فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚫گفتوگو با زنی که تروریستهای منافقین در روز رای گیری در بیرمنگام انگلیس او را کتک زدند...
💣💣💣
.
♻️ مشارکت "حماسی"؟
🔹بخش اول
🔰 حسین نقی: حداقل میزان مشارکت در ادوار انتخابات ریاست جمهوری ایران حدود ٥٠ و حداکثر آن ٨٥ درصد است. بنابراین همواره حداقل نیمی از مردم در انتخابات مشارکت داشته اند و حداقل حدود ١٥ درصد هم هیچوقت مشارکت نداشته اند.
در طول ٤٠ سال گذشته، عوامل متعدد موثر در حضور یا عدم حضور مردم پای صندوق رای بر این ٣٥ درصد (فاصله بین ٥٠ تا ٨٥) تاثیر گذاشته اند. نگاه تک عاملی به میزان مشارکت مردم در انتخابات که این روزها در میان رسانه ها مد شده، هم غلط است و هم غیر علمی. از سوی دیگر وزن هر یک از این عوامل هم در هر دوره متفاوت است.
اما در مجموع سی چهل سال گذشته بررسی در میان این عوامل نشان می دهد سه عامل نقش مهمتری از بقیه داشته اند.
اولین و مهمترین عامل، کارآمدی دولت مستقر و میزان توجه او به مسائل و مشکلات مردم بوده است. دومین عامل توان ایجاد امید و انگیزه در مردم برای تغییر وضع موجود توسط نامزدها (عمدتا در انتخابات پایان دوره دوم رئیس جمهور مستقر) و سومین عامل هم فضای رقابتی، دو قطبی و هیجانی ایجاد شده در ایام انتخابات بوده است.
بررسی و تحلیل میزان مشارکت مردم در انتخابات ادوار مختلف ریاست جمهوری نشان می دهد هر گاه حداقل دو عامل از سه عامل پیش گفته توامان وجود داشته، اکثریت این ٣٥ درصد پای صندوقهای رای آمده اند و هر میزان حضور این سه عامل کم رنگ تر بوده، درصد پای کار آمدن این ٣٥ درصد به صفر نزدیک تر شده است.
برای روشن تر شدن مطلب مثال می زنم:
در انتخابات سال ٧٦، عامل اول موجب کاهش انگیزه مردم برای حضور در انتخابات می شد چرا که مردم تورم ٥٠ درصدی را تجربه کرده بودند و شاهد شورشهای اجتماعی و اعتراضات اقتصادی در برخی شهرهای کشور بودیم اما حضور پررنگ دو عامل دیگر یعنی توان ایجاد امید و انگیزه تغییر در وضع موجود توسط نامزد جریان اصلاحات و ایجاد یکی از شدیدترین دو قطبی های انتخاباتهای ٤٠ سال گذشته موجب شد ٢٩درصد از ٣٥ درصد، پای صندوق بیایند.
در سال ٨٨ اما عامل اول، نقش مهمی در آوردن مردم پای صندوق رای داشت؛ و برای اولین بار در تاریخ انقلاب، مشارکت در انتخابات دور دوم یک رئیس جمهور، بیشتر از مشارکت دور اول انتخاب او بود. عامل دوم اما نقش جدی ای نداشت چون شرایط معیشتی برای عموم مردم مطلوب بود و تغییر وضع موجود با توجه به امکا ادامه دولت مستقر، گزینه اصلی مردم نبود.
اما دو قطبی شدید اتخاباتی هم به کمک مشارکت آمد و نقش موثر عامل اول و ترکیب آن با عامل سوم موجب شد رکورد حضور مردم پای صندوق رای انتخابات ریاست جمهوری شکسته شود و کل ٣٥ درصد پای صندوق بیایند.
سال ٩٢ عامل اول به دلیل اتفاقات دو سال آخر عمر دولت دهم قدری خدشه دار شده بود؛ عامل دوم و سوم هم به کم آمد تا انتخابات با مشارکت ٧٤ درصدی برگزار شود.
سال ٩٦ طبیعتا عامل دوم کم رنگ بود، عامل اول هم تا حد بیشتری ضعیف شده بود اما حضور پررنگ عامل سوم و دو قطبی بسیار شدید شکل گرفته موجب شد تنها ٢ درصد کمتر از دوره قبل در این انتخابات شرکت کنند.
با این مقدمه مشارکت حدود ٥٠ درصدی انتخابات ١٤٠٠ را چطور تحلیل کنیم؟
🔻انتخابات ١٤٠٠
در انتخابات اخیر، همه برآوردها و تحلیلهای کمی و کیفی شرایط موجود نشان می داد برای اولین بار بخشی از آن ٥٠ درصد همیشگی مشارکت کننده هم انگیزه ای برای حضور پای صندوق ندارند.
امسال، نبود عامل اول آنقدر جدی بود که هیچ برآوردی نمی توانست به طور یقینی چنین مشارکتی را پیش بینی کند و همه از مشارکتی به مراتب پایین تر سخن می گفتند. (دقت شود كه همه نظرسنجيها عدد مشاركت را فارغ از تاثير كرونا اعلام مي كردند)
از طرفی عامل سوم هم به طور جدی شکل نگرفت هر چند در نهایت، انتخابات یک انتخابات رقابتی بود.
اما عامل دوم؛ شاید برای اولین بار طی ادوار مختلف، عملکرد دولت روحانی به گونه ای معیشت مردم را دچار تنگنا کرده بود که امید و انگیزه ای برای بخش قابل توجهی از مردم نسبت به حضور در انتخابات و ایجاد تغییر نمانده بود. گلایه مندی شدید و ناامیدی ازبهبود وضعیت موجود انقدر گسترده بود که رهبر انقلاب نیز در سخنان خود به آن اشاره کردند.
👈🏻ادامه در بخش دوم👇🏻👇🏻
..
.
♻️ مشارکت"حماسی"؟
🔹بخش دوم
🔻عوامل جدید در کاهش مشارکت در سال ١٤٠٠
اتفاق مهم دیگر در این دوره که آن را متمایز از دوره های پیشین می کند نقش چندین عامل دیگر در کاهش مشارکت بود. عواملی که هر کدام می توانستند چندین درصد در کاهش مشارکت موثر باشند.
1️⃣ کرونا؛ به اذعان افکارسنجیهای معتبر این عامل بین ٩ تا ١٢ درصد در کاهش مشارکت و كاهش عدد مشاركت اعلامي توسط نظرسنجيها میتوانست موثر باشد
2️⃣ خط تحریم همه جانبه انتخابات از سوی ماهواره ها، ضدانقلاب و بخشی از اصلاح طلبان
3️⃣ تحریم انتخابات و اعلام علنی آن از سوی احمدی نژاد (احمدی نژاد در بخشی از مردم که از انحرافات اعتقادی او مطلع نیستند و تنها برخی اقدامات خوب اقتصادی او را می شناسند پایگاه اجتماعی دارد)
4️⃣ اقدام قاطع شورای نگهبان در عمل به مر قانون که منجر به حذف نامزدهای اصلی جریان اصلاحات و احمدی نژاد شد (به اذعان افکارسنجیهای دقیق حضور این افراد حداکثر ٨ درصد مشارکت را افزایش می داد)
5️⃣ در نهایت اختلال و کارشکنی در روند برگزاری انتخابات در روز جمعه (به اذعان برخی نهادهای ذی ربط بین ١ تا ٢ میلیون رای در روز جمعه به دلیل این اختلالها زایل شد)
با این توضیحات و با یک نگاه واقع بینانه، مشارکت مردم در انتخابات امسال حداقل ١٠ و حداکثر ٢٠ درصد فراتر از همه برآوردها و انتظارات بود و اگر نام حماسه بر آن گذاشته شود، چندان هم بیراه نیست.
اما ویژگی متمایز این مشارکت، پررنگ بودن وجه گلایه مندی و اعتراضی آن نسبت به ادوار گذشته بود که عمدتا ناشی از ناکارآمدی مفرط دولت و کشتن امید و انگیزه مردم برای تغییر بود؛ البته بخشی از آن هم ناشی از عدم حضور نامزد مورد نظر برخی مشارکت کنندگان در انتخابات بود.
درصد قابل توجه آرای سفید و باطله که حدود هفت هشت درصد از نرم همیشگی این نوع رای در ادوار گذشته بالاتر بود، وجه تمایز انتخابات ١٤٠٠ بود که باید به درستی تحلیل و تبیین شود.
اما اینکه عده ای دوره افتاده اند و با بازی کردن با آمار مشارکت و پررنگ کردن آن نیمه غایب پای صندوق رای تلاش دارند، مشکل را به گونه دیگری ترسیم کنند دور از انصاف واقع بینی است. جریان احمدی نژاد بدون هیچ مبنایی همه آنها که مشارکت نکرده و آنهایی که سفید رای داده اند را هم نظر و هم رای با خود می داند؛ ضد انقلاب هم همه این طیف را مخالف نظام!
در این مجال وقت پاسخ به تک تک بازیهای آماری مضحکی که این جریانات این روزها راه انداخته اند نیست. مثلا احمدی نژاد آمار مشارکت ٩٨درصدي در رفراندوم ٥٨ را معیار قرار می دهد در حالیکه در همان سال و در اولین دوره ریاست جمهوری ٦٧ درصد مردم مشارکت داشته اند؛ یا برخیها درصد رای رئیسی نسبت به کل واجدین را نشانه ضعف رئیسی می دانند! در حالیکه این درصد به دلیل عدم مشارکت محقق شده که علتش عملکرد دولت مستقر است و اساسا رای یک رئیس جمهور در دوره دوم حضورش می تواند نشانه ای بر میزان محبوبیت و موفقیت عملکردش باشد. یا واژ ههای خودساخته ای مثل "مشارکت قطعی" میسازند تا عدد مشارکت را پایین تر نشان دهند
اما در یک کلام می توان گفت، نگاهی به واقعیتهای زندگی مردم بر هر بیننده منصفی مسجل می کند که علت اصلی کاهش مشارکت مردم در این دوره نسبت به دوره های قبل، چیزی نیست جز ناکرآمدی و عملکرد فاجعه بار دولت روحانی در پرداختن به دغدغه ها و مسائل مردم.
🔻جمع بندی
▫️مردم به شرایط کشور و اداره دولت معترض هستند که درانتخابات هم این را نشان دادند؛ بخشی با عدم حضور پای صندوق بخشی با رای سفید و البته بخش زیادی هم با رای به تغییر.
▫️معنای میزان مشارکت مردم در این انتخابات مخالفت و ضدیت با نظام نیست؛ همانطور که میزان غیرقابل پیش بینی مشارکت حدود ٥٠ درصدی هم نشانه گل و بلبل بودن اوضاع کشور نیست.
▫️جریان تحریم انتخابات یقینا شکست خورد
▫️با هیچ منطقی نمی توان اقدام قاطعانه شورای نگهبان را عامل اصلی یا تنها عامل این کاهش مشارکت عنوان کرد. عامل اصلی کاهش مشارکت، کارنامه دولت روحانی و شخص روحانی است.
✍ حسین نقی
آقای رئیسی مسببان وضع اقتصادی موجود تنها سیاسیونی نیستند که چهره و نامشان برای مردم شناخته شده است
اقتصادیونی نیز هستند که با ژست علمی-دانشگاهی در بدنه دولت سالهاست در حال سیاستگذاری به نفع سرمایهدار و علیه مردمند!
آنها و نگاهشان بمانند تغییری در معیشت و اقتصادمردم رخ نمیدهد
#حسین_زمانی_میقان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️روحانی امروز در جمع هیئت دولت: کنار زدن مردم هنر نیست مشارکت بالا را باید حفظ کرد
🔺جناب روحانی ، زمانی مردم یاوه گوییهایت را باور کردند و با آن رای بیست و چند میلیونی تو را بر مسند نشاندند امروز بیشتر کسانی که شرکت نکردند همانها بودند که به تو رای داده بودند این ضربه به اعتماد مردم هدیه دولت نا کارامد و وقت تلف کن تو بود•
نه سیستم ما و نه فرهنگ ما آمریکایی نیست که همیشه فقط دو جناح سیاسی تصمیم گیرنده باشند /نکته مهم اینکه در آمریکا هرکدام از جناحها که بر سر کار بیایند دقیقا سیاست کلی کشورشان را قبول دارند و با روش خود با همان جدیت دنبال میکنند ولی آن سلیقه ای که شما از آن دم میزنید اپوزیسیون ضد نظام است که نتیجه مدیریتشان همان چیزیست که امروز در دولت شما مشاهده میکنیم ، اول دولت و آخر دولت ذلیلانه به دنبال لبخند شیاطین و مذاکره بودید این توقع احمقانه را دور بریزید که دیگر اجازه جولان در مناصب مدیرتی کلان را به دولتی غیر انقلابی بدهیم مطمئنا دولت انقلابی کاری خواهد کرد که رضایت عمومی حاصل شود ؛ نه مثل تو که حتی حامیان خودت را هم نتوانستی راضی نگه داری ! بدرود 👋
#وقاحت
🌺🌺🌺 خدا را شاکریم که انتخابات مهم و حسّاس امسال با پیروزی جریان اصیل اسلامی و انقلابی و شخصیتی مهذّب، مومن، مجاهد و کارامد، آیت الله سید ابراهیم #رییسی به پایان رسید...
انشاءالله ثمرات این انتخاب خوب و درست با آبادی ایران و احیای ارزشهای انقلاب اسلامی هر چه زودتر نمایان شود...
سعی کردیم در این ۴۰ روز با ارائه ی اخبار و تحلیل های انتخاباتی، قدمی در جهت روشنگری و بصیرت افزایی برداریم...
انشاءالله مورد رضایت خدای متعال قرار گرفته باشد...
✅✅✅ انشاءالله از امشب هفته ای حداقل سه بار،
کتاب های #خوب و #ارزان بارگذاری میشود...
کانال باغ کتاب
@BagheKetabb
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
20.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺دیدار آیت الله #رئیسی با حضرت علامه #مصباح_یزدی (ره).
یک ماه بعد از انتخابات ۹۶ و کسب ۱۶ میلیون رای توسط آیت الله رییسی.
۱۳۹۶/۴/۲
انتشار برای اولین بار...
@mesbahieh
🌸🌸🌸🌸🌸
#فیلم
🌸 انگار برایشان دانه میپاشد!
آیت الله مصباح :
🔸️امام رضا از بس شیعیانش را دوست دارد و راغب هدایت ایشان ست، انگار که برایشان دانه مى پاشد، اين برآوردن حاجات دانه پاشيدن است، طفیلی ست، براى اينكه بياييد اينجا، اينجا توبه كنيد، از كارهاى زشت دست برداريد، راه صحيح را بهتر بشناسيد، وظايف دينى را بهتر بشناسيد، و بهتر عمل كنيد، #امام_رضا علیه السلام آنهایی که در ابتدا توجه ندارند، غافل هستند را اینگونه هدایت میکنند، تا آن نتيجه اصلى که سعادت ست حاصل بشود.
۹۲/۰۶/۱۲
🌸🌸🌸🌸🌸🌸
🔆 آیا به دلیل گزارش سازمان عفو بینالملل آقای رئیسی امکان سفر خارجی نداره و ممکن است در سفرهای خارجی بازداشت شود؟
✍️ پاسخ: خیر مشکلی برای سفرهای خارجی آقای رئيسی وجوه ندارد چون ایشان در هفتههای آینده رئیس جمهور یک کشور عضو سازمان ملل هستند و از مصونیت قضایی و سیاسی کامل برخوردار هستند.
✍️ فقط با حكم دادگاه بین المللی میشود اين مصونیت قضایی را لغو کرد که آنهم برای جنایتکارهای جنگی مثل میلوشویچ صادر میشود و ربطی به رئیسجمهور یک کشور عادی ندارد
✍️عفو بین الملل برخلاف اسم غلط اندازش، اصلا یک نهاد رسمی بین المللی نیست؛ یک سازمان مردم نهاد (NGO) هست که به دلیل فعالیتهای گستردهش، مقام مشورتی در برخی سازمان های جهانی دارد.
41.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این هم توضیح نسبتا کامل ماجرای اعدام تروریستها در سال ۶٧ برای شناخت هر چه بیشتر کاسبان ترور
@MohamadRezaBagherzadeh
🔴 چندنکته درباره انتخابات شورای شهر اهواز
۱. انتخابات تمام شد و بالاخره نتایج #انتخابات #شورای_شهر_اهواز اعلام شد. علی رغم اینکه قرار بود انتخابات اهواز الکترونیکی باشد اما وزارت کشور و استانداری و فرمانداری بیعرضهگی خود را در برگزاری انتخابات نشان دادند! صندوقها و کارتهای الکترونیک روز انتخابات با تاخیر رسید!
۲. خرید رای و هزینههای تبلیغاتیِ میلیاردیِ برخی نامزدها فضا را سنگین کرد! برخی تخلفات در صندوقها و در شمارش رای و ثبت صورتجلسات نیز گزارش میشد. برخی نمایندگان هم دنبال اهداف خود بودند! فشار به هیات نظارت افزایش یافت.
۳. هیات نظارت مدعی است توانسته با برخی متخلفین برخورد کند و برخی صورتجلساتی که دستکاری شده بود را اصلاح کند و با برخی کاربران سیستم(!) برخورد نماید. ما بعنوان اصحاب رسانه از این روند بیاطلاعیم و شفافیتی وجود ندارد. منتهی از فشار روی هیات نظارت اطلاع داریم.
۴. نامزدهایی که احساس میکنند حق آنان پایمال شده باید پیگیری قانونی کنند و دستگاههای قانونی برای یکبار هم که شده بساط این تخلفات را برهم زنند! باید متخلفین رسوا شوند؛ باید شفافیت بر این انتخابات حاکم شود! با شفافیت بساط این تخلفات برچیده میشود!
۵. حالا انتخابات تمام شده؛ ما به قانون پایبند هستیم. از اینکه برخی پیمانکاران و متخلفین به شورا وارد شدند ناراحتیم و از اینکه خیلی از پیمانکاران و متخلفین وارد نشدند خوشحالیم! اما حضور سه چهار نفر متخلف هم خطرناک است که یک بز گَر، گلهای را گَر میکند!
۶. به نظرم از این به بعد باید مسائل اصلی شهر باید مطالبه شوند. انتخاب یک شهردار در تراز رئیس جمهوری و وزارتخانهها، حداقل انتظار مردم از شورای شهر جدید است. مشکلات ترافیکی، ایمنی درون شهری، پروژههای عمرانی، شفافیت، فضای سبز، جمع آوری آبهای سطحی و مبارزه با فساد اولویتهای شهرداری است.
۷. در کنار جمعی از دوستانم در نهضت شفافیت و عدالت #خوزستان طرحی از اولویتها و نیازهای شهر را آماده کردهایم و انشاءالله هم در اختیار شورای شهر جدید قرار خواهیم داد هم به اطلاع مردم و رسانهها میرسانیم.
۸. آرایش شورای منتخب، متشکل از لیست شورای ائتلاف، جنبش نجات، لیست شهود و مومنین و برخی دیگر است. خطر پدرخواندهها متاسفانه رفع نشده و برخی پدرخواندگان متاسفانه حالا خود را پیروز هم میدانند! برخی منتخبین خود را مدیون پدرخواندهها میدانند!
✅ #داود_مدرسی_یان
🔻رئیسی درگذشت خبرنگاری که علیه اش می نوشت را تسلیت گفت
انا لله و انا الیه راجعون
🔹️سانحه تلخ واژگونی اتوبوس اعزامی جمعی از خبرنگاران حوزه محیط زیست به آذربایجان غربی که منجر به فوت ۲ تن از خبرنگاران عزیز شد، مایه تأسف و تاثر اینجانب گردید
🔹️این سانحه ناگوار را به خانواده های محترم ایشان، جامعه مطبوعاتی کشور و تمامی فعالین صیانت از محیط زیست تسلیت گفته و برای مصدومان این سانحه از خداوند متعال شفای عاجل مسئلت دارم
🔹️رئیس کل دادگستری استان آذربایجان غربی نیز موظف است به منظور رسیدگی «سریع و دقیق» به پرونده قضایی تشکیل شده در این زمینه، «نظارت» لازم را بعمل آورد
سید ابراهیم رئیسی
🔸رییسی کدام یک از وزیران و مدیران دولت دوازدهم را حفظ می کند؟
آنطور که شنیده می شود حجتالاسلام رییسی جز با تعداد محدودی از مدیران و وزرای دولت دوازدهم، با مابقی خداحافظی خواهد کرد.
🔹این شنیده ها حاکی است به احتمال فراوان به غیر از سعید نمکی وزیر بهداشت، ستاری معاون علمی و فناوری، سعید اوحدی رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران، اسلامی وزیر راه و شهرسازی و امیر حاتمی وزیر دفاع، سایر وزرا و مدیران ارشد روحانی، در دولت سیزدهم نقشی نخواهند داشت.
🔹 هنوز مشخص نیست که رییس جمهور منتخب از این افراد در جایگاههای فعلی شان استفاده خواهد کرد یا مسوولیت دیگری را به آنها خواهد سپرد.
🌹 گفتههای ایثارگری که بجای یک نجومیبگیر، نماینده مجلس شد
♦️ سید ناصر حسینیپور نویسنده کتاب «پایی که جا ماند» در انتخابات میان دورهای مجلس شورای اسلامی به بهارستان راه یافت و به جای غلامرضا تاجگردون، که اعتبارنامهاش توسط سایر نمایندگان مجلس تأیید نشد به نمایندگی مردم گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی رسید.
♦️حسینیپور درباره حضور در مجلس شورای اسلامی، گفت: من در مسیر انقلاب با هیچ فردی تعارف ندارم و مماشات نمیکنم. در مجلس هم در همین مسیر فعال خواهم بود.
♦️وی اضافه کرد: اگر ببینم فردی که مدعی انقلاب است در حال خروج از ریل است، سکوت نمیکنم؛ چرا که در مسیر این انقلاب و عزت ایران نیمی از بدنم را هدیه کردهام.
♦️ حسینیپور درباره انتخابات مجلس هم توضیح داد: با رای مردم، مسئولیتم سنگینتر شد. باید از ارزشهای انقلاب بیش از گذشته دفاع کنم. در مجلس شورای اسلامی هم احتمالا عضو کمسیون انرژی خواهم شد چرا که یک سوم نفت کشور از آنِ گچساران است و باید از آن دفاع کنم.
✅نکته اول :
تاجگردون در ادوار نهم و دهم مجلس شورای اسلامی، به عنوان نماینده گچساران حضور داشت، اما در دوره یازدهم اعتبارنامه وی توسط نمایندگان مجلس به دلیل حواشی و اتهامات مالی رد شد. او اخیرا به دلیل حقوق نجومی از مدیرعاملی بیمه سرمد نیز برکنار شده است.
♦️ این نماینده سابق اصلاحطلب در مجلس شورای اسلامی در همایش تبلیغاتی حسن روحانی در یاسوج، خطاب به سیدابراهیم رئیسی، نامزد دور قبل انتخابات ریاست جمهوری که گفته بود: «برجام چک سفید است که پاس نمیشود»، اظهار کرد: شما مسیر بانک را بلد نیستی. میخواهی بروی چک برجام را پاس کنی؟
♦️ اما سیدناصر حسینیپور، ایثارگر و رزمنده دفاع مقدس و متولد مهر ۱۳۵۰، نویسنده و کارشناس ادبیات مقاومت و یک دیپلمات فرهنگی است که با کتاب «پایی که جا ماند» شهرت یافت؛ او مسئول «میز ادبیات مقاومت» بخش «جنگ نرم» در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران است.
✅ نکته دوم :
«پایی که جا ماند» دارای ۱۵ فصل است و پایان کتاب به اسناد و عکسها و فهرست اعلام اختصاص دارد. این کتاب یک اثر بازداشتگاهی و یا همان ادبیات بدون مرز است که تاکنون به ۶ زبان زنده (انگلیسی، عربی عراقی و لبنانی، اسپانیولی، اردو، استانبولی و فرانسوی) ترجمه شده است. این کتاب توسط اسماعیل بندیداریان به زبان ترکی استانبولی ترجمه و منتشر شده است. ایمان صالح نیز این کتاب را به زبان عربی ترجمه کرده است.
🔻اولین گفتوگوی تلویزیونی
با حجت الاسلام #رییسی، رئیس جمهور جدید ایران ...
برنامه بدون تعارف بخش خبری ۲۰:۳۰ جمعه چهارم تیر...
🌸🌸🌸🌸🌸
هدایت شده از حوزه علمیه تمدن ساز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 وِل بودن برخی مذهبیون / با هم اربعین بریم ...
⭕️ ببینید: 👇👇👇
🔳 دختربازی اسلامی!!! / کلیپ ۲-۳ دقیقهای استاد رحیم پور ازغدی
🔳 عادی شدن شوخی با نامحرم
🔳 عواقب تلخ گپ و گفتهای به ظاهر معمولی/ اثرات بگو بخند با نامحرم بر زندگی زناشویی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ کنایه حسن رحیم پور ازغدی به
ابتذال مذهبی بشیر حسینی ...
💠 هماکنون شروع دوره چهل روزه با سلام و توسل به آقا جانمون علیبن موسی الرضا علیه السلام با مداحی مداح آستان مقدس رضوی آقای الهی
🔸 آئین #افتتاحیه دوره #طرح_ولایت_طلاب در حرم امام رضا .
🔸️باحضور حضرت آیت الله رجبی (رئیس محترم موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی)
🔸حجة الاسلام والمسلمین ابوطالبی (رئیس مرکز آموزش های آزاد موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی)
🔹️ حجة الاسلام والمسلمین عالم زاده نوری (معاون تهذیب و تربیت حوزه های علمیه سراسر کشور )
maab_iki
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 رهبر انقلاب پیش از ظهر امروز نوبت اول واکسن ایرانی کرونا را دریافت کردند
🔸 تقدیر رهبر انقلاب از حرکت علمی بزرگ و آبروبخش جوانان ایرانی برای تولید واکسن کرونا
🔹 رهبر انقلاب در جریان دریافت مرحله اول واکسن کرونا: خیلی متشکرم از همهی کسانی که تلاش کردند و دانش و تجربهی علمی و عملی خودشان را به کار انداختند برای اینکه بتوانند کشور را برخوردار کنند از این امکان بزرگ و آبرو بخش، یعنی واکسن ضد کرونا.
🔹 به من اصرار میشد از مدتی پیش که از واکسن استفاده کنم؛ اولا مایل نبودم از واکسن غیرایرانی استفاده کنم. گفتم منتظر میمانیم تا انشاءالله واکسن داخل کشور تولید شود و از واکسن خودمان استفاده کنیم. این افتخار ملی را به معنای واقعی کلمه پاس بداریم.
🔹 بعد هم گفتم بالاخره مایلم در وقت خود یعنی آن وقتی که به حسب تقسیم طبیعی واکسن در کشور نوبت به ما میرسد در آن وقت بزنم.
#اختصاصی
🔴 محسنی اژه ای رییس جدید قوه قضاییه می شود!
🔹 خبرهای رسیده حاکی از آن است، محسنی اژه ای معاون اول فعلی قوه قضاییه قرار است جایگزین سید ابراهیم رییسی شود و ریاست قوه قضاییه را در دست گیرد و طی روزهای آینده از طرف رهبر معظم انقلاب حکم وی، ابلاغ خواهد شد.
🔥 Moohem
هدایت شده از بینش راهبردی
رهبری عزیز امروز واکسن ایرانی دریافت کردند.
اگر خدایی نکرده صد و بیست سال دیگر هم اتفاقی برای رهبری عزیز بیافتد عده ای خواهند گفت، عامل آن واکسن ایرانی بود!😔
برخی هم داستان سرایی میکنند که ستاد اجرایی امام سابق علیه امام حاضر!
خلاصه اینکه خوراکی برای توهم پراکنی برخی و خنده برخی دیگر فراهم شد😊
♦️حضور متواضعانه ی حجت الاسلام رییسی، رییس جمهور جدید ایران در مجمع تشخیص مصلحت نظام.
این در حالی است که در ۱۶ سال گذشته،
۲ رییس جمهور متکبر ایران در مجمع تشخیص حاضر نمیشدند(جز چند جلسه ی ناچیز) .
در این جلسه در خصوص سیاستهای کلان مقام معظم رهبری در مورد نظام تامین اجتماعی فراگیر مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
این جلسه بعد از انتخابات ریاست جمهوری اولین جلسه مجمع بود که با حضور اعضاء و آیت الله رئیسی برگزار شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑🎥 مشروح سخنان رهبر انقلاب پس از دریافت واکسن ایرانی کرونا
رهبر معظم انقلاب اسلامی:
🔹باید این افتخار ملی را پاس بداریم و تا وقتی امکان پیشگیری و علاج در داخل وجود دارد، چرا از آن استفاده نکنیم؟
🔹استفاده از واکسن خارجی در کنار واکسن ایرانی نیز ایرادی ندارد اما باید به واکسن ایرانی احترام بگذاریم و از همه دانشمندان جوان، پر تلاش و فعال در تولید این واکسن و سایر مراکزی که در کشور مشغول تولید واکسن هستند، تشکر کنیم.
🔹از وزیر محترم بهداشت و مجموعه درمانی کشور تشکر می کنم.
📸 گزارش تصویری | دریافت نوبت اول واکسن ایرانی کرونا توسط رهبر انقلاب
حضرت آیتالله خامنهای صبح امروز دُز اول واکسن کوو ایران برکت را دریافت کردند.