و انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند.
🔺وزارت کشور نتایج تکمیلی انتخابات را اعلام کرد
🔹عرف، رئیس ستاد انتخابات کشور:
۱. کل تعرفههای مصرفی (تحویل شده به مراجعه کنندگان شعب): ۲۸.۹۸۹.۵۲۹ برگ
۲. آرای داخل صندوقهای اخذ رای: ۲۸.۷۵۰.۷۳۶ برگ
۳. آرای باطله غیر مأخوذه درون صندوق: ۱۰۰.۲۳۱ برگ
۴. آرای مأخوذه: ۲۸.۶۵۰.۵۰۵ رأی
۵. آرای باطله مأخوذه: ۳.۷۴۰.۶۸۸ رأی
۶. آرای صحیح: ۲۴.۹۰۹.۸۱۷ رأی
آرای هر یک از نامزدها:
🔹 سید ابراهیم رییسی ۱۸.۰۲۱.۹۴۵ رأی
🔹 محسن رضایی میرقائد ۳.۴۴۰.۸۳۵ رأی
🔹 عبدالناصر همتی ۲.۴۴۳.۳۸۷ رأی
🔹 سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی ۱.۰۰۳.۶۵۰ رأی
🔹️گفتنی است وزیر کشور، روز پس از انتخابات ریاستجمهوری، رأی نهایی منتخب مردم، رئیسی را ۱۷ میلیون و ۹۲۶ هزار و ۳۴۵ رأی اعلام کرد.
#وزارت_کشور آمار جدید اعلام کرده. آرای رئیسی بالای ۱۸ میلیون شده. ولی به نظرم هم مجلس هم شورای نگهبان و هم دستگاه قضا نباید در برخورد با عوامل وزارت کشور بابت اتفاقات روز رایگیری کوتاهی کنند!
✅ #داود_مدرسی_یان
سرمقاله مدیرمسوول روزنامه جوان
آدرسهای درست و غلط کاهش مشارکت
✍️ عبدالله گنجی
بعد از ملموس شدن نتیجه مشارکت در انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۰ هر کسی متناسب با گرایش و نسبت خود با نظام جمهوری اسلامی ایران، عللی را برای آن تحلیل کرد.
برخی از این تحلیلگران خود کنشگر سیاسی هستند، اما پوستین تحلیلگر پوشیدهاند و در داخل و خارج کشور مشغول تخریب نظام هستند که تحلیل آنان نباید مورد اعتنا قرار گیرد.
روایت اپوزیسیون، سعودیها و غرب از مشارکت، «عناد» مردم با نظام است. چنان تبلیغ میکنند که مردم از اساس جمهوری اسلامی عبور کردهاند، به صورتی در این گزاره میدمند که گویی جان بولتون و منافقین در راه ورود به تهران برای برگزاری جشنهای سال نوی میلادی هستند و سر راه پهلوی را هم سوار کردهاند!
این عده هیچ حجتی برای ژست طلبکاری ارائه نمیکنند نگارنده اکثر سنجشهای اجتماعی قبل و بعد از احراز صلاحیتها را بررسی کردم که تحلیل آن را تقدیم میکنم.
طبق نظرسنجی بهمنماه ۱۳۹۹ دانشگاه مریلند امریکا، عناد با اساس جمهوری اسلامی در درون ایران. پنج درصد است.
این عدد در نظرسنجیهای داخلی اردیبهشت و خرداد ۱۴۰۰ به عدد، ۷/۸ درصد میرسد؛ یعنی به روایتی ۹۵ درصد و به روایتی حدود ۹۲ درصد مردم با اساس نظام مخالف نیستند.
در نقطه مقابل هیچ موقع جایگاه منافقین و سلطنتطلبها در ایران به ۵ درصد نرسیده است؛ بنابراین گزاره عبور از جمهوری اسلامی آن هم طی چهار سال (۷۳ درصد مشارکت در سال ۱۳۹۶) مدعایی موهوم و بدون سند و تحلیل آرزوهاست.
اما روایت دوم که عمدتاً اصلاحطلبان یا دوستداران احمدینژاد آن را طرح میکنند، این است که عامل اصلی کاهش مشارکت عدم احراز صلاحیتهاست. برای راستیآزمایی این مهم چندین نظرسنجی را در دو مقطع قبل از رد صلاحیتها و بعد از آن مطالعه کردم.
گزاره «شرکت نمیکنم» یا «احتمالاً شرکت نمیکنم» یا «تصمیم نگرفتهام» در اردیبهشت ماه که هنوز احراز صلاحیتها انجام نشده بود از نمونه ۱۵ هزار و ۵۰۰ نفری سراسر کشور به ترتیب ۲۶/۷ درصد، ۷/۴ درصد و ۱۳/۳ درصد است، یعنی در اردیبهشت ماه حدود ۵۷/۴ درصد گرایش به سمت عدم مشارکت دارند و از قضا این عدد بعد از رد صلاحیتها هنوز بالای ۵۰ درصد بوده است، اما قدری کاهش یافته است. رأی آقای لاریجانی در اردیبهشت ۲/۱ درصد، جهانگیری ۲ درصد و پزشکیان ۷دهم درصد بوده است.
در این میان رأی احمدینژاد قابل توجه است که در جای دیگری به آن اشاره میشود. علاوه بر آن رأی ۱۳۹۲ در غیاب هاشمی و ۱۳۹۶ در عدم احراز صلاحیت احمدینژاد به ترتیب حدود ۷۳ درصد و ۷۳ درصد است.
در این چهارسال جز نارضایتی اقتصادی چه اتفاق حادی افتاده است؟ علاوه بر آن در شوراها که اصلاحطلبان در تهران با یک لیست مقابل سه لیست اصولگرایی بودند و خاتمی، کروبی، سروش و ۱۵ حزب اصلاحات نیز به میدان همتی آمدند، اتفاقی نیفتاد که نشان میدهد پایگاه اصلاحطلبان به دلیل چفت و بست با دولت مستقر تضعیف شده است.
ادامه در پست بعدی... 👇
...ادامه از پست قبلی 👆
آدرسهای درست و غلط کاهش مشارکت
از سوی دیگر میزان مشارکت در همه نظرسنجیهای قبل با بعد از احراز صلاحیتها، تفاوت معناداری ندارد و میزان مشارکت عمدتاً در همه سنجشها بین ۴۱ تا ۵۲ درصد بوده که به واقعیت نزدیک است و از قضا این دوره نظرسنجیها معتبرتر از همیشه جلوه کرد.
رأی رئیسی در ششم خرداد در نظرسنجی جهاد دانشگاهی ۷۰/۴ درصد و در ۲۰ خرداد ۶۳/۶ درصد است این درحالی بود که همه رقبا هنوز در صحنه بودند.
مشارکت قبل و بعد از رد صلاحیتها به صورت میانگین در مرکز رشد دانشگاه امام صادق ۴۸/۲ درصد، ایسپا ۴۴ درصد، وزارت ارشاد ۴۹ درصد، صدا و سیما ۴۷/۳ درصد، مرکز افکارسنجی ایرانیان ۴۹/۸ درصد و دانشگاه تهران ۵۳ درصد است که نشان میدهد تفاوت معناداری بیش از ۵ درصد به وجود نیامده است.
رأی رئیسی نیز به صورت میانگین در نظرسنجی دانشگاه امام صادق ۶۰/۴ درصد، ایسپا ۶۳/۷ درصد، وزارت ارشاد ۶۸ درصد، صدا و سیما ۶۸/۹ درصد و مرکز افکارسنجی ایرانیان ۶۹/۹ درصد است؛ بنابراین رأی رئیسی نیز در قبل و بعد از رد صلاحیتها تغییر ماهوی و غیرمنتظره نداشته است.
حال سؤال این است که علت کاهش مشارکت چیست و آیا بخشی از مردم به خاطر عدم احراز صلاحیتها طور دیگری عمل کردهاند؟ یک نظرسنجی معتبر در اردیبهشت میگوید ۱۰/۹ درصد مردم گفتهاند کرونا در عدم مشارکت خیلی زیاد تأثیر دارد و ۱۷/۵ درصد گفتهاند زیاد مؤثر است که روی هم بالای ۲۸ درصد است.
علاوه بر آن در سنجش علت عدم مشارکت، مشکلات موجود اقتصادی بالای ۳۰ درصد، عدم امید به آینده ۱۷ درصد و بیعدالتی ۱۰ درصد از دلایل عدم شرکت را به خود اختصاص داده است که حدود ۵۷ درصد عدم مشارکت (که در بالا آورده شد) را به خود اختصاص داده است.
رد صلاحیتها در کاهش مشارکت بیتأثیر نیست، اما تأثیر ناچیزی دارد. رأی معترضان به رد صلاحیتها را باید در آرای باطله جست. یعنی کسانی که نظام را قبول دارند و رأی میدهند، اما گزینه مطلوب را نمییابند.
اگر عدد ۳/۷ میلیون رأی باطله را -که نسبت به گذشته عدد قابل توجهی است- تجزیه نماییم، بخش قابل توجهی از آن به این دلیل است که بعضاً اسامی کاندیداهای رد شده روی آن نوشته شده است. شاید مؤثرترین کاندیدا در آرای باطله احمدینژاد باشد که آن هم در سر جمع ۵۹ میلیون نفر ناچیز است.
نتیجه اینکه برای عدم مشارکت در این دوره نمیتوان ابتدا عدد مشارکت را صددرصد لحاظ کرد بعد نتیجه کاهش مشارکت گرفت؛ اولاً حدود ۳/۵ میلیون ایرانی خارج از کشور هستند که تعداد بسیار کمی شرکت میکنند و همیشه اینگونه بوده است.
دوم اینکه عدم مشارکت در این دوره را باید به فاصله بین ۷۳ درصد ۱۳۹۶ و ۴۹ درصد فعلی جستوجو کرد که نشان میدهد ۲۴ درصد واجدان شرایط یعنی بین ۱۴ تا ۱۵ میلیون نفر در انتخابات این دوره شرکت نکردهاند.
نمیتوان بدون توجه به عدم شرکت در دورههای قبل عدم حضور ۵۱ درصد فعلی را تصمیم جدید برای عدم مشارکت مردم دانست. تجربه تاریخی نیز نشان میدهد نارضایتی عامل اصلی است و جبران میشود. رأی سال ۱۳۷۲ ریاستجمهوری کمی بالای ۵۰ درصد بود و رئیسجمهور ۱۰/۵ میلیونی انتخاب شد.
این در حالی بود که آن زمان توقعات از حاکمیت و دولت کمتر از اکنون بود، اما در سال ۱۳۷۶ این مشارکت به ۲۸ میلیون رسید و منتخب ملت ۲۰ میلیونی شد. اقدامات دولت جدید انشاءالله بتواند تجربه ۱۳۷۶ را در ۱۴۰۴ تکرار کند.
🔗 Dr_A_Ganji
🔴 سیدمحمد #خاتمی رسماً از #لیست_جمهور (لیست شورای شهر اصلاحطلبان درتهران) حمایت وپای لیست را امضا کرد. صریحاً گفت مردم همت کنند و بساط را بهم بزنند. کروبی، سروش، کرباسچی، بهزادنبوی و غیره رسماًوعلناً از #همتی حمایت کردند! اما نشد! تعداد رای همتی ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر شد!
🔹هم خاتمی بداند، هم ما بدانیم ملت چک سفید امضا به هیچ شخص یا جریانی نمیدهند! برخی فکر نکنند همیشه حمایت مردم را دارند!
✅ #داود_مدرسی_یان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍رئیسی آمد...
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
جریان انقلابی چگونه در انتخابات ۱۴۰۰ پیروز شد
🔹علیرغم اقبال مناسب، قالیباف در انتخابات کاندیدا نشد. او وارد رقابتها نشد و این فضا را ایجاد کرد که تمام ظرفیت رأیی که داشت، در اختیار رئیسی قرار گیرد.
🔹رسانههای نزدیک دولت سالها کوشیدند تا جلیلی را فردی رادیکال، بیمنطق و ضدتعامل معرفی کنند اما او در مناظرهها با آرامشی خاص چهره برنامهمحور خود را نمایان کرد. جلیلی با انصراف لحظه آخری خود، هواداران پرشورش را به سمت کاندیدای با رای بالاتر هدایت کرد.
🔹در مناظرهها زاکانی توانست با استفاده از بیانی قوی و عامهفهم همه ضعفهای دولت در ۸ سال گذشته را به چالش بکشد. او مانع فرار نمایندگان جریان غربگرا از پاسخگویی و پذیرفتن مسؤلیت ندانمکاریهایشان شد.
🔹بزرگترین عامل پیروزی رئیسی بعد از عنایت الهی و حمایت مردم، شخص رئیسی است. جریان رقیب در انتخابات ۹۶ او را فردی تند و بیبرنامه معرفی کرد اما از برنامههای رئیسی و تحولِ دستگاه قضا مردم متوجه شدند که رئیسی اگر دیواری هم بکشد بین مفسدین و مردم است. همافزایی میان نامزدهای جریان انقلاب مهمترین فرمول پیروزی در انتخابات بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تحلیلی بر عمل سیاسی احمدینژاد در انتخابات ۱۴۰۰
▪️استراتژیک یا پراگماتیک؟
«پرویز امینی» جامعه شناس و استاد دانشگاه:
🔹احمدینژاد یک بازیگر سیاسی فردگراست و پارادوکسها و تناقضهایش بر این اساس تحلیل میشود که آن تصمیمات از تمایلات او دور بوده یا نزدیک؟
🔹احمدینژاد خودش محصول مشارکت ۱۲ درصدی است چرا منطق الان را آن زمان نداشت؟ کنشگری فعلی او محصول عملگرایی و پراگماتیک بودنش در عمل سیاسی است .
🔹اگر او در این انتخابات تائید صلاحیت میشد و مشارکت حتی اگر ۲۰ درصد هم بود او مشکلی نداشت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هرچه هستم، هرچه بودم
بر کسی مربـوط نیست
بر امام مهربان خود
پناه آوردهام...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رئیسی در پاسخ به خبرنگاری که پرسید آیا با رئیسجمهور آمریکا دیدار خواهید کرد در یک کلام گفت: خیر
✍به این می گویند رئیسجمهور انقلابی
🔹مطلب را صریح و روشن و قاطع بیان می کند او همانند امام خمینی ره و امام خامنه ای یک دیپلمات نیست بلکه یک انقلابی است.
🔴نامه علیرضا قزوه به رئیس جمهور منتخب
♦️پیش از همه از صمیم قلب خوشحالم که نوبت خدمتگزاری به شما رسید و امینم که بگویم از عهده این کار بسیار تا بسیار دشوار برمیآیید و حتما میتوانید به شرطها و شروطها و نیز مطمئنم که شما بسیاری از آن شرطها و شروطها را میدانید.
۱ـ روزی که رییس قوه قضائیه شدید نامهای را خدمتتان فرستادم و چند جملهای برایتان قلمی کردم و انجام چند نکته را از شما خواستم و خبردار شدم که آن نامه را خواندهاید و گویا در جایی نیز درج شد. در آن نامه گفته بودم که کار شما در قوه قضائیه بیشباهت به کار معلمی نیست که به مدرسهای و کلاسی قدم میگذارد که در همان آغاز با شیشکی و مسخره بازی لات و لوتها روبرو میشود. گفتم که بهترین کار قبل از همه بیرون کشیدن دو لات بیسرو پا و زدن سیلی محکم به گوش یکی دو نفری است که بیش از همه این سالها عربدهکشی و سرکشی کردهاند و شما این آدمها را سر جایشان نشاندید. یکی دو شرط دیگر هم بود که بماند. حالا هم که رییس جمهور شدهاید باز یکی دو نکته را از باب تذکر و یادآوری خدمت عزیزتان عرض میکنم.
۲ـ رییس جمهوری را میشناسم که در یک کشور آسیایی نسبتا فقیر و آشنا بسیاری از مخالفان خود را که به این کشور و آن کشور پناهنده شده بودند با نرمش و مهربانی به وطن فراخواند و از جرمهایشان نیز گذشت. حتی برای یک شاعر شهیر مخالف خود که در امریکا ساکن بود و با من نیز رفاقتی داشت، هواپیمای اختصاصی فرستاد و با عزت و احترام او را به کشورش فرا خواند. من اگر جای شما بودم برای آدمهایی دانشمند و اهل فکر سفر کرده و دور شده از ایران حتی هواپیمای اختصاصی میفرستادم و آنها را با عزت و احترام به ایران دعوت میکردم. ایرانیان بااصالت و دلسوزی که از قضا با علم و دانش و بینش و ارتباطات و حتی ثروتشان میتوانند باعث رشد و آبادی این سرزمین باشند، این اجازه را میدادم که به ایران بیایند و در کمال آرامش به آبادانی سرزمین شان کمک کنند. این از شما بر میآید که میدانم مهربانید و رافت را و خدمت را از آن امام رئوف به ارث بردهاید.
۳ـ انقلاب اسلامی ایران، چهرههای بزرگی را به جهان معرفی کرده است. دو شخصیت بزرگ ایرانی که به راستی از قهرمانان راستین و اسطورهها و اسوههای این ملتاند دو شهید عالی مقام شهید مصطفی چمران و شهید قاسم سلیمانی هستند. استدعای من آن است که در همین یکی دو سال آینده اسکناسهای ایران عزیزمان منقش به تصویر این دو بزرگمردی باشد که دیناری به دنیا دلبستگی نداشتند. شاید به برکت این دو نام عزیز و مرام آنها پول ملی ما از شر شروران اقتصادی و پولشویان و رانت خواران به دور بماند و به برکت این نفسهای برحق و تلاش یکایک ما به ارزش و اعتبار والاتر و بالاتری برسد.
۴ـ چینش اعضای کابینه بسیار تا بسیار مهم است. وضعیت آشفته امروز ما بیش از همه محصول کمکاری و خیانت کسانی است که برخی را طبق روال سابق از ستادهای انتخاباتی این و آن به نان و نوایی رساندند و یک شبه با رشد هویجی و بادکنکی خود ملتی را به روز سیاه نشاندند. نمونهاش وزیری بود که مسکن این مردم را به سخره گرفت و خود از بالانشینان به شدت برکشیده ستاد انتخاباتی حزب فلان و بهمان بود. ما این تجربههای تلخ را داریم. فامیلها... برادران عزیزشده... باجناقها ... دامادها... امینم که بگویم سید ابراهیم خوان نعمتش بر روی مردم گشاده است و خود و دور و بریهایش جز ایستادن و خدمت کردن به خلق خدا هیچ راهی را نمیپویند.
♦️و یادتان باشد که خدمتگزاران شما باید کسانی باشند که بتوانند روزانه دست کم بیش از ۱۲ ساعت تمام با نشاط کار کنند و علاوه بر آن تمام ویژگیهای پاکدستی و دانش و هوشمندی را نیز دارا باشند. آدمهای نصفه نیمه و خواب آلود اگرچه مشهور و نامبردار و کسانی که نهایت بهره کاریشان شش هفت ساعت کار در هفته بیشتر نیست و گاهی در شش ـ هفت اداره به کاردزنی و کارتزنی مشغولند و مشاورانی که هفتاد ـ هشتاد شغل با حقوق و بیحقوق دارند و فکر میکنند اگر آنها نباشند آسمان به زمین میآید در دولت شما نباید جای داشته باشند. وگرنه به شدت به سرنوشت دولت قبلی دچار خواهید شد.
♦️دیگر بار جسارت مرا ببخشید. چقدر حرف زدم و چقدر حرف زدن راحت بود و تا نگاه میکنی میبینی چقدر دیر شده است...
♦️از صمیم جان برای آن یار مهربان دعا میکنم. دلم روشن است که اتفاقهای خوشی میافتد. دلم روشن است که میزان مشارکت در چهار سال بعد بسیار تا بسیار بالاتر از این خواهد بود. حرف آخر من این شعر بیدل دهلوی است که گفت:
من نمیگویم زیان کن یا به فکر سود باش
ای ز فرصت بیخبر در هرچه هستی زود باش...
«علیرضا قزوه»
❌وزیر امور خارجه دولت آیت الله رئیسی چه کسی است؟
🔹همانند معاونت اولی رئیس جمهوری، تا چند روز پیش سعید جلیلی از نزدیکترین افراد به کرسی وزارت امور خارجه بود. اما انصراف جلیلی از انتخابات همزمان شد با ابراز تمایل ضمنی او به بازگشت به مقام دبیر شورایعالی امنیت ملی. اما باتوجهبه نزدیکی تفکر جلیلی به رهبر انقلاب در مسایل سیاست خارجی، هنوز میتوان او را یکی از گزینههای مطرح دانست.
🔹علیاکبر صالحی نیز شاید گزینهای باشد که باتوجهبه سوابق او و سیاست دولت رئیسی در مسایل خارجی، دستکم در دو سال اول، مدنظر قرار گیرد.
🔹امیر عبدالهیان نیز که هماکنون دستیار ویژه قالیباف و مدیرکل بینالملل مجلس است، از چهرههای مطرح برای وزارت امور خارجه است. او که در دولت فعلی گفته شد به دلیل درخواست شیوخ حاشیه خلیجفارس از معاونت عربی و آفریقایی وزارت خارجه برکنار شده است، عامل تشدید درگیریها و اختلافهای ایران در منطقه دانسته شده بود.
🔹گزینه دیگر، منوچهر متکی است که سخنگوی شورای وحدت اصولگرایان در اجماع جریانهای اصولگرایی است و در خصوص اجماع بر سر نامزدی رئیسی در انتخابات، نقش جدی بازی کرده است.
🔹علی باقری کنی نیز جزو گزینههای مطرح برای وزارت امور خارجه است. او معاونت بینالملل قوه قضائیه جمهوری اسلامی ایران و دبیر ستاد حقوق بشر است.
🔴 در پاسخ به توئیت برادر #رائفیپور و کلیپ استاد #نبویان باید عرض کنم:
🔹ما نباید واقعیات را بپوشانیم و از اینکه فتنهگران سوءاستفاده کنند بترسیم! دو روز قبل از انتخابات رهبر انقلاب به صراحت، نسبت به سلامت انتخابات و #کمبود_تعرفه و ... هشدار دادند و گفتند باید با هرگونه تخلف برخورد شود! لذا برخورد با تخلفات، سلامت نظام وآینده انتخابات را تضمین میکند.
🔸مطالبه من و شما باید اجرای مطالبات رهبری باشد. یکبار نسبت به تخلفات این دولت در انتخابات ۹۶ نظام سکوت کرد و چشمانش را بخاطر همین بهانهها بست! #شورای_نگهبان در کمال ناباوری صحت انتخابات را تایید کرد و آقای رحمانی فضلی مجدد ۴ سال دیگر وزیر ماند، نتیجهاش چه شد؟!
🔹این بهانه که فتنهگران سوءاستفاده میکنند نباید منجر به نهادینه شدن تخلفات انتخاباتی شود! مگر تخلفات گسترده تاجزاده و اصلاح طلبان در مجلس ششم یادمان رفته؟ مگر ابطال انتخابات شهرهای مختلف در انتخابات مجالس واقعیت ندارد؟ پس تاریخ را هم بازخوانی نکنیم تا فتنهگران سوءاستفاده نکنند؟
🔻برادران عزیز با لاپوشانی سنگ روی سنگ بنا نمیشود! باید با تخلفات وزارت کشور، استانداران و فرمانداران و سایر عوامل برخورد قاطع و شدید شود.
✅ #داود_مدرسی_یان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 حرف آیت الله رئیسی محقق شد
♦️ از خود امام رضا(علیهالسلام) سیلی خواهند خورد
✅سخنان جالب و پرعبرت رییسی بعد از انتخابات ۹۶ درباره اخلاق انتخاباتی دینی و غیردینی...
🌸🌸🌸🌸🌸🌸
🔸 شورای نگهبان صحت انتخابات ریاست جمهوری را تایید کرد
سخنگوی شورای نگهبان:
🔹 گزارش وزیر محترم کشور را ما دیروز دریافت کردیم و نسبت به نتایج نهایی واصله، موضوع مورد بحث قرار گرفت و همکاران ما در ستاد نظارت گزارش ها را بررسی کردند و امروز صبح نیز در جلسه شورای نگهبان، موضوع به بحث گذاشته شد.
🔹 نهایتا اعضای شورای نگهبان با توجه به نتایج اعلامی و اینکه ما گزارش موثری که بر سرنوشت انتخابات اثر گذاشته باشد، نداشتیم اعضای شورای نگهبان صحت سیزدهمین دوره انتخابات را تایید کردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 حضور بیمعنای فرزند سیدحسن مصطفوی و معروف به یادگار یادگار یادگار امام در مراسم تجدید میثاق مسئولان قضائی با آرمانهای حضرت امام خمینی
🔴 قطعی مشکوک سیستم از سوی وزارت کشور چه میزان به مشارکت و حضور مردم لطمه زد؟
🔻سرپوش بر افتضاح دولت در رایگیری روز جمعه/ حسن روحانی: حالا یک ربع کسی معطل شده!
🔹حسن روحانی در جلسه امروز هیات دولت با اشاره به نقدهای صورت گرفته درباره نحوه مدیریت دولت در برگزاری انتخابات، گفته است که منتقدان این موضوع را بیجهت بزرگ کردهاند و صرفا چند نفر به مدت یک ربع در صف معطل ماندهاند!
🔹اما بر خلاف ادعای حسن روحانی، اخبار و گزارش های فنی نشان دهنده اخلال عمدی در رای گیری روز جمعه در جهت کاهش مشارکت مردم در سیزدهمین انتخابات ریاست جمهوری است.
🔹صبح ۲۸ خرداد از ساعت ۷:۰۵ تا ۷:۵۵ سرورهای وزارت کشور دچار اختلال شده و سرعت ارسال اطلاعات به یک سوم سقوط کرده و روند ارسال پیام به دستگاههای مستقر در شعب با مشکل جدی مواجه شده بود.
🔹در مرحله دوم از ساعت ۹:۱۷ تا ۹:۳۷ دقیقه مجددا در سرورهای انتخاباتی وزارت کشور اختلال ایجاد شد که در سطح اختلال در این مرحله به صورت قطع کامل سرویس سرورهای وزارت کشور بود.
🔹با وجود پیگیریهای فراوان نهادها و تلاش برای جلوگیری از این اختلالات، این اتفاق مجدد در اواخر ساعات رای گیری در ساعت ۲۳ تا ۲۳:۴۰ نیز تکرار میشود.
🔹قطعی های مذکور علاوه بر زمان قطعی، باعث ایجاد اختلال و نوسان تا حدود ۱۵ دقیقه بعد از هر مرحله قطعی گردیده است. بدین ترتیب قریب به ۱۱۰ دقیقه امکان رای گیری موثر وجود نداشته است که باعث ایجاد سردرگمی و کلافه شدن رای دهندگان شده است.
🔹در هر ۳ مرتبه، وجود اختلال در سرورهای وزارت کشور توسط کارشناسان فنی وزارتخانه نیز تایید شده و فرضیه وجود کاستی مرتبط با شبکه اینترنت و اپراتورها منتفی است.
🔹برآورد های کارشناسی نشان میدهد وزارت کشور با این سوءمدیریت حداقل ۵ میلیون رای از میزان مشارکت را کاهش داده و با توجه به روند ۱۹ ساعته رایگیری، سیستم وزارت کشور در حدود ۱۰% از فرآیند انتخابات با قطعی مواجه بوده است.
🔹سوءعملکرد دولت به حدی بود که رهبر معظم انقلاب در پیام خود خطاب به ملت ایران، برای اولین بار به اختلالات پیش آمده در روز رایگیری اشاره کردند و خاطرنشان کردند که این اشکالات نتوانست بر عزم مردم فائق بیاید./ رجانیوز
18.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 بی شرفی آشکار رسانه سعودی اینترنشنال سعودی
♦️ خط خبری جهت دار رسانه های سعودی - لندنی در انتخابات ایران و فرانسه!
🔻اینترنشنال سعودی، انتخابات فرانسه ۲۰۲۱:
🔹 ۶۷ درصد فرانسوی ها در انتخابات این کشور شرکت نکردند، (طبیعی است) آن ها در شرایط کرونایی، بازگشایی شرایط اقتصادی و سفرهای تابستانی به سر می برند؛ علاوه بر این نشریه ها و رسانه های این کشور خیلی تبلیغات انتخاباتی انجام ندادند!
🔻اینترنشنال سعودی، انتخابات ایران ۱۴۰۰:
🔹۵۱ درصد ایرانی ها در انتخابات شرکت نکردند، این یعنی اینکه حکومت را نمی خواهند؛ ما به عنوان برانداز خیلی خوشحال هستیم!
.
💠 اللّهُمَ صَلِّ عَلی عليّ بن مُوسَی الِرِّضا المُرْتَضی
چشمههای خروشان تو را میشناسند
موجهای پریشان تو را میشناسند
پرسش تشنگی را تو آبی، جوابی
ریگهای بیابان تو را میشناسند
نام تو رخصت رویش است و طراوت
زین سبب برگ و باران تو را میشناسند
از نشابور بر موجی از "لا" گذشتی
ای که امواج طوفان تو را میشناسند
اینک ای خوب، فصل غریبی سر آمد
چون تمام غریبان تو را میشناسند
کاش من هم عبور تو را دیده بودم
کوچههای خراسان تو را میشناسند
#قیصر_امینپور
🎋
🔴حجاریان:اصلاحات صندوق محور مُرد
☎️زنگ عبرت
♦️آقای حجاریان دنبال زیر بغل مار نگرد!
قاتل اصلاحات عملکرد ضعیفش هست
قاتل اصلاحات رشد فکری و سیاسی مردم هست که نتوانستید این بار فریبشون بدید
قاتل اصلاحات مردانی باتفکر پوسیده ای بودند که طمع قدرت داشتند نه شوق خدمت..
#سرطان_اصلاحات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 پاسخ جالب دکتر مرندی، استاد دانشگاه تهران به سوال شیطنت آمیز شبکه الجزیره
🔹 منافقین در کنار صدام حسین علیه مردم ایران جنگیدند. صرفا مخالف سیاسی نبودند بلکه تروریست بودند.
🔹 اعدامهای دهه شصت ارتباطی به سیدابراهیم رئیسی ندارد.
⭕️ تذکرات مهم #خیرخواهانه و #دقیق استاد علیرضا #پناهیان به حجتالاسلام #رئیسی منتخب ریاست جمهوری ۱۴۰۰
📍آقای رئیسی، بنده بهعنوان طلبهای که خیلی از حرفها و درددلهای مردم را میشنوم، از شما تقاضا میکنم
1⃣ الان مردم شما را دوست دارند؛ وقتی محبت مردم به کسی تعلق گرفت، مسئولیت بسیار بزرگی بر دوش او خواهد بود. اگر رئیسجمهور شدید، این مردمی بودن، خاکیبودن، بیپیرایه بودن و این «مثل روحانی نبودن» را در خودتان حفظ کنید.
2⃣ آقای رئیسی، مردم به شما امید پیدا کردهاند، طعم شیرین یک دولت اسلامی را به مردم بچشانید بهحدی که غیرمذهبیها هم لذت ببرند از اینکه دولت اسلامی و مسئولین مسلمانی دارند. اما غربگرایی را که مملکت را به این مشکلات انداخته، در نحوۀ مدیریت کشور ریشهکن کنید.
3⃣ آقای رئیسی، تقاضای مردم فقط این نیست که فساد را ریشهکن کنید، اگر بعدها برخی با اغواگری دوباره آمدند و فساد را تکرار کردند، چه کنیم؟! کاری کنید که فساد، تکرارناپذیر باشد و دیگر نتواند دوباره برگردد. طوری ریشۀ فساد را از بین ببرید که دیگر فقر و فساد و ظلم نتواند به میان مردم برگردد.
4⃣ آقای رئیسی، بساط جناحبازیِ بیهوده را از این کشور جمع کنید، این سیاستبازی مسخره و این چپ و راست دروغینی که راهانداختهاند، را برای همیشه از این مملکت دور بریزید، تا مملکت با مدیران شایسته و لایق بهسوی پیشرفت حرکت کند. هر آدم لایقی که دیدید، بهاندازۀ لیاقتش از او حمایت کنید و هر کسی لیاقت نداشت، او را کنار بگذارید.
5⃣ آقای رئیسی، جوانان و بهویژه دهۀ شصتیهای مظلوم را دریابید. جوانان ما استعدادهای فراوانی دارند. مسئولین را دنبال کشف استعدادهای جوانان بفرستید، نه اینکه جوانها مراجعه کنند و جواب منفی بشنوند. أمیرالمؤمنین(ع) میفرماید: این مردم معادن طلا و نقره هستند. مسئولین باید بهسراغ استعدادها و ظرفیتهای مردم بروند. اگر یک مسئول بنشیند تا به او مراجعه کنند، طبعاً پُر سر و صداترها میآیند و بسیاری از استعدادهای بالا از سرِ حیا و نجابت، پشت در میمانند.
6⃣ آقای رئیسی، شما ذاتاً آدم مهربانی هستید، من مواجهۀ شما با افراد ضعیف را دیدهام، این مهربانی را با مردم حفظ کنید، ولی این مهربانی را با استانداران، وزراء و معاونین و به مسئولینی که نصب میکنید نداشته نباشید، و مانند أمیرالمؤمنین(ع) در مقابل تخلف مدیران خود سختگیرانه برخورد کنید. و به امامزمان(ع) تأسی کنید که به مردم مهربان، ولی با مسئولین خود سختگیر است. همانطور که در قوه قضائیه، قاضیِ فاسد را بیرون کردید، در مدیریت کشور هم با همان قدرت عمل کنید.
7⃣ آقای رئیسی، میدانیم اگر رئیسجمهور بشوید، توپخانۀ سرزنشکنندگان و برخی سیاستبازهای حرفهای علیه شما فعال میشود، از این سرزنشها واهمه نداشته باشید، همانطور که در قوۀ قضائیه، به حرف و حدیث دیگران توجه نکردید و خدا و مردم از شما راضی شدند. ولی در اندیشۀ یک مجموعۀ قوی برای تنویر افکار عمومی باشید تا سوءتفاهمهای فراوانی که سالهاست نسبت به انقلاب و انقلابیون ایجاد شده از بین برود.
8⃣ آقای رئیسی، به گونهای کار کنید که بعد از دوران ریاستجمهوریتان، مردم آرزو کنند رئیسجمهور بعدی هم مثل رئیسی باشد. مثل سردار سلیمانی که همه آرزو میکنند، کاش همه مدیران مانند ایشان باشند. نه مثل امروز، که مردم آرزو دارند رئیسجمهور بعدی مثل روحانی نباشد.
▪️استاد علیرضا پناهیان╯