📍 جهاد تبیین ؛ چیستی، چرایی و چگونگی
🏷 حجم: ۱۰۱ mb
🔗 https://b2n.ir/tb101
📍 برگی از هزاران ؛ گوشهای از پیشرفتهای جمهوری اسلامی از زبان نهادهای بینالمللی
🏷 حجم: ۱۶۷ mb
🔗 https://b2n.ir/tb167
📍بانوی تراز انقلاب
🏷 حجم: ۲۰۰ mb
🔗 https://b2n.ir/tb200
📍غرقاب ۱ ؛ واقعیتهایی پنهان از افول تمدنی غرب [به روایت رهبر انقلاب]
🏷 حجم: ۱۷۳ mb
🔗 https://b2n.ir/gh173
📍غرقاب ؛ واقعیتهایی پنهان از افول تمدنی غرب [به روایت آمار]
🏷 حجم: ۱۲۲ mb
🔗 https://b2n.ir/tb122
📍خاندان ویرانی ؛ واقعیتهایی دربارۀ رژیم کثیف پهلوی به روایت رهبر انقلاب
🏷 حجم: ۱۶۸ mb
🔗 https://b2n.ir/tb168
📍از زبان درباریان ؛ حقایقی درباره رژیم کثیف پهلوی به روایت درباریان
🏷 حجم: ۲۳ mb
🔗 https://b2n.ir/tb023
❇️ کانال دکتر محمدرضا باقرزاده ✍
@MohamadRezaBagherzadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*دولت انقلابی و گرانی های اخیر*
📌تحلیلی شنیدنی و قابل انتشار
❇️ کانال دکتر محمدرضا باقرزاده ✍
@MohamadRezaBagherzadeh
تبیین مردمی سازی یارانه_sd.m4a
9.94M
تحلیلی بسیار کوتاه، گویا، منطقی و استدلالی در باره موضوع یارانه ها
❇️ کانال دکتر محمدرضا باقرزاده ✍
@MohamadRezaBagherzadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 بسته موشنگرافیک | ویژه تبیین و اقناع افکار عمومی، همزمان با آغاز اقدام دولت در #تغییر_به_نفع_مردم
📲خصوصاً جهت انتشار در بین قشر خاکستری و گروههای خانوادگی
#همه_کمک_کنند
❇️ کانال دکتر محمدرضا باقرزاده ✍
@MohamadRezaBagherzadeh
حکم پوشیدن کفش یا روسری رنگی چیست ؟
مقام معظم رهبری
❇️ کانال دکتر محمدرضا باقرزاده ✍
@MohamadRezaBagherzadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 عصر جدید و کار تمیز فرهنگی
💠 شب گذشته در برنامه پرمخاطب«عصر جدید» گروه سرود «رسا» از طیف سنی کودک و نوجوان اجرای زیبا و انرژیک خود را به صحنه برد. این برنامه از ابعاد مختلفی قابل دیده شدن، ارزشگذاری و تحلیل است. اما چنین آثاری را باید قطعا جزو کارهای آتش به اختیار به معنای کار فرهنگی خودجوش و تمیز دانست
❇️ کانال دکتر محمدرضا باقرزاده ✍
@MohamadRezaBagherzadeh
🌀 پیام امام خامنهای به فعالان حوزه جمعیت
📝 یکی از ضروریترین فرائض
🔸 متن پیام امروز در نشست ستاد ملی جمعیت توسط دکتر فروتن دبیر ستاد قرائت شد:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
🔹 با سلام به همهی کسانی که دلسوزانه و عاقبتاندیشانه به فعالیت در حوزهی جمعیت روی آوردهاند، و با تشکر از مسئولانی که در مجلس و دولت به چارهجوئی برای نجات کشور از آیندهی هولناک پیری جمعیت میپردازند،
🔹 بار دیگر تأکید میکنم که تلاش برای افزایش نسل، و جوان شدن نیروی انسانی کشور و حمایت از خانواده، یکی از ضروریترین فرائض مسئولان و آحاد مردم است.
♨️ این فریضه دربارهی افراد و مراکز اثرگذار و فرهنگساز، تأکید بیشتر مییابد.
🔹 این یک #سیاست_حیاتی برای آیندهی بلندمدت کشور عزیز ما است. کاوشهای صادقانهی علمی نشان داده است که این سیاست را میتوان با پرهیز از همهی آسیبهای محتمل یا موهوم پیش برد و آیندهی کشور را از آن بهرهمند ساخت.
🔹 به دستاندرکاران این حسنهی ماندگار توصیه میکنم که در کنار تدابیر قانونی و امثال آن، به فرهنگسازی در فضای عمومی و نیز در نظام بهداشتی اهمیت دهند.
🔹 توفیقات همگان را از خداوند متعال مسألت میکنم.
🖋 سیّدعلی خامنهای
❇️ کانال دکتر محمدرضا باقرزاده ✍
@MohamadRezaBagherzadeh
✅مرور اجمالی بر شهدایروحانیت
🔹قشر شریف روحانیت به لحاظ جمعیت، حدود ۶ برابر دیگر اقشار جامعه، رزمنده، شهید، جانباز و آزاده تقدیم انقلاب کرده است.
ـ ۳ هزار و ۸۹۰ شهید
ـ ۳ هزار جانباز
ـ ۳۰۰ آزاده
ـ ۷۳۰ شهید روحانی که تنها چند قطعه استخوان و پلاکشان به خانواده بازگشت.
ـ ۹۳ شهید روحانی مفقود الجسد
ـ ۱۵۶ شهید روحانی ترور
ـ ۳۰ شهید روحانی مجتهد مسلم
ـ ۱۸۱ شهید روحانی، سطح عالی چهار حوزه علمیه
ـ ۷۰ شهید روحانی غواص
ـ بیشترین آمار شهدای روحانی مربوط به عملیات کربلای ۵ با ۵۶۷ شهید و بیشترین شهید در منطقه عملیاتی شلمچه با ۹۳۵ شهید
ـ ۲۲ روحانی شهید در جایگاه فرماندهی قرارگاه، لشکر، تیپ و ۲۲۲ شهید روحانی در مسؤولیتهای گردان و گروهان و نقشهای کلیدی و ۵۰ شهید روحانی در مسؤولیت تبلیغات جبهه و جنگ
ـ ۲۳ شهید روحانی بر اثر شکنجه و در زندانهای ستمشاهی
ـ ۱۹ شهید روحانی در انفجار حزب جمهوری اسلامی
ـ ۳۵ شهید روحانی مدافع حرم
ـ ۹۷ شهید روحانی از نهضت مشروطه تا انقلاب اسلامی
ـ سه هزار و ۶۴۱ شهید روحانی دفاع مقدس.
❇️ کانال دکتر محمدرضا باقرزاده ✍
@MohamadRezaBagherzadeh
🔎شش سکانس از ضد واکنشها به اثر فاخر "سلام فرمانده"
🔹سرودی که فارغ از قیل و قال های روزمره و حاشیههای سیاسی و در یک بستر کاملا #مردمی، راه خودش را در میان تشتت ذائقه ها و سلیقههای هنری و موسیقیایی امروزی پیدا کرد و به خط مقدم جهاد فرهنگی تبدیل شد که باید پایش ایستاد و هزینه داد و مراقبت کرد تا از جانب نااهلان و بیگانگان ترور نشود.
🔸اما صف موافقین اثر بسیار پررونق بود و قلبها و ذهن های آزاده، فارغ از جناح بندیهای سیاسی و لایف استایلهای متکثر، پیام اثر را دریافت کرده و علاوه بر همسویی و #درونیسازی، تکثیر و بازارسال کردند.
🔹اما مخالفین و منتقدین انقلابی اثر هم کما بیش وجود داشتند که البته در ادامه و بدلیل سونامی مثبت به راه افتاده از جانب این محصول، گوی انتقاد از آنها به کام اپوزیسیون و ضدانقلاب ربوده شد و جریان بیگانه، موج منفی پرشتابی را با تکنیک #برچسبزنی استارت زد که در ادامه به چند نمونه اشاره میکنیم.
1️⃣شست و شوی مغزی کودکان و استفاده ابزاری از آنها: بیبی فارسی آن را تبلیغاتی خوانده و کارزاری برای سوءاستفاده از کودکان معرفی میکند و با برجسته کردن بخشهای خاصی از سرود، آن را #محصولی_حکومتی و تبلیغاتی با بهره برداری ابزاری از بچه ها و شستوشوی مغزی آنها گزارش میکند.
2️⃣ میلیتاریسیتی و غیر دمکراتیک خواندن اثر: نشنال سعودی که همیشه رادیکال و افراطی گزارش میکند این سرود را میلیتاریستی(شبهنظامی و امنیتی) و غیردمکراتیک ترجمه میکند و شبیهسازی هیتلری از محتوا و فرم اثر به گزارش در میآورد. در ادامه نیز با شانتاژ و #پروپاگاندای_معروفش، این سرود فاخر را تلاش حکومت برای جبران ریزش محبوبیت خود مخابره میکند.
3️⃣ ترور کلیدواژه ها و ضدهشتگسازی: و من و توی ملکه، آن را تمسخر میکند و واژههای بدیلی را جهت از رونق و اعتبار انداختن کلیدواژه های کاشته شده در سرود، بازتولید میکند و به موازاتش با ساخت و پرداخت واکنشهای مردمی موهوم از طرف گزارشگر من و تو، صف مردم علیه مردم را به زعم خود برای خنثی سازی و تولید #شکاف_اجتماعی، دست و پا میکند.
4️⃣مبنازدایی و تولید تردید و تنش در جهت و مبانی اثر: رسانه ای بنام #جماران و منتسب به بیت امام در اقدامی تاسف بار و نقدهایی سخیف که تولید تردید و شبهه میکند، می نویسد: چرا اسمی از امام برده نشده و نام آیت الله بهجت که اتفاقا با موسیقی هم مخالف بود! در متن سرود استفاده شده است. چرا از شجریان و موسیقی پاپ در صداوسیما خبری نیست و این سرود بارها و بارها پخش میشود و اینکه این سرود ماهیتی نظامی امنیتی دارد، در حالیکه حضرت امام با تز گل در برابر گلوله انقلاب کرد؟!(جای تاسف است که برخی فقط از امام، نام و نسبتش را یدک میکشند و درک درستی از آرمان و اندیشه امام نداشته و سرودی که مملو از افق انقلابی امام است را خبط و خروج از تفکر امام تلقی میکند.)
5️⃣اعتبارزدایی و خلق شبهه حقوقی و قضایی: در برخی از کانال های خبری گیلان علیه حاج ابوذر روحی، پرونده موهوم قضایی ساخته میشود تا با #اعتبارزدایی از این شخصیت، به سطح جریانسازی این اثر خدشه وارد نمایند.
6️⃣نقدهای فاقد برج مراقبت و توجه به فرامتن: عده ای هم چه بسا دلسوزانه و فارغ از #فرامتن ماجرا و دقت در تاثیرات جریانی این سرود، انتقادات نه چندان جدی و جانداری مطرح میکنند. بعنوان مثال به وجه ادبیاتی ماجرا گیر میدهند که مثلا ساختار فلان فعل و فاعل با متن نمیسازد، یا مثلا سطح معنایی این شعر از فهم کودکان بالاتر است و یا فلان شخصیت مذکور در شعر، برای کودکان ناآشناست. پاسخ این انتقادات البته چندان سخت نیست و درک درست از تربیت کودک که آشنایی با الفاظ و مفاهیم و فضا را جهت ارتباط معنایی ضروری و کافی میداند، چالش را مرتفع میکند. این جنس واکنش بلحاظ ماهوی البته از سایرین جدا بوده و صرفا جهت و ضریب نقدهایش بایستی مدیریت شود تا نقض غرض صورت نگیرد.
💢یک سرود در ابتدای امر، یک اثر فرهنگی و رسانه ای است ولی وقتی بحق و شایسته به میدان عملیاتی و جریانسازی وارد شده و پیشانی کار فرهنگی و جریان رسانهای ما قرار میگیرد، بایستی از تمام ابعادش مراقبت نمود و با اقدامات سخیف ارگانی و نهادی، شبیهسازی ها و طنزپردازیهای مضحک و عوامانه و همچنین فیگورهای روشنفکرمآبانه، سطح تاثیرش را در داخل خنثی نکرد.
✍علیرضامحمدلو، کارشناس و پژوهشگر رسانه
❇️ کانال دکتر محمدرضا باقرزاده ✍
@MohamadRezaBagherzadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | فیلم کامل بیانات رهبر انقلاب اسلامی در دیدار اعضای ستاد کنگرهی بزرگداشت چهار هزار شهید روحانی. ۱۳۹۸/۱۰/۲۳
❇️ کانال دکتر محمدرضا باقرزاده ✍
@MohamadRezaBagherzadeh
🔰 رهبر انقلاب در دیدار دستاندرکاران کنگره شهدای روحانی با تأکید بر احساس مسئولیت طلاب جوان ۱۳۹۸/۱۰/۲۳
👈🏻 ورود به میدان مجاهدت برای یک عالم دینی وظیفه قطعی است
🔻در ادامه بزرگداشتها باید کارهای فرهنگی و هنری انجام بگیرد
🔻رهبر انقلاب در دیدار اعضای ستاد کنگرهی بزرگداشت چهار هزار شهید روحانی: به عنوان هدف به بزرگداشتها نگاه نشود؛ اینها ابزارند؛ دنبالهی این بزرگداشتها باید کارهای فراوانی انجام بگیرد. پیدا کردن شیوههای عمل و کار احتیاج به گروههای فکری دارد... کسانی که اهل فکرند، اهل فرهنگند، اهل هنرند، بنشینند راههای مختلف را پیدا کنند... ترویج نامهای اینها، ترویج عکسهای اینها، بیان شرححالهای اینها... کارهای خیلی مهمّی است. ۱۳۹۸/۱۰/۲۳
📝 متن کامل بیانات را بخوانید👇
https://khl.ink/f/50291
❇️ کانال دکتر محمدرضا باقرزاده ✍
@MohamadRezaBagherzadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
...اینها علامت نماینده انقلابی نیست.....
❇️ کانال دکتر محمدرضا باقرزاده ✍
@MohamadRezaBagherzadeh
⭕️ امام صادق (ع) مرد مبارزه، مرد علم و دانش و مرد تشکیلات بود
▪️ اما مرد علم و دانش بودنش را همه بسيار شنيدهايد؛ محفل درس امام صادق و ميدان آموزشى كه آن بزرگوار به وجود آورد هم قبل از او و هم بعد از او در تاريخ زندگى امامان شيعه بینظير بود، همۀ حرفهاى درست اسلام و مفاهيم اصيل قرآن كه در طول یک قرن و اندى تحریفشده بود بهوسیلۀ مغرضان و مفسدان يا جاهلان، همۀ آنها را امام صادق به شكل درست بيان كرد و همين موجب شد كه دشمن از او احساس خطر كند؛
▪️ اما مرد مبارزه بودنش را كمتر شنيدهايد. امام صادق (ع) مشغول یک مبارزۀ دامنهدار و پيگير بود؛ مبارزه براى قبضه كردنِ حكومت و قدرت و بهوجود آوردنِ حكومت اسلامی و علوى؛ يعنى امام صادق (ع) زمينه را آماده میکرد تا بنیاميه را از ميان ببرد و بهجاى آنها حكومت علوى را، كه همان حكومت راستين اسلامى است، بر سر كار بياورد. اين در زندگى امام صادق براى كسى كه دقت كند و مطالعه كند آشكار است.
▪️ اما آن بُعد سوم را اصلاً بسيارى نشنيدهاند، مرد تشکیلات. امام صادق (ع) یک تشکیلات عظیمی از مؤمنانِ به خود و از طرفداران جريان حكومت علوى در سراسر عالم اسلام، از اقصاى خراسان و ماوراءالنهر تا شمال آفريقا، بهوجود آورده بود. تشکیلات يعنى چه؟ يعنى اينكه وقتى امام صادق اراده میکند آنچه را كه او میخواهد بدانند، نمايندگان او در سراسر آفاقِ عالم اسلام، به مردم میگويند تا بدانند. يعنى از همهجا وجوهات و بودجه براى ادارۀ مبارزۀ سیاسىِ عظيمِ آل على جمع كنند. يعنى وکلا و نمايندگان او در همۀ شهرها باشند، كه مردم پيروان امام صادق به آنها مراجعه كنند و تكليف دينى و همچنين تكليف سياسى خود را از آن حضرت بپرسند. تكليف سياسى هم مثل تكليف دينى واجبالاجرا است. آنکسی كه براى ما واجبالاطاعة و ولیّامر است، فتواى مذهبى و اسلامیاش در باب نماز، زكات، روزه، بقيۀ واجبات، با فتواى سياسیاش و فرمان سياسیاش در زمينۀ جهاد، روابط سياسى، روابط داخل كشور و همۀ مسائل، یکسان است؛ همه واجبالاطاعة است. امام صادق یکچنين تشکیلات عظيمى را بهوجود آوردهبود و با اين تشکیلات و به كمک مردمى كه در اين تشکیلات بودند با دستگاه بنیاميّه مبارزه میکرد.
➕ کتاب انسان ۲۵۰ ساله، صفحات ۲۶۲ و ۲۶۳ ؛ تاریخ ۱۳۵۹/۶/۱۴
❇️ کانال دکتر محمدرضا باقرزاده ✍
@MohamadRezaBagherzadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نمایشگاه سلاح در آمریکا پس از کشتار دانشآموزان!
🔹شهر «هیوستون» تگزاس از روز جمعه میزبان نشست سالانه لابی انجمن ملی سلاح (NRA) در آمریکا آن هم درست سه روز پس از کشتار کودکان دبستانی در همین ایالت است.
🔹در این نمایشگاه انواع سلاحهای کمری و خودکار رنگارنگ به نمایش گذاشته شد.
❇️ کانال دکتر محمدرضا باقرزاده ✍
@MohamadRezaBagherzadeh
🔰 گفتیم مجلس انقلابی، یک عده خوششان نیامد! ولی ما حقیقت را گفتیم/ البته نکته اساسی انقلابی ماندن است
🔻 رهبر انقلاب در دیدار نمایندگان مجلس: ما گفتیم #مجلس_انقلابی! یک عدهای خوششان نیامد. خب ولی ما حقیقت را گفتیم حالا بعضیها خوششان میآید، بعضیها خوششان نمیآید، عیبی ندارد؛ حقیقت همین بود که این مجلس با شعارهای انقلاب تشکیل شد. مردم نگاه کردند گزینههایی را انتخاب کردند که حرکتشان، جهتگیریشان، شعارشان، حرفشان حرف انقلاب بود.
🔹️ شعارهای انقلاب بهنفع کشور است برخلاف کسانی که میخواهند وانمود کنند که آقا انقلاب دردسرِ برای کشور است، نه بعکس انقلاب و شعارهای انقلابی و آرمانهای انقلابی -که البته هنوز به آرمانها نرسیدیم هنوز اما- توجه به این آرمانها و رفتن به سمت این آرمانها دوای درمان دردهای کشور است؛ دردسر نیست، رفع دردسر است.
🔺️ البته یک نکتهی اساسیای انقلابی ماندن است. برادران عزیز! خواهران عزیز! بنده الان کاملاً جلوی چشمم است، کسانی بودند که سال ۵۸ مثلاً که بنده عضو شورای انقلاب بودم، آن وقت آنها -هنوز رئیسجمهور هم نبودم- میآمدند پیش ما مینشستند، -ما که حالا خودمان جزو بچههای انقلاب بودیم وبا سوابق مبارزاتی- حالا مثلاً فلان حرفهایی میزدند تند، داغ، آتشین که ما چشممان خیره میماند که اینها که هستند دیگر، اینها اینقدر یعنی باصطلاح به تعبیر فرنگی مابها سوپر انقلابی، خب بعد برگشتند همانها، انقلابی نماندند، همان افراد با آن شیوهی برخورد، با آن شیوهی نگاه نتوانستند خط را ادامه بدهند طاقت نیاوردند. مشکلتر از انقلابی بودن و گرایش انقلابی داشتن، انقلابی ماندن است، چه فرد، چه جمع، چه کل مجلس باشد. ۱۴۰۱/۳/۴
❇️ کانال دکتر محمدرضا باقرزاده ✍
@MohamadRezaBagherzadeh
1264656129_997197372.mp3
8.29M
🎙 بشنوید | صوت کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار نمایندگان مجلس
🏷 #دیدار_مجلس | 📥 Khl.ink/f/50314
❇️ کانال دکتر محمدرضا باقرزاده ✍
@MohamadRezaBagherzadeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰برخی از نشانههای نماینده انقلابی؛
🔺تاکید بر رعایت قانون اساسی
🔺یکی از کارهای بسیار مهم در مجلس، پایبندی به #قانون_اساسی است.
🔺در مواردی که قانون اساسی تکلیفی معین کرده حتما باید رعایت شود.
🔺قانون اساسی نباید حتی اندکی مخدوش شود.
✍گزیده بیانات در دیدار اخیر نمایندگان مجلس
@MohamadRezaBagherzadeh
✅درآمدی بر راهکارهای عملیاتی سازی مطالبات اخیر مقام معظم رهبری در دولت سیزدهم
۱. بازخوانی و تعریف گفتمان دولت سیزدهم در چارچوب شعارهای انقلابی دولت(تعییندال مرکزی و گفتمان محوری و اصلی دولت)
۲. اجتناب از آفت روزمرگی و کارتابل زدگی در نهادها و مسئولان دولتی و حفظ نگاه بلند مدت و پروژه محور در پیگیری اولویت های راهبردی دولت انقلابی
۳. تهیه برنامه پایش ومقابله قاطع با جریان نفوذ برای حراست از جوهره انقلابی دولت و تلاش برای انقلابی ماندن دولت
۴. تهیه سازکار اجرای هر چه بهتر و البته کمهزینه تر برنامه های مفید وضروری دولت (به گونهای که نگرانی های کارشناسان مربوطه که در اذهان عمومی جامعه منعکس می شود به صورت حداکثری برطرف گردد)
۴. الزامی سازی پیوست نگاری فقهی در کلیه لوایح و برنامه ها در راستای اسلامی سازی دولت
۵. الزامی سازی ارائه پیوست مبانی قانون اساسی، در کلیه اقدامات و برنامه های دولت برای دستیابی به اجرای هرچه بهتر قانون اساسی در قوه مجریه و روند قانون گذاری
۶. الزام اجزاء دولت به ارایه و ضمیمه سازی دقیق مستندات کارشناسی علمی در کلیه تصمیمات در راستای پایبندی به کارآمدی و اجرایی بودن تصمیمات و برنامه ها و لوایح قانونی
۷. تهیه راهکارهای تحقق دولت پاسخگو و مردمی در کلیه سطوح دولت در دو حوزه:
۱. رصد مشکلات مردم از زبان مردم(جهاد تبین و مسأله شناسی)
۲. تبیین مشکلات و راهکارهای دولت برای مردم(جهاد تبیین)
۸. تهیه نظام مسایل کشور مشتمل بر تعیین اولویتهای اولیه و اصلی و مسائل فرعی
۹. ایجاد کارگروه پژوهشی پایش مناشئ و مجاری فساد در کشور با تعیین اولویتهای برخورد با آنها
۱۰. انجام پژوهش آسیب شناسی و راهکار پژوهی تقویت همکاری صمیمانه قوه مجریه با سایر قوا
۱۱. تهیه الزامات لایحه نگاری و برنامه ریزی جامع و بلند مدت و جزئی گریزانه در قانون گذاری
۱۲. تهیه طرح الزام کلیه دستگاههای اجرایی به ارائه پیوست سیاستهای ابلاغی نظام
۱۳. تسریع در لایحه نگاری نسبت بهسیاستهای معطل مانده ابلاغی مثل سیاستهای انتخابات و سیاستهای قانونگذاری
۱۴. برنامه ریزی برای تحقق هر چهبیشتر قانونگذاری لایحه محور و دور شدن هر چه بیشتر از طرح محوری که دولتها و مجلس های گذشته وحال به آن مبتلا بوده و هستند.
۱۵. احصاء طرح ها و لوایح پیشین معطل مانده و در دستور کار قرار دادن مجدد آنها
۱۶. برنامهریزی برای عملیاتی سازی و سرعت در اصلاح ساختار بودجه از سوی دولت
۱۷. کارشناسی و برنامه ریزی حقوقیواقتصادی برای کمک به دولت در پیشگیری از کسری بودجه
۱۸. پالایش تخصص مدارانه و تعهد محور بدنه کارشناسی دولت و جذب وبکارگیری کارشناسان قوی و متعهد و بهطور خاص در معاونت حقوقی هرچند به صورت برونسپاری و البته با رویکرد پیشگیری از حجیمشدندولت
۱۹. تسریع در تهیه و تدوین برنامههفتم توسعه با رویکرد مسئله محور و بدور از کلی گویی
۲۰. اقدام لازم برای تهیه سند و برنامه کشاورزیکشور با توجه به امکانات کشور و آمایش سرزمینی
۲۱. اقدام لازم برای تهیه سند و برنامه برای معادن به منظور استحصال لازم وکامل و نیز ایجاد ارزش افزوده
۲۲. اقدام لازم برای تهیه سند و برنامه برای صنعت کشور با توجه به امکانات کشور و آمایش سرزمینی
۲۳. تقویت روابط عمومی و سخنگوی دولت به منظور توجیه کامل رسانه ای تصمیمات و اقدامات برای مردم. بهطور ویژه مطالبه عمومی توجه شخص رئیس جمهور محترم در توجیهعمومیبرنامههای مهم دولت است.
۲۴. پیگیری و اجرای سیاست چابک سازی دستگاههای دولتی
۲۵. برنامه ریزی برای تعمیم گزارش دهی دیوان محاسبات نسبت به همه شرکت های دولتی
۲۶. تامل در چگونگی الزامی سازی عدم توجه به دخالت های غیرمسئولانه دیگران در انتصابات
۲۷. ایجاد سازکار مقابله دولت با نقض حقوق عامه و شهروندی از سوی دولت (نظیر نقض حق حفظ آبروی افراد و پرهیز از مطالب اثبات نشده) و پیگیری متناسب قضایی و غیر قضایی
۲۸. فعال سازی بخش های فرهنگی دولت در ایجاد فضای معنوی در بدنه دولت و سازمانهای دولتی از صدر تا ذیل (از طریق کیفی سازی حداکثری مراسم عبادی وتوسلات و ...)
✍محمدرضا باقرزاده
@MohamadRezaBagherzadeh