هدایت شده از روشنگری
قبلا وزیر خارجه داشتیم الانم وزیر خارجه داریم
عبداللهیان در جایی که براش توی اجلاس بغداد مشخص کرده بودن قرار نگرفت و رفت ردیف جلو در رده روسای جمهور ایستاد و به همه نشون داد وزیر ایرانی در حد رئیس جمهور بقیه کشورهاست
یه بنده خدایی هم بود میرفت توی اجلاسها جلو بقیه زانو میزد :)))
🏴 @Roshangari_ir
هدایت شده از روشنگری
♨️اولین اقدام جالب وزیر امور خارجه ایران
🔻اقدام حسین امیرعبداللهیان وزیرخارجه ایران در قرار گرفتن در صف نخست عکس رهبران حاضر در اجلاس بغداد با عصبانیت برخی کشورهای قطره ای عربی مواجه شد.
🔻برخی کارشناسان این اقدامرا اشتباه دیپلماتیک وزیر خارجه ایران میدانند و برخی دیگر معتقدند وی به منظور اجتناب از قرارگرفتن در کنار فیصل بن فرحان وزیرخارجه عربستان خود را در صف نخست تصویر رهبران حاضر در اجلاس بغداد جای داده است که در هر دو مورد اشتباه بوده است.
🔻اخبار غیررسمی حکایت از آن دارد که حاکم دبی و رییس مجلس امارات متحده عربی (سمت راست وزیرخارجه ایران) در اعتراض به این اقدام وزیرخارجه ایران سالن اجلاس را ترک نموده تا در نهایت سهيل بن محمد فرج فارس المزروعي وزیر انرژی امارات به عنوان نماینده این کشور به ایراد سخنرانی بپردازد.
🔻گفته شده که طبق پروتوکلهای دیپلماتیک رهبران در صف نخست و وزرای خارجه در صف پشت باید باشند.
🔸رفتار مقتدرانه حسین امیرعبداللهیان وزیر جدید امور خارجه ایران ( که اتفاقا تخصص اصلی اش در مسائل غرب آسیا و شمال آفریقاست) در اجلاس بغداد نشان از سیاست جدید ایران در قبال کشورهای منطقه دارد .
🔸بسیاری که با سابقه و مسئولیت های این دیپلمات کهنه کار آشنا نیستند رفتار او را ناشی خطای ناخواسته و سهوی می دانند در حالی که فردی با این تجربه هیچگاه چنین اشتباهاتی را بروز نمی دهد.
🔸نکته مهم اینجاست که دانسته شود بسیاری از کشور های تازه تاسیس حاشیه خلیج فارس اشل و اندازه خود را طی سالهای اخیر و در پی دیپلماسی ضعیف دولتمردان ایرانی فراموش کرده بودند و شیخ دبی و سایر دولتمردان عربی باید ملتفت می شدند وزن سیاسی و جایگاه وزیر امورخارجه ایران اگر بیشتر از آنها نباشد قطعا کمتر نیست.
🔸خصوصا که شیخ دبی نفر دوم امارات بوده و نه حتی شخص اول؛ و توییت او پس از اتمام اجلاس در زمینه تلاش جهت افزایش و بهبود روابط با ایران نشان میدهد پیام قاطع حرکت امیرعبداللهیان را به خوبی دریافت کرده است.
🔸نکته جالب توجه دیگر در کنفرانس بغداد مذاکرات و حضور مستمر وزیر امور خارجه ایران در کنار سران و روسای جمهور فرانسه و مصر بود که حاکی از عدم خودباختگی و آشنا بودن به زبان بدن و نکات ریز دیپلماتیک از سوی امیرعبداللهیان است.
🔸 نباید فراموش کرد یکی از دلایل حضور نیافتن آیت الله رئیسی در اجلاس بغداد عدم دعوت از بشار اسد متحد جمهوری اسلامی بود و بی اعتنایی وزیر خارجه ایران به سران کشورهای کوچک عربی احتمالا بدین قضیه نیز مرتبط باشد.
🔸هر چه هست به وضوح مبرهن است که کشتیبان دستگاه دیپلماسی ایران را سیاستی دگر آمده و چرخ وزارت خارجه بر پاشنه سابق نمی چرخد.
🏴 @Roshangari_ir
هدایت شده از 💥طب برتــــ🍃ـــــر💥
#خواب
اگر به اندازه کافی نخوابید؟
👌چاق میشوید
فراموش کار خواهید شد
تمرکز و استدلال افت میکند
سیستم ایمنی ضعیف میشود
🔹 پوست چروکیده و پیر میشود و خطربیماری قلبی وسرطان افزایش مییابد
🍏🍎🍏🍎🍏🍎
http://eitaa.com/joinchat/597950468C427dfe2187
✔️ طب برتر 🍏🍎
هدایت شده از 💥طب برتــــ🍃ـــــر💥
┄━═✿♡﷽♡✿═━┄
✍🏻عادتهاے پیرڪننده را بشناسیم
⓵دیر خوابیدن
⓶کم تحرکی و ورزش نکردن
⓷تمایل به خوراکی های شیرین
⓸سیگار کشیدن
⓹مالیدن چشم
⓺تغییر پی در پی وزن
⓻خوابیدن روی شکم
⓼کنترل نکردن استرس
⓽نداشتن برنامه غذایی سالم
⓾نوشیدن ناکافی آب نسبت به نیاز بدنتان
⓵⓵خصومت و دشمنی
🍏🍎🍏🍎🍏🍎
http://eitaa.com/joinchat/597950468C427dfe2187
✔️ طب برتر 🍏🍎
رهبر انقلاب در نخستین دیدار هیئت دولت سیزدهم ترسیم کردند
نقشه راه دولت مردمی
رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح شنبه در دیدار رئیسجمهور و اعضای دولت جدید، با تأکید بر لزوم استفاده کامل دولت از هر ساعت فرصت گذران خدمت به مردم، تمرکز دولت بر بازسازی «انقلابی، عقلانی و خردمندانه» در همه عرصههای مدیریتی کشور را ضروری خواندند و بااشاره به اولویت مسائل اقتصادی، نکات و توصیههای مهمی را درباره «مردمی بودن»، «عدالتورزی»، «فسادستیزی»، «احیای امید و اعتماد مردم» و «انسجام و اقتدار و اشراف دولت» بیان کردند.
ایشان همچنین آمریکا را در صحنه دیپلماسی، گرگی درنده و وحشی خواندند و بااشاره به اوضاع به شدت متأثرکننده افغانستان گفتند: جمهوری اسلامی در همه احوال طرفدار ملت مظلوم و مسلمان افغانستان است و روابط ما با دولتها، به روابط و رفتار آنها با ایران بستگی دارد.
حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای در آغاز سخنانشان همه اعضای دولت را به قدردانی عمیق از توفیق خدمت توصیه کردند و با تشکر از اقدام سریع و بهموقع مجلس در بررسی صلاحیت وزیران پیشنهادی ابراز امیدواری کردند تشکیل دولت جدید، سرآغاز مبارکی برای ملت و کشور باشد.
درس بزرگ
ایشان با گرامیداشت یاد شهیدان رجایی و باهنر گفتند: مدت خدمت آن دو بزرگوار کم بود اما در همین مدت نشان دادند که با اخلاص و قصد خدمت به میدان آمدهاند و از روشهای مردمی و مجاهدتآمیز استفاده میکنند که این برای همه مسئولان درس بزرگی است.
راه فائق آمدن بر مشکلات
رهبر انقلاب شرایط کشور را دشوار خواندند اما تأکید کردند: اگر تلاش شبانهروزی، مجاهدانه و خستگیناپذیر را همراه توکل و توسل به پروردگار سرمایه خود قرار دهید، قطعاً بر مشکلات فائق خواهید آمد.
به خانواده بیتوجهی نشود
رهبر انقلاب افزودند: همانگونه که به همه مسئولان گذشته گفتهام فرصت چهار سال خدمت به سرعت تمام میشود و نباید گذاشت حتی یک ساعت از این فرصت که متعلق به مردم و اسلام است، هدر برود. البته ضمن پرکاری و پشتکار مدام، نباید به خانواده بیتوجهی
شود.
ایجاد تحرک انقلابی
ایشان، حرکت بر ریل انقلاب و ایجاد تحرک انقلابی در همه بخشهای «مدیریت اقتصادی، سازندگی، خدمترسانی، سیاست خارجی، فرهنگ، آموزش و دیگر بخشها» را ضروری خواندند و در عین حال تأکید کردند: انقلابی بودن حتماً باید با عقلانیت و اندیشهورزی و خردمندی همراه باشد و این شیوه جمهوری اسلامی از آغاز بوده است.
مردمی بودن
و سفر به خوزستان
رهبر انقلاب در تبیین نخستین توصیه مهم خود به دولتمردان، به جلوههای مختلف «مردمی بودن»اشاره کردند و افزودند: رفتن به میان مردم و گفتوگوی بیواسطه با آنها از ابعاد بسیار خوب مردمی بودن است که آقای رئیسی دیروز با سفر به خوزستان آن را نشان داد.
پرهیز ازاشرافیگری و نگاه از بالا به مردم
حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای اتخاذ سبک زندگی مردمی، رفتار بیتکلف، دوری ازاشرافیگری و پرهیز از نگاه از بالا به مردم را از دیگر جلوههای مردمی بودن برشمردند و گفتند: باید مشکلات و راهحلها را با مردم در میان گذاشت و ضمن پرهیز از بیان حرفهای غیر واقعی و ناامید کردن مردم، از آنها کمک فکری و عملی خواست.
ضرورت عذرخواهی سریع از مردم
در مواقع بروزاشتباه
«عذرخواهی سریع از مردم در مواقع بروزاشتباه» و بیان گزارش صادقانه و بدون مبالغه از فعالیتها به مردم، از دیگر روشهایی بود که رهبر انقلاب در بیان جلوههای مختلف مردمی بودن به آناشاره کردند.
براساس اسلام، رابطه حاکمیت با مردم
باید برادرانه و دوستانه باشد
ایشان با توصیه به رئیسجمهور و اعضای دولت برای مطالعه دقیق فرمان بسیار مهم امیرمؤمنان(ع) به مالکاشتر افزودند: در این فرمان تاریخی، ابعاد مختلف بیان شده چرا که براساس اسلام، رابطه حاکمیت با مردم باید برادرانه و دوستانه باشد.حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای در تبیین «عدالتورزی» به عنوان دومین توصیه اساسی خود به دولتمردان، اساس ادیان الهی و مبنای تشکیل حکومت را اقامه عدل خواندند و افزودند: ما در این زمینه عقبیم و باید خیلی تلاش کنیم.
هر مصوبه، لایحه و تصمیم دولت باید «پیوست عدالت» داشته باشد
ایشان تأکید کردند: هر مصوبه، لایحه و تصمیم دولت باید «پیوست عدالت» داشته باشد و کاملاً مراقبت شود که این دستور یا تصمیم و مصوبه، به طبقات محروم و به عدالت ضربه نزند.
هر چه ممکن است امکانات عادلانه توزیع شود
حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای برخی روشهای رایج مدیریتی را نافی عدالت دانستند و افزودند: در توزیع یارانهها و هر مسئله دیگر باید به گونهای عمل کرد که فاصله طبقات محروم با طبقات برخوردار کم شود و هر چه ممکن است امکانات عادلانه توزیع شود.
ضرورت فسادستیزی
و مقابله دقیق و جدی با فساد
«فسادستیزی و مقابله دقیق و جدی با فساد» توصیه مهم دیگر رهبر انقلاب به رئیسجمهور و دولت جدید بود.
رهبر انقلاب اسلامی به وظایف مردم برای مقابله با بیماری کرونا نیزاشاره و خاطرنشان کردند: مردم باید چهار مسئولیت یعنی «ماسک زدن»، «رعایت فاصله»، «اهمیت به تهویه و گردش هوا» و «شستشوی دستها با صابون» را قبول کنند و قطعاً رعایت این موارد در کاهش تلفات سنگین کنونی مؤثر خواهد بود.حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای درخصوص موضوع اقتصاد به عنوان یکی از اولویتهای اصلی کشور، «تورم بالا، کسری بودجه، مسائل معیشتی مردم، کاهش ارزش پول ملی، کاهش قدرت خرید مردم، مسائل فضای کسب و کار و نظام بانکی» را از مشکلات مهم اقتصادی برشمردند و افزودند: باید برای حل هر یک از این مشکلات برنامهریزی شود و در مرحله بعد، مسئولان اقتصادی دولت هماهنگ عمل کنند که این هماهنگی یکی از مصادیق انسجام دولت است.
اختلاف نظری پیش آمد
نباید آن را به میان مردم کشاند
ایشان گفتند: اینکه آقای رئیسجمهور، معاون اول را مسئول هماهنگی بخش اقتصادی دولت کردهاند، کار بسیار مهمی است و امید میرود به خوبی محقق شود اما اگر اختلاف نظری هم پیش آمد نباید آن را به میان مردم کشاند زیرا تأثیر خود را بر محیط اقتصادی خواهد گذاشت.رهبر انقلاب اسلامی توجه به پیشرانهای اقتصادی و به حرکت درآوردن آنها همچون بخش مسکن، صنایع فولاد، خودروسازی و بخشهای انرژی و پتروشیمی را بسیار ضروری خواندند و بر لزوم هماهنگی متولیان این بخشها تأکید کردند.
حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای درخصوص کنترل نظام بانکی به موضوع خلق پول و تولید نقدینگیاشاره کردند و گفتند: صاحبنظران اقتصادی معتقدند خلق پول باید در نسبت با تولید انجام شود و اگر این نسبت وجود نداشت، جلوی خلق پول گرفته شود که اگر در این زمینه درست اقدام شود، نتیجه آن جلوگیری از تورم، رونق تولید واشتغال و تقویت قدرت پول ملی خواهد بود.
حل مشکلات اقتصادی را
موکول به رفع تحریمها نکنید
ایشان در زمینه اقتصاد با تأکید بر همت، تدبیر و کار جهادی، دو نکته مهم را گوشزد کردند: ۱- برای حل مشکلات اقتصادی به دنبال راهحلهای موقتی و مُسکّن نروید و پیگیر راهحلهای اساسی باشید. ۲- حل مشکلات اقتصادی را موکول به رفع تحریمها نکنید و برنامهریزیها برای رفع مشکلات با فرض وجود تحریمها انجام شود.
رهبر انقلاب اسلامی در ادامه با تأکید بر اهمیت مسئله «فرهنگ و رسانه»، ساختار فرهنگی کشور را دارایاشکال و نیازمند بازسازی انقلابی خواندند و افزودند: حرکت انقلابی یعنی حرکتی بنیانی، خردمندانه، عاقلانه و برخاسته از اندیشه و حکمت، نه حرکت بیهوا و بیحساب.
ابزارهای فرهنگی و هنری را واقعاً شکوفا کنید
حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای بااشاره به نقش زیربنایی و نرمافزاری فرهنگ، بسیاری از خطاها مانند اسراف، تقلید کورکورانه و سبک زندگی تجملاتی را ناشی از ریشههای فرهنگی دانستند و با تأکید بر ضرورت اصلاح این انحرافها با استفاده از ابزارهای فرهنگی، گفتند: ابزارهای فرهنگی و هنری مانند سینما، رسانههای صوتی و تصویری، مطبوعات و کتاب را واقعاً شکوفا کنید.
ایشان با ابراز خرسندی از رویش لشکر عظیمی از جوانان علاقهمند در حوزه فرهنگ، بخشهای فرهنگی دولت را موظف به حمایت هوشمند از این جوانان و طرحهای ابتکاری آنان خواندند و خاطرنشان کردند: استعدادهای جوان را کشف، و آزادی آنها را در چارچوب قانون تضمین کنید، البته با فساد اخلاقی و فساد در زمینه فرهنگ نیز بدون رودربایستی مقابله کنید.
رهبر انقلاب اسلامی افزودند: راه اصلی مواجهه با جنگ نرم دشمن، حمایت از حرکتهای صحیح در زمینه فرهنگ و تشویق آنها، و ایستادن در مقابل حرکتهای غلط است، چرا که عرصه فرهنگ و رسانه آوردگاهِ «صلاح و فساد، و حق و باطل»، و عرصه جنگ فرهنگی با گسترشدهندگان فساد در دنیا است.
حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای در بخش دیگری از سخنانشان، مسئله مهم و پر تأثیر سیاست خارجی را مورد توجه قرار دادند و با تأکید بر لزوم تحرک مضاعف در سیاست خارجی، گفتند: جنبه اقتصادی در دیپلماسی باید تقویت شود و همچنانکه در بسیاری از کشورها شخص رئیسجمهور دیپلماسی اقتصادی را دنبال میکند، باید دیپلماسی اقتصادیِ کشور با این نگاه تقویت شود.
ایشان گسترش تجارت خارجی با ۱۵ کشور همسایه و همچنین بسیاری دیگر از کشورهای جهان به جز یکیدو مورد را ضروری و امکانپذیر دانستند و تأکید کردند: دیپلماسی را تحت تأثیر و متصل به مسئله هستهای نباید قرار داد زیرا هستهای موضوع جداگانهای است که باید به شکل مناسب و شایسته کشور حل شود.
آمریکاییها در قضیه هستهای
واقعاً وقاحت را از حد گذراندهاند
فسادستیزی مکمّل عدالتورزی است
ایشان گفتند: فسادستیزی مکمّل عدالتورزی است زیرا فساد و مظاهر آن از جمله ویژهخواری، برخورداریهای بیجا و عزیزشدگان بیجهت، جزو بلاهای مهم ضد عدالت هستند.
جای اصلی مقابله با فساد و فسادستیزی
قوه مجریه است
حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای بااشاره به مقابله آقای رئیسی با فساد در منصب ریاست دستگاه قضا گفتند: این کار خوب، امید مردم و محبوبیت ایشان را افزایش داد اما باید توجه داشت که جای اصلی مقابله با فساد و فسادستیزی قوه مجریه است تا زمینههای فساد از بین برود و اگر با وجود این مراقبتها، مواردی اتفاق افتاد آنگاه دستگاه قضا حتماً باید ورود و برخورد کند.
ضرورت حل موضوع تعارض منافع شخصی و عمومی در همه دستگاهها
ایشان دولت را به حل موضوع تعارض منافع شخصی و عمومی در همه دستگاهها فراخواندند و افزودند: از جمله مظاهر فساد، تخلفات در اجرای سیاستهای اصل ۴۴ است که اجرای صحیح آن میتوانست اقتصاد کشور را حقیقتاً شکوفا کند اما متأسفانه به طور صحیح اجرا نشد و فسادهایی در اجرای آن به وجود آمد.
رهبر انقلاب، سامانههای نظارتی و خدماتی را ابزارهای خوبی برایاشراف و هوشمندی دولت در مقوله نظارت بر عملکرد دستگاهها و مبارزه با فساد برشمردند و گفتند: مکرر توصیه کردهایم که این سامانهها را تهیه و به هم متصل کنند اما این کار جلو نرفته است.
توصیه بعدی رهبر انقلاب، موضوع بسیار مهم «احیای اعتماد و امید مردم» بود.
حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای گفتند: اعتماد مردم بزرگترین سرمایه دولت است که متاسفانه تا حدی آسیب دیده است و راه ترمیم آن، «یکی شدن حرف و عمل مسئولان» است.
ایشان افزودند: باید در وعدهها و صحبتها بسیار مراقب بود و اگر وعدهای داده شد، حتماً به آن عمل شود زیرا دادن وعده و عمل نکردن به آن موجب سلب اعتماد مردم خواهد شد.
رهبر انقلاب اسلامی بااشاره به قولها و دستورهای روز گذشته رئیسجمهور در سفر به اهواز، خاطرنشان کردند: باید دقت شود که این قولها حتماً محقق شود.
حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای تاکید کردند: اگر وعدهای دادید و بواسطه برخی مشکلات، امکان تحقق آن میسر نشد این موضوع را به مردم توضیح دهید و از آنان عذرخواهی کنید تا اعتماد مردم خدشهدار نشود.
برای وعدهها روزشمار تعیین شود
ایشان بااشاره به کثرت قانون و طرح و برنامه گفتند: یکی از مشکلات کشور، نبود پیگیری جدی است، بنابراین برای وعدهها، روز شمار تعیین شود تا پیگیری و در موعد محقق شوند.
از درون دولت حرفهای مختلف بیرون نیاید
رهبر انقلاب، «انسجام، اقتدار و اشراف دولت» را از دیگر مسائل مهم برشمردند و افزودند: انسجام دولت یعنی از درون دولت حرفهای مختلف بیرون نیاید و در عمل نیز همه دستگاهها با انسجام اقدام کنند، زیرا هرگونه نبود انسجام و اقتدار در دولت حالت رها شدگی امور را در مردم القاء میکند و مانع پیشرفت برنامهها و سیاستهای دولت خواهد شد.
لازمه تحول
حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای،اشراف را به معنای اطلاع دقیق از بخشهای مختلف دولت دانستند و بااشاره به برنامههای آقای رئیسی برای ایجاد تحول در قوه مجریه خاطرنشان کردند: لازمه تحول و حرکت به سمت پیشرفت، قانونگرایی، شفافیت، انضباط مالی، جلوگیری از تعارض منافع و جدیت در انجام تصمیمها و مصوبات است.
ایشان «جوان سازی دولت» را یکی دیگر از الزامات تحول برشمردند و افزودند: جوانگرایی در بدنه و بخشهای میانی دولت موجب خواهد شد احساس انسداد در کشور از بین برود و همچنین ذخیره ارزشمندی برای مدیران ارشد و مجرب آینده فراهم خواهد کرد.
ضرورت استفاده از خرد جمعی و عقلانیت
رهبر انقلاب یکی از نکات مهم در مقوله تحول را «استفاده از خرد جمعی و عقلانیت» دانستند و گفتند: در باب تحول باید از دیدگاههای نخبگان خارج از دولت بدون در نظر گرفتن بحثهای سیاسی و جناحی استفاده شود.
حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای تأکید کردند: این توصیهها باید تبدیل به برنامه عملیاتی شود تا تحول امکانپذیر شود وگرنه صرف نصیحت و اکتفاء به یادداشت کردن فایدهای ندارد.
رهبر انقلاب سپس به بیان سرفصل اولویتهای کاری کشور پرداختند و گفتند: مهمترین اولویت کشور ابتدا اقتصاد و بعد از آن، فرهنگ و رسانه و علم است. البته یک موضوع فوری هم وجود دارد که عبارت است از کرونا و سلامت مردم.
قرنطینه هوشمند و مراقبت جدی
در بخش مربوط به مرزها
ایشان بااشاره به تلاشهای خوبی که در دولت گذشته در موضوع سلامت از جمله واکسن و واردات آن انجام شد، موضوعات مربوط به درمان، پیشگیری، مراقبت و غربالگری و واکسیناسیون عمومی را بسیار مهم برشمردند و گفتند: یکی از موارد ضروری، قرنطینه هوشمند و مراقبت جدی در بخش مربوط به مرزها و جلوگیری از ورود گونههای جدید بیماری است.
4 مسئولیتی که مردم باید قبول کنند
رهبر انقلاب در همین زمینه افزودند: آمریکاییها در قضیه هستهای واقعاً وقاحت را از حد گذراندهاند و با وجود آنکه جلوی چشم همه از برجام خارج شدند، اکنون جوری صحبت و طلبکاری میکنند که گویا جمهوری اسلامی از برجام و تعهداتش خارج شده است، در حالیکه تا مدتها پس از خروج آمریکا، کاری از طرف ایران انجام نشد و پس از مدتی و با اعلام و با توجه دادن، برخی از تعهدات و نه همه آنها کنار گذاشته شد.
ایشان سهم کشورهای اروپایی همراه آمریکا در کارشکنی و بداخلاقی را کمتر از آمریکاییها ندانستند و خاطرنشان کردند: آنها هم مانند آمریکا هستند اما در مقام زبانبازی و حرف زدن همیشه طلبکارند، گویا این ایران بوده است که مدتها مذاکره را مسخره کرد و زیر پا گذاشت.
دولت کنونی آمریکا
هیچ فرقی با دولت قبل ندارد
حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای افزودند: دولت کنونی آمریکا هیچ فرقی با دولت قبل ندارد زیرا چیزی که در هستهای از ایران مطالبه میکند، با یک زبان دیگر همان چیزی است که ترامپ مطالبه میکرد و آن روز مسئولان دولتی با تأکید بر عاقلانه نبودن، پذیرش آن را ممکن نمیدانستند.
رهبر انقلاب، آمریکاییها را در پشت صحنه دیپلماسی و در پس لبخند و حرفهای حق به جانب، گرگهای وحشی و درنده خواندند و افزودند: البته گاهی نیز مانند روباه حیلهگر هستند که مظهر آن وضعیت امروز افغانستان است.
حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای، افغانستان را کشور برادر، همزبان، همدین و همفرهنگ ایران خواندند و با ابراز تأسف عمیق از مشکلات مردم از جمله حادثه روز پنجشنبه فرودگاه کابل، گفتند: این مشکلات و سختیها کار آمریکاییها است که ۲۰ سال کشور رااشغال و انواع ظلم را به مردم آن تحمیل کردند.
آمریکا یک قدم هم
برای پیشرفت افغانستان برنداشت
بمباران مجالس عروسی و عزا، کشتار جوانان، زندانی کردن بیدلیل بسیاری از مردم و افزایش دهها برابری تولید مواد مخدر، بخشی از آثار منفی حضور آمریکاییها در افغانستان بود که رهبر انقلاب به آنهااشاره کردند و گفتند: آمریکا یک قدم هم برای پیشرفت افغانستان برنداشت و افغانستانِ امروز اگر از لحاظ پیشرفتهای مدنی و عمرانی از ۲۰ سال قبل عقبتر نباشد، جلوتر نیست.
ایشان بااشاره به خروج فضاحتبار آمریکاییها و انتقال همکاران افغانستانی آنها به مناطق دارای وضعیتی بدتر از افغانستان، درخصوص موضع جمهوری اسلامی ایران، تأکید کردند: ما طرفدار ملت افغانستان هستیم چرا که دولتها همچون گذشته میآیند و میروند اما ملت افغانستان است که باقی میماند و نوع رابطه ایران با دولتها نیز بستگی به نوع رابطه آنها با ایران دارد. از خداوند خیر و نجات از این وضع را برای مردم افغانستان مسألت میکنیم.
حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای در پایان سخنانشان با دعا برای توفیق ملت ایران و دولت جدید گفتند: امیدواریم با عمل به آنچه گفتهاید، مردم را از مشکلاتشان خلاص و آنها را از خود راضی کنید.
پیش از سخنان رهبر انقلاب اسلامی، رئیسجمهور در سخنانی با تشکر از مجلس شورای اسلامی در همکاری با دولت در مرحله بررسی صلاحیت وزیران پیشنهادی، رسیدگی به مسئله «کرونا» و «حل مشکلات اقتصادی و معیشتی» را اولویتهای اصلی دولت سیزدهم برشمرد.
حجتالاسلام والمسلمین رئیسی، تسریع در واکسیناسیون عمومی و تأمین داروهای مورد نیاز مردم را برنامه مهم دولت خواند و بااشاره به چالشهای اقتصادی فراروی دولت از جمله کسری بودجه بسیار بالا گفت: حل مشکل تورم و تأمین کالاهای اساسی مورد نیاز، دو اولویت دیگر دولت در زمینه مسائل اقتصادی است.
رئیسجمهور بااشاره به تجربه دولتهای گذشته، بر ضرورت شناخت ضعفهای دولتهای قبل و عبرت گرفتن از آنها از جمله لزوم پرهیز از دلبستن به بیگانگان و همچنین استفاده از تجارب مثبت و مفید دولتهای قبل تأکید کرد.
⭕️ تقریبا همه موج های کرونا قبل از محرم یا ماه رمضان بوده!
هر بار تو بیمارستان بحث میشد بعضی همکارام که اسیر رسانه های معاند بودن میگفتن:
حالا صبر کن محرم تموم بشه خواهیم دید چ فاجعه ای رخ بده!
اما این بار هم باید بگم دو روزه به طور قابل ملاحظه ای بیمارستان ما خلوت شده
#الحمدلله
👤 امیر فروغی
@TWTenghelabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ سخنان قابلتامل استاد پناهیان
🔸از جناب آقای رئیسی تمنا و تقاضا میکنم که برخلاف دولت قبل، محدودیتهای نامعقول اربعین را بردارند!
🔸پزشکان ما باید پاسخ علمی بدهند که راز کم بودن و اوج نگرفتن کرونا در عراق با وجود عدم استفادهی مردم از ماسک در مراسمات میلیونی چیست؟
هدایت شده از موکب اصحاب خراسانی
🌿اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن🌿
#هفت_شهر_عشق
هدایت شده از موکب اصحاب خراسانی
﷽
اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَفی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
#سلام_امام_زمانم
اون بزرگوارانی که تمام سال پست و استوری میزارن که
مردیم از دلتنگی زیارت و برات بمیریم حسین و.... از این مطالب احساسی تو خالی
حواسشون باشه
الان وقت مطالبه زیارت اربعینه
زمانی نمونده
با این سطح از وارفتگی بجایی نمیرسیم
زیارت اربعین و درخواست نجات تحت قبه مقدسه رو ساده ازش نگذریم.
ابرهای سیاه بلا و مصیبت رو سرمون سایه افکنده
نمیدونم چرا کسی درک نمیکنه
هدایت شده از قرارگاه سایبری عمار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢ویدئوی دیده نشده از شهید لاجوردی در حالی که فرزند خردسال مسعود رجوی سرکرده منافقین را در آغوش دارد و از انهدام خانه تیمی آنها میگوید
برشی از مستند #گزارش_آشوب
🆔 @amarha
هدایت شده از اخبار بدون سانسور
☑️ستاد مرکزی اربعین اعلام کرد: به شایعات در مورد اربعین توجه نکنید
@BDONSANSORR
هدایت شده از پیاده روی اربعین
⏳۲۹ روز مانده تا اربعین
کرب و بلای من به گذرکردن از ”من“ است
من گیر این دو برگِ گذرنامه نیستم
هر انتها که سوی تو باشد رَه من است
در قید و بند مسجد و میخانه نیستم
هر دل که ساکنش شده ای خانه ی من است
در جست و جوی خانه و کاشانه نیستم
سوی حرم.. پیاده روی باده ی من است
محتاج مستی از خُمِ هر باده نیستم
------------------
شاعر :علی اصغر قلمدانی
┈┉┅━❀✨❀━┅┉┈
https://eitaa.com/joinchat/2328494144Cb3ac3f9782
25.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | قرائت زیارت عاشورا توسط حاج قاسم سلیمانی
هدایت شده از تحلیل سیاسی و جنگ نرم
🔺سفر وزیر امور خارجه #ایران به #دمشق، آن هم بلافاصله پس از نشست #بغداد که در آن از سوریه دعوت نشده بود، نشان داد که جایگاه این کشور در سیاست خارجی کشورمان بسیار بالا است....
این سفر پیامی آشکار از اولویتهای تهران در دیپلماسی منطقهای به کشورهای همسایه و سایر طرفها است...
💬جعفری
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
❌ وزیر بهداشت نیامده شمشیر را از رو بسته! / بجای تهدید کردن، اعتمادسازی کنید !
⏪ حجت الاسلام احمد پناهیان ۵شهریور١۴٠٠
⭕️ وزیر بهداشت به محض رأی آوردن مصاحبه کرد و گفت «ما محدودیت ایجاد میکنیم برای واکسن؛ واکسیناسیون را هوشمند میکنیم؛ خدمات به مردم منوط به تزریق واکسن است». صبر کن! اول موضوع واکسن را حل کن؛ عجله نکن. هنوز نیامده شمشیر را از رو کشیده اید؟!
⭕️ مردم ما اهل مراعات هستند. صبر کنید؛ اول توضیح بدهید وضعیت واکسن های وارداتی چیست؟ چرا در خبرها اسم واکسن های وارداتی را نمیگویید؟! مواد اولیه اش از فایرز و مدرنا هست یا نیست؟ مشخص کنید. هنوز پشت میز ننشسته یقه مردم را می گیرید؟ اول باید موضوع شفاف شود. باید با مردم صادق و شفاف باشید.
⭕️ سطح مقبولیت واکسن برکت به بالای ٩٠ درصد در کشور رسیده. این امری بی نظیر است در دنیا. درصد عوارض واکسنهای وارداتی چقدر است؟ زحمت بکشید، تولید واکسن داخلی برکت را بالا ببرید، آن را در اختیار همگان قرار دهید، بعد تهدید کنید! قاعده حکمرانی اسلامی با حکمرانی غیراسلامی متفاوت است. چه معنا دارد تهدید میکنید؟ آن هم مردمی که عوارض واکسنهای خارجی را دارند به چشم می بینند.
⭕️ تلاش کنید تا بفرموده رهبرانقلاب واکسن مورد اعتماد در اختیار مردم قرار دهید، مردم را مطمئن کنید، بعد تهدید کنید و محدودیت ایجاد کنید. چرا می گویید مردم از زدن واکسن میترسند؟ مردم سلامتی شان را که از سر راه نیاورده اند. باید اطمینان حاصل کنند. این اطمینان را شما باید ایجاد کنید. این واکسنهای وارداتی در دولت معلوم الحال قبل سفارش داده شده. این واکسنها از کجا می آید؟ این را باید مشخص کنید!
#نه_به_واکسن_اجباری
هدایت شده از أَيْنَ بَقِيَّةُ اللَّهِ
☀️ صالحی: ظریف یک برند بینالمللی برای ایران است
رئیس پیشین سازمان انرژی اتمی:
🔹آقای ظریف یک «برند بینالمللی» برای ایران است
🔹حضور ایشان به عنوان نماینده یک ملت بزرگ باعث شده که ایشان در جهان شناخته شوند و تبدیل به یک برند بینالمللی برای ایران شوند
🔹ملتهایی عاقبت بخیر هستند و به پیش می روند و در تاریخ جایگاهی پیدا میکنند که قدر بزرگان خود را بدانند و ما نیز باید قدر بزرگان خود را بدانیم
🔹ما بزرگان و قهرمانان زیادی در داخل و خارج از کشور داریم ولی بعضا احساس می شود که به آنها توجه ویژه و لازم نمیشود
پیوست : جناب آقای صالحی ایران کشوری انقلابی است نه کشوری لیبرال که وزیرالبرجام ها که ملت را تحقیر کردند بشوند برند آن !!!!
یادمان نرفته زانو زدن ظریف در برابر حاکمان کشورهای مرتجع عربی قهقه هایش با دشمنان ومستکبران و التماس هایش به البرادعی برای حمایت در انتخابات را !!!!!!!!
جناب اقای صالحی برند بین المللی ایران و دیپلمات تراز انقلاب اسلامی در شان ایران عزیز ظریف نیست بلکه #حاج_قاسم_سلیمانی است 👉🏻
─┅═༅𖣔🌸🍃🌸𖣔༅═┅─
🔻کانال سیاسی-مذهبی أين بقية الله🔻
@ainabaghiatollah313
✅اطلاعیه سازمان بهداشت جهانی
✍سهم کشورهای جهان از داروهای گیاهی
برای درمان بیماریها
🇨🇳چین................بالای ۸۰درصد
🇩🇪آلمان........................۷۷درصد
🇧🇪بلژیک.......................۷۵درصد
🇫🇷فرانسه.....................۷۵درصد
🇬🇧بریتانیا.....................۷۴درصد
🇦🇺استرالیا....................۴۸درصد
🇺🇸آمریکا........................۴۲درصد
🇮🇷ایران..........................۳ درصد
معاون عتبات عالیات سازمان حج و زیارت:
🔹️مقرر شد در صورت پذیرفتن عراق، اعزام زائران برای اربعین با رعایت پروتکلهای بهداشتی صورت گیرد.
🔹️درباره تعداد زائران صحبتی نشده است زیرا عراق هنوز هیچگونه دستورالعملی بهصورت رسمی صادر نکرده است.
🔹️ویزا طبق توافق گذشته دو کشور، رایگان خواهد بود؛ اگر قرار به اعزام زائران باشد طی دو روز میتوان برای ۵۰۰ هزار نفر ویزا صادر کرد.
┈┉┅━❀✨❀━┅┉┈
https://eitaa.com/joinchat/2328494144Cb3ac3f9782
هدایت شده از For Imam Mahdi(aj)
امام خامنه ای: امروز قلب مردم در سراسر جهان، قلب جوانان و قلب ملت های بی گناه جهان برای چنین حقیقت (حسینی ای) می تپد، اگر امام حسین ع به جهانیان شناسانده شود، در واقع اسلام و قران معرفی شده اند