#بولتن خبری مازندران 3 آبان ماه
🔹در این پایشنامه به بررسی اخبار مهم و منتشر شده در سایتها و خبرگزاریهای مهم استان مازندران در روز 3 آبان مهر ماه امسال میپردازیم.
⭕️محورها:
✅بررسی اخبار سایت های محلی استان
✅صفحه اول روزنامه های محلی استان
✅پربازدیدترین ها در شبکه های اجتماعی استان
✅تازه های اقتصادی
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
♦️راه و رسم زندگى پيامبر اسلام صلّى اللّه عليه و آله و سلّم:
#نهج_البلاغه
⚪️فَتَأَسَّ بِنَبِيِّکَ الاَْطْيَبِ الاَْطْهَرِ ـ صَلَّى اللّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ ـ فَإِنَّ فِيهِ أُسْوَةً لِمَنْ تَأَسَّى، وَ عَزَاءً لِمَنْ تَعَزَّى. وَ أَحَبُّ الْعِبَادِ إِلَى اللّهِ الْمُتَأَسِّي بِنَبِيِّهِ، وَالْمُقْتَصُّ لاَِثَرِهِ
💠پس به پيامبر پاكيزه و پاكت اقتدا كن، كه راه و رسم او الگويى است براى الگو طلبان، و مايه فخر و بزرگى است براى كسى كه خواهان بزرگوارى باشد، و محبوب ترين بنده نزد خدا كسى است كه از پيامبرش پيروى كند، و گام بر جايگاه قدم او نهد.
📘#خطبه_160
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
💠نگذارید این انقلاب بدست نااهلان و نامحرمان بیفتد.
🔹من در میان شما باشم و یا نباشم به همه شما وصیت و سفارش می کنم که نگذارید انقلاب به دست #نااهلان_و #نامحرمان بیفتد. نگذارید پیش کسوتان شهادت و خون در پیچ و خم زندگی روزمره خود به فراموشی سپرده شوند. اکیداً به ملت عزیز ایران سفارش میکنم که هشیار ومراقب باشید.
#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی
#صحیفه_امام
#امام_خمینی
📚صحیفه نور ، جلد ۲۰ ، صفحه ۲۴۰
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دیدن این فیلم از نون شب واجب تره
خطای شناختی چیست؟
از مارپیچ سکوت چه میدانید؟
آزادی بیان چقدر حقیقت دارد؟
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سخنان دل نشین آیت الله مستجابی از علمای اصفهان درباره اتفاقات اخیر کشور:
🔺دل هایتان را قوی کنید
هیچ قدرتی نمی تواند در برابر مشت هایی که هزاروسیصد سال مادران ما با ذکر یاحسین بر سینه کوبیدند بایستد.
#دلهایتان_را_قوی_کنید
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
✍حسین کمیل: چالشهای این روزهای دانشگاه برای مجازی نویسان
حقیر سالها در کسوت دانشجو،از بسیج دانشجویی تا نهاد رهبری،معاونت فرهنگی(کانونهای علمی و فرهنگی)،انجمن اسلامی و جامعه اسلامی با جریانهای سیاسی دانشجویی تا جریانهای ضد امنیتی اعم از وهابیت، دراویش، پان ترکیسم، پان عربیسم و پانکردیسم از نزدیک سروکار داشتهام... اما مهمترین و سختترین کنشها و واکنشهای عمدتا موفق بنده و دوستانم در آن سالهای نچندان دور، با جریانهای فرهنگی بوده است. کنشها و واکنشهایی، هم نسبت به جبهه خودی(اعم از تندرو،مسامحهگر،احساسی) و هم جبهه مقابل شامل معاند، مخالف، معارض و منتقد؛ و به قطع معتقدم، شیوه مواجهه با هرکدام از جبههها با تقسیمبندیها و زیرگروههای فوق، بسیار متفاوت از همدیگر است؛ که انشاالله در مورد آن بعدتر صحبت میکنم.
امـــــــــا....
الان روی صحبتم با کانالهای انقلابی است که ادمینهای آنها تا الان نهتنها تجربه مشت و لگد، که تجربه قرارگیری در موقعیتی که صدنفر آنها را دوره و با رکیکترین فحشها، از آنان پذیرایی کنند را ندارند..
کسانی که نمیدانند، اصولا دانشگاه برخلاف پادگان و سربازی، مکانی پر از تناقض و دگرگونی قانونی است و مصالحی نیز دارد!!!
محیطی که دختر و پسر بعد از هیجده سال عدم اختلاط و نهی آن(بحث درست و غلطش نیست)، به یکباره در اوج بلوغ حسی و عاطفی و در آستانه شکلگیری شخصیت اجتماعی و تمدنی،و بعضا در شهرهای دور از خانواده،بر سر کلاسهایی که خانم و آقا در کنار هم روی صندلی مینشینند و حداقل چهار سال با احساس و عاطفه و اخلاق و شخصیتهای مختلف، در کنار هم زندگی تقریبا مشترکی را سپری میکنند، وارد میشوند...
اینکه بصورت تاریخی و اصیل، همواره جریانهای دانشجویی سرمنشاء آگاهی جوامع بودهاند را نیز با موارد فوق جمع بزنید تا بدانید، دانشجو در این شرایط، اعم از مذهبی و غیر مذهبی، مقید یا غیر آن، همواره دچار نوعی آنارشیسم و آزادیعمل بدون پاسخگویی میشود که از دل آن،حرکتهای مجاهدانه، عدالتخواهانه، مبارزه بدون قید با فساد و حرکتهای اصلاحگرایانه خارج میشود و البته گاهی هم لمپنیسم؛ و این همان وجهی است که عمدتا از عدم پرورش در مدارس به مانند یک ژن ناقص به دانشگاه منتقل شده است. و همواره این فحش و درگیریها نیز بوده و خواهد بود و این خطای رسانه بوده که تاکنون بعنوان پدیدهای فرهنگی_اجتماعی به آن نپرداخته است.
عرضم آن است، دوستان انقلابی و کانالهایشان که دنبال برخورد گازانبری با دانشجوی فحاش هستند، نه تقسیمبندی پاراگراف اول را در نظر میگیرند و نه اهمیت پاراگراف مصالح دانشگاه را که یک تنه جور آموزشِ #بیپرورش را هم باید با چنین چالشهایی برای تربیت نسل بعد به دوش بکشد.
افراط و تفریط را کنار بگذاریم و عاقلانه با پدیدههای فرهنگی و اجتماعی برخورد داشته باشیم.
#حسین_کمیل
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
🔴 آیا میدانید در جریان کودتای نافرجام چند سال قبل #ترکیه دولت ترکیه چندین هزار #دانشجو را از دانشگاه #اخراج و چندصدنفر را نیز بازداشت کرد!
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
⭕️ میخایل خازین تحلیلگر معروف روسیه و یهودی الاصل: کار تمام است، اسرائیل از بین خواهد رفت!
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
🔴درباره جنبش بددهنی
⭕️دانشگاه که چاله میدان نیست، پس این ادبیات چارواداری از کجا است؟ آنهم ذیل نام "شریف" و "خواجه نصیر" و "علم و صنعت". آنهم در هم صدایی دختر و پسر؛ آنهم به نام اعتراض.
اصلا هدف فحاشی چیست؟ قرار است با بددهنی چه چیز و چه کس و چطور اصلاح شود؟
اساسا ریشه این خشم و نفرت کجاست؟
👈سه نکته و یک چه باید کرد...
1⃣یکم نسبت بددهنی با دانشجوئی.
واقعا بددهنی نشانه هویت دانشجوئی ماست؟ حتما خیر. این سطح از سخیف بودن از حیای دختران و ادب پسران ما خارج است. اما هیجان جمع و سندرم دوقطبی های استادیومی، فحاشی را تسهیل می کند. با این حال اگر فیلم تجمعات را به هر کدام از این معدود دانشجوها در خلوت عقلی نشان دهیم، حتما شرمنده می شوند.
پس چرا فحش می دهند؟
2⃣دوم نقش معرکه گیرهاست.
معرکه گردان ها چه کسانی اند؟ کسانی که از فحاشی نفع سرشار می برند. اینها دو خط را توامان دنبال می کنند؛ یکم "نمادسازی" و دوم "تحریک سازی".
نمادسازی چیست؟ جریان آشوب، کف خیابان را از دست داده است. کف خیابان طی یک ماه گذشته محل آشوب های دست ساز و پراکنده ای بود که تنها پشت دست اتاق خبر خناسان را پر می کرد؛ با این حال بساط همین نیز جمع شد. اما سکه کاسبان آشوب در آتش است. اینجاست که به خبر نرسند به دروغ می رسند و می بافند؛ شبیه همین کشته هایی که روزانه از روی آمار متوفیان بهشت زهرا و پزشکی قانونی می سازند.
اما وجه دیگر جعل خبر، نمادسازی است؛ چند نفر اجیر کنند تا دیوار بنویسد و بیلبورد شهری تخریب کند و بر حوضچه های پارک رنگ بریزد و غیره. نمادسازی باعث جلب توجه در جنگ صداها است؛ بددهنی نیز همینجاست.
اما خط دوم معرکه گیرها تحریک مخالف است؛ تا طرف مقابل عصبی شود و تلافی کند و آتش این جنگ برای شیادهای رسانه فاکتور شود.
اما این توصیف میدانداری ضدانقلاب است؛ تکلیف بددهنی دانشجو چیست؟ واقعا چرا؟
3⃣سوم "خلسه رسانه ای" است.
کشور بدون اشکال است؟ حتما نه. اما این سطح از خشم و نفرت امتداد اعتراض به آسیب هاست؟ باز هم حتما نه. اشکال را مطالبه می کنند تا اصلاح شود. اساسا این فحاشی ها نقد به چیست؟ به کجاست؟ چه چیز باید اصلاح شود؟ چطور باید اصلاح شود؟ چه کسی باید اصلاح کند؟ هیچ؛ روشن نیست.
این فحاشی ها تنها و تنها خروجی یک خلسه رسانه ای است که سالهاست پلتفرم رسانه ای دشمن ساخته است. "اغوای شبکه ای" با "میدان داری رسانه های اهریمنی" قدرت دارد، خطای یک مسوول و نهاد را تبدیل به دسیسه یک هیولا کند و آدم ها را مشحون از خشم و نفرت سازد. در این باره حرف بسیار است و مجال اندک؛ اما همین یک جمله بس که "القای رسانه دشمن" در ساخت "استقرای ناقص" و "تعمیم شتابزده"، پروسه تبدیل اعتراض به اغتشاش و ایجاد جنبش فحاشی است. در "خلسه رسانه ای" و این "اغوای ذهنی" است که انسان ها با عبور از هویت شان به ادبیات چارواداری می رسند؛ مسخ اینجاست.
✅اما چه باید کرد:
پاسخ این بند در شعار دانشجویان بااخلاق دانشگاه علم و صنعت است؛ آنجا که در واکنش به بددهنی ها فریاد زدند: «اگر بهم فحش بدی، بازم برات جون میدیم»
این شعار از سرآگاهی است چون میداند شعار مقابل از سر هیجان است. چون می داند این نیز چون کف خیابان تخلیه می شود و کف دانشگاه می ماند با وجدانش. این شعار دعوت به خود انسانی است؛ هویت دانشجوی ما دین است و انقلاب. این شعار ترجمه عبارت عالمانه و دلسوزانه فرمانده سپاه است که رجزگونه گفت: «با همین جوانان کف خیابان به جنگ دشمن می رویم.»
همشهری
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
🔰 نکوداشت علامه ذوالفنون آیتالله حسنزاده آملی ره
"نکوداشت سالک توحیدی و عالم انقلابی علامه آیتالله حسنزاده آملی قدسسره برگزار میگردد."
▫️در این مراسم که با پیام آیتاللهالعظمی جوادی آملی حفظهالله آغاز میشود، جمعی از شاگردان و شخصیتهای حوزوی و دانشگاهی سخنرانی خواهند کرد و آثار مربوط به علامه ذوالفنون رونمایی میگردد.
▫️یکی از آثاری که در این مراسم رونمایی میگردد، کتاب "یادنامه علامه ذوالفنون آیتالله حسنزاده آملی رضواناللهتعالیعلیه" است که به کوشش مؤسسه آموزشی پژوهشی نفحات و توسط انتشارات آل احمد علیهمالسلام چاپ شده است.
⏱ زمان: پنجشنبه، ۲۱ مهرماه ۱۴۰۱، ساعت ۹ تا ۱۱:۳۰
📍 مکان: قم، مرکز همایشهای #مدرسه_دارالشفاء
#نکوداشت
#علامه_حسن_زاده
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
♨️ #شبهات_زنان
🔰 چرا زنان ایرانی، نباید مانند زن غربی آزادی داشته باشند؟
#پاسخ_به_سوال_مخاطبین
⭕️ در ابتدای باید سوال کرد که چه کسی گفته است زنان در ایران آزادی ندارند؟ بلکه دستاوردهای ایران در حوزه زنان نشان دهنده فراهم شدن زمینه های پیشرفت همه جانبه زنان است.
اما اگر منظور از آزادی زنان در غرب، آزادی در پوشش و روابط و آن چیزهایی است که در فمینیسم تبلیغ می شود، باید گفت:
♨️ اولا نه تنها در غرب آزادی برای زنان وجود ندارد؛ بلکه #دیکتاتوری_رسانهای و سبک زندگی تحمیل شده غربی توسط رسانه ها آنها را #مجبور می کند که آنگونه باشند و گرنه مورد پذیرش واقع نمی شوند.
ثانیا مشکلاتی که برای زنان از ناحیه همین آزادی و #فمینیسم به وجود آمده است به وضوح نشان می دهد که در غرب آزادی زن معنا ندارد.
🔴 برخی از واقعیتهای زن در غرب:
👈 رشد سریعتر میزان خودکشی در زنان، نسبتبه مردان در آمریکا: در میان سالهای 2000 تا 2016، با وجود اینکه آمار خودکشی در مردان نیز با میزان 21 درصد درحال افزایش بود، افزایش این آمار برای بانوان نزدیک به 50 درصد بود.
👈 گزارشی به نام «پارادوکس #خوشبختی زنان» که توسط دفتر ملی تحقیقات اقتصادی منتشر شد، می گوید علیرغم بهبود شاخص های کمی سلامت، طی ۳۵ سال گذشته در آمریکا، شادی کلی ذهنی در میان زنان هم به طور مطلق و هم به طور نسبی نسبت به شادی مردان کاهش یافته است.
👈 پس از یک قرن آزادی زنان، وزارت بهداشت و خدمات انسانی آمریکا گزارش میدهد که از هر 5 زن آمریکایی بیش از ۱ نفر، در طول زندگی خود به بیماری روانی مبتلا میشوند و دو برابر بیشتر از مردان در معرض افسردگی قرار دارند.
👈 مصرف بیرویه الکل در میان زنان آمریکایی بین سالهای ۲۰۰۲ تا ۲۰۱۳ بیش از دو برابر شده است.
👈 موارد سندرم الکل جنینی در نوزادان تازه متولد شده از سال ۱۹۹۶ تا ۲۰۱۸ دو و نیم برابر شده است.
⭕️ بلایی که فمینیسم بر سر زنان غربی آورد این بود که به اسم آزادی و برابری زنان برخی از حقوق آنها را حذف کرد. به عنوان مثال حجم ساعات کاری یا شرایط خاصی که به نفع زنان در برخی کشورها وضع شده بود به ضرر زنان تغییر کرد. طبق برخی قوانین اجبار نیروی کار زن به برداشتن و جابجایی بار بیش از یک وزن معین ممنوع بود اما به اسم برابری زن و مرد این امتیازات زنان لغو شد.
💢 تشویق زنان به کسب #شغل و استقلال مالی، پروژهای بود که توسط #موج_اول_فمینیسم ترویج شد. با ترویج ضرورت کسب شغل توسط زنان، اشتغال اولویت بالاتری نسبت به ازدواج پیدا کرد که در سال ۲۰۲۰، ۷۰ درصد طلاقها توسط زن صورت گرفته است. که در میان زنان تحصیلکرده #دانشگاه، تعداد کسانی که دادخواست طلاق را آغاز میکنند به 90 درصد میرسد؛ چرا که آنها در معرض تبلیغات فمینیستی بسیار بیشتری از طریق برنامههای مطالعات زنان و جنسیت هستند.
ظلم مهمی که یکی از نتایج اصلی این موج از فمینیسم بود، تحمیل بار اقتصادی زندگی بر دوش زنان بود:
👈 اکنون سرپرست اقتصادی نیمی از خانوادههای آمریکایی زنان هستند. یعنی فارغ از بحث شاغل بودن زنان، نیمی از خانوادهها مسئولیت تامین مالی آنها با زن هست.
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 #ببینید | چرا نظام خود را به #رفراندوم نمیگذارد؟!
⁉️ اسلام اجازه برگزاری رفراندوم را داده است؟
⁉️ کدام کشور در دنیا نظام خود را به رفراندوم گذاشته است؟
‼️ کدام اندیشمند در باب رفراندوم پیشنهادی داشته؟
⁉️ کدام نهاد رفراندوم را در کشور برگزار کند؟
⁉️ بعد از جمهوری اسلامی چه کسی بر سرکار آید؟
‼️ ناامیدی روح الله زم از لسان خودش!
_________________
🔹برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm