#بولتن خبری مازندران 5 آذر ماه
🔹در این پایشنامه به بررسی اخبار مهم و منتشر شده در سایتها و خبرگزاریهای مهم استان مازندران در روز 5 آذر مهر ماه امسال میپردازیم.
⭕محورها:
✅بررسی اخبار سایت های محلی استان
✅صفحه اول روزنامه های محلی استان
✅پربازدیدترین ها در شبکه های اجتماعی استان
✅تازه های اقتصادی
✅آمار کرونا در مازندران
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
#نهج_البلاغه
◽️فَإِنَّ لِلطَّاعَةِ أَعْلاَماً وَاضِحَةً، وَسُبُلاً نَيِّرَةً، وَمَحَجَّةً نَهْجَةً وَغَايَةً مُطَّلَبَةً، يَرِدُهَا الاَْکْيَاسُ وَيُخَالِفُهَا الاَْنْکَاسُ
🌓همانا اطاعت خدا، نشانه هاى آشكار، و راه هاى روشن و راهى ميانه و هميشه گشوده، و پايانى دلپسند دارد كه زيركان به آن راه يابند، و فاسدان از آن به انحراف روند.
📘#نامه_31
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
*⃣ چرا رسانههای حکومتی شکست خوردند؟
🔹در این مساله که قدرت اقناع کنندگی رسانههای رسمی مانند صداوسیما و خبرگزاریهای وابسته به حکومت فراتر از حد تصور پایین آمده، دیگر شکی باقی نمانده. شاهد این واقعیت میدان داری شبکههای خارجی است که بجای یک رسانه حرفهای در قالب اتاق جنگ روانی علیه جمهوری اسلامی وارد عمل شده است. بویژه در حوادث اخیر و با فیلترینگ فضای مجازی؛ پاس گلی به این شبکهها داده شد تا نفوذ و تاثیرگذاری آنها بر ذهن و باور بیشتر شود. اما باید به این مهم اندیشید که چرا اینگونه شده و چرا رسانههای رسمی اینچنین کم رونق و کم تاثیر شدند؟
🔸یکی از عوامل این پدیده، این است که این رسانهها این تصور را دارند که مهمترین وظیفهی آنها پاسخ دادن به دروغها و شبههها و شایعات رسانههای خارجی و برانداز است. این یعنی انفعال محض و در زمین دشمن بازی کردن.
🔹این رفتار ناشی از این تصور از مخاطب است که مردم و افکار عمومی درک درستی از واقعیات ندارند، در جامعه زندگی نمیکنند و مانند یک موجود منفعل در برابر اخبار و گزارشهای رسانههای بیگانه تسلیم شده و رسانههای رسمی باید آنها را نجات دهند. این تصور غلط همان تله موشی است که رسانههای حکومتی را با این همه بودجه و امکانات کم تاثیر کرده است.
🔸رسانه پویا و اثرگذار برای مخاطب شعور و سطحی از فهم و درک قائل است بویژه در حوادث اخیر مخاطبان، خود در جامعه هستند ریشههای نارضایتیها را با گوشت و پوست و استخوان حس میکنند و غرض و مرض رسانههای بیگانه را هم بطور کلی می شناسند.
🔹درگیریها و خشونتها و فرق معترض و اغتشاشگر و مردم عادی و نفوذی خرابکار را میدانند و میبینند. این مردم برخلاف مقامات و مسولان ماشین ضد گلوله و شیشه دودی سوار نمیشنود و از خط ویژه عبور نمیکنند واقعیات را بهتر از مسئولان حس و درک میکنند و از رسانههای رسمی انتظار دارند زبان و بازتاب دردها و رنج ها و مطالبات آنها باشند.
🔸چه کسی برای مدیران رسانههای رسمی اثبات کرده که مردم ادعاهای رسانه های خارجی را دربست میپذیرند که اینها در خود احساس تکلیف کنند تا فقط پاسخ آنها را بدهند و از تکلیف اصلی خود باز بمانند و سرمایه اصلی خود یعنی اعتماد عمومی را به حراج بگذارند؟ ادامه این مسیر روز به روز اعتماد عمومی به رسانههای رسمی را کاهش داده و فضا رابرای شایعه پردازی و جنگ روانی رسانه های بدخواه ملت بیشتر فراهم می کند.
🖊 امیر دبیری مهر
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وقتی که نه مجری و نه کارشناس سعودی اینترنشنال جرات حرف زدن علیه عربستان را ندارند!
🔶 کارشناس شبکه سعودی اینترنشنال بعد از اعتراف به این که زنان ایرانی در همه عرصههای اجتماعی موفق ظاهر شدهاند به هنگام نام بردن از عربستان به عنوان کشوری که علیه زنان تبعیض قائل میشود به لکنت افتاده و حرف خود را عوض میکند!!!
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
▪️شهربانو دامغانینژاد پس از به دست آوردن مدال طلا در رقابت های تکواندوی ارتش های جهان با پرچم ایران دور افتخار زد و سجده شکر هم روی پرچم رفت
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
📸کاریکاتور|عزیزم اینا وطنفروشن
🌀 چه کسانی از برد تیم ملی ایران در جام جهانی ناراحت می شوند؟
طراح: نوید قانع
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
12.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺️ دستاوردهای زنان در ۴۳ سال نظام جمهوری اسلامی
🔻 زنان ایرانی در چارچوب قوانین جمهوری اسلامی، پیشرفتهای فراوانی داشته به طوری که محو کامل شکاف جنسیتی در تحصیلات مقدماتی و عالی، سهم ۳۴ درصدی زنان عضو هیئت علمی دانشگاه و بسترسازی برای فعالیت ۹۵۰۰ مولف زن، بخشی از این دستاوردهاست.
🔻 با افزایش شاخص امید به زندگی زنان ایرانی به ۷۸ سال، آنها سهمی گسترده از تخصصهای گوناگون را بر عهده دارند و ۲۵ درصد مدیران عالی، میانی و پایه دولت هم زن هستند.
🔻 از دیگر مولفههای حضور زنان در عرصههای سیاسی و اجتماعی ایران میتوان به افزایش ۱۶ برابری تعداد نمایندگان زن در مجلس کنونی نسبت به دوره نخست اشاره کرد.
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
🔺 آنچه در برنامه «جهان آرا» - شنبه ۵ آذر ١٤٠١ - گذشت
به نقل از اکانت توئیتر برنامه
👈حجتالاسلام والمسلمین راجی (استاد حوزه و دانشگاه):
🔰در عربستان یک دختر، به خاطر ریتوئیت کردن پست یک فعال حقوق بشر به 24 سال زندان یا خانمی را به جرم پستهای اعتراضی اجتماعی به 45 سال زندان محکوم کردهاند.
اکنون ایران اینترنشنال با پول همان سعودیها برای آزادی زنان شعار میدهد.
🔰آنچه در کشور ما اجباری است، نوع پوشش است نه حجاب اجباری
در هیچ کشوری هر کسی نمیتواند با هر پوششی که دلش میخواهد به خیابان بیاید، پوشش اجباری در همه کشورها هست و نمونه مقابله با برهنگی در کشورهای غربی دیده میشود.
🔰همان کسانی که جنبش آزادی پوشش را در غرب به راه انداخته بودند، امروز جنبش #MeToo را رهبری میکنند.
جمهوری اسلامی میداند که اگر برهنگی در ایران هم رواج یابد، همین جنبش می تو در انتظار مردم ما هم خواهد بود.
🔰 در هیچ کشوری آزادی مطلق وجود ندارد ولی اتفاقات دیکتاتوری رسانهای مطلق هست مگر در فحاشی به مقدسات ادیان
بازیگران و کارگردانان مشهور آمریکایی به خاطر قبول نداشتن هولوکاست کنار گذاشته شدند و حتی مدالهای ورزشکارانشان را به خاطر اعتراض میگیرند.
بعد از جنگ اوکراین، درس داستایفسکی از کتب درسی ایتالیا در حال حذف شدن است چون او روسی بوده؛ این چه نوع آزادی است؟
🔰جمهوری اسلامی بهشت اپوزیسیونهاست؛ یک استاد دانشگاه کتابی 700 صفحهای درباره رضاخان مینویسد آن هم بدون منبع، یا میآیند و در تلویزیون، علیه جمهوری اسلامی حرف میزنند.
برخی مخالفان نظام، دیکتاتور مطلق هستند زیرا انتظار دارند کسی مقابل آنها حرفی نزند.
🔰عموم اقلیتها در ایران اعتراض نمیکنند زیرا آزادیهایی که به آنها داده شده جلوی چشمشان است.
اقلیتهای دینی 2 دهم درصد جمعیت ایران را تشکیل میدهند ولی پنج نماینده در مجلس دارند در حالیکه این مقدار برای مسلمانان خیلی کمتر است.
به ازای هر 500 نفر مسیحی در ایران، یک مکان عبادی در ایران وجود دارد یعنی دو و نیم برابر مسلمانان اما در فرانسه به ازای هر 35 هزار مسلمان، یک مکان عبادی وجود دارد.
🔰آنها که بحث رفراندوم را مطرح میکنند در مورد اصل نظام است؛ کدام حکومت در طول تاریخ در دوران حیات خود، مدل حاکمیتی خود را به رفراندوم گذاشته است؟
350 سال قبل در آمریکا، 37 نفر نشستند قانون اساسی خود را تصویب کردند، یک نفرشان هم با رأی مردم انتخاب نشده بودند.
🔰فرض کنید با رفراندوم جمهوری اسلامی را بگذارند کنار و حکومت دیگری را بر سر کار آورند، خب آن حکومت چند سال بماند و بعد رفراندوم برگزار کند؟ این اصلا منطقی نیست.
ثابتی: میگویند نسل گذشته همین کار را با حکومت پهلوی کرد.
راجی: پهلوی با رأی مردم نیامده بود.
ثابتی: میگویند هر حکومتی غیر از جمهوری اسلامی بهتر است.
راجی: جمهوری اسلامی یکی از کارآمدترین مدلهای حکومتی دنیاست.
🔰در بحث عدالت عقب هستیم ولی نسبت به زمان شاه، عقبگرد نداشتهایم.
در دورانهای مختلف، به خاطر اینکه از اهداف انقلاب فاصله گرفتیم، دچار وضع بدی شدیم.
ریلگذاری جمهوری اسلامی درست است، یعنی رسیدن علم به ثروت عکس شاه که صرفا روی تولید سرمایهگذاری کرد.
🔰نباید به گونهای برخورد کنیم که دستاوردهای بزرگ، به عنوان نقطه ضعف نظام تلقی شود.
چه کسی گفته که مسائل هستهای، نظامی و نانوفناوری برای مردم نان و آب نمیشود؟
غالب پیشرفتها در کشورهای قدرتمند، از پیشرفتهای نظامی شروع شده است.
🔰الگوی پیشرفت نظامی و نامتوازن شوروی سابق اصلا مورد تایید ما نیست.
حرف ما این است که الگوی پیشرفتهای نظامی و دفاعی ما کارآمد بوده و باید همان الگو را در اقتصاد هم پیاده کنیم.
تفکر غربگرایان در همین 8 سال گذشته، بلای بزرگی سر ما آورد.
🔰اختیارات ولی فقیه در اصل 110 قانون اساسی، اصلا چیزی فراتر از اختیارات روسای جمهور آمریکا و فرانسه و کشورهای دیگر نیست و حتی اختیارات آنها فراتر است.
در ایران کمیسیون تحقیق مجلس خبرگان، بر عملکرد او و زیرمجموعههایش نظارت میکند و این مسئله بارها انجام شده
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm