‼️ تلفات تصادف در ایران در ۲۰ سال گذشته، بیشتر از جنگ ایران و عراق!
◀️ در سال 1402 بیش از 17 هزار نفر از هموطنان جان خود را درتصادفات از دست دادند.
◀️ تعداد تلفات سفرهای نوروی در سال 1403 به نسبت سالهای قبل روندی کاهشی داشته ولی همچنان سال 1399 به واسطه بیماری کرونا کمترین میزان جانباختگان را شامل میشود.
◀️ در بین سالهای 1384 تا 1402 آماری نزدیک به 6 میلیون نفر مصدوم در رانندگیها به ثبت رسیده که به طور میانگین در هر سال بیش از 300 هزار نفر در تصادفات مصدوم میشوند.
◀️ با بررسی آمار تلفات 20 سال گذشته در تصادفات میتوان گفت تقریبا 2 برابر شهدای جنگ ایران و عراق جان خود را در این سالها از دست دادهاند
😶 علت اصلی اش،
ماشینهای ناایمن ساخت داخل است.
رییسی خودروسازی رو هم اصلاح نکرد و اوج بی کفایتی خود را نشان داد.😠
📢 ادعای آمریکا: در صورت حمله به اسرائیل، مشترکا به ایران حمله می کنیم
◀️ یک مقام آمریکایی در گفتگو با الجزیره اظهار کرد: اگر از سوی ایران یا نیروهای وابسته به آن، به اسرائیل حمله ای صورت گیرد، ایالات متحده به تلآویو برای دفاع از خود کمک خواهد کرد.
‼️ رؤیاپردازی رسانه صهیونیست: ایران را به عصر حجر بازمیگردانیم!
◀️ ترور آلارم: اسرائیل در حالت آمادهباش کامل است و آماده است تا ایران را به عصر حجر بازگرداند.
آن غوغا و این وضعیت عادی!
با این شلوغی و غوغایی که رسانههای منطقهای و برونمرزی دیشب در مورد "عملیات قریبالوقوع و مستقیم و پرحجم" جمهوری اسلامی علیه اسرائیل به راه اندخته بودند، خیال میکردم همینکه صبح از خواب بیدار شوم، صدا و سیما در حال پخش مارش نظامی و گزارش تلفات وارده به دشمن و درخواست از مردم برای پناه گرفتن در جاهای امن است!
ولی برنامههای صبح امروز صدا و سیما عادیتر از همیشه و بساط تبلیغ شهر فرش و سرای لوازم خانگی بیشتر از همیشه پهن بود!
یعنی میشود دستگاه تبلیغاتی یک کشور عادیتر از همیشه، اما وضع واقعی آن غیرعادیتر از همیشه و حتی مشرف به وقوع جنگ باشد؟
ظاهراً فقط دو نیرو از آغاز جنگِ فراگیر و همهجانبه در ایران لذت میبرند و برای آن لهله میزنند. یکی همین سوپرانقلابیهای داخلی که خود را در موقعیتِ هدایتکنندۀ امور کشور و تحمیل هر چیزی حتی تاکتیکهای جنگی، به تصمیم گیران کشور میبینند و دیگری، برخی از "براندازان ناب" که فرض گرفتهاند در تنور ویرانی زیرساختها و امکانات کشور، آبی برای آنان گرم و یا نانی برایشان پخته میشود!
روزگاری که بشر جنگ تن به تن میکرد، شاید در برخی موقعیتها خیری هم به یک طرف آن میرسید، اما قدرت تخریب انواع تسلیحات در جهان امروز، جنگ را به ابزار نابودی و ویرانی گسترده و مرگ بیگناهان و غیرنظامیان و فنا و فلاکت جامعه تبدیل کرده است. پس برندۀ واقعی در این دنیا جامعهای است که خود را از آن دور نگه دارد.
#احمد_زیدآبادی
ahmadzeidabad
به بهانه عید سعید فطر: مستحبات لاکچری و کلانشهرهای معاصر
🔹استهلال، جستجوی هلال ماه در شب اول ماه قمری است که عملی مستحب و در مواردی واجب کفایی است. استهلال در لغت به معنای بلندکردن صدا است؛ به گفته شیخ مفید، هلال ماه را به این نام خواندهاند چراکه مردم به هنگام دیدن آن برای گفتن تکبیر صدای خود را بلند میکردند. برخی از عبادات نظیر شروع و پایان ماه رمضان، انجام برخی از مناسک حج و ... بر استهلال و تشخیص آغاز ماههای قمری مبتنی است: "يَسْأَلُونَكَ عَنِ الْأَهِلَّةِ قُلْ هِيَ مَوَاقِيتُ لِلنَّاس: از تو درباره هلالهای ماه میپرسند، بگو آنها وسیله تعیین اوقات برای مردم است" (بقره/۱۸۹).
🔹لازمه به جا آوردن این سنت مستحب، امکان رویت پذیری ماه است که در شهرهای سنتی به دلیل سبک شهرسازی، بدون صعوبت چندانی میسر بود. اما در کلانشهرهای معاصر به دو دلیل، این سنت مهم به فراموشی سپرده شده است؛ یکی به دلیل توسعه عمودی کلانشهرها که دامنه دید به آسمان را برای اغلب قریب به اتفاقات شهروندان کاملا محدود کرده است و دیگری به دلیل آلودگی هوای کلانشهرها (که آن هم محصول توسعه عمودی و تراکم زیاد شهرها است) که سبب شده تا حتی در مناطقی که دید به آسمان نیز وجود دارد رویت ماه به علت آلودگی هوا به سادگی میسر نباشد. لذا این مستحب که در سبک زندگی اسلامی از جمله سنتهای رایج بود، متاسفانه در سبک زندگی معاصر به فراموشی سپرده شده و صرفا منحصر به گروههای استهلال شده است که برای رویت ماه از شهرها خارج میشوند.
🔹 علاوه بر استهلال، مستحبات دیگری نظیر رویت ستارگان و آسمان و ... هم است که اینها نیز در کلانشهرهای معاصر به فراموشی سپرده شدهاند. رحمت خدا بر مرحوم آیت الله حائری شیرازی که چنین فرمود: "زندگی آپارتمان نشینی اجازه نداده انسانها سالی یک بار هم به آسمان نگاه کنند... ندیدن آسمان، خیلی مضر است. یک نگاه به آسمان برای انسان کافی است که بداند این چیزهایی که برای خودش برداشته، باعث خجالت است. آسمان را گذاشته اند برای صفر کردن تعلقات... برای نجات انسان از تعلقات، یک نگاه معنادار به آسمان بس است".
🔹لذا سبک شهرسازی معاصر ما با این نوع شهرهای عمودی، متراکم و آلوده چنان کرده است که لازمه انجام این نوع مستحبات، مکنت مالی لازم جهت خروج از کلانشهرها و بیتوته در محیطهای غیر شهری شده است. اما آیا اینکه انجام چنین مستحباتی برای عموم شهروندان میسر نیست و انجام آنها نیازمند هزینه قابل توجه برای خروج از کلانشهرها شده است به معنای لاکچری شدن چنین مستحباتی نیست؟ اگر آری، لازم است بدانیم که لاکچری شدن چنین مستحباتی، محصول نظام سرمایهداری است. نظامی که ترجمان کالبدیِ اصول و مبانی خود را در کلانشهرهای متراکم و عمودی میبیند تا با انباشت هرچه بیشتر سرمایه در این نوع کلانشهرها، انتفاع اقلیت سرمایهدار از اکثریت جامعه را به حداکثر ممکن برساند.
عید سعید فطر بر همه بندگان خوب خدا مبارکباد 🌹
https://eitaa.com/baladetayyeb
✳️ مرحوم حاج آقا #فخر_تهرانی
در مورد حاج آقا فخر، یک کسی که خیلی خدمت میکرده به حاج آقا فخر در خانهشان رفت و آمد داشته میگفت: مورچههایی دمِ درِ خانهاش دمِ درِ حیات آمده بودند بیرون، ایشان گاهی برای آنها یک چیزهایی میریخته مورچه ها بخورند، کم کم مورچهها زیاد میشوند، آقا آجر گذاشته بوده که وقتی که میخواهد رد بشود پایش را بگذارد روی این آجر روی مورچهها نگذارد.
بعداً دیگر مورچهها خیلی زیاد شده بودند، آنوقت میگوید یک بار گفت مورچهها بس است بروید، بروید، میگوید تا فردایش همه مورچه رفتند، دیگر مورچهها پیدایشان نشد، خودِ این آقا به بنده میگفت : که من به خاطر سفارشهای ایشان کبوترها را بهشون محبّت میکردم، دیگر پشت بام خانۀ ما کبوتر خانه شده بود، همسایهها گیر داده بودند که بابا تو کفتر باز شدی، تو طلبه هستی، ما گفتیم خدایا چه کار کنیم؟ اینها را دون بدهیم، مهربان باشیم مثل حاج آقا فخر، اینجوری شلوغ میکنند، مردم آزاری میکنند. آمدم به آقای فخر گفتم : این کبوترها همسایهها را اذیت میکنند، همسایهها به ما بد و بیراه میگویند ما چه کار کنیم؟ بعد ایشان میگوید که حاج آقا فخر گفت : به کبوترها بگو که آقا فخر میگوید که بروید ، میگوید من آمدم گفتم: کفترها آقای فخر میگوید بروید، میگفت خودم هم حالا چیز شده بودم که این چه رفتاری است؟ میگفت تا دو روز نشده تمام کبوترها رفتند. میدانید کبوترها جَلد میشوند یک جایی ول نمیکنند دیگر، میگفت دو روز نشد همه رفتند.
👤استاد #پناهیان
◀️ کانال فخر پارسایان
🆔 @fakhretehrani
◾️تصاویر وداع دردناک فرزندان شهدا با بابای شهیدشان
▪️امروز زابل بیش از هرچیز تکرار قصه جدایی فرزندان شهدای کربلا از پیکر پاک درخون خفتگان صحرای کربلا بود.
🔰 سازمان اطلاعات فراجا
در ایتا، روبیکا، بله، ویراستی، سروش و آپارات
🆔 @S_Etelaat_faraja
آیا مطمئنید؟
رسانههای عبری بیوقفه از حملهٔ قریبالوقوع ایران به اهدافی در داخل اسرائیل خبر میدهند.
مقامهای اسرائیلی در ردههای عالی نیز مرتب تهدید به پاسخ قاطع به هر نوع حملهٔ ایران میکنند.
آیا جمهوری اسلامی مصمم به حملهٔ مستقیم از خاک ایران به اسرائیل است؟
من نمیدانم.
آیا در صورت انجام چنین حملهای، اسرائیل واقعاً پاسخ میدهد؟
من مطمئنم که پاسخ میدهد.
آیا مسئولان جمهوری اسلامی به فرض تصمیم نهایی برای حمله از خاک ایران به اسرائیل، مطمئن هستند که دولت نتانیاهو پاسخ نمیدهد؟
اگر مطمئن هستند از کجا این اطمینان به دست آمده است؟ و اگر مطمئن نیستند، آیا با فرض پاسخ متقابل اسرائیل همچنان به انجام حملهٔ مستقیم اصرار دارند؟
در صورت حملهٔ متقابل اسرائیل، گام بعدی جمهوری اسلامی چه خواهد بود؟ نادیدهانگاری؟ یا تلافی مجدد؟ نادیدهانگاری در آن مرحله که شرایط را از پاسخ ندادن در این مرحله بسیار سختتر میکند! تلافی مجدد هم که ورود به دل جنگی ویرانگر و بیسرانجام است، همان جنگی که مسئولان کشور وعده داده بودند کشور را هرگز دچار آن نخواهند کرد.
#احمد_زیدآبادی
ahmadzeidabad
.
مرجع عالیقدر شیعه مرحوم حضرت آیت الله سید محمدرضا گلپایگانی
👌 این چند خط را در وصیتنامه شان مرقوم فرموده اند، به این مضمون که :
☘ « من خدا را شاهد می گیرم برای رسیدنم به این مسئولیتها و مراحلی که رسیدم هیچ قدمی خودم برنداشتم هر چه بود از ناحیه لطف خاص حضرت ولی عصر (ارواحنا لتراب مقدمه الفداء) بوده. »
🌹🌹🌹
💠مکاشفه ی عارف کبیر،
آیت الله سید جمال گلپایگانی(ره)؛
مشاهده ارواح در وادی السلام
▫️علامه طهرانی(ره):
🔸مرحوم جمال الحق و آیت الله آقا سید جمال الدین گلپایگانی یکی از اساتید ما درعلم اخلاق میفرمود: روزی برای زیارت اهل قبور در نجف اشرف به وادی السلام رفتم هوا بسیار گرم بود پس از ادای فریضه ظهر از شدت گرما در زیر یک چهار طاقی نشستم همین که نشستم و شطب (چپق کوچک) را روشن کردم که قدری استراحت کنم دیدم دسته ای از ارواح آمدند به سوی من به بدترین وضعی، لباسهای پاره و کثیف و آلوده، التماس داشتند که آقا بیا و به فریاد ما برس و ما را شفاعت کن.
🔸این ارواح متعلق به قبوری بودند که من در میان آن قبور نشسته بودم و همه از رؤسا و بزرگان عرب بودند و در دنیا دارای نخوت و تکبر و جاه و اعتبار.
🔸من به آنها گفتم: ای بی انصافها شما در دنیا زندگی کردید و مال مردم را خوردید و جنایت کردید و ما هر چه فریاد کشیدیم گوش ندادید حالا آمدید میگوئید شفاعت کن بروید گم شوید.آن وقت پراکنده شدند و رفتند...
😶
May 11