فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 هماکنون؛ عزاداری رحلت پیامبر (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) در مصلی امام خمینی (تهران)، تبریز و حرم امامزاده آقاعلی عباس (اصفهان)
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
بخشی از وصیت نامه پیامبر اکرم(ص) از زبان امام علی(ع)
امیرمومنان(ع) میفرماید: وقتی رسول خدا(ص) در مریضی آخر خود در بستر بیماری افتاده بود، من سر مبارک وی را بر روی سینه خود نهاده بودم و سرای حضرت(ص) انباشته از مهاجر و انصار بود و عباس عموی پیامبر(ص) رو به روی او نشسته بود و رسول خدا(ص) زمانی به هوش میآمد و زمانی از هوش میرفت. اندکی که حال آن جناب بهتر شد، خطاب به عباس فرمود: «ای عباس، وصیت مرا در مورد فرزندانم و همسرانم قبول کن و قرضهای مرا ادا نما و وعدههایی که به مردم دادهام به جای آور و چنان کن که بر ذمه من چیزی نماند.»
عباس عرض کرد: «ای رسول خدا(ص) من پیرمردی هستم که فرزندان و عیال بسیار دارم و دارایی و اموال من اندک است [چگونه وصیت تو را بپذیرم و به وعدههایت عمل کنم] در حالی که تو از ابر پرباران و نسیم رها شده بخشندهتر بودی [و وعدههای بسیار دادهای] خوب است از من درگذری و این وظیفه بر دوش کسی نهی که توانایی بیشتری دارد!»
رسول خدا(ص) فرمود: «آگاه باش که اینک وصیتخود را به کسی خواهم گفت که آن را میپذیرد و حق آن را ادا مینماید و او کسی است که این سخنان را که تو گفتی نخواهد گفت! یا علی(ع) بدان که این حق توست و احدی نبایست در این امر با تو ستیزه کند، اکنون وصیت مرا بپذیر و آنچه به مردمان وعده دادهام به جایآر و قرض مرا ادا کن. یا علی(ع) پس از من امر خاندانم به دست توست و پیام مرا به کسانی که پس از من میآیند برسان.»
امیرمومنان(ع) گوید: «من وقتی دیدم که رسول خدا(ص) از مرگ خود سخن میگوید، قلبم لرزید و به خاطر آن به گریه درآمدم و نتوانستم که درخواست پیامبر(ص) را با سخنی پاسخ گویم.»
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
آخرین وصیت امام حسن مجتبی (ع) چه بود؟
امام حسن مجتبی (ع)، در آخرین لحظات حیات مبارکش، برادرش امام حسین (ع) را نزد خود خواند و به آن حضرت وصیت کرد: «این است آن چه وصیت میکند به آن، حسن بن علی به برادرش حسین بن علی؛ وصیت میکند که گواهی دهد معبودی جز خدای یکتا نیست که شریک ندارد. پرستش میکند او را، از آن سبب که شایسته پرستش است … من تو را سفارش میکنمای حسین! به بازماندگانم از خاندان و فرزندان و خانواده خودت که از بدکارشان درگذری و از نیکوکارشان بپذیری و برای آنها جانشین و پدری مهربان باشی و دیگر آن که، مرا نزد رسول خدا دفن کنی که من به او و خانه او، شایستهتر از دیگران هستم و اگر از این کار مانع شدند و جلوگیری کردند، من تو را به حق قرابت و نزدیکی که خدا برای تو قرار داده است و قرابتی که با رسول خدا داری سوگند میدهم که اجازه ندهی در این راه، به خاطر من، به اندازه خونی که از حجامت گرفته میشود، خونی ریخته شود تا آن گاه که رسول خدا (ص) را دیدار کنم و شکایت خود نزد او برم و آن چه از این مردم، پس از وی بر ما رفته است، به او گزارش کنم.»
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حسن شدی که سوال غریب کیست در عالم
میان کوچه و گودال بی جواب بماند🖤💔😭
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
#رسول_خدا_صلی_الله_علیه_وآله
🩸برخی از مستندات شهادت رسول خدا صلیاللهعلیهوآله ( در منابع شیعه و سنی )
🔖در روایتی إمام صادق علیهالسلام فرمودند:
📋 أتَدْرُونَ مَاتَ النَّبِیُّ أَوْ قُتِلَ إِنَّ اللَّهَ یَقُولُ أَ فَإِنْ ماتَ أَوْ قُتِلَ انْقَلَبْتُمْ عَلی أَعْقابِکُمْ فَسُمَّ قَبْلَ الْمَوْتِ إِنَّهُمَا سَمّتَاهُ فَقُلْنَا إِنَّهُمَا وَ أَبُوهُمَا شَرُّ مَنْ خَلَقَ اللَّهُ.
▪️آيا ميدانيد كه رسول خدا صلیاللهعلیهوآله (به مرگ طبيعى) مُرده و يا آن كشته (و شهيد) شده است؟ (به راستى خداوند مي فرمايد: پس اگر بميرد و كشته شود به گذشتگان خود باز ميگرديد) پيش از آن كه حضرت بميرد ، مسمومش كردند و آن دو نفر(عايشه و حفصه) به حضرت زهر خورانيدند؛
بر همين اساس ما معتقديم كه آن دو و پدرانشان شرورترين خلق خدا ميباشند.
📚تفسیر عیاشی، ج ١ ص ٢٠٠
📚البرهان، ج۵ ص ۴١۵
🔖 در روایتی دیگر نیز إمام صادق علیهالسلام فرمودند:
📋 أَنَّهُ أَعْلَمَ حَفْصَةَ أَنَّ أَبَاهَا وَ أَبَا بَکْرٍ یَلِیَانِ الْأَمْرَ فَأَفْشَتْ إِلَی عَائِشَةَ فَأَفْشَتْ إِلَی أَبِیهَا فَأَفْشَی إِلَی صَاحِبِهِ فَاجْتَمَعَا عَلَی أَنْ یَسْتَعْجِلَا ذَلِکَ عَلَی أَنْ یَسْقِیَاهُ سَمّاً
▪️ رسول خدا صلیاللهعلیهوآله، حفصه را آگاه کردند که پدرش (عمر) و ابوبکر امارت و خلافت را بهدست میگیرند؛ حفصه این سرّ را برای عایشه فاش کرد و عایشه هم برای پدرش گفت و ابوبکر هم به عمر گفت. پس آن دو (ابوبکر و عمر) جمع شدند و برای این که این امر زودتر اتفاق بیفتد، تصمیم گرفتند که رسول خدا صلیاللهعلیهوآله را مسموم کنند.
📚الصراط المستقیم، بیاضی، ج٣، ص١۶٨
📚بحارالانوار ج ٢٢، ص ٢۴۶
🔖 سلیم بن قیس هلالی نیز مینویسد:
روزی رسول خدا صلیاللهعلیهوآله در جمع اصحاب فرمودند:
📋 أَيُّهَا النَّاسُ إِذَا أَنَا اسْتُشْهِدْتُ فَعَلِيٌّ أَوْلَى بِكُمْ مِنْ أَنْفُسِكُمْ
▪️ای مردم، آنگاه که من به شهادت رسیدم، علی علیهالسلام از خودتان بر شما سزاوارتر است.
پس علی بن ابیطالب علیهماالسلام از جای خود برخواست و درحالی که میگریست، گفت: پدر و مادرم فدای شما ای پیامبر خدا، آیا شما کشته میشوید؟!
حضرت فرمود:
📋 نَعَمْ أُهْلَكُ شَهِيداً بِالسَّمِّ؛
▪️آری به وسیلۀ سمّ شهید خواهم شد!
📚كتاب سليم بن قيس الهلالی؛ ص۳۶۲
🔖 و در کمال تعجب، «صحیح بخاری» نیز اینگونه مینویسد:
📋 قَالَتْ عَائِشَةُ لَدَدْنَاهُ فِي مَرَضِهِ، فَجَعَلَ يُشِيرُ إِلَيْنَا أَنْ لَا تَلُدُّونِي، فَقُلْنَا كَرَاهِيَةُ الْمَرِيضِ لِلدَّوَاءِ، فَلَمَّا أَفَاقَ قَالَ أَلَمْ أَنْهَكُمْ أَنْ تَلُدُّونِي، قُلْنَا كَرَاهِيَةَ الْمَرِيضِ لِلدَّوَاءِ، فَقَالَ لَا يَبْقَى أَحَدٌ فِي الْبَيْتِ إِلَّا لُدَّ وَ اَنَا أَنْظُرُ.
▪️عايشه گوید: در زمان کسالت رسول خدا صلیاللهعلیهوآله به زور در دهان ایشان دوا ريختيم. با اینکه حضرت امر کرده بودند، ابداً چیزی به من نخورانيد. ما گفتيم اصولاً همه مريضها از دوا خوردن بدشان میآيد.
پس پیامبر (صلی الله علیه و آله) با مشاهده این تبانی فرمودند؛ آيا من شما را از خوراندن هرگونه دوائی نهی نكردم؟ سپس امر کردند؛ باید هركسی كه در اين خانه حاضر بوده، جلوی چشم من، از همین دارو بخورد.
📚صحیح البخاری، ج۶ ، ص۱۴
📚طبقات الکبری، ج۲، ص۲۳۵.
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
🎞
مستند مردان مرد🚩 روایت زندگی فاتح میدان، سردار شهید حمیدرضا نوبخت ⏰ دوشنبه ۱۲ شهریور ۱۴۰۳ - ساعت ۲۰:۴۵ 🖥 شبکه استانی مازندران 🌺🇮🇷 @Mobin_rfm
#نهج_البلاغه
🟠دو چيز در زمين مايه امان از عذاب خدا بود: يكى از آن دو برداشته شد، پس ديگرى را دريابيد و بدان چنگ زنيد، امّا امانى كه برداشته شد رسول خدا صلّى اللّه عليه و آله و سلّم بود، و أمان باقى مانده، استغفار كردن است، كه خداى بزرگ به رسول خدا فرمود: «خدا آنان را عذاب نمى كند در حالى كه تو در ميان آنانى، و عذابشان نمى كند تا آن هنگام كه استغفار مى كنند».
✍پیغمبر اسلام صلى الله علیه وآله مطابق آیه شریفه وَما أَرْسَلْناکَ إِلاّ رَحْمَةً لِلْعالَمینَ رحمتى براى تمام جهانیان بود چگونه ممکن است این کانون رحمت الهى در میان امت باشد و خدا آنها را عذاب کند.از سویى دیگر، استغفار یکى از وسایل جلب رحمت خداست، زیرا خودش بندگان را دعوت به استغفار کرده و وعده غفران و آمرزش داده ایشان نه تنها مى توانند از عذاب الهى در امام بمانند بلکه با استغفار درهاى رحمت و نعمت و سعادت را مى توانند به روى خود بگشایند.
📘#حکمت_88
🌺🇮🇷 @Mobin_rfm