مـیــثــــاق
📜📜🍃🌹🍃📜📜 پــــرهیـــز از تــکــبر 📜 یکی از صفاتی که مانع راه کمال انســانی است و در قرآن ، به عبارا
🌸🌸🌸🌸🌸
🌇🌇🌇🌇🌇
ولی تکـبر حالتـی اسـت که اگـر در کـسی وجـود داشـت ، او دچـار خـود شـیفتگی مـی شـود و وقـتی خـودش، کـارش، معلومـاتـش
و خصـوصـیات فردیـش را مـورد توجـه قـرار می دهد ، حـس اعـجاب بـه او دست می دهـد وبـه نظـرش بـزرگ و زیـبا و مطـلوب می آیـد.
شـاید بـشود گفـت که بـزرگ ترین مانـع و بدترین درد وبیمـاری در راه تکـامل بـشـری، عـبارت از
خود را بزرگ دیــدن ،
خـود را پاک بی غـش دیـدن ،
خـود را قـدرتمـند وتـوانـا دیـدن و
خـود را بـرتـر از دیــگـران مـشاهده کـردن اسـت.
🖌تحـول معنـوی (دفـتر دوم) مقـام معــظم رهبــری
🌇
🌇🌸🌸
🌇🌇🌇🌇🌇🌇@Misaagh_Amin
hadadian_01.mp3
3.45M
🎤🎤 حاج سعید حدادیان
❤️ مژده ای حزب خدا یار حسین آمد
🌺 میلاد #حضرت_عباس علیه السلام
🌺 #اعیاد_شعبانیه #صلوات
مـیــثــــاق
🌹🌹🌹🌹🌹 🎆🎆🎆🎆🎆 جـنــگ تـبـــوک 🎆پیامبـر صلی الله علیه و اله در ده سال مدینه ، هر چند ماه یک جنگ داشت
🌹🌹🌹🌹🌹
🗾🗾🗾🗾🗾
سخت تریـن روزهـا
🗾با رحـلت پیـامبـر صلـی الله علیه وآله سخـتتریـن دورانـهای زنـدگـــی امیـرالـمومنیـن علیه الـسلام در سـی سـال بعـد از آن حضـرت شـروع شـد.
🗾روزی کـه پیـامبـر عـزیـز و بـزرگـوار صلـی الله عـلیه و اله در قـید حیـات بـود و مومنیـن در سـایه او مجـاهدت و مبـارزه میـکردنـد ، روزهـای شـیریـن و خـوبـی بـود.
🗾امـا روزهـای تـلخ بعـد از رحـلت پیـامبـر آغـاز شـد کـه هـر از گـاهـی ، قطعـات فـتنه ، افـق دیـدها را چـنان تاریـک میـکرد کـه نمیـتوانسـتند قـدم از قـدم بـردارنـد .
🗾در چنیـن شـرایـطی امیـرالـمومنیـن علیـه السـلام بـزرگتـرین امـتحانـهای ایـثار را داد.
امیـرالمـومنیـن در هـنگـام رحـلت پیـامبـر مشغـول انجـام وظـیـفه شـد.
🗾نـه ایـنکـه نمیـدانسـت اجـتمـاعـی وجـود دارد کـه سـرنـوشـت قـدرت و حـکومت را در دنیـای اسـلام ، آن اجـتماع تعییـن خـواهـد کـرد ؛ امـا بـرای امیـرالـمومنیـن آنچـه مطرح نبـود ، خـود بـود.
📕نقـــش نــــگــــار /امـام خـامـنـه اے
🗾
🗾🌹
🗾🌹🌹
🗾🗾🗾🗾🗾@Misaagh_Amin
باسمه تعالی
✅ پیامی در خور تامل و جالب از یکی از اساتید دانشگاه:
من فکر می کنم اینهایی که الان مسافرت می روند و کرونا را جدی نمیگیرند همان دانشآموزان و دانشجویانی هستند که:
۱. دیر آمدند و به راحتی در کلاس، راهشان دادیم.
۲. تکلیف انجام ندادند و به راحتی از کنارش رد شدیم.
۳. بی احترامی به دبیر و آموزگار و استاد و دیگران کردند گفتیم بچه هستند.
۴. دیر سر جلسه امتحان آمدند و از آنها امتحان گرفتیم و یا دیر سر کلاس، بعد از زنگ تفریح آمدند و به راحتی از آنها گذشتیم.
۵. برای امتحان غیبت کردند، از آنهاخواستیم گواهی دکتر بیاورند و از آنها امتحان گرفتیم.
۶. بارها بابت بی انضباطی به دفتر مدرسه مراجعه کردند، باز هم به آنها نمره انضباط ۲۰ دادیم تا بنا به درخواستِ والدینش بتواند با این کارنامه ی کذائی در مدرسه های دیگر برای دورههای دیگر ثبت نام کند و غافل از اینکه خود ما مربیان آموزشی و پدر و مادرها باعث شدیم راه فریب دادنِ دیگران را خوب یاد بگیرند.
۷. نمره مستمر ۸ او را ۱۸ دادیم و با یک "بسیار خوب" او و خانواده اش را خوشحال نمودیم.
۸. نمره ورقه ی او را با ارفاقِ چند نمرهیی دادیم و به او تلاش نکردن و جدی نگرفتن را یاد دادیم.
✅از این موارد شما بیش از من می توانید ردیف کنید و هیچ وقت مطابق قانون با او برخورد نکردیم که یاد بگیرد قانون فقط برای "نوشتن" نیست باید "اجرا" شود و عواقبِ بیقانونی را بپذیرد و این قانونگریزی در بین، مسئولین و اجتماع و استادیومهای ورزشی و... هم مشاهده میشود.
✅شاید بگویید پس مقصر ما معلمین ،استادان و پدر و مادرها هستیم، با اجازه ی شما بنده عقیده دارم واقعا در ظهورِ این گونه رفتارها سیستم آموزشی و تربیتیِ ما بیتقصیر نیست!
چراکه هم اکنون با این بی قانونها، هر کسی دارد سر جای خودش را در کشتیِ زندگی سوراخ میکند، بدون اینکه متوجهِ غرق شدنِ کشتی و به انهدام کشیدنِ همه شود.
اگر یک بار طعم تلخ عدم رعایت قانون را با تنبیه های کوچک در دوران کودکی میچشید و کسی پشتِ بیقانون رفتار کردنِ او رانمی گرفت، الان چون شیر جلوی خبرنگارها ظاهر نمیشد، تا بگوید:
🔻"من مصاحبه نمی کنم، مسافرت را دلم میخواهد."🔻
والسلام
@Misaagh_Amin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شعرخوانی صابر خراسانی در ثنای حضرت عباس علیه السلام
آینهی علیست مبارک کند خدا...
🌼🍂🌼🍂🌼🍂🌼
🌷 خاطرات جبهه 🌷
پدر و مادر میگفتند بچهای و نمیگذاشتند بروم جبهه.
یک روز که شنیدم بسیج اعزام نیرو دارد، لباسهای «صغری» خواهرم را روی لباسهایم پوشیدم و سطل آب را برداشتم و به بهانهی آوردن آب از چشمه زدم بیرون، پدرم که گوسفندها را از صحرا میآورد داد زد: «صغرا کجا ؟»
برای اینکه نفهمد سیفالله هستم سطل آب را بلند کردم که یعنی میروم آب بیاورم. خلاصه رفتم و از جبهه لباسها را با یک نامه پست کردم.
یک بار پدرم آمده بود و از شهر به پادگان تلفن کرد. از پشت تلفن به من گفت:
«بنی صدر! وای به حالت! مگه دستم بهت نرسه😂😂
همزمان با چهارم شعبان، سالروز ولادت باسعادت حضرت اباالفضل العباس (علیهالسلام)، پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR گزیدهای از بیانات رهبر انقلاب را دربارهی این شخصیت برجستهی خاندان اهلبیت عصمت و طهارت منتشر میکند.
در زیارات و کلماتی که از ائمه علیهمالسّلام راجع به اباالفضل العبّاس رسیده است، روی دو جمله تأکید شده است: یکی بصیرت، یکی وفا.
بصیرت اباالفضل العبّاس کجاست؟
همه یاران حسینی، صاحبان بصیرت بودند؛ اما او بصیرت را بیشتر نشان داد.
در روز تاسوعا، مثل امروز عصری، وقتی که فرصتی پیدا شد که او خود را از این بلا نجات دهد؛ یعنی آمدند به او پیشنهاد تسلیم و اماننامه کردند و گفتند ما تو را امان میدهیم؛ چنان بر خورد جوانمردانهای کرد که دشمن را پشیمان نمود.
گفت: من از حسین جدا شوم!؟ وای بر شما! اف بر شما و اماننامه شما! نمونه دیگرِ بصیرت او این بود که به سه نفر از برادرانش هم که با او بودند، دستور داد که قبل از او به میدان بروند و مجاهدت کنند؛ تا اینکه به شهادت رسیدند.
میدانید که آنها چهار برادر از یک مادر بودند: اباالفضل العبّاس -برادر بزرگتر- جعفر، عبدالله و عثمان.
انسان برادرانش را در مقابل چشم خود برای حسینبنعلی قربانی کند؛ به فکر مادر داغدارش هم نباشد که بگوید یکی از برادران برود تا اینکه مادرم دلخوش باشد؛ به فکر سرپرستی فرزندان صغیر خودش هم نباشد که در مدینه هستند؛
این همان بصیرت است.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
🎆🎆🎆🎆🎆🎆🎆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | از خدای متعال بخواهیم...
🔺️ پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR براساس بخشی از پیام نوروزی رهبر انقلاب به مناسبت آغاز سال ۱۳۹۹، نماهنگ «از خدای متعال بخواهیم...» را منتشر میکند..
مـیــثــــاق
همزمان با چهارم شعبان، سالروز ولادت باسعادت حضرت اباالفضل العباس (علیهالسلام)، پایگاه اطلاعرسانی
🌷🌷🌷🌷🌷🌷
🎆🎆🎆🎆🎆🎆
وفاداری حضرت اباالفضل العبّاس هم از همه جا بیشتر در همین قضیه وارد شدن در شریعه فرات و ننوشیدن آب است.
البته نقل معروفی در همه دهانها است که امام حسین علیهالسّلام حضرت اباالفضل را برای آوردن آب فرستاد. اما آنچه که من در نقلهای معتبر -مثل «ارشاد» مفید و «لهوف» ابنطاووس- دیدم، اندکی با این نقل تفاوت دارد. که شاید اهمیت حادثه را هم بیشتر میکند.
در این کتابهای معتبر اینطور نقل شده است که در آن لحظات و ساعت آخر، آنقدر بر این بچهها و کودکان، بر این دختران صغیر و بر اهل حرم تشنگی فشار آورد که خود امام حسین و اباالفضل با هم به طلب آب رفتند. اباالفضل تنها نرفت؛ خود امام حسین هم با اباالفضل حرکت کرد و به طرف همان شریعه فرات -شعبهای از نهر فرات که در منطقه بود- رفتند، بلکه بتوانند آبی بیاورند.
این دو برادر شجاع و قوی پنجه، پشت به پشت هم در میدان جنگ جنگیدند.
یکی امام حسین در سن نزدیک به شصت سالگی است، اما از لحاظ قدرت و شجاعت جزو نامآوران بینظیر است. دیگری هم برادر جوان سی وچند سالهاش اباالفضل العبّاس است، با آن خصوصیاتی که همه او را شناختهاند.
این دو برادر، دوش به دوش هم، گاهی پشت به پشت هم، در وسط دریای دشمن، صف لشکر را میشکافند.
برای اینکه خودشان را به آب فرات برسانند، بلکه بتوانند آبی بیاورند. در اثنای این جنگِ سخت است که ناگهان امام حسین احساس میکند دشمن بین او و برادرش عباس فاصله انداخته است. در همین حیص و بیص است که اباالفضل به آب نزدیکتر شده و خودش را به لب آب میرساند. آنطور که نقل میکنند، او مشک آب را پر میکند که برای خیمهها ببرد.
در اینجا هر انسانی به خود حق میدهد که یک مشت آب هم به لبهای تشنه خودش برساند؛ اما او در اینجا وفاداری خویش را نشان داد.
اباالفضل العبّاس وقتی که آب را برداشت، تا چشمش به آب افتاد، «فَذَکِّر عطش الحسین»؛ به یاد لبهای تشنه امام حسین، شاید به یاد فریادهای العطش دختران و کودکان، شاید به یاد گریه عطشناک علیاصغر افتاد و دلش نیامد که آب را بنوشد. آب را روی آب ریخت و بیرون آمد.
در این بیرون آمدن است که آن حوادث رخ میدهد و امام حسین علیهالسّلام ناگهان صدای برادر را میشنود که از وسط لشکر فریاد زد: «یا اخا ادرک اخاک».
🌷🌷🌷🌷🌷🌷
🎆🎆🎆🎆🎆🎆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اجرای دیدنی شرکت کننده عصر جدید با موضوع حاج قاسم سلیمانی
مـیــثــــاق
🎥اجرای دیدنی شرکت کننده عصر جدید با موضوع حاج قاسم سلیمانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نامۀ سرگشادۀ مهندس میرسلیم به رئیس جمهوری
بسم الله الرحمن الرحیم
الان!؟
حناب آقای دکتر حسن روحانی، رئیس محترم جمهوری اسلامی ایران
با سلام و با عرض تبریک فرارسیدن ماه شعبان المعظم،
امروز پس از هفته ها انتظار خبر تعطیل کردن فعالیتهای اقتصادی را بجز تعداد اندکی که امور ضروری و تأمین مایحتاج اولیۀ عمومی را برعهده دارند، از زبان جناب عالی شنیدم و این که باید دستورهای بهداشتی را با فرارسیدن موج دوم کرونا جدی بگیریم...این خبر مرا خوشحال کرد که نهایتا جناب عالی و دولت فخیمه تان به این نتیجه رسیده اید که چاره ای جز اعمال محدودیت بر فعالیتها و اصرار بر حضور مردم در خانه ندارید، و برایتان آرزو می کنم در اعمال این محدودیتهای اجتناب ناپذیر موفق شوید و کرونا را مهار کنید؛ اما بسیار افسرده شدم از این که دیدم و شنیدم شما با آرامی و لطافت عاطفی از موج دوم کرونا یاد فرمودید، گویی راه گریزی از آن نبوده است و از خدای متعال می خواهم دولت محترم و در رأس آن جناب عالی را که فرماندهی کل مبارزه با کرونا را بر دوش گرفته اید و حتی تعطیلات نوروزی را در کاخ سعد آباد با تشکیل جلسات اضطراری هیئت وزیران بر خود حرام کرده اید، در تسلط بر این موج دوم کرونا پیروز فرماید. اما با افسوس فراوان چند سؤال در ذهنم به جولان پرداخته که لازم می دانم به استحضار جناب عالی برسانم:
1- چرا با شناخت تجربۀ کشور چین و هشدار جدی اولیۀ وزیر بهداشت، روزی که متوجه شدید دو نفر اول مبتلا به کرونا در قم شناسایی شده اند بلافاصله و دست کم با همین قیافۀ جدی امروزتان دستور نفرمودید بر آن شهر محدودیتهایی که ضرورت آن را امروز اعلام و ابلاغ فرموده اید اعمال شود و از اصطلاح قرنطینه که برخی دلسوزان بکار بردند سراسیمه شدید و آن را دون منافع میهنی تشخیص دادید و گذاشتید پنج هفته بگذرد و میهن عزیز ما گرفتار چنین مصیبتی شود؟
2- چرا علی رغم توصیه های مسئولان بهداشتی و درمانی کشور اجازه دادید تجمع مردم برای خریدهای شب عید، در فروشگاهها و اماکن عمومی بدون اعمال محدودیت انجام گیرد و در نتیجه کشور ما را به نقطۀ اوج اول در ابتدای فروردین ماه برساند؟
3- چرا روشهای عادی را که در دولتهای سابق هم رائج بود بکاربردید نظیر اعلام اختصاص اولیۀ 60 لیتر بنزین اضافی (که بعدا مفتضحانه لغو شد) و افتتاح برخی بزرگراهها در اواخر اسفند و بحبوحۀ اوج گرفتن کرونا که همه حکایت از بی خبری نسبت به عواقب چنان تصمیمات و اخباری بر روحیۀ مردم می کند و مشوق آنها برای برنامه ریزی سفرهای نوروزی می شود؟ آیا این قبیل امور نشانۀ عدم درایت و تدبیر مناسب نیست؟
4- چرا با وجود تأکید و التماس مسئولان و پزشکان بیمارستانهای پذیرای مبتلایان و پرستاران از جان گذشته بر ضرورت در خانه ماندن و شکستن زنجیرۀ سرایت کرونا، اجازه دادید درحدود 40% سال گذشته عده ای بی خیال دست به سفرهای بین شهری بزنند؟ آیا غافل بودید که این بی مبالاتی زحمات گذشتۀ آن فداکاران جبهۀ مبارزه با کرونا و مردم اسیر در خانه ها را بر باد می دهد و موج دوم کرونا را بر سر ما فرود می آورد؟
5- تا کی می خواهید درمورد مسائل اساسی کشور طنزگونه با مردم صحبت کنید؟ آیا هفت سال فرصت خدمت برای شما و دولت فخیمه تان کافی نبود که نگذارید هفت خوان گمرک به هفتاد تبدیل شود؟ مگر گمرک جزو دستگاههای اجرائی دولت نیست ؟ آیا توقع دارید از جای دیگری دستی از غیب برون آید و کاری بکند؟ شما مسئولید و باید پاسخگو باشید و نه موعظه گر! آیا نشستن در صدر هیئت وزیران را با جلوس بر منبر یکسان پنداشته اید؟ موعظه و نصیحت در جای خود بسیار خوب است اما برازندۀ جایگاهی که شما اشغال کرده اید اقدام مسئولانه و خدمت خستگی ناپذیر و بدور از تشریفات و تبلیغات است: خدمت به مردم و گزارش نتائج موفقیتهای واقعی تان به آنها و در صورت نیاز کمک طلبیدن از مردم برای یاری دادن به دولت و برون رفت کشور از بحران .