این وضعیت گوشی من در 24 ساعت گذشته است! صدها پیامک اعتراضی با این مضمون که چرا ایران پاسخ اسراییل را نمی دهد؟ و چرا پزشکیان و عراقچی را استیضاح نمی کنید؟
من البته مطالبه گری را بدیهی ترین حق همه مردم می دانم اما ضروری است چند نکته را نیز توضیح دهم:
1. تصمیم گیری برای پاسخ دادن به رژیم صهیونیستی اساسا وظیفه مجلس نیست، بلکه شورای عالی امنیت ملی باید به نتیجه برسد. البته رییس این شورا رییس جمهور است و بخش مهمی از ترکیب شعام را نیز کابینه دولت تشکیل می دهند (مثل وزیر خارجه، اطلاعات، کشور، رییس سازمان برنامه بودجه و...) اما در هر حال اساسا تصمیم گیری برای چنین مساله ای در حیطه اختیارات مجلس نیست.
2. من در انتخابات به پزشکیان رای ندادم و همه تلاشم را نیز کردم تا او رای نیاورد چون فکر میکردم و میکنم که نمیتواند کشور را به خوبی اداره کند. در روز رای اعتماد به وزرا نیز همانطور که قبلا شفاف اعلام کردم به 6 نفر از جمله عراقچی رای ندادم اما معتقدم مطالبه استیضاح آن هم کمتر از دو ماه از آغاز به کار دولت، غلط است. البته من ابزار استیضاح و نظارت مجلس بر دولت را نفی نمی کنم و آن را حق مجلس میدانم اما معتقدم باید به دولتی که مورد انتخاب اکثر مردم بوده، وقت داد و حتی کمکش کرد تا بتواند شعارهایش را عملی کند. آقای پزشکیان بارها گفت به برنامه های بالا دستی مثل برنامه هفتم پایبند است و طبق آن باید بتواند رشد 8 درصدی اقتصادی را رقم بزند، او قبل از انتخابات تاکید کرد برنامه ای برای گران کردن بنزین ندارد و با استفاده از کارشناسان می تواند تحریم ها را نیز لغو کند. لذا معتقدم هم باید صبر کرد و هم کمک کرد تا دولتش موفق شود، اما اگر وضع بدتر شد آن وقت مجلس باید از ابزارهای دیگر نیز استفاده کند.
3. ارسال چند صد پیامک به هر موبایلی در کمتر از یک روز، عملا کارکرد آن خط را مختل می کند و این اختلال ممکن است نتیجه اش به ضد همان مطالبه گری ها تبدیل شود. اینکه خیلی از نماینده ها چند خط موبایل دارند یک علتش همین است. البته من هنوز چنین کاری نکرده ام و قصدی هم برای این کار ندارم، اما خواهشم از همه برادران و خواهران مطالبه گر عزیز این است که به این ظرایف توجه کنند. حداقل تکلیف چون منی با پزشکیان و عراقچی و این دولت مشخص است، اول از کسانی که با رای امت حزب الله وارد مجلس شدند و بعد برای رای آوردن برخی وزرای مساله دار سنگ تمام گذاشتند مطالبه کنید که چرا رای شان را حاضر نیستند شفاف کنند؟
ارادت مند همه شما
امیرحسین ثابتی
Sabety_ir ✅
#توییت
✍ ساخت و تقویت دوقطبی دولت-رهبری اساسا درست نیست،اما نکات شما هم درست نیست!
این ادعای شما با بعضی انتصابات و مواضع دکتر #پزشكیان و دولت سازگاری ندارد!
برای سنجش ولایتمداری عمل ملاک است نه ادعا!
🌐 فانوس قرن:
http://eitaa.com/joinchat/81461248Cc536844d89
چند تن از دوستان مطلع در لبنان هم شبیه این خبر را فرستادند
دعای خاص بفرمایید برای جبهه حق
@yahyajahangiri
بیانات استاد معتمدی در وصف سید حسن نصرالله.ogg
15.87M
🎙بیانات استاد معتمدی (از اساتید جوان و برجسته درس خارج قم) در وصف جناب سید حسن نصرالله
🔹 حتماً مطالب ایشان درباره کار بزرگی که شهید #سید_حسن_نصرالله در لبنان انجام داده است را بشنوید.
✅ پ.ن: احساس بدی دارم. به نظرم، زمان شهادت حاج قاسم ما در اوج بودیم؛ در زمان شهادت هنیئه از موضع بالا میگفتیم که میزنیم و انتقام میگیریم، اما سید حسن در مظلومیت و غربت رفت. او زمانی رفت که مقاومت شکستهای پیدرپی و سنگینی را متحمل شده است؛ امروز کسی بهطور جدی فریاد انتقام سر نمیدهد؛ او زمانی رفت که احساس نمیشود اولتیماتوم و برگ برندهی جدیای وجود داشته باشد! برگهای برنده موشک ها بودند و حزب الله که اولی در آن سطحی که در وعده صادق اتفاق افتاد نه تنها بازدارندگی ایجاد نکرد که در عمل اسرائیل را جری تر کرد و دومی هم فعلا دچار لطمه سنگین شده است. آینده در هالهای از ابهام است و معادلات پیچیده شدهاند.
🔹این بغض فروخورده و در گلو مانده، درد فراق سید حسن را دوچندان میکند. امروز ما و جریان مقاومت بیش از هر چیز دیگری به #امید نیاز داریم، همان چیزی که در پیام حضرت آقا نیز از همه چیز پررنگ بود. دستمان به آسمان و چشمانمان به اتفاقات امیدوارکننده است، اما حالمان اصلا خوب نیست....
🔰 کشکول یک طلبه 👈 عضو شوید
مرز نمیشناسد!
اینکه برخی نیروهای متنفذ اصطلاحاً سوپرانقلابی در این شرایط بغرنج و طاقتفرسا اینطور بیرحمانه به جان دولت پزشکیان افتادهاند، جای زیادی برای خوشبینی باقی نمیگذارد.
در همه جای دنیا، توهم و خودمحوری و خودحقپنداری و کوتهفکری و تحجر و لجاجت مرزی دارد، اما در ایران همۀ اینها گویی مرز نمیشناسد.
#احمد_زیدآبادی
ahmadzeidabad
🔺درباره پیام نتانیاهو!
در بحبوحه یک جنگ ویرانگر در غزه و لبنان، حملاتی دیگر در سوریه و یمن و احتمال آغاز حمله زمینی به لبنان در ساعات و روزهای آتی، بنیامین نتانیاهو امروز طی کلیپی به زبان انگلیسی مردم ایران را خطاب قرار داد که سه محور داشت؛ تحریک ملت ایران علیه حاکمیت؛ القای این نگاه به مردم که اسرائیل میان آنها و نظام حاکم تفکیک قائل است و این که اسرائیل را "همراه" و"حامی" ایرانیان معرفی کند.
اما مهمتر از محتوای کلام نتانیاهو که اگر هم بیان نمیکرد، واضح و روشن بود، کنکاش هدف او از این اقدام در این شرایط است. صرفا انجام عملیاتی روانی در تتمه تهدیدهای اخیر خود علیه ایران یا وانمود این که تهدیدها در سازمان ملل علیه مردم ایران نبوده و حکومت مقصود او بوده است یا مقدمهسازی برای برنامهای که در سر دارند؟
در این شرایط جنگی هیچ سناریویی را به ویژه بدبینانهترین آنها را نباید از نظر دور داشت. فقط چند روز دیگر تا سالگرد حادثه هفتم اکتبر یا طوفانالاقصی مانده است و نتانیاهو در این سالگرد به جای مراسم ماتم و عزا میخواهد احساس جشن و شادی را به جامعه اسرائیل تزریق کند و جنگ لبنان، ترورها و تسریع در حمله زمینی نیز بیارتباط با آن نیست.
اما بسیار بعید است که اسرائیل اگر هم بخواهد، قبل از رساندن جنگ لبنان به نقطهای اطمینانبخش و رضایتبخش اقدامی علیه ایران بکند. تقریبا میتوان گفت هر گونه تحرک اسرائیل در منطقه در آینده بستگی به سرنوشت جنگ لبنان دارد.
بعد از آن هم راهاندازی جنگی علیه ایران بدون آمریکا بسیار بعید است و آمریکا نیز به ویژه در این شرایط انتخاباتی و قبل از رساندن جنگ اوکراین به نقطه شکست روسیه محتمل نیست که بخواهد جنگی گسترده در خاورمیانه (منبع انرژی جهان) راه بیندازد.
سیاست آمریکا پس از جنگ غزه در کنار گستراندن چتر حمایتی برای اسرائیل و دادن نوعی آزادی عمل به آن، به انحای مختلف در حال مدیریت و کنترل شرایط و مهار کنش طرف مقابل برای جلوگیری از وقوع چنین جنگی است و البته ایران هم تا امروز نشان داده است که به هیچ وجه تمایلی برای حرکت در این مسیر ندارد.
کلا جنگ علیه ایران در این شرایط بسیار بعید است، فعلا آمریکا به دنبال این است دو جنگ کنونی را به نفع اسرائیل به سرانجامی برساند و معطوف به آن، اسرائیل را محور نظم امنیتی جدیدی در منطقه قرار دهد و با تکمیل پروژه عادیسازی حلقه محاصره ژئوپلیتیک را تکمیل کند.
اما حملات موردی اسرائیل علیه ایران دور از انتظار نیست، و آن هم دو نوع حمله؛ نخست این که اگر اسرائیل بنا به اطلاعاتی به این جمعبندی نهائی برسد که تهران تصمیم به پاسخ گرفته است، بعید نیست که قبل از آن دست به حملاتی پیشدستانه به نقاط مبدا حملات ایران بزند؛ مانند اتفاقی که در لبنان لحظاتی قبل از عملیات اربعین افتاد.
اما نوع دوم حملات احتمالی اسرائیل میتواند علیه تاسیسات هستهای ایران باشد که آن هم بعید است که قبل از روشن شدن سرنوشت جنگ لبنان اتفاق بیفتد. کما این که بعد از آن هم چنین حملهای تا حدودی میتواند بستگی به برآورد نهایی اسرائیل درباره میزان توانایی خود و آمریکا برای مهار پدافندی پاسخ موشکی و پهپادی گسترده ایران دارد.
از این رو، احتمالا اسرائیل برآورد خود از نتایج مقابله با حملات موشکی و پهبادی قبلی ایران در عملیات «وعده صادق» را به عنوان یک سنجه مهم در نظر بگیرد. اما به نظر نگارنده اگر ایران قصد پاسخ به ترورهای اسرائیل را به زودی داشته باشد و اسرائیل و متحدانش بتوانند با پدافند چند لایه خود این حملات را دفع و یا آسیب ناشی از آن را به حداقل ممکن برسانند، یا خود اسرائیل حملات پیشدستانه «موفقی» برای خنثی کردن پاسخ ایران انجام دهد، میتوان گفت که اسرائیل برای اقدام علیه تاسیسات هستهای و نظامی ایران جریتر خواهد شد و احتمال آن به شکل چشمگیری در آینده افزایش مییابد.
بنابراین اگر قرار بر پاسخ است، تنها در صورتی میتواند مانع اقدام متقابل "جدی" اسرائیل شود که علیه اهداف نظامی آن بسیار موثر باشد؛ به گونهای که تغییر شکل گرفته در ادراک آن را تعدیل کند. در غیر این صورت میتواند مشوق اسرائیل برای اقداماتی آفندی شود.
#صابر_گل_عنبری
Sgolanbari
#مهم
🔹طراحی اسرائیل در صورت حمله زمینی به لبنان چه خواهد بود؟!
▪️خط قرمز رود لیتانی است که به سمت جنوب میرود و در حدود شهر صور به مدیترانه میریزد.
▪️رژیم ابتدا سعی خواهد کرد منطقه جنوبی رود لیتانی را تصرف کند (شماره ۱) که اگر در این کار موفق شود عملا کار تمام خواهد بود چون به راحتی با تکیه بر رود لیتانی به سمت شمال حرکت خواهد کرد (شماره۲)
🔻پینوشت: در صورت محقق شدن گام دوم عملا لبنان و سوریه با خطر بسیار جدی روبرو خواهند بود.
دکل دیدبانی
🔺حفره امنیتی عمیق!
حفره عمیق بالا در اثر استفاده اسرائیل از 80 بمب سنگرشکن آمریکایی (80 تن) برای نفوذ به مقر رهبری حزبالله در زیر زمین و ترور رهبر و چند فرمانده برجسته آن ایجاد شده است.
خاک رس هم نشانگر نبود استحکامات بتنی ضخیم است؛ البته نمیدانم که اساسا چنین استحکاماتی تا چه حد میتواند مانع نفوذ این بمبها شود.
بر اساس برآورد دستگاه امنیتی اسرائیل، دبیرکل حزبالله مورد اصابت مستقیم ترکش یا بمب قرار نگرفته و نبود هوا یا موج انفجار در نهایت غایت حمله را محقق ساخته است. گزارشی مبنی بر سالم بودن پیکر نیز آن را تایید میکند؛ به این معنا که مقر احتمالا فاقد تجهیزات ضروری برای مواقع اضطراری بوده است.
در وهله نخست این حفره قدرت تخریب طرف مقابل را به رخ میکشد؛ اما چنین قدرتی شرط لازم است و نه کافی. اگر عامل انسانی قبلا خود مقر و بعدا نشستی در این سطح را لو نداده بود، این قدرت ویرانگر به تنهایی هدف را محقق نمیکرد.
تونلهای غزه هم فاقد استحکاماتی ضد این بمبهاست، اما نبود اطلاعاتی درباره مکان سنوار، ابوعبیده و غیره «فعلا» مانع از دسترسی و ترورشان در طول یک سال جنگ شده است.
#صابر_گل_عنبری
Sgolanbari
🔴بال زخمی مقاومت
حزب الله لبنان همواره دو بال اساسی داشته که حافظ این تشکیلات بوده است در تمام این سال های آشوب و در کوران حوادث مختلف:
بال نظامی
بال امنیتی(: اطلاعاتی )
🔸اما بال نظامیِ حزب بر سلاحش تکیه داشته و رزمندگان زبده اش.
🔹و بال امنیتی آن بر وسایل ارتباطی(بی سیم ها،تلفن های داخلی و...) و نیروهای اطلاعاتی ماهرش.
🔸بال نظامی حزب ، همان چیزی است که آن را در داخل لبنان و خارج آن نگه داشته است. مخالفان حزب همواره سلاح حزب را غیرقانونی می خوانند و معتقدند این حزب باید سلاحش را کنار بگذارد. سید الشهدای مقاومت هم در جوابشان می گفت هر وقت خطر اسرائیل از سرلبنان کوتاه شد!
🔹بال امنیتی حزب اما، حاصل سال ها تلاش جوانان شیعه پابرهنه ای بود که در دهه هشتاد میلادی جلوی رژیم صهیونیستی ایستادند. تک و تنها. برخی شان مثل عماد تربیت یافته فتح بودند و برخی هم تربیت یافته سپاه (سپاه پاسداران دهه شصت را می گویم!) و چه ها که نکردند. نگفتنی! از انفجار مقر سربازان آمریکایی بگیر تا انفجار مقر اشغالگران صهیونیست و مراکز حزب بعث عراق و برسد به گروگان گرفتن مسئول سی آی ای در منطقه!! آن هم در لبنانی که بهشت جاسوس ها است و سفارت ها و حزب ها و ان جی او ها و همه و همه فعالند.
در اهمیت وسایل تواصلاتی حزب الله باید گفت جدا از بی سیم ها پیجرها و چه و چه...حزب الله تلفنی داخلی دارد که خط امن محسوب می شود و متعلق به کارکنان این حزب است. همان خط امنی که حاج قاسم در خاطراتش از جنگ ۳۳ روزه چند بار ازش نام می برد.
و باز در اهمیتش باید گفت سال ۲۰۰۸ که سینیوره نخست وزیر وقت لبنان در نقشه ای آمریکایی تصمیم گرفت که این خط را مختل کند، حزب الله به پاخواست و برای اولین بار پس از دهه هشتاد میلادی سلاحش را در لبنان و ضد دشمنان داخلی اش به کار برد. البته پس از شهادت برخی اعضایش.
و اصلا در اهمیتش همین قدر بس که در عربی وسایل ارتباط نظامی را 'السلاح الاشارة" خوانند. و حزب الله هم در همان سال ۲۰۰۸ رسما اعلام کرد که وسایل ارتباطی ما سلاح ماست.
حالا و در سال ۲۰۲۴ آنچه که به حزب ضربه اساسی را زد شکستن این بال امنیتی بود. از نفوذ انسانی گرفته تا نفوذ در وسایل ارتباطی و...این که چرا این اتفاق افتاد و چه عاملی تاثیر بیشتری داشته است در این گفتار نمی گنجد. اما آن چه واضح است این است که نمی توان این ضعف را جدا از منظومه محور مقاومت برآورد کرد. محورمقاومت خصوصا جمهوری اسلامی، سال هاست که دچار ضعف های اساسی در بعد امنیتی است. چه در بعد دفاعی و حفاظتی و چه در بعد هجومی و عملیاتی. و به نظر می آید به یک پوست اندازی حیاتی نیاز دارد. مگر نه این که حیات یک سیستم بسته است به عملکرد دستگاه امنیتی اش؟!
✍محمدسامان اقدامی
🔺همه در انتظار!
تا جایی که رسانههای اسرائیلی و منطقه را در این چند روز دنبال کردهام، همه منتظر واکنش حزبالله به ترور دبیرکل خود هستند. تقریبا این اتفاق نظر وجود دارد که حزب الله با وجود ضربات سنگین، اما همچنان از ذخیره استراتژیک خود (موشکها) استفاده نکرده و قدرت آتش خود را به شکل موثری افزایش نداده است.
برخی این مساله را به احتمال موثر بودن حملات اسرائیل به برخی سایتهای موشکی ربط میدهند، اما اغلب کارشناسان نظامی در اسرائیل و منطقه معتقد هستند که با توجه به تداوم حملات موشکی و گسترش دامنه آن در سطح مشخصی در سایه اتفاقات اخیر، حزب الله هنوز تصمیم به کاربرد قدرت موشکی راهبردی خود نگرفته است. از این رو، عدهای میگویند به احتمال زیاد بعد از مراسم تشییع و تدفین سید حسن نصر الله و انتخاب جانشین ایشان پاسخ جدی حزبالله شروع میشود.
واقعیت این است که حزب الله علی رغم مطرح نکردن تهدید خاصی در بیانیه تایید ترور رهبر خود، هنوز اعتبار کلام خود را در میان تحلیگران اسرائیلی حفظ کرده است و برخی از آنها حتی تهدید نکردن در بیانیه را واجد معانی بیشتری میدانند.
اکنون باید منتظر ماند و دید که حزب الله در روزهای آینده چه واکنشی و در چه کمیت و کیفیتی نشان خواهد داد. در واقع، پاسخ احتمالی حزب الله سنجه مهمی برای ارزیابی میزان آسیب وارده به قدرت موشکی و رزمی آن و همچنین پیشبینی آینده جنگ کنونی است.
این را هم باید در نظر گرفت که حزب الله با چالشهای جدی در لبنان مواجه است. برخی منابع گفتهاند که دولت نتانیاهو تهدید کرده است که در صورت حمله گسترده حزب الله به تل آویو، فرودگاه بیروت و زیرساختهای لبنان هدف قرار خواهند گرفت. این عامل در واکنشهای حزب الله به ترورهای قبلی بیتاثیر نبوده است.
کما این که حزب الله در داخل خود لبنان دشمنان زیادی دارد و همین جبهه داخلی لبنان را به نقطه ضعفی تبدیل کرده است و در صورت شدت گرفتن جنگ و حمله گسترده به زیرساختهای این کشور، حتی وقوع جنگ داخلی هم بعید نیست.
اما در عین حال، برخی نیز بعید ندانستهاند که حزب الله اجرای کامل قطعنامه 1701 را برای توقف جنگ بپذیرد.
میتوان گفت که اولا بعید است حزب الله این قطعنامه، گسست ارتباط با جبهه غزه و خارج کردن نیروهای خود تا شمال رود لیطانی را در این شرایط و پس از این ترورها بپذیرد و ثانیا چندان محتمل نیست که خود اسرائیل بعد از آن کوتاه بیاید و این موضع طرف لبنانی را نشانه تاثیر جدی جنگ و ترورها خواهد دانست. کما این که خود نتانیاهو امروز سرمست از ترورهای اخیر از تلاش برای تغییر خاورمیانه و ایجاد نظم جدید سخن گفت و بعید است با عقبنشینی طرف مقابل کوتاه بیاید.
اما در عین حال، قابل تامل این است که آن اندازه که ناظران منتظر واکنش خود حزب الله هستند، توجه مشابهی به تهدیدهایی که جسته و گریخته در این چند روز از ایران صادر شده و در مقایسه با قبل بسیار کم بوده است، نشان نمیدهند. امروز که یک شبکه ماهوارهای معروف در منطقه را میدیدم و اخباری فوری درباره تهدیدهای یک مقام ایرانی مبنی بر بیپاسخ نماندن ترورها منتشر شد، کارشناس برنامه اظهار داشت که باید منتظر واکنش خود حزب الله بود.
با این حال، نظر به شرایط خطیر کنونی و تاثیرات روند اتفاقات اخیر بر آینده جنگ کنونی و همچنین نفوذ و محور تحت رهبری ایران در منطقه، اکثر ناظران و تحلیلگران منتظر چگونگی مواجهه ایران با تحولات جدید هستند.
ایران به احتمال زیاد واکنش نشان خواهد داد و باید دید این واکنش در چه سطحی خواهد بود و چه تاثیری بر وضعیت کنونی، محاسبات و ادراک طرف مقابل خواهد داشت و این که دو طرف آمریکایی و اسرائیلی چه واکنشی نشان خواهند داد.
حال، پرسش این است که آیا از دل روند سریع و تند تحولات کنونی، یک دیپلماسی جدی و توافقی شکل خواهد گرفت؟ یا جنگ در منطقه گسترش مییابد؟ یا بدون گسترش جنگ، وضعیت لبنان نیز مانند غزه در نهایت برای اسرائیل قفل خواهد شد و.....؟ چه بسا بعد از پاسخ حزب الله و واکنش احتمالی ایران و روند تحولات بعد از آن آسانتر بتوان به این پرسشها پاسخ گفت.
#صابر_گل_عنبری
Sgolanbari
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀 حزبالله در واکنش به حمله زمینی اسرائیل:
بیایید تانکی برای شما باقی نخواهد ماند
دعا و تضرع و توسل به درگاه الهی برای پیروزی مجاهدین میدان مبارزه علیه طاغوت را جدی بگیریم...
إن الله مَعَنا...
#خدا_با_ماست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شهید ابراهیم عقیل:
جنگ روزهای مهم دارد؛
اما مهم روز آخر است
این تازه اخباری است که خودشان اعتراف کردند و یقین دارم خیلی ها در ایران ندیدند.
این اعترافات را توزیع کنید شاید برخی کمتر خودزنی کنند.
@mahdian_mohsen
😶 و البته خسارت ترور و فقدانِ
۲ رهبر بزرگ مقاومت
( #سید_حسن_نصرالله و #هنیه)
قابل قیاس با این خسارتهای اسراییل نیست...🥺
هدایت شده از یادداشت های فرامرزی
آینده گان خواهند نوشت
در حوزه های علمیه، روزگاری نه فقط مجتهد و اهل علم،
بلکه مجاهدانی اهل عمل هم تربیت کردند که
تا اخرین هنگام های زندگی اش، جانش، جانش فرزندانش و همه عمرش را برای دفاع از مظلوم، تقدیم کرد.
سید حسن نصرالله
🌹در این روزها که یادآور دوران رشادتها و شهادتهاست، یادی میکنیم از شهید محمد صفاییحائری فرزند استاد علیصفاییحائری.
🌱 به روح این شهید عزیز و پدر بزرگوارشان صلواتی هدیه خواهیم کرد.
✏️ قسمتی از متن وصیت نامه شهید محمد صفایی حائری :
پدرم ...
همیشه سخن شما در گوشم طنین افکنده که میگفتید: اول باید شهید شد بعد به جبهه رفت نه اینکه به جبهه برویم تا شهید شویم.
من هم سعی کردم چنین باشم ...
📥 دانلود فایل با کیفیت
به صورت زیپ
▫️ #عین_صاد | عضو شوید👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/2964258817C4593522bca
شیخ نعیم قاسم ،معاون دبیرکل شهید حزب الله؛
آماده نبرد زمینی با اسرائیل هستیم
و پیروز خواهیم شد.
مقتدایی، نماینده مجلس:
جواب اسراییل طراحی شده
و به نحوی است که همه پاسخ ایران را تحسین خواهند کرد
▪️ضعف ایران در تنبیه دشمن متجاوز صهیونی، صدای مخالفان حکومت ایران را نیز درآورد...
🔺حسین دهباشی :
مشکل این نیست که آنسو سلاحی دارد که اینسو ندارد، گیرِ کار این است که دشمن، ارادهی نبرد دارد و ما نداریم. وگرنه با همین نابرابری نظامی نیز میشد که بازدارندگی ایجاد کرد. روزی که اصفهانِ صفوی سقوط کرد، سیهزار قزلباش در شهر بود ولی عزم جنگیدن نبود.
😶