#چراغ_راه
🔰 تفکر زیاد
«اوصیه بدوام الذکر و کثرة التفکر و الشکر و اوصیه بمخالفة النفس و الهوی و الزهد فی الدنیا و زخارفها و جاهها و ریاستها.»
✅ فرزندم را به ذکر مدام، تفکر فراوان، و شکرگزاری، و مخالفت با نفس و هوی، و به زهد در دنیا و بیرغبتی به زخارف دنیا و مقام و ریاست آن توصیه میکنم.
🔺️برشی از وصیت نامه حضرت آیت الله مصباح یزدی
🏴 @mesbahyazdi_ir
#چراغ_راه
🔰 لزوم شجاعت در مسیر الهی
«و اوصیه بالقناعة و ترک الطمع عمّا فی ایدی الناس و الثقة بالله و ان لا یرجو غیره و لایخاف الّا ذنبه و ان لا یخاف فی الله لومة لائم»
✅ فرزندم را به قناعت، ترک طمع از آنچه در دستان مردم است، اعتماد به خدا و نومیدی از غیر او، نهراسیدن از غیر گناه خود، و نهراسیدن در مسیر الهی از ملامت ملامتگران توصیه میکنم.
🔺️برشی از وصیت نامه حضرت آیت الله مصباح یزدی
🏴 @mesbahyazdi_ir
#چراغ_راه
🔰 مولای بزرگ ما
«و اوصیه ان یجعل همَّه همّاً واحداً و هو ان
یطلب رضا الله تعالی و یعلم ان المولی تعالی اکرمُ من ان یکل امر عبده المتوکل علیه الی نفسه او الی سایر عباده.»
✅ او را سفارش میکنم به اینکه همهی همّت خود را یک چیز، یعنی طلب رضایت خداوند، قرار دهد، و اینکه بداند مولای بزرگ ما، کریمتر از آن است که امر بندهای را که به او توکل کرده، به خود آن بنده یا دیگر بندگان بسپارد.
🔺️برشی از وصیت نامه حضرت آیت الله مصباح یزدی
🏴 @mesbahyazdi_ir
#چراغ_راه
🔸️ اخلاص محبت
«ثم اوصیک ان تنقطع الی الله و تستأنس به و تخلص حبّک له و تُفرغ قلبک لذکره و مناجاته.»
✅ تو را به انقطاع به سوی خدا، و امیدواری به او، و خالص کردن محبت به او، و متوجه کردن قلب به ذکر و مناجات او توصیه میکنم
🔺️برشی از وصیت نامه حضرت آیت الله مصباح یزدی
🏴 @mesbahyazdi_ir
#چراغ_راه
🤲 تنها تکیه گاه
«ثم اوصیک یا ولدی و یا قرة عینی بأن لاترجو الا الله و لا تعتمد علی غیر الله و ان لا تستعین الا بالله»
✅ تو را، ای فرزندم و ای نور چشمم، توصیه میکنم به اینکه فقط به خدا امید داشته باشی و فقط بر او اعتماد کنی و جز از او کمک نخواهی.
🔺️برشی از وصیت نامه حضرت آیت الله مصباح یزدی
🏴 @mesbahyazdi_ir
#مصباح_و_تحول
👈 امروز در عالم مكتبهای الحادى متعددى وجود دارد، فقط منحصر به مكتب ماركسيسم يا ماترياليسم نيست. بسيارى از مكتبها و فلسفه ها الحاديند منكر دين هستند يا در مسائل اعتقادى شبهاتى دارند.
🔔 امروز اينگونه مكاتب در دنيا بسيار رواج پيدا كرده است و نمى توان بدانها با «اصالة البرائة»، «استصحاب قهقرايى» و «تمسّك به عام در شبهه مصداقيّه» و امثال آن پاسخ داد.
📚 مباحثی درباره حوزه، ص۹۷تا۱۰۰
🆔@tahavol_howze
#چراغ_راه
🏴 زنده ماندن نام سیدالشهداء در خانه
«مایلم بعد از اجابت دعوت مولیٰ تبارک و تعالی، چهل شب سورۂ مبارکه تبارک بر سر مزارم قرائت شود و با اینکه خودم موفق به تشکیل مجالس توسّل در منزل نبودم مایلم در صورتی که میسّر باشد گهگاهی مجلس توسّلی تشکیل شود و نام مبارک سیدالشهداء و حضرت ولیّ عصر عجل الله فرجه در خانه زنده بماند»
🔺️برشی از وصیت نامه حضرت آیت الله مصباح یزدی
🏴 @mesbahyazdi_ir
#چراغ_راه
🔰 اطعام فقرا
«نیز مایلم مقداری از ثلث مال صرف اطعام فقرا و ضیافت همسایگان و صلۂ ارحام شود. مخصوصاً انفاق در حال دفن فراموش نشود. انا للّه و انا الیه راجعون یا مولای و یا سیّدی العفو العفو العفو.»
🔺️برشی از وصیت نامه حضرت آیت الله مصباح یزدی
🏴 @mesbahyazdi_ir
#آیت_الله_مصباح
🔰 حوزه علمیه امام صادق (ع) ورامین برگزار می کند :
مراسم بزرگداشت عالم مجاهد و انقلابی ،
«حضرت آیت الله مصباح یزدی ره »
🎤 سخنران : آیت الله مصباحی مقدم
🕝 زمان : سه شنبه ، ۹۹/۱۰/۲۳, ساعت ۱۰ صبح
📌 مکان : ورامین ، چهارراه اسفندآباد جنوبی ، حوزه علمیه امام صادق (ع)
💠روابط عمومی
مدیریت حوزه علمیه استان تهران
🌐 www.howzehtehran.com
🆔 @howzehtehran
💥 دعوت #مناظره حضرت آیت الله #احدی استاد خارج فقه و اصول از مجید #انصاری
📌 محور #مناظره
1⃣ امکان وقوعی (آیا چشم باز کردن هنگام موت امکان دارد؟)
2⃣ موارد وقوع تصرفات بعد موت(آیا این موارد در تاریخ اتفاق افتاده؟)
3⃣ #کرامت یا #آسیب(آیا نقل کرامت آسیب است )
🔆 مبنای مرحوم امام در #عرفان و چشم باز کردن علامه #مصباح
🌞 واقعیت قوای #باطن.
👈دفاع از #واقعیت دفاع از #حقانیت
👈 دعوت استاد خارج فقه و اصول حوزه علمیه قم ( از شاگردان فقه مرحوم آملی لاریجانی و اصول حضرت آیه الله وحید خراسانی و حضرت آیه الله مکارم شیرازی، اخلاق مرحوم بهاء الدینی ) از مجید انصاری برای مناظره علمی در مورد چشم باز کردن مرحوم علامه مصباح
اگر حاضر به مناظره هستید به ادمین کانال دروس استاد پیام دهید ما حاضریم
https://eitaa.com/ahadi1
@howzehenghelabi
11.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
,🎥 ببینید: ضرورت جهاد علمي در کلام حکيم مجاهد علامه مصباح يزدي رضواناللهتعاليعليه
#علامهمصباحيزدي
#علومتربيتي
#جهادعلمي
#تعليم_تربيت_اسلامي
🔹http://eitaa.com/tarbiyati_iki
هدایت شده از محمد فنایی اشکوری
ما و آن استاد سفرکرده
کسانی که استاد فقید آیت الله مصباح رضوان الله تعالی علیه را می شناسند و با او به نحوی ارتباط داشته اند، چه ارتباط زنده و حضوری و چه از راه مطالعه آثار یا شنیدن سخنان ایشان، در چند دسته قرار می گیرند: بی طرفان، دوستان، منتقدان و دشمنان.
الف. گروه بی نظر و بی طرف به نظر می آید جمع زیادی را دربر نگیرد، چون شخصیت و منش و اندیشه و سلوک استاد چنان بود که بعید است کسی با ایشان آشنا باشد، اما هیچ موضعی نسبت به ایشان نداشته باشد.
ب. دوستان و ارداتمندان: اغلب کسانی که با استاد حشر و نشر بیشتری داشته اند در این دسته قرار می گیرند و دسته های دیگر معمولا کسانی هستند که یا اساسا با ایشان حشر و نشری نداشته اند و یا ارتباطشان بسیار کم بوده است. این گروه طیف گسترده ای را در بر می گیرد، از همدوره ها و دوستان و شاگردان که از محضرش استفاده علمی و معنوی برده اند تا علاقمندان عامی که به نحوی از سخنرانی های عمومی و مواعظ و مواضعشان بهرمند بوده اند.
از شاگردان و همفکران ایشان انتظار می رود که راه آن بزرگوار را در ابعاد مختلف ادامه دهند: در بعد علمی که فهم و عرضه اسلام اصیل به صورت عقلانی و کار آمد است؛ در بعد معنوی که خودسازی و بسط اخلاق و معنویت و دینداری در جامعه است؛ و در بعد سیاسی که حمایت و پشتیبانی از حق در هر جا بویژه در پیشبرد اهداف نظام اسلامی و دفاع از آن در برابر تهاجم دشمن است.
وظیفۀ دیگر دوستان و شاگردان استاد مصباح، معرفی شخصیت و اندیشه های ایشان و دفاع از ایشان در برابر شبهات و هجمه ها و تهمت های ناجوانمردانه است.
در اینجا لازم است به چند نکته توجه داشت:
نخست در مواجهه با مخالفان و دشمنان استاد مصباح و ناجوانمردی های آنها نباید دست به مقابله به مثل زد و پا را از مرز اخلاق و منطق بیرون نهاد. اگر آنها نسبت به آن بزرگوار جسارت و بی ادبی می کنند ما نباید در مقام دفاع از او چنین کنیم. حق آن بزرگوار بر ما و ارادت ما به او هرگز مجوز شکستن مرزهای اخلاقی نیست، بلکه خلاف خواست آن استاد معنوی است. بدون افتادن در دام خشم و هیجان و با رعایت کامل منطق و اخلاق می توان پاسخ مخالفان را داد.
دوم هرگز منتقدان استاد مصباح را با مخالفان و دشمنان او یکسان نگیریم، به شرحی که اشاره خواهد شد.
سوم یادآوری این نکته برای گروه اندکی از عزیزان ارادتمند آن استاد فرزانه لازم است که سعی کنیم استاد را از راه اندیشه ها و آثار نوشتاری و گفتاری و سیره عملی او بشناسیم و در همان چارچوب ایشان را معرفی کنیم. ما نسبت به حضرات معصومین هم نباید غلو کنیم، چه رسد به شاگردان مکتب آنها. از بکارگیری تعابیر غلو آمیز و یا حتی تعابیر حقی که ممکن است موجب سوء فهم یا سوء استفاده دشمنان و بیماردلان شود باید اجتناب کرد. آیت الله مصباح آن قدر کمالات علمی و عملی آشکار و محسوس دارد که هیچ نیازی به نقل کرامت ها و خواب های این و آن نیست. بیان این گونه مطالب با صرف نظر از صحت و سقمش، اگر به زیان نباشد قطعا سودی ندارد. بالاترین معرف استاد مصباح کارنامه درخشان علمی و عملی هشتاد ساله ایشان است. مطمئنا مخاطب با بصیرت این نوشتار هرگز آنچه گفتیم را به معنای انکار کرامت بندگان خالص و مخلص خدا یا تردید در آن تلقی نخواهد کرد.
ج. گروه منتقدان: منتقدان کسانی هستند که اندیشه ها و مواضع استاد را منصفانه و عالمانه نقد و بررسی می کنند. منتقد ممکن است ارادتمند استاد باشد، یا پژوهشگر بی طرفی باشد که بدور از دوستی و دشمنی در مقام بررسی علمی دیدگاه های ایشان است و یا حتی ممکن است مخالف و دشمن ایشان باشد، و لی فعلا در مقام بحث علمی با رعایت اصول نقد علمی است. هرگز نباید منتقد به معنایی که گفتیم را با دشمن و مخالف یکی انگاشت. منتقد هر کسی باشد در مقام انتقاد محترم است و باید با او مواجهه علمی محترمانه داشت و کاری به نیت و انگیزه اش هم نداشت. ممکن است کسی به یک نظریه فلسفی استاد مصباح نقدی داشته باشد و بنده که شاگرد و مرید آن استاد هستم آن نقد را بپسندم و بپذیرم، چنانکه ممکن است در موردی اشکال را وارد ندانم و محترمانه آن را پاسخ دهم. مقتضای حقیقت جویی و سلوک علمی این است. خود استاد مصباح نقاد اندیشه بودند بطوری که نظریات محبوبترین استادش را نقد می کردند و نه تنها هرگز از نقد علمی آراء خودشان ناراحت نمی شدند، بلکه از نقد علمی استقبال می کردند.
د. گروه دشمنان و مخالفان: از اینکه شخصیتی مثل آیت الله مصباح دشمنان بسیاری دارد نباید هرگز تعجب کرد. دشمنی واقعیتی است که وجود دارد و گریزی از آن نیست. نمی توان توقع داشت که کسی عمری از حق دفاع کند و با باطل بجنگد اما دشمن نداشته باشد. این محال است. آدم های بی خاصیت دشمن ندارند. انبیا و اولیا بدترین و بیشترین دشمنان را داشتند. گاهی چنان است که هرچه شخص بهتر و شایسته تر باشد دشمنان بیشتر و بدتری خواهد داشت. درباره امیر المؤمنین (ع