ذکر روز دوشنبه : یا قاضِیَ الْحاجات ( ای برآورنده حاجت ها )صدمرتبه
روز دوشنبه به اسم امام حسن (ع) و امام حسین (ع) است و روایت شده در روز دوشنبه بهتر است زیارت امام حسن و امام حسین خوانده شود.
بعداز نمازصبح 129مرتبه ذکر یالطیف،خواندن ذکر روز دوشنبه باعث کثرت مال می شود.
#منتظران_ظهور۳۱۳⬇️⬇️
🍃اَللّھُمَّ؏َـجِّللِوَلیِّڪَالفَࢪَج 🍃
•┈••✾•┈┈••✾❀❀✾••┈┈✾••┈
https://eitaa.com/Montazeran_zohor_m
تعویذ روز دوشنبه:
بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ أُعِیذُ نَفْسِی بِرَبِّیَ الْأَکْبَرِ مِمَّا یَخْفَی وَ مَا یَظْهَرُ وَ مِنْ شَرِّ کُلِّ أُنْثَی وَ ذَکَرٍ وَ مِنْ شَرِّ مَا وَارَتِ الشَّمْسُ وَ الْقَمَرُ قُدُّوسٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلَائِکَةِ وَ الرُّوحِ أَدْعُوکُمْ أَیُّهَا الْجِنُّ إِنْ کُنْتُمْ سَامِعِینَ مُطِیعِینَ وَ أَدْعُوکُمْ أَیُّهَا الْإِنْسُ إِلَی اللَّطِیفِ الْخَبِیرِ وَ أَدْعُوکُمْ أَیُّهَا الْجِنُّ وَ الْإِنْسُ إِلَی الَّذِی خَتَمْتُهُ بِخَاتَمِ رَبِّ الْعَالَمِینَ وَ خَاتَمِ جَبْرَئِیلَ وَ مِیکَائِیلَ وَ إِسْرَافِیلَ وَ خَاتَمِ سُلَیْمَانَ بْنِ دَاوُدَ ع وَ خَاتَمِ مُحَمَّدٍ سَیِّدِ الْمُرْسَلِینَ وَ النَّبِیِّینَ وَ صَلَّی اللَّهُ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ عَلَیْهِمْ أَخِّرْ عَنْ فُلَانِ بْنِ فُلَانٍ کُلَّمَا یَغْدُو وَ یَرُوحُ مِنْ ذِی حَیٍّ أَوْ عَقْرَبٍ أَوْ سَاحِرٍ أَوْ شَیْطَانٍ رَجِیمٍ أَوْ سُلْطَانٍ عَنِیدٍ أَخَذْتُ عَنْهُ مَا یُرَی وَ مَا لَا یُرَی وَ مَا رَأَتْ عَیْنُ نَائِمٍ أَوْ یَقْظَانَ بِإِذْنِ اللَّهِ اللَّطِیفِ الْخَبِیرِ لَا سُلْطَانَ لَکُمْ عَلَی اللَّهِ لَا شَرِیکَ لَهُ وَ صَلَّی اللَّهُ عَلَی رَسُولِهِ سَیِّدِنَا مُحَمَّدٍ النَّبِیِّ وَ آلِهِ الطَّاهِرِینَ وَ سَلَّمَ تَسْلِیماً
#منتظران_ظهور۳۱۳⬇️⬇️
🍃اَللّھُمَّ؏َـجِّللِوَلیِّڪَالفَࢪَج 🍃
•┈••✾•┈┈••✾❀❀✾••┈┈✾••┈
https://eitaa.com/Montazeran_zohor_m
✍️ بسم الله الرحمن الرحیم
🌷🍃 با سلام و دعای خیر.
🌟 جشن تاج گذاری یا عیدالزهرا سلام الله علیها؛
در کتاب میر مهر به نقل از حضرت آیت الله العظمی وحید خراسانی آورده است:
💫 اين روش فرزندان پادشاهان و سلاطين ظلم و جور است كه به دنبال مرگ پدر بودند تا خود به فرمانروايی برسند، در كجای تاريخ ديدهايد فرزندان ائمه(ع) از شهادت پدر بزرگوارشان خوشحالی كنند؟!
✨ يا صحابی آنها به آنان شادباش بگويند؟! آیا صحابی امام حسن عليهالسلام از اينكه با شهادت اميرالمؤمنين عليهالسلام به امامت رسيدند، به ايشان تبريك گفتند؟! آیا به امام حسين عليهالسلام از اينكه پس از مسموميت برادر به امامت رسيدند، تبريك گفتند؟!
💫 پس از عاشورا به امام سجاد عليهالسلام تبريك و شادباش گفتند؟! به كدام يك از ائمه(ع) روز بعد از شهادت پدرشان، به امامت رسيدنشان را تبريك گفتهاند؟! آيا ما بايد به امام زمان صلواتالله عليه از اينكه پدرشان به شهادت رسيدهاند و ايشان به مقام امامت واصل شدهاند، تبريك و شادباش بگوييم؟! مگر نه اينكه با غم اهل بيت(ع)، غمگين و با شادی اهل بيت(ع) شاد باشيم؟!
🌟 نگذاريد دشمنان مفهوم اين عيد بزرگ، عید الزهرا را برايمان عوض كنند
💫 شادی روح مطهر استاد#حاجیه_خانم_اکبری (ره) صلوات
#منتظران_ظهور۳۱۳⬇️⬇️
🍃اَللّھُمَّ؏َـجِّللِوَلیِّڪَالفَࢪَج 🍃
•┈••✾•┈┈••✾❀🍃🌺🍃❀✾••┈┈✾••┈
https://eitaa.com/Montazeran_zohor_m
✍️ بسم الله الرحمن الرحیم
🌹 با سلام و دعای خیر.
🌸 روز سرور شیعه.
🌼 محدث قمی گوید: ۹ ربیع الاول روزی عظیم الشأن و روز سرور شیعه و عید بزرگ آنها است. از کتاب مسار الشیعه نقل شده که فرموده این روز، عید بزرگ و روز عید بقر یعنی شکافتن است و از برای آن شرح بزرگی است که در غیر این موضع ذکر شده و حضرت رسول صلی الله علیه وآله این روز را عید فرمود و امر کرده که مردم نیز این روز را عید قرار دهند و ترید درست کنند.
🥀 شیخ کفعمی از صاحب کتاب مسار الشیعه روایت کرده که هر که در این روز، چیزی انفاق کند، گناهانش آمرزیده شود و گفته که مستحب است در این روز، اطعام برادران مؤمن و خشنود گردانیدن ایشان و توسعه دادن در نفقه و پوشیدن جامههای نو و شکر و عبادت حق تعالی کردن و این روز، روز بر طرف شدن غمها است و روز روزه داشتن نیست و بالجمله روز بسیار شریفی است و شرح آن مناسب نیست، هر که طالب است، رجوع به زاد المعاد و غیره نماید و چون روز هشتم وفات امام حسن عسکری علیه السلام واقع شده، امروز، روز اول امامت حضرت صاحب الزمان علیهالسلام است و این جهت نیز باعث تعظیم و شرافت این روز شده است.
📚 المحتضر، ص۹۳.
📚 مصباح الكفعمي، ص۵۱۰.
📚 زاد المعاد، ص۲۵۳.
📚 مستدرك الوسائل ج۲، ص۵۲۲.
📚 فیض العلام و وقایع الایام.
💫 شادی روح مطهر استاد#حاجیه_خانم_اکبری (ره) صلوات
#منتظران_ظهور۳۱۳⬇️⬇️
🍃اَللّھُمَّ؏َـجِّللِوَلیِّڪَالفَࢪَج 🍃
•┈••✾•┈┈••✾❀🍃🌺🍃❀✾••┈┈✾••┈
https://eitaa.com/Montazeran_zohor_m
✍️ بسم الله الرحمن الرحیم
❓پرسش
🌟 بیشتر تاریخنگاران گفتهاند که عمر بن خطاب در روز بیست و ششم ذی الحجه کشته شد، حال شما چرا میگویید تاریخ کشته شدن او روز نهم ربیع بوده است؟
⚠️ پاسخ:
💫 مستند این که خلیفه دوم در روز نهم ربیع کشته شده است، روایتی است که در کتب مختلف آمده است و علامه مجلسی آن را در بحارالانوار به نقل از احمد بن اسحاق قمی از نزدیکان امام عسکری(ع) نقل میکند؛
🌺 راوی میگوید: در مورد عمر بن خطاب اختلاف ما بالا گرفت، تصمیم گرفتیم به نزد احمد بن اسحاق قمی از یاران امام عسکری(ع) برویم و از او مسأله را جویا شویم، کسی را به منزلش فرستادیم تا از او برایمان خبر بیاورد، واسطهی ما گفت: احمد بن اسحاق مشغول عید خودش است زیرا امروز (نهم ربیع) برای او روز عید است، ما گفتیم: سبحان الله! اعیاد شیعه، عید قربان و فطر و غدیر و جمعه است؛
🌹 واسطه گفت: احمد بن اسحاق از امام عسکری(ع) روایت میکند که امروز، روز عید است و بلکه افضل اعیاد در نزد اهل بیت و دوستداران آنها است؛ گفتیم زمینهی حضور ما را به نزد احمد بن اسحاق فراهم کن.
🌺 آنها وارد بر احمد بن اسحاق شدند، احمد بن اسحاق گفت: من به خاطر عید امروز غسل میکنم. سؤال کردند که آیا امروز روز عید است؟ گفت: بله، امروز که روز نهم ربیع الاول است، روز عید است.
🌹 احمد بن اسحاق به آنها گفت: روزی خدمت امام یازدهم(ع) مشرف شدم، دیدم حضرتش مجلس را آراسته، خدمتگزارش جامههای فاخری بر تن کردهاند، و مجمرهای در مقابل حضرت است که ایشان با دست مبارکشان در آن عود میریزند. عرض کردم: یابن رسول الله! آیا در این روز، شادی و فرح تازهای بر آل محمد(ص) روی داده است؟
🌹 حضرت فرمودند: چه روزی حرمتش از این روز بالاتر میباشد؟ به درستی که پدرم فرمودند: حذیفه بر پیغمبر(ص) وارد شد، روز نهم ربیع الاول بود، پیغمبر(ص) همراه با علی بن ابیطالب(ع) و حسنین(ع) مشغول تناول طعام بودند، حضرت به روی آنان تبسم میکرد و به حسنین میفرمود:
🌺 بخورید که گوارایتان باشد، در این روز، خداوند دشمن شما و دشمن جدّ شما را هلاک میکند؛ و در این روز، دعای مادر شما بر علیه آن دشمن مستجاب میشود، در این روز اعمال شیعیانتان مقبول میشود؛ و درستی کلام خدا آشکار میشود، آنجا که میفرماید: «فَتِلْکَ بُيُوتُهُمْ خاوِيَةً بِما ظَلَمُوا» (سوره نمل، آیه ۵۲). یعنی: این خانههای آنهاست که به سبب ظلمشان خالی گشته است.
🌹 در این روز است که شوکتِ مبغض جدّ شما شکسته میشود، در این روز فرعونِ اهل بیتم؛ و ستمکننده بر ایشان؛ و غاصب حقوقشان هلاک میگردد و نفرین دخترم مستجاب میگردد. حذیفه سؤال کرد: چه کسی حرمت اهل بیت شما را هتک میکند؟
✨ پیامبر(ص) پاسخ داد: کسی که جبتی از منافقین است که مردم را به خود میخواند، مردم را از راه خدا باز میدارد، سنتم را تغییر میدهد، فرزندم را از ارثش منع میکند، خودش را به عنوان امام قرار میدهد... حق دخترم را غصب میکند، دخترم آرزوی مرگ او را میکند و خداوند دعایش را در مثل چنین روزی مستجاب میکند...
🌹 خداوند به من گفته است که روز کشته شدن او را عید برای تو و برای اهل بیتت و مؤمنین و شیعیان قرار داده ام و تا سه روز، قلم را از بندگان بر میدارم و چیزی از خطاهایشان را نمینویسم...
🌺 به کسی که این روز را عید بگیرد، ثوابی دهم مانند ثواب کسانی که به دور عرش احاطه دارند؛ و بر اموالش بیفزایم هر گاه بر خود و عیالش وسعت دهد؛ و هر ساله در این روز، صد هزار هزار شخص از شیعیان شما را از آتش جهنم آزاد کنم، اعمال آنها را قبول کرده و گناهانشان را بیامرزم.
🌟 حذیفه میگوید: پیامبر(ص) وفات کرد و من بعد از وفات پیامبر(ص) شاهد بودم که کفر و ارتداد بازگشت کرد، بیت وحی آتش گرفته شد، سنت تغییر کرد، شهادت علی(ع) رد شد، فاطمه(س) تکذیب شد، فدک غصب شد، دختر پیامبر(ص) را خشمگین کردند و راضی نکردند، پس از آن، دعای مولایم فاطمه(س) بر آن منافق، مستجاب شد؛ و قتلش به دست قاتلش جاری شد؛
🌺 هنگامی که برای تبریک خدمت حضرت امیرالمؤمنان(ع) مشرف شدم، حضرت فرمودند: آیا به یاد داری آن روزی که با حسنین(ع) خدمت پیامبر(ص) بودیم، آن حضرت، فضل این روز را برایت بیان فرمودند، امروز آن روزی است که خداوند، چشم پیامبرش را به آن روشن داشته است؛ من برای این روز ۷۲ اسم میدانم، حذیفه گفت: دوست دارم اسامی آن را بدانم، آن روز، روز نهم ربیع الاول بود.
(ادامه متن در پیام بعدی)
(ادامه پیام)
🌹 سپس حضرت علی(ع) به شمردن یکایک آنها پرداخت و فرمود: حذیفه، این روز استراحت است و روز رها شدن از غم و اندوه؛ و روز غدیر دوم؛ و روز سوزانده شدن گناهان؛ و روز حبوه؛ و روز رفع قلم؛ و روز هدایت؛ و روز عقیقه؛ و روز برکت؛ و روز انتقام؛ و عید بزرگ خدا؛ و روزی است که دعا در آن مستجاب است؛ و روز نگه داشتن بزرگ و روز تولیه؛ و روز شرط؛
🌺 و روز در آوردن لباس مشکی؛ و روز پشیمانی ظالمان؛ و روز شکسته شدن دشمنان شیعه؛ و روز از بین رفتن مشکلات؛ و روز پیروزی؛ و روز نمایش؛ و روز قدرت؛ و روز ورقه ورقه شدن؛ و روز شادمانی شیعه؛ و روز ترویه؛ و روز انابه؛ و روز زکات بزرگ؛ و روز فطر دوم؛
🌹 و روز سبیل الله تعالی؛ و روز تجرع بالرقیق؛ و روز رضایت؛ و عید اهل بیت؛ و روزی که بنی اسرائیل پیروز شدند؛ و روزی است که خدای متعال اعمال شیعه را پذیرفت؛ و روز دادن صدقه؛ و روز زیاده خواستن (از خدای متعال)؛ و روز قتل منافق؛ و روز وقت معلوم؛ و روز "شادی اهل بیت"؛ و روز مشهد؛ و روزی که ظالم دستش را میگزد؛
🌺 و روزی است که گمراهی ویران شد؛ و روز رسیدن؛ و روز شهادت؛ و روز گذشتن از مؤمنین؛ و روز مستطاب؛ و روز (به درک) رفتن سلطان منافق؛ و روز پس دادن؛ و روزی که مؤمنان در آن استراحت میکنند؛ و روز مباهله؛ و روز مفاخره؛ و روز قبولی اعمال؛ و عید نحیل؛ و روز نحیله؛ و روز شکر؛
🌹 و روز نصرت مظلوم؛ و روز زیارت؛ و روز دوست داشتن و مودت ورزیدن؛ و روز رسیدن؛ و روز برکت؛ و روز کشف شدن بدعت؛ و روز زهد از گناهان؛ و روز ندا دهنده؛ و روز موعظه؛ و روز عبادت؛ و روز اسلام است.
🌺 حذیفه میگوید: پس، از خدمت امیرالمؤمنین(ع) برخاستم و با خودم میگفتم اگر هیچ کار خوبی هم بلد نباشم؛ و ثوابی نخواهم مگر دوست داشتن این روز (نهم ربیع الاول)، برایم کافی است.
☘️ بحار الانوار ج۳۱ ص۱۲۰
🌹 شیخ عباس قمی مینویسد:
🌺 «روز نهم ربیع الاول، روزی عظیم الشان و روز سرور شیعه و عید بزرگ آنها است، حضرت رسول(ص) این روز را عید قرار داده و امر کرده که مردم نیز آن روز را عید قرار دهند، هر که در این روز چیزی انفاق کند، گناهانش آمرزیده است، مستحب است در این روز اطعام برادران مؤمن و خشنود کردن آنها و توسعه دادن در نفقه و پوشیدن جامه نو و شکر و عبادت خدا؛ و این روز، روز برطرف شدن غم هاست»
☘️ وقائع الایام ص۳۱۵
🌹 صاحب جواهر مینویسد:
🌺 و اما غسل برای روز نهم از ماه ربیع الاول؛ پس به تحقیق حکایت شده که احمد بن اسحاق قمی در این روز به عنوان عید، غسل کرده است؛ به خاطر روایتی که از اتفاق واقعه عظیمی در این روز خبر میدهد که سرور مؤمنین و غضب منافقین را به دنبال دارد...
🌹 و به تحقیق به روایت مفصلی از پیامبر اکرم(ص) در فضل و برکت این روز و اینکه روز شادی و سرور برای ایشان میباشد، برخورد کردم که ذهن انسان در فهم آن متحیر و سرگردان میشود؛ و در آن روایت به وقوع آن امر (کشته شدن عمر بن خطاب) در این روز تصریح شده است.
💫 پس چه بسا که ما به علت مستحب بودن غسل در مثل چنین ایامی، قائل به استحباب غسل در این روز شویم؛ و مخصوصاً که این روز برای ما و پیشوایان ما علیهم السلام روز عید و سرور میباشد.
☘️ جواهر الکلام ج۵ ص۴۳
🌹 علامه مجلسی مینویسد:
🌟 «بین علمای شیعه و سنی در مورد روز کشته شدن عمر اختلاف است، مشهور آن است که قتلش در روز بیست و ششم ذی الحجه بوده است و برخی گفتهاند روز بیست و هفتم؛ و مستند این دو قول نقل مورخان است، اما از کتب معتبره چنان که تا کنون نیز نزد شیعیان مشهور است، بر میآید که کشته شدن او در روز نهم ربیع الاول بوده است؛
✨ و این مطلب مشهور بوده است در بین جمعی از محدثین متقدم شیعه، سید بن طاووس در کتاب اقبالش آورده است که شیخ صدوق روایتی از امام صادق(ع) نقل کرده است که روز قتل عمر، روز نهم ربیع بوده است و از این نکته به دست میآید که شیخ صدوق معتقد به این مطلب بوده است. روایت معتبری نیز از احمد بن اسحاق نقل شده است که این مطلب را اثبات میکند...
🌟 اتفاق مورخان اهل سنت در این که روز کشته شدن عمر، بیست و ششم ذی الحجه بوده است نمیتواند با این احادیث معتبره معارضه داشته باشد زیرا مورخان آنها در مورد روز شهادت پیامبر اسلام(ص) و علی(ع) نیز با ما اختلاف دارند... شاید آنها روز کشته شدن عمر را پنهان کردهاند تا شماتت شیعه را از خود دفع کنند.
☘️ زاد المعاد ص۲۵۷
(ادامه متن در پیام بعدی)
(ادامه پیام)
🌹 و در بحار الانوار مینویسد:
🌺 «این که ابن ادریس و برخی دیگر از علما، کشته شدن عمر در روز نهم ربیع را بعید میشمارند، موجه نمیباشد زیرا اعتبار روایاتی که میگوید او در روز نهم ربیع کشته شده است، در کنار شهرتی که این مطلب در نزد شیعیان داشته است، از اعتبار سخنان مورخان عامه کمتر نیست؛ و محتمل است که مورخان عامه، روز قتل عمر را به صورت صحیح بیان نکرده باشند تا نکند شیعه آن روز را، روز عید و سرور بگیرد.»
☘️ بحار الانوار ج۳۱ ص۱۳۲
💫 میبینیم حدیث شناسان بزرگ شیعه و فقهای نامی آنان، روایتی که میگوید عمر در روز نهم ربیع کشته شده است را معتبر میدانند بنابراین سخن به ضعیف بودن روایت مذکور از هرکسی که باشد، پذیرفتنی نیست؛ و اگر مورخان اهل سنت و برخی از علمای شیعه به تقلید از آنها، روز قتل عمر را بیست و ششم ذی الحجه نوشتند، این مطلب با روایات معتبر نزد ما تعارضی ندارد؛
✨ زیرا این اختلافات بین شیعه و سنی همواره بوده است چنان که در روز ولادت پیامبر گرامی اختلاف است و تمام اهل سنت و حتی شیخ کلینی از علمای شیعه معتقد است که روز دوازدهم ربیع بوده است اما روایات شیعه تصریح داد که روز هفدهم ربیع بوده است. بنابراین اختلاف مورخان اهل سنت در این مسأله با روایات معتبر شیعه، اشکالی را ایجاد نمیکند.
🌹 «اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّدٍ و عَجِّلْ فَرَجَهُمْ و العَنْ أعْدَاءَهم»
💫 شادی روح مطهر استادحاجیه خانماکبری(ره) صلوات
۹۶/۰۹/۶
🔴 نهم ربیع الاول روز بیعت با امام زمان علیه السلام
🔹 عهد و بیعت و پیمان و میثاق با امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف یکی از وظایف منظران امام عصر می باشد. عهد در زندگی شخص منتظر، باید همیشگی باشد. وقتی زندگی بر مبنای انتظار شکل گرفت، عهد، دائمی و همیشگی میشود. منتظر واقعی هرگز از عهدش با امام خود روی گردان نمی شود.
🔹 عهد و بیعت با امام زمان علیه السلام به این معنااست که زندگی بر اساس رضایت حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریفش شکل بگیرد
🔹 کسی که دست بیعت با امام خود میدهد، فقط رضایت حضرت را در نظر میگیرد؛ بنابراین عمل بر اساس دغدغه و خواسته امام باید اولویت منتظران باشد.
🔹 وقتی پیامبر، امیرالمومنین علیه السلام را در غدیر معرفی فرمود، مسلمانان وظیفه یافتند با آن حضرت بیعت کنند. همچنین هنگامی که هرکدام از ائمه، به امامت میرسیدند مردم با حضرتش بیعت میکردند.
🔹 بیعت با امام مهدی نیز در #نهم_ربیع_الاول سال دویست و شصت صورت گرفته است؛ ولی در این قسمت، صحبت از تجدید عهد و پیمان است و منتظران راستین هر روز با امام زما نشان تجدید عهد و پیمان میکنند.
#امام_زمان
#روز_بیعت
#منتظران_ظهور۳۱۳⬇️⬇️
🍃اَللّھُمَّ؏َـجِّللِوَلیِّڪَالفَࢪَج 🍃
•┈••✾•┈┈••✾❀🍃🌺🍃❀✾••┈┈✾••┈
https://eitaa.com/Montazeran_zohor_m