بعضی پیامرسانا:
با اینکه گوگلپلی رفع تحریم شده و راحت میشه توش رفع موانعِ دولتی در حوزهٔ اینترنتی رو دانلود کرد(🐘🐘🐘)، با اینکه سایتهای تغییر مسیر اینترنتی وجود دارن، ولی شما حق نداری اسمش رو بیاری و نقض قانون کنی.
(بعد تازه مطلب تو راجع به Vozoo، Pakdamni و Namaz بوده.)
اى نفس بى حیاى نویسنده! واى بینوا شنونده! اگر قطع به این عوالم دارى، کو اثرش؟! چرا آرامى؟! چرا بر سر کوه ها نمى روى؟! چرا به بیابان ها فرار نمى کنى؟! چرا ورد شب و روزت وا حسرتا على ما فرطت فى جنب الله نیست؟!
بلکه اگر مظنه هم دارى چرا از غصه نمى میرى؟! بلکه اگر احتمالش هم مى دهى باید این احتمال، عیش تو را منغص کند و لذتت را از اعراض این دنیاى دنیه فانیه قطع کند. بگو:
وا حسرتاه! وا حسرتاه! وا حسرتاه! وا ثبوراه! وا حیرتاه! یا ویلى! یا دمارى! یا عولى! یا شقوتى!
بلى! ایمان ضعیف است که هست، ولى قلوب هم از محبت دنیا مریض شده؛ والا اگر ایمان نشد، شک هم کافى است. احتمال هم کافى است.
-رسالهٔ لقاءالله؛ میرزا جواد ملکی تبریزی
بهار میگذرد دادگسترا دریاب
که رفت موسم و حافظ هنوز مِی نچشید
-حضرت حافظ رضوان الله علیه
animation.gif
2.26M
صبح زنگ اول امتحان دینی دارم. هنوز امیدوارم که تعطیل بشه.
erfan-e-amin.pdf
3.63M
📚کتاب عرفان امین
جستجوی کلمه «عرفان» در اینترنت، یعنی باز شدنِ دروازهی یک دنیای رمزآلود! دنیایی که اگر لابهلای آنهمه تاریکروشن و راه و بیراههاش، راه درست را فقط تشخیص هم بدهیم، قدم اول را برای رسیدن به گمشدهی حقیقی انسان برداشتهایم. اما پیدا کردنِ راه روشنِ بهمقصدرساننده در آن، چندان هم ساده نیست! بیراهههایی هست که بعید نیست مسافر جستجوگر را با سرعت نور، به سمت تاریکیهایی ببرند که خیلیها از درونشان سالم برنگشتند…
کتابی که پیشروی شماست، یک منبع نورِ قویست تا این دنیای پر رمز و راز را، از دریچهی نگاهِ کسی نشانتان بدهد که خیلی مشهور است، اما نمیشناسیدش!
«عرفان امین»، حرفهایش را از توضیحِ معنای عرفان و انواعش و مشخص کردنِ مرزهای بین عرفان و اخلاق و تصوف، آغاز میکند؛ رسالت اصلی این کتاب اما پرده برداشتن از جنبهای از شخصیت رهبر انقلاب است که تا الان، ناگفته و ناشنیده مانده! نویسندهی ریزبینِ عرفان امین، ذرهبین به دست گرفته و از لابهلای صحبتهای کوتاه و بلندِ آیتاللّٰه خامنهای در سالهای دور و نزدیک، نگاه ایشان نسبت به عرفان و سلوک الی اللّٰه را استخراج کرده تا از زاویهای تازه به سکّاندارِ کشتی انقلاب نگاه کنیم.
از نظر رهبر ایران در مورد عارفان بزرگِ گذشته و اکنون، رابطهی نزدیک ایشان با عارفان همعصر ما، نظر و رابطهی مقام معظم رهبری با عرفان نظری و عملی، و دیدگاه عمیق و ناب ایشان نسبت به عرفان…
بعد از اینها، کتاب به پنج پیوست کاربردی و خاص ختم میشود تا شروعی باشد برای فهم بیشترِ دنیای عرفان و قدم گذاشتن در مسیر درستش… به امیدِ رسیدن به بالاترین لذت!