وَ اعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللّهِ جَمِیعاً (آل عمران/۱۰۳)
آیت الله مصباح :
💠 وقتی همه چیز برای آدمی فراهم باشد و احساس احتیاج به خدا نکند، دیگر برای چه در خانه خدا برود؟در صورتی كه این [احساس بینیازی] عین جهل است.
۱۳۸۷/۰۲/۲۵
#نکته_قرآنی
🌸🌸🌸🌸🌸
19.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 سخنان حجتالاسلام سنجری امام جمعه چهاردانگه در این شرایط دوقطبی چقدر خوب و بجا بود.
🔹کاش ائمه جمعه تهران، مشهد، قم و اهواز الگوبرداری میکردند. کاش خطبای مشهور در کشور اینگونه حرف بزنند.
🔸در شرایطی که مشکلات اساسی و جدی در کشور وجود دارد و دو دسته، حجاب و بدحجابی را به اولویت اول تبدیل کرده و روزانه دعوا تولید میشود، این مدل سخنان میتواند راهگشا باشد.
✅ #داود_مدرسی_یان
12.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 وصیتنامه قابل تامل زندانی محکوم به اعدامی که محفل قاریان بینالمللی قرآن را تحت تاثیر خود قرار داد
😶
هدایت شده از مکاسب الطلاب (اصلی)
✅ پذیرش حوزههای علمیه سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲
پذیرش حوزههای علمیه برادران در سه مقطع هشتم، دوازدهم و دانشگاهیان از اول اسفندماه ۱۴۰۱ آغاز شده و تا پایان اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ ادامه خواهد داشت.
↙️ ثبت نام
↙️ دفترچه راهنما
↙️ شرایط عمومی
↙️ شرایط نظام وظیفه
↙️ منابع آزمون ورودی
↙️ شرایط معدل
↙️ جدول سنی
.
49.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ویژه برنامهٔ «حدّادِ خدا»
⚡️اگر دوست داری آتش عشق خدا ❤️🔥 همهی بدیهایت را بسوزاند...🔥
✅ شناخت شخصیتی اُعجوبه در عرصهٔ عرفان و کشف راه و رسم عاشقی...
▫️عارف کامل مرحوم حاج سید هاشم موسوی حداد؛ از أقدم و أفضل شاگردان مرحوم آیةالله حاج سید علی قاضی طباطبائی (قدس سرهما)
👈 مشاهدهٔ نسخهٔ باکیفیت:
towhid.org/1419/film/
📽 مشاهدهٔ موشنگرافیک:👇
https://eitaa.com/allame_tehrani/7
▪️بمناسبت ۱۲ رمضانالمبارک؛ ایام رحلت عارف واصل مرحوم حاج سید هاشم موسوی حداد
@ostad_vakili
www.towhid.org
#رمضان #ماه_رمضان
#عشق #محبت #عرفان
#آتش_عشق #عاشق_شو
#حداد #سید_هاشم_حداد
🆔 @allame_tehrani
📺 ویژه برنامه تلویزیونی «کلمه»،
یادبود فقیه عارف، حضرت آیتاللّٰه بهجت قدس سره
✅ با حضور فرزند گرامی معظمله، حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ علی آقای بهجت
🔹سه شنبه و چهارشنبه این هفته
🔸۱۵ و ۱۶ فروردین ماه ۱۴۰۲
🕚 شبکه یک سیما، ساعت ۱۱ شب
🌟 کانال رسمی مرکز نشر آثار حضرت آیتاللّٰه بهجت قدس سره
🔻 @Bahjat_ir
هدایت شده از اسناد کشکول
فقط از باب اینکه با نظرات برخی مخالفینِ اهل اندیشه مون آشنا بشیم:
در آبان ۱۴۰۱ نخستین مصاحبه جک #گلدستون با یک رسانه فارسی زبان با ما در یورونیوز انجام شد و حالا بعد از ۵ ماه دوباره با او گفتگو کردم تا تحلیل او را از شرایط جدید بشنوم.
در این رشتو ۱۰ توییتی به خلاصهای از نظرات گلدستون که متخصص انقلابها است، اشاره میکنم:
euronews فارسی (@euronews\_pe)
گفتوگوی سعید جعفری، خبرنگار یورونیوز @jafariysaeid با جک گلدستون را در وبسایت ما بخوانید🔽 https://bit.ly/3K7qnjP
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔹اکثر ایرانیان از جمهوری اسلامی ناراضی هستند اما یک کاتالیزور نیاز است تا تمام این اقشار مختلف مخالف با یکدیگر متحد شوند. این کاتالیزور ممکن است مرگ رهبر و بحران جانشینی و یا جنگ قدرت باشد؛ یا یک بحران اقتصادی شدید که کل جمعیت را تحت تاثیر قرار دهد و مواردی از این دست.
4.
🔹این بازی مرسوم دیکتاتورها است: رهبران بالقوه اپوزیسیون را شناسایی و منزوی کنید اما آنها را شهید نکنید. سپس هزاران نفر را برای ارعاب مخالفان دستگیر اما پس از پایان تهدید فوری آنها را آزاد کنید. جالف مانند بقیه رژیمهای دیکتاتوری کسانی را که تهدید نمیدانست از زندان آزاد کرد
🔹 نمیدانم جمهوری اسلامی از مصطفی تاجزاده و میرحسین موسوی میترسد یا نه، اما قطعاً آنها را افرادی میداند که به عنوان رهبران اعتبار دارند و ممکن است دور جدیدی از اعتراضات را رهبری کنند.
6.
🔹 آنچه برای جمهوری اسلامی مهم است جلوگیری از موجهای اعتراضی آینده نیست، چرا که با این حجم نارضایتی این امری اجتنابناپذیر است؛ بلکه رژیم میخواهد اطمینان داشته باشد که در آینده این اعتراضات موثرتر از موجهای پیشین نخواهد بود.
7.
۷/۱۰
🔹فقط یک حضور فعال و گسترده نیست که یک جنبش اعتراضی را به انقلاب تبدیل میکند، مسئله اصلی ضعف و تفرقه رژیم است. در بحرین، یک چهارم کل جمعیت در تظاهرات علیه رژیم شرکت کردند اما با تقویت نیروهای سرکوب توسط عربستان، رهبری بحرین متحد باقی ماند و توانست اعتراضات را سرکوب کند.
8.
۸/۱۰
🔹 انقلابها در تاریخ نادر هستند، دقیقا به این دلیل که به عناصر بسیاری نیاز دارند تا گرد هم آیند: «ضعف رژیم، اختلاف نخبگان وابسته به حکومت، رهبری مؤثر مخالفان، نارضایتیهای گسترده مردمی و نیروهای بینالمللی که از مخالفان حمایت میکنند و رژیم را تقویت نمیکنند.»
9.
۹/۱۰
🔹در سراسر جهان، تقریباً هر کشوری با میانگین سنی ۳۵ سال یا بیشتر، دموکراتیک است. ایران اکنون در میانگین سنی ۳۲ سال قرار دارد و در دهه آینده به میانگین سنی ۳۵ سال خواهد رسید. چنین جمعیتهای بالغی تحمل کمتری در برابر حکومت استبدادی و حکومت غیر پاسخگو دارند.
10.
۱۰/۱۰
🔹 ایران طی یک دهه آینده، یا با اصلاحات گسترده درون جمهوری اسلامی، دموکراتیک میشود و یا با اقتداگراتر شدن سیستم سرنگون خواهد شد.
🔹من آینده ایران را مشابه سوریه، عراق یا کره شمالی نمیدانم.
#گلدستون
28.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فارغ از صحت و سقم ادعاهای مطرح شده و به بهانه افشای اسناد مالی باشگاه استقلال در برنامه زنده شبکه ۳ٌ ؛
📽 یک آرزوی تاریخی و انقلابی و جای خالی شفافیت در نهادهای حاکمیتی و حتی حوزوی!
⚽️ بامداد امروز در برنامه فوتبال برتر شبکه ۳ رئیس سازمان خصوصیسازی در حضور فتح الله زاده مدیر عامل باشگاه استقلال گفت:
▫️اگر ثابت نشد فتحاللهزاده برای چکها دو بار پول گرفته، فردا از سازمان خصوصیسازی استعفا میکنم و میروم.
➖در آذرماه ۹۳ میلیارد تومان به حساب باشگاه استقلال واریز شده برای بدهیهای خارجی درحالی که طلب استراماچونی آن زمان ۶۰ میلیارد بود.
✍ جریان اصیل انقلاب اسلامی سالهاست تحت نفوذ محافظه کارها و چریک های پشیمان و یقه سفیدهای دست کج، از نعمت چنین شفافیتی در سیاست و اقتصاد و... بی بهره است و در عوض تا دلتان بخواهد با پیشروی زر و زور و تزویر دست به گریبان است...
🔸أَلَمْ يَأْنِ لِلَّذِينَ آمَنُوا أَنْ تَخْشَعَ قُلُوبُهُمْ... آیا وقت آن نرسیده که همه مسئولین حاکمیتی و حتی نهادهای دینی و حوزوی هم در پیشگاه پرسشگران و ناظران مردمی و رسانه ای، خاشعانه و متواضعانه پاسخگو باشند؟!
🎙جایی برای شنیدن صدای طلاب
🌐 V.O.H / Voice Of Howzeh
🆔 @sedayehowzeh
🔴 در ایران کسی جرئت بیان این دغدغه را هم ندارد!
🔹گزارش شبکه ۴ از جلسه بازجویی گونه کنگره آمریکا با مدیر عامل اپ #تیک_تاک از جهتی درس آموز و از جنبه به نمایش کشیدن بیهویتی بخشی از مسئولین جمهوری اسلامی در مواجهه با پلتفرمهای بیگانه نگرانکننده بود.
🔸مدیر عامل تیک تاک گفت سرورهای آن تماما در آمریکا است و به وسیله یک شرکت آمریکایی مدیریت و توسط پرسنلی آمریکایی نظارت میشود و کاملا تابع قوانین این کشور است. همچنین تاکید کرد تمام تدابیر امنیتی لازم برای عدم دسترسی هر کشور دیگری به داده های کاربران آمریکایی را اتخاذ کرده است.
🔹همه اینها موجب نشد نمایندگان کنگره با زاویه نگاه های مختلف ( که چندین بار هم تاکید داشتند این موضوعی فراحزبی است و نه محل دعواهای سیاسی) از امکان جمع آوری دادههای کاربران آمریکایی تا تاثیر اخلاقی بر نوجوانان و کودکان و امکان تأثیرگذاری بر جامعه از طریق دستکاری در الگوریتم او را با تندترین ادبیات به استیضاح نکشند. آن هم فقط به این دلیل که شرکت مادر این پلتفرم چینی است.
🔸حتی این که سه نفر از ۵ عضو هیأت مدیره این شرکت آمریکایی هستند، خود مدیرعامل فعلی شرکت یک سنگاپوری تحصیلکرده آمریکا و همسر او نیز آمریکایی است و ۶۰ درصد سهام پلتفرم نیز متعلق به سرمایه گذاران بینالمللی است، تاثیری بر کیفیت و محتوای این جلسه و نوع واکنش جدی نمایندگان کنگره نداشت.
🔹جالب این که حتی طرح چنین دغدغههایی در مورد شبکههای اجتماعی در ایران برای محکوم شدن شما توسط طبقه ای از روشنفکران کفایت میکند. آن هم در حالی که هیچکدام از این موارد از تحت قوانین ملی بودن، حفاظت از کلان داده ها، عدم دستکاری در الگوریتم و حتی قرار داشتن سرورها در خاک سرزمینی در ایران وجود ندارد. / ظهوریان
😶😑