فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محسن مقصودی:
این پرونده باید در داخل کشور باز شود که آیا در دهه نود تحریم بودیم یا دچار خودتحریمی بودیم؟
آیا عده ای برای فشار آوردن به نظام و مردم نفت نمی فروختند یا بعلت تحریمها نمی توانستیم بفروشیم؟
آیا امروز که شاخصهای اقتصاد کلان تفاوتهای چشمگیری پیدا کرده است تحریمی حذف شده؟
🌤#اللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَج🌤
#شهیدآیتاللهسیدابراهیمرئیسی
@Ebrahimraeesi
─┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بزرگترین توفیق دولت سیزدهم؛ زنده کردن امید و اعتماد در مردم
🌤#اللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَج🌤
#شهیدآیتاللهسیدابراهیمرئیسی
@Ebrahimraeesi
─┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅─
عبدالباسطمحمدعبدالصمد! - ‹یاسفاطمی›.mp3
6.9M
یِ آرامش خاص
تزریق مسکن به روح...!
چشم هاتو ببنید و با تک تک سلولهات این انرژی پاک الهی رو در وجودت بریز ...
هدیه به شهدای پرواز❣
بازنشر صدقه ی جاریه🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 شهید #رئیسی در دنیای خودپرستی امروز تراز انسانیت رو ارتقا داد و اونو به یاد جهانیان انداخت
🔹 این کلیپ تکه ای از فیلم حضرت یوسف هست که به عربی ترجمه شده.
از مقایسه حرکت زیبای شهید #رئیسی در اجازه ندادن گرفتن چتر برایش با حرکت حضرت یوسف علیه السلام که از سوار شدن بر دوش برده ها امتناع می کرد حکایت میکنه .
پ ن : نه تنها مسئولین و منبرهایه خودمون از ذکر خوبی های این شهید والا مقام برای مردم خودمون دریغ کردند که حتی همه ی اونها که در دنیا فضائل اخلاقی رو میبینند چشم بر این همه تفاوت بین سران کشورها بستند ...
🌤#اللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَج🌤
#شهیدآیتاللهسیدابراهیمرئیسی
@Ebrahimraeesi
─┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❣بدانید او شهید خواهد شد ...❤️
🌤#اللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَج🌤
#شهیدآیتاللهسیدابراهیمرئیسی
@Ebrahimraeesi
─┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅─
آخرین پروژه هم احیا شد (یادداشت روز)۱
میگفت: «سال ۹۷ کمر کارخانه ما شکست؛ اینجا کارخانه ارواح بود... از سال ۹۷ گفتند تحریم هستیم و نمیشود کاری کرد... سال ۹۷ این کارخانه ۱۰ نفر نیرو داشت... سال ۱۴۰۰ به ۷۰ نفر رسید... الان (۱۴۰۲) رسیدیم به ۴۰۰ نفر نیرو به صورت مستمر و شبانهروز.» او کارگر شرکت کشتیسازی خصوصی «سپهردریا جنوب» بود که به عنوان نماینده جامعه کارگری هرمزگان، بهمن 1402 مقابل سید ابراهیم رئیسی صحبت و از خدمات او برای احیای این کارخانه تشکر میکرد. مدیرعامل همان کارخانه پس از احیای مجدد آن میگفت: «دیگر چشمداشتی نسبت به [خارج] نداریم و با آنچه که هست سازگاریم. در داخل کشور توانمندیهایی برای تأمین تجهیزات و ماشینآلات و مواد اولیه ساخت کشتی ایجاد شده؛ سال اولی که شروع به کار کردیم ما حتی فولاد مورد نیاز برای ساخت کشتی را هم در داخل تولید نمیکردیم چه رسد به بقیه تجهیزات. در حال حاضر کشتیای که الان روی آن ایستادهایم بیش از 85 درصد [تولید] داخلی است.» آن روز سید ابراهیم رئیسی در هرمزگان برای 610 واحد تولیدی و صنعتی راکد جشن «احیا» گرفت و دولت سیزدهم در هرمزگان به عنوان یکی از مناطق کمبرخوردار کشور، حد نصاب احیای واحدهای راکد تولیدی و صنعتی در یک استان را شکست. 12 بهمن 1402 مردم هرمزگان اگر نگوییم شادترین، دستکم یکی از خوشحالترین مردمان کشور بودند.
شهر را پر کرده بودند از طرحنوشتههای «رئیسی مرسی!»؛ کارگران شرکت هپکو را میگویم. 31 تیر 1401 بود و قرار بود سید ابراهیم رئیسی اینبار در سفر استانی خود به استان مرکزی و شهر اراک سفر کند. آنطور که کارگران هپکو میگویند قرار نبود «حاجآقا» به کارخانه بیاید و ثمره تلاشهایش برای احیای این کارخانه را ببیند؛ برای همین آنها تصمیم گرفتند تا تشکر خود از آیتالله رئیسی را
با طرحنوشتههای مختلف در سطح شهر به نمایش بگذارند. «حاجآقا» اما مثل خیلی دفعات دیگر، سرزده عمل کرد. کارگران هپکو هر کدام مشغول به کاری در قسمتی بودند که ناگهان از رسیدن
سید ابراهیم رئیسی باخبر شدند. نماینده کارگران جلو آمد و خدا را قسم میخورد: «اگر شما نبودید در قوه قضائیه و آن کارها را نمیکردید و این کارگران را از آن فلاکت نجات نمیدادید، ولله قسم الان کارخانهای وجود نداشت که حالا بخواهید از آن بازدید کنید.»
✍🏻ادامهدارد....
مصباحالهدی۲🚩🏴
آخرین پروژه هم احیا شد (یادداشت روز)۱ میگفت: «سال ۹۷ کمر کارخانه ما شکست؛ اینجا کارخانه ارواح بود..
یادداشت روز۲
خاطرهای که کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفتتپه نیز مشابه آن را به یاد دارند. «محمد خنیفر» یکی از نمایندگان کارگران این شرکت میگوید برای بیان مشکلاتشان به همراه دیگر کارگران، هفت بار با آقای رئیسی دیدار داشتند (سه مرتبه در قوه قضائیه و چهار مرتبه در ریاست جمهوری) دیدارهایی که منجر به تغییر مالکیت شرکت هفتتپه و بازگرداندن آن به مجموعهای کارآمد و متناسب با فعالیتهای این شرکت شد: «نقش آقای رئیسی مانند یک منجی میماند برای [شرکت] هفتتپه. کارگران هفتتپه هیچوقت
آقای رئیسی را فراموش نخواهند کرد. او صدای کارگران را شنید.»
خاطراتی اینچنین حالا میان خیلی از کارگران ایران مشترک است. کارگران کارخانههای کاشی سمنان، رادیاتور یزد، قند یاسوج، چوب و کاغذ مازندران، نساجی قائمشهر، کیان تایر، ایران تراورس و... میتوانند شهادت دهند که در دهه 90 چگونه زمینگیر شدند و سید ابراهیم رئیسی چگونه آنها را از زمین بلند کرد. آمار واحدهای راکد و نیمهفعال که در دولت سیزدهم به چرخه کار و فعالیت برگشتند به چیزی حدود ۸۷۷۰ واحد میرسد؛ رخدادی که کام ملت ایران و رهبر انقلاب را شیرین کرد: «بخش شیرینِ مربوط به اقتصاد، فعّالیّتهای وسیعِ زیرساختی است که دارد انجام میگیرد که نتایج اینها در میانمدّت و نهچندان درازمدّت ظاهر خواهد شد؛ [مثل] راهاندازی تعداد قابل توجّهی از بنگاههای نیمهتعطیل یا تعطیل، تحقّق تولید، تحقّق اشتغال؛ آنجوری که به بنده گزارش دادند، شاید بیش از هشت هزار واحد و بنگاه تولیدی که یا تعطیل بوده یا نیمهتعطیل بوده، راهاندازی شده؛ اینها واقعیّتهای شیرین است.»
پایان تعطیلی کارگاهها و کارخانهها در استانهای مختلف یعنی سید ابراهیم رئیسی مشغول روشن کردن موتور اقتصاد ایران و خارج کردن کل کشور از قریب به یک دهه تعطیلی بود. دهم بهمن 1401 رهبر انقلاب در دیدار با کارآفرینان و تولیدکنندگان به تلخی از اقتصاد ایران در دهه نود یاد کردند: «ما در دهه ۹۰ به دلایل مختلف یک عقبماندگی و بهاصطلاح تعطیل نسبی مسائل اقتصادی داشتیم.» ایشان سال بعد، مجددا در همین دیدار تلخکامی خود از دهه نود اقتصاد ایران را ابراز کردند: «بعضی از دورهها هم دورههای کمکاریِ دولتها بوده؛ دهه ۹۰ دهه پیشرفت خیلی خوبی برای ما نبود.» رهبر انقلاب همزمان که از تعطیلی نسبی اقتصاد کشور در دهه ۹۰ با تلخی یاد میکردند از اقدامات دولت سیزدهم با ریاست آقای رئیسی به شیرینی سخن میگفتند تا جایی که انگیزه دشمن از آشوبآفرینیهای پاییز ۱۴۰۱ را متوقف کردن حرکت رو به جلوی کشور در دولت سیزدهم عنوان کردند: «آنچه بنده احساس میکنم، انگیزه آنها[دشمنان] این است که احساس میکنند کشور در حال پیشرفت به سمت قدرت همهجانبه است و این را نمیتوانند تحمّل کنند؛ این را احساس میکنند، میبینند. میبینند که بحمدالله بعضی از گرههای قدیمی در حال گشوده شدن است. البتّه کشور خیلی مشکل دارد، بر بعضی از این مشکلات سالها گذشته، [امّا] حرکت جدّیای وجود دارد برای برطرف کردن این مشکلات، برای گشودن این گرهها. حرکت به سمت پیشرفت را میبینند که شتاب گرفته در کشور؛ این واقعیّتی است. در همه بخشها یک حرکت شتابندهای را انسان مشاهده میکند، احساس میکند؛ این را آنها هم احساس میکنند. آنها نمیخواهند این اتّفاق بیفتد. میبینند که کارخانههای نیمهتعطیل به کار افتاده، میبینند که دانشبنیانها فعّال شدهاند، میبینند که تولیدات پیشرفته در بعضی از بخشها روزبهروز خود را دارد نشان میدهد، میبینند که کارهایی دارد انجام میگیرد که میتواند تهاجم تحریم را -که تنها اسلحه دشمن فعلاً تحریم است- خنثی کند؛ این را مشاهده میکنند.» با چرخش مجدد چرخ این واحدهای تولیدی و صنعتی میلیونها نفر در ایران رزق و روزی به سفرهشان برگشت. کارگر هپکو میگفت: «نان زن و بچهام را مدیون ایشان [رئیسی] هستم.» «حاجآقا» ملتی را نمکگیر کرده بود.
اما سید ابراهیم رئیسی احیای پروژهای به مراتب بزرگتر را در دست داشت؛ شاید این پروژه از انتخابات ریاستجمهوری در اردیبهشت 1396 شروع شد. وقتی تصمیم گرفت برای جلوگیری از تعطیلی واحدهای تولیدی و خارج کردن کشور از بیراهه ناامیدکننده اقتصاد شرطیشده وارد کارزار انتخابات ریاستجمهوری شود. جایی که رقیب سیاسیاش حاضر بود برای کنار زدن او با گروهکهای تروریستی خارج از کشور همصدا شود و به تبعیت از آنها که ناجوانمردانه جای جلاد و شهید را عوض کرده بودند و سید ابراهیم رئیسی را «آیتالله اعدام» میخواندند در سخنرانی انتخاباتیاش بگوید: «[ملت] آنهائی که در طول ۳۸ سال فقط اعدام و زندان بلد بودند، را قبول ندارند
مصباحالهدی۲🚩🏴
آخرین پروژه هم احیا شد (یادداشت روز)۱ میگفت: «سال ۹۷ کمر کارخانه ما شکست؛ اینجا کارخانه ارواح بود..
یاد داشت روز۳
رقیب سیاسی برای حذف دیگران و تکیه مجدد بر صندلی قدرت، اعتبار نظام جمهوری اسلامی و اعتماد عمومی به آن را خدشهدار میکرد. یک سال بعد طبل توخالی برجام پاره شد و هواداران دولت وقت هم از سیاستهایش ناامید شدند. با بیتدبیری در اجرای طرح اصلاح قیمت حاملهای انرژی در آبان 98، امید و اعتماد اجتماعی به پایینترین سطح رسید. میزان مشارکت در انتخابات اسفند 98 اولین نشانه از کاهش این شاخص مهم در جامعه بود. در نهایت دو سال همهگیری بیماری کرونا عیار دولت دوازدهم را به عنوان «ناتوانترین» دولت پس از انقلاب برای همگان آشکار ساخت و دولت اعتدال تهمانده امید و اعتماد عمومی را هم مصرف کرد.
سید ابراهیم رئیسی تابستان 1400 در چنین شرایطی مأموریت خود را آغاز کرد. پروژهای که او در دست گرفت و بسیار بزرگتر از احیای 8770 کارگاه و کارخانه بود؛ پروژه احیای امید و اعتماد اجتماعی در ایران بود. پروژهای که حالا پس از شهادت و تشییع باشکوه پیکرش میتوان گفت، آن نیز با موفقیت احیا شد. شاید انتخابات تیر 1403 اولین نشانه آن باشد.
سید محمدعماد اعرابی
🥀قدردانی بیت رئیسجمهور شهید از رهبر انقلاب و ملت ایران
🔹️این همه عزاداریهای پرشور و هوشمندانه که از مرزهای ایران عبور کرده، نشان میدهد به واقع مرحله تازهای از حرکت تکاملی انقلاب اسلامی آغاز شده است و آحاد مردم ایران، مسئولیتی بزرگ و تاریخی در حفظ، ترویج و تکمیل میراث بزرگ شهیدان برعهده دارند.
🔹️مقاومت همه جانبه در برابر دشمنان خدا با حفظ وحدت و انسجام ملی و با پیروی به موقع از فرامین و توصیههای رهبر انقلاب، ممکن میشود. به یاری حق تعالی و دستگیری حضرت صاحب الامر (عج)، شایسته است در همه حوزههای سیاسی، فرهنگی و نظامی در مبارزه با تمدن فحشازده و کفرآلود، به پیشروی ادامه دهیم.
🔹️از الطاف پدرانه و روشنگرانه رهبر معظم انقلاب و این همه لطف و محبت و همدردی ملت بزرگ ایران سپاسگزاری میکنیم و از حضرت باری تعالی توفیق و سربلندی ایران عزیز و طول عمر با عزت رهبری حکیم آن را خواستاریم.
🌤#اللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَج🌤
#شهیدآیتاللهسیدابراهیمرئیسی
@Ebrahimraeesi
─┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅─
هدایت شده از عبدالرحیم انصاری | تحلیلگر سیاسی
🔺️خیلی کوتاه از عملکرد یک شهید
🔹وقتی شهید رئیسی دولت را از روحانی تحویل گرفت خزانه خالی که هیچ، منفی بود. حتی پولی برای پرداخت حقوق کارکنان دولت نمانده بود؛ بدهی های دولت سرسام آور بود؛ گرانی اجناس مسئله اصلی نبود، اصلا کالای اساسی وجود نداشت که ارزان باشد یا گران! انبارها خالی، تولید برق افتضاح، خزانه خالی، دولت بدهکار و کشور را به جایی برده بودند که حد اقل روی کاغذ آماده تسلیم و زانو زدن در برابر آمریکا بود!
🔹چقدر در کرونا کشته دادیم؛ چقدر حاشیه های روحانی نمک بر زخم مردم بود؛ چقدر آشناها و جهرمی ها و جهانگیری ها و یک یکِ اعضای کابینه روحانی حاشیه و جنگ اعصاب ایجاد میکردند و امنیت روانی ملت را به بازی میگرفتند. رئیسی که آمد اعصاب ها آرام گرفت، مدیران همه بی حاشیه بودند؛ نه جنجالی نه جنگ اعصابی نه چیزی!
🔹مدیریت رئیسی علیرغم همه موانع و مشکلات، و البته کارهایی که باز هم میشد انجام داد در نوع خودش شاهکار و پدیده ای بی سابقه بود. خزانه به مرور پر شد، انبارها پر شد، کشور از مرز قحطی و مواجهه با آشوب به تثبیت امنیت باز گشت، یارانه ها ۹ برابر شد، فروش نفت از ۳۰۰ هزار بشکه در روز به اعتراف آمریکایی ها به نزدیک ۲ میلیون بشکه و درآمد ۸۰ میلیارد دلاری از محل فروش نفت و نیز آزادسازی منابع بلوکه شده رسید. ارتباطات با همسایه ها و سازمان های موثری چون شانگهای و بریکس گسترش یافت؛ کریدورهای متعدد ریلی و جاده ای مطرح و فعال شدند؛ پروژه های خاک خورده ای که یک روز امثال هاشمی و روحانی با کلنگ زدنش عکس گرفته بودند و حالا هزینه هایش چند صد برابر شده بود به مرور در دستور کار قرار گرفته و بسیاری شان به افتتاح رسیدند.
🔹منطقه غرب آسیا در کنترل اراده ایران در آمد، اسرائیل به گوشه رینگ رفت؛ کشورهای حاشیه خلیج فارس یکی پس از دیگری خواستار برقراری رابطه با جمهوری اسلامی شدند؛ برای اولین بار در تاریخ ابرقدرتی چون روسیه به ایران تکیه کرد، با تشویق جمهوری اسلامی چین به سرمایه گذاری در غرب آسیا و تضعیف هژمونی آمریکا در این منطقه تشویق شد.
🔹رئیسی و امیرعبداللهیان با خدا معامله کردند و به دنبال شهرت و محبوبیت نبودند. هیچ گاه در پی کارهای نمایشی نرفتند. هیچ گاه نخواستند چهار سال اول را به خریدن محبوبیت های ساختگی صرف کنند تا چهار سال دوم را نیز ریاست کنند. تغییرات زیرساختی را کلید زدند و میدانستند نتیجه اش به زودی نمایان نمیشود، اما این کار را کردند؛ امیدواریم رئیس جمهور بعد هر کسی که باشد، حالا که ظرفیت و منابعی اینچنینی را در دست میگیرد قدر دان باشد و جز به امنیت و آسایش و سرفرازی مملکت فکر نکند.
#عبدالرحیم_انصاری
✅ @Ansari_rahim
May 11
﷽
🔰 اینچنین مردانه
✍🏻 مدل سیاست ورزی #شهید_جمهور ما متفاوت بود؛
نرم و شیرین و پدرانه.
با همه میجوشید و اهل توجه به همه اطرافیانش بود.
در هر کاری وارد میشد مردانه و با تمام وجود عمل میکرد.
✍🏻 مدل سیاستورزی او مدل پیامبر (صلیاللهعلیهوآله) و اهلبیت (علیهم السلام) بود.
حکمرانی ایشان در این سه سال یک سیاستورزی مومنانه، صادقانه و روحانی منشانه در عین مظلومیت بود.
📌 برگرفته از جلسات «رئیسی روحانی بود»
#شهید_جمهور #خادم_الرضا
#رئیسی_عزیز #سیدالشهدای_خدمت
✅@Aminikhaah
🔰خیابان پاستور به نام آیت الله رئیسی نامگذاری شد
🔸با رای اعضای شورای شهر تهران، خیابان پاستور شرقی و بزرگراه بعثت به نام شهید آیتالله رئیسی نامگذاری شد.
🔸همچنین خیابان کوشک (حدفاصل خیابان سی تیر تا خیابان فردوسی) که در محدوده ساختمان وزارت خارجه نیز قرار دارد به نام شهید حسین امیرعبدللهیان، وزیر امور خارجه نامگذاری شد.
#دلهایمانرابنامتگره زدیم💔😭
#شهیدجمهور❣
هدایت شده از مصباحالهدی۲🚩🏴
bIS1dINwbYKaej62dH22d3mkdz6kc31wWYBuV30vAz0TAYqiKUJxUnGzbX2icnlmNkBmO1NmNkCMbHGjZYJmNkCEbHVmNkCUZX6obX6mKUJxLEFzPDlvcYBa=====.ts.mp3
19.59M
🏴إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ
⚫️خبر چه سنگینه، خبر پر از پرازدرده
🚩🚩🚩🚩🚩
#ثوابنشرمطالبهدیهبهحضرتحجتعج🌤
🌤#اللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَج🌤
#شهیدآیتاللهسیدابراهیمرئیسی
@Ebrahimraeesi
─┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 صحبتهای عبرت آموز حاج قاسم در منطقه باستانی پالمیرای شهر تدمر سوریه
🔹 ما هم میریم، یک نفر می مونه، خداست...
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🌤#اللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَج🌤
#شهیدآیتاللهسیدابراهیمرئیسی
@Ebrahimraeesi
─┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥مردان خدا تاریخ را متحول می کنند
با امید به خدا ناممکن را ممکن می کنند
💥راه امام برای ملت ایران وسیله نجات است
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🌤#اللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَج🌤
#شهیدآیتاللهسیدابراهیمرئیسی
@Ebrahimraeesi
─┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خانه ی مادری رئیس جمهور شهید حضرت آیت الله حاج سید ابراهیم رئیسی ❣
🌤#اللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَج🌤
#شهیدآیتاللهسیدابراهیمرئیسی
@Ebrahimraeesi
─┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅─
کار خدا را ببین!
میخواستند شهید رئیسی را چنان نقرهداغ کنند که دیگر کسی جرات نکند شعارهای انقلابی بدهد؛
اما خدا طوری عزّت داد که اکنون باید ادای رئیسی را در بیاورند تا مقبول جامعه باشند!
آری؛ دست خدا بالاتر است.
نوری که خدا برافروزد خاموش نمیشود
انّ اللهَ یُدافِعُ عَنِ الذین آمَنوا
#معجزه_اخلاص
@Ebrahimraeesi
─┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 صحبت های تاثیرگذار از شهید آیت الله ابراهیم رئیسی...
🔹️ سید جان اخلاق و منش شما باید مکتب شود در سیاست...
🌤#اللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَج🌤
#کانالشهیدآیتاللهسیدابراهیمرئیسی
#شماهمدعوتید🌷
@Ebrahimraeesi
─┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅─
شهید خدمت و دگرگونی چهره «سلامت»
🔰 کارهای بزرگ و ماندگار شهیـد آیتالله رئیسـی در حوزه بهداشت و درمـان
🔸محرومیتزدایی از سلامت، هدفگذاری ویژه برای مناطق کمبرخوردار و مرزی، ارزان کردن درمان و دسترسی آسان به خدمات پزشکی؛ رویکردی بود که از سوی شهید جمهور آیتالله سیدابراهیم رئیسی در دولت سیزدهم با جدیت دنبال شد.
🔸در ادامه راه در ۱۴۰۰، شیوع کرونای هندی (دلتا) شرایط مدیریت بیماری را در کشور پیچیدهتر کرد. با شکلگیری موج پنجم و در شرایط مرگهای ۷۰۰تایی و لبریز شدن بیمارستانها از بیماران کرونایی؛ در میانه تابستان برخی اقلام دارویی کرونا و از جمله سرم تزریقی کمیاب و توزیعشان به چند داروخانه محدود شد و مردم میبایست ساعتها به این داروخانه و آن داروخانه مراجعه میکردند و در صفهای طویل و گاه چند ساعته برای دریافت دارو و درمان میایستادند؛
🔻موضوعی که رئیسجمهور منتخب را در ۲۱ مردادماه و در شرایطی که حدود ۹ روز از استقرارش در نهاد ریاست جمهوری میگذشت، به میان ازدحام مردم در داروخانه ۲۹ فروردین به عنوان یکی از داروخانههای توزیعکننده داروهای کرونایی کشاند و وی مجددا در این بازدید سرزده تاکید کرد که «همه توان دولت برای موضوع کرونا بسیج شده است.»
🔸به این ترتیب بود که روند ورود واکسن به کشور شدت گرفت و با همراهی هلال احمر کشورمان، در هر پرواز حدود پنج و بعضا تا ۱۰میلیون دوز واکسن کرونا به کشور وارد شد و نهایتا هم سرعت تزریق واکسن کرونا در کشور شتاب گرفت.
🔸هزینههای سرسامآور درمان بیماریها و تهیه دارو به ویژه برای اقشار کمدرآمد و محروم و دسترسی به خدمات درمانی ارزان از دیگر دغدغههای مهم رئیسجمهور شهید در حوزه سلامت بود و بارها درباره آن سخن گفت و بر لزوم دسترسی عادلانه و ارزان قیمت به خدمات باکیفیت پزشکی تاکید داشت.
🔻بر همین اساس هم موضوع بیمه رایگان دهکهای پایین درآمدی در دستور کار دولت قرار گرفت و ابتدا سه دهک اول جامعه به صورت رایگان بیمه شدند و پس از آن نیز براساس مصوبه دولت در ۳۰ خرداد ۱۴۰۲، دهکهای چهارم و پنجم درآمدی به مجموع بیمهشدگان رایگان این سازمان اضافه شدند.
🔸تشکیل قرارگاه جوانی جمعیت در وزارت بهداشت و اقداماتی در جهت اجرای قانون جوانی جمعیت، از جمله اقداماتی است که در جهت تاکیدات رئیسجمهور در راستای جوانی جمعیت انجام شد؛ به طوری که مردادماه سال ۱۴۰۱ بود که سخنگوی دولت از همگانی شدن بیمه درمان ناباروری خبر داد؛ مبحثی که بر اساس آن سازمان بیمه سلامت ایران مکلف شد نسبت به پوشش بیمهای همه زوجین نابارور فاقد بیمه پایه مطابق آییننامه بند «الف» ماده (۷۰) قانون برنامه ششم توسعه اقدام کند.
🔸و اما، برنامه «سلامت خانواده و نظام ارجاع» از مهمترین اولویتهای وزارت بهداشت در دولت است که در جهت افزایش دسترسی به خدمات بهداشتی و تقویت نظام شبکه کشور طراحی و به اجرا گذاشته شد؛ به طوری که در قالب این برنامه مقرر شده در ازای هر سه هزار نفر جمعیت، یک تیم سلامت شامل دو مراقب سلامت و یک پزشک مراقب سلامت جمعیت تحت پوشش خود باشند.
🔸حذف «پول» از درمان کودکان زیر هفت سال؛ جدیدترین اقدام دولت رئیسجمهور شهید در جهت دسترسی به خدمات پزشکی و به نوعی سرمایهگذاری برای سلامت جامعه است؛ خبر خوبی که با وجود تحریمها و مشکلات اقتصادی، توسط دولت اعلام و اجرائی شد و اکنون مراکز درمانی موظف به اجرای آن هستند.
https://kayhan.ir/001DB4
🌤#اللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَج🌤
#شهیدآیتاللهسیدابراهیمرئیسی
@Ebrahimraeesi
─┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅─
📸 دستاوردها و اقدامات دولت #شهید_جمهور در حوزه سلامت
🌤#اللّهُمَّ_عَجِّل_لِوَلیِّکَ_الفَرَج🌤
#شهیدآیتاللهسیدابراهیمرئیسی
@Ebrahimraeesi
─┅═ೋ❅🌹❅ೋ═┅─