فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آخرین خبر : فیلم دیده نشده از شعرخوانی سردار سلیمانی
تاریخ انتشار: 98/11/01 - 18:55
مشرق/ به تازگی ویدئویی از سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی منتشر شد که به نقل از یکی از دوستان شهیدش، شعری از جناب عطار نیشابوری خواند.
ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید
akharinkhabar.ir/politics/6000424
هدایت شده از ترور رسانه
🔸 تصاویر حاج قاسم #سلیمانی در مرز #اسرائیل
🔹 پيمان جوانان #لبنانى در مرز فلسطین اشغالی با سپهبد حاج قاسم سليمانى
ــــــــــــــــــــــــــــ🌐🔰ـــــــــــــ
قرنی برای تحول و انتقال تمدن ها و قدرت ها شکل خواهد گرفت !
💠 @chaharrah_majazi 💠
🔻سردار سلیمانی با بالگرد به کدام شهر تحت محاصره رفت و محاصره را شکست؟
🔹️ یکی از مطالبی که مقام معظم رهبری در نماز جمعه فرمودند، ذکر یکی از کارهای بسیار شجاعانه و متهورانه سردار سلیمانی بود.
🔹️ رهبر معظم انقلاب فرمودند چه کسی هست که بتواند با بالگرد وارد شهری که در محاصره ی ۳۶۰ درجه دشمن است بشود ( یعنی محاصره کامل و بدون راه فرار) و با سازماندهی جوانان آن شهر ، محاصره را بشکند؟ این حرف رهبری اشاره به کاری بود که سردار سلیمانی در زمان محاصره شهر «آمرلی» توسط داعش در عراق انجام داد. این شهر در استان صلاح الدین عراق و در ۱۰۰ کیلومتری مرز ایران قرار دارد.
🔹️ سردار سلیمانی در حالی که شهر در محاصره ی کامل داعش بود، شبانه و با بالگرد در یک اقدام بسیار خطرناک از بالای سر نیروهای داعش گذشت و وارد شهر شد و به سازماندهی نیروهای مدافع شهر پرداخت و باعث مقاومت شهر و جلوگیری از سقوط و قتل عام فجیع مردم و شیعیان شهر شد..
.
هدایت شده از امین چهاردهی
❤️❤️️ حب حضرت زهرا سلام الله علیها❤️❤️
#مبلغ_فاطمیه_باشیم
#مشکی_میپوشیم
#فاطمیه
📝"حُبُّ فَاطِمَةَ يَنْفَعُ فِي مِائَةِ مَوْطِنٍ "
💠رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمودند:
✅دوستی فاطمه در صد جایگاه به حال انسان سودمند است که راحتترین آنها عبارتاند از:
📍مرگ، قبر، میزان، سنجش، محشر، و پل صراط و حسابکشی؛
💫پس دخترم فاطمه از هر کس راضی باشد، من از او خشنود میشوم و هر کس من از او راضی شوم خدا از او خرسند خواهد بود.
🔸هر کس فاطمه از او خشمگین باشد، من بر او خشم میکنم و هر کس من بر او خشم کنم، خداوند بر او غضب میکند.
📚✏️فاطمیه ماثوره
📚📝بحارالانوار جلد ۷۲
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنرانی آتشین برادر بزرگوار حسن عباسی راجع به اهانت کننده گان پست فطرت وطن فروش و مزدور آمریکایی به عکس قهرمان بی نظیر ایران سردار مجاهد و پرافتخار اسلام و ایران حاج قاسم سلیمانی رحمه الله علیه.
.
هدایت شده از شجر
نامه ۲۴ اقتصاددان کشور به رئیسجمهور.pdf
210.7K
#اقتصاد
#تحلیل_کننده
#اقتصاد_درون_زا_برونگرا
✅ با این ۱۰ راهکار، بدون کمک خارجی اقتصاد ایران را نجات دهید
🔶۲۴ اقتصاددان کشور در نامه ای به رئیسجمهور راهکارهای دهگانه را بدون کمک خارجی برای نجات اقتصاد ایران پیشنهاد کردند.
🔸 #شتاب بگیرید
🆔 @shetab_etela
هدایت شده از ترور رسانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥فیلم را ببینید
#ترامپ : دولت #فرانسه باید به گروه و نهادهای #حقوق_بشری اجازه دهد تا حقایق در مورد اعتراضات جاری مردم در این کشور را نظارت و گزارش دهند. نباید تظاهرات مسالمت آمیز سرکوب یا دسترسی به اینترنت قطع شود. جهان نظاره گر است.من در کنار مردم شجاع #فرانسه ایستاده ام .
🔴👆هیچ گاه منتظر #توییتی اینچنینی از ترامپ نباشید !!
🔺 @chaharrah_majazi 🔻
هدایت شده از اقتصاد اسلامی
16.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قالَتْ فاطمه الزهراءعلیها السلام :مَنْ اصْعَدَ إ لیَ اللّهِ خالِصَ عِبادَتِهِ، اهْبَطَ اللّهُ عَزَّوَجَلَّ لَهُ افْضَلَ مَصْلَحَتِهِ.(بحار:ج 67، ص 249، ح 25)
حضرت فاطمه زهرا (س):هر کس عبادات و کارهای خود را خالصانه برای خدا انجام دهد، خداوند بهترین مصلحت ها و برکات خود را برای او تقدیر می نماید.
هدایت شده از امین چهاردهی
🌟 #تلنگر 🌟
⚜ سلام میشه ضبط رو خاموش کنید؟؟ ⚜
⏪تو ماشین که نشستم گفتم ببخشید عزیز میشه ضبط و خاموش کنی؟
🔹گفت حاجی بخدا مجازه چیز بدی هم نمیخونه😕...
⏪گفتم میدونم... ولی عزادارم😔!
🔹گفت شرمنده و ضبط و خاموش کرد...
🔹گفت تسلیت میگم اقوام نزدیک؟
⏪گفتم بله. مادرم از دنیا رفته 😭 ....
🔹گفت واقعا متاسفم. داغ مادر خیلی بده... منم تو سن بیست و پنج سالگی مادرم و از دست دادم درک میکنم. البته مادرم مریض بود و زجر میکشید بنده ی خدا راحت شد😞.
.
🔹بعد پرسید مادر شما هم مریض بودن؟
⏪گفتم نه. مجروح بود...
🔹پرسید یعنی چی؟
⏪گفتم یه عده اراذل و اوباش ریختن سرش و.........😭.
🔹گفت جدا؟ شما هیچکاری نکردین؟
⏪گفتم ما نبودیم. وگرنه میدونستیم چیکار کنیم...
🔹گفت خدا لعنتشون کنه یعنی اینقد ضربات شدید بود؟
گفتم آره. مادرم سه ماه بستری شد و بعد از دنیا رفت 😭😭 ....
🔹گفت حاجی ببخشیدا عجب آدمای بی ناموسی بودن! من خودم همه غلطی میکنم؛.. ولی پای ناموس که وسط باشه رگ غیرتم نمیزاره دست از پا خطا کنم...
بغضم گرفت😔....
سکوتم و که دید گفت ظاهرا ناراحتتون کردم
⏪گفتم نه خواهش میکنم. واقعا داغ مادر بده! مخصوصا اگه جوون باشه...
🔹گفت آخی جوون بودن؟
گفتم آره. فقط هجده ساله بود...
🔹پرسید گرفتی مارو حاجی؟ شما که خودت بیشتر از هیجده سالته چطور مادرتون....
حرفش و قطع کردم و گفتم مادر شما هم هست... این هجده ساله مادر همه ی ما شیعه ها، حضرت زهراست...
🔹مکث کرد و با تعجب نگام کرد و بعد خیره شد به جاده....
🔹گفت آها ببخشید تازه متوجه شدم... نمیدونستم اینجور احساس نزدیک بودن بین آدما به حضرت فاطمه هم وجود داره...
🔹راستی حاجی یه سی دی مداحی هم دارم البته برا محرمه ولی خب اگه دوس دارین بذارم....
جواب ندادم.
داشبورد و وا کرد و یه سی دی گذاشت تو ضبط. نوای آشنایی بود...
یاحسین_غریب_مادر...
🍂
مادر ما مادر تموم عالمه..
فاطمیه خدا هم غرق ماتمه...
⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️⚫️
آخرین خبر : عمری است دخیلم به ضریحی که نداری/ بسته ویژه «آخرین خبر» به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)
تاریخ انتشار: 98/11/08 - 18:05
آخرین خبر/ نوشتن از کسی که مادر اهل بیت است، کسی که نور خانواده پیامبر است، کسی که پاک و مطهر است، بسیار سخت است. برای شناختن فاطمه زهرا (س) نه تنها لازم است علی(ع) را شناخت؛ بلکه تمامی ائمه و ماجراهایی که بر آنها گذشت را لازم است بشناسیم. در ادامه سعی شده مطالبی کوتاه اما جامع از گوشههای مختلف زندگی مادر سادات را تقدیم شما کنیم.
فاطمه(س) از نگاه رسول خدا(ص)
روایت است که هرگاه زهرا(س) بر رسول خدا(ص)وارد مى شد او دست زهرا(س)را گرفته مى بوسید و در جاى خویش مى نشاند و هم چنین هرگاه رسول خدا بر او وارد مى شد، او به احترام پدر تمام قد مى ایستاد و پدر را مى بوسید و دست او را گرفته و در جاى خود مى نشاند. و نیز نقل شده که هرگاه رسول خدا عازم سفر مى شد آخرین کسى از اهل اش که با او خداحافظى مى نمود زهرا(س) بود و هرگاه از سفر بر مى گشت اولین کسى را که با او دیدار مى کرد زهرا(س) بود. رسول خدا آن چنان به فاطمه(س) عشق مى ورزید که تا او را نمى بوسید به خواب نمى رفت، گاه این عمل رسول خدا آتش حسرت و حسد برخى زنانش را برمى انگیخت و بر او خرده مى گرفتند، حضرت در جواب آنان مى فرمود: فاطمه فرشته است به صورت آدمى و من هرگاه مشتاق بوى بهشت مى شوم او را مى بویم.
فاطمه(س) در نگاه على(ع)
على(ع) در مواردی به همسرى زهرا(س) افتخار نموده و جود او را در کنار خویش دلیل بر حقانیت خود دانسته است، او در مقام احتجاج به ابى بکر فرمود تو را به خدا سوگند آیا من کسى نیستم که رسول خدا مرا برگزیده و دخترش فاطمه را به من تزویج نمود؟ آیا خداوند او را در آسمان، به عقد من در آورد یا تو؟ ابوبکر گفت: به عقد تو در آورد. امیرالمؤمنین سخنان فراوانی در باره زهرا(س) دارد؛ کلام اول را بامداد اولین روز عروسی در جواب سؤال پیامبر اکرم فرمود. رسول خدا(ص) صبح اولین روز عروسی وارد حجله شد، از داماد پرسید: کیف وجدت اهلک؟ فقال: نعم العون علی طاعة اللَّه (بحار ج 43 ص 117). رسول خدا از حضرت علی(ع) پرسید: همسرت را چگونه یافتی؟ او در جواب عرض کرد: او بهترین یاور است بر اطاعت خدا.

چند داستان در مورد زندگی حضرت فاطمه سلام الله علیها
1. از امام کاظم علیه السلام روایت است که علی علیه السلام فرمود: نابینائی اجازه خواست و بر فاطمه سلام الله علیها وارد شد پس حضرت زهرا خود را از او پوشاند، رسول خدا صلی الله علیه و آله به وی فرمود: برای چه خود را از او می پوشانی در حالی که تو را نمی بیند؟ فاطمه سلام الله علیها عرض کرد: اگر او مرا نمی بیند همانا من او را می بینم و وی بوی مرا استشمام می کند. آنگاه رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمودند: گواهی می دهم که بی شک تو پارة تن منی. (فاطمة الزهرا از ولادت تا شهادت، ص330) از این روایت علاوه بر پوشاندن بدن، لزوم پوشش بوی عطر زنان هم از مردان نامحرم فهمیده می شود.
2. و نیز علی علیه السلام می فرمایند: خدمت رسول گرامی اسلام صلی الله علیه و آله بودیم، آن حضرت پرسید چه چیزی برای زنان نیکو و رواست؟ حضرت زهرا سلام الله علیها فرمودند: «آنچه برای زنان نیکوست اینکه بدون ضرورت مردان نامحرم را نبینند و نامحرمان نیز او را ننگرند.» (فرهنگ فاطمیه، ص250)
3.حضرت زهرا سلام الله علیها در لحظات آخر عمر خویش همچون ایام گذشته مشغول عبادت و راز و نیاز با حضرت احدیت بود و شیعیان و پیروان اسلام و نیز در حقّ گنهکاران و خطا پیشه گان امت اسلامی دعا می کرد و طلب مغفرت برای آنان از بارگاه خداوند متعال داشت. اسماء همسر جعفر طیار نقل می کند که در لحظه های آخر عمر حضرت زهراء سلام الله علیها متوجه آن بزرگ بانوی عالم بودم، ابتداء غسل کرد و لباسهایش را عوض نمود و در خانه مشغول راز و نیاز با خدا شد. جلو رفتم، فاطمه سلام الله علیها را دیدم که رو به قبله نشسته و دستها را به سوی آسمان بلند کرده و چنین دعا می کند: «پروردگارا، بزرگوارا، بحقّ پیامبرانی که آنها را برگزیدی و به گریه های فرزندانم در فراق من، از تو می خواهم گناهکاران شیعیان من و شیعیان فرزندان مرا ببخشائی». (فرهنگ فاطمیه،ص15)
کوثر قرآن در آیینه معصومین علیهم السلام
آثار محبت به فاطمه علیها السلام در کلام پیامبر اکرم (ص)
«من احب فاطمة ابنتی فهو فی الجنة معی و من ابغضها فهو فی النار؛ هر کس فاطمه علیها السلام دخترم را دوست بدارد، در بهشت با من است، و هر کس با او دشمنی ورزد، در آتش [دوزخ] است.» (بحارالانوار، ج 27، ص 116)
تاکید امام باقر(ع) اطاعت از فاطمه علیها السلام
«... ولقد کانت - علیها السلام - مفروضة الطاعة علی جمیع من خلق الله من الجن والانس والطیر والوحش والانبیاء والملائکة ... ؛ اطاعت از فاطمه علیها السلام بر تمامی آفریدگان خدا از جن و آدمیان و پرندگان و وحوش و پیامبران
و فرشتگان واجب است.» (دلائل الامامة، ص 28)
آثار نام فاطمه علیها السلام از نگاه امام کاظم (ع)
«لایدخل الفقر بیتا فیه اسم محمد او احمد او علی او الحسن او الحسین او جعفر او طالب او عبدالله او فاطمة من النساء; در خانه ای که نام محمد یا احمد یا علی یا حسن یا حسین یا جعفر یا طالب یا عبدالله و یا از میان زنان، فاطمه باشد، فقر [و تنگدستی] وارد نمی شود .» (کافی، ج 6، ص 48)
فاطمه؛ سرور زنان از منظر امام صادق(ع)
«... فاطمة سیدة نساء العالمین من الاولین والاخرین; فاطمه علیها السلام سرور زنان جهانیان از اولین تا آخرین است .» (معانی الاخبار، ص 107)
افتخار علی (ع) به فاطمه علیها السلام
«... انا زوج البتول سیدة نساء العالمین ... ; من همسر بتول علیها السلام هستم; همان کسی که سرور زنان جهانیان است .» (معانی الاخبار، ص 58)

آهنگ جدایی
آن گاه که فاطمه زهرا علیها السلام احساس کرد زمان رحلتش فرا رسیده است، در حالی که در بستر بیماری آرمیده بود خطاب به علی علیه السلام فرمود: «ای پسر عمو! خبر مرگ به من رسیده و آنگونه که در می یابم پس از اندک زمانی، به پدرم ملحق می شوم، آنچه را در دل دارم به تو وصیت می کنم .»
علی علیه السلام به فاطمه علیها السلام فرمود: « ای دخت رسول خدا! آنچه دوست داری وصیت کن .»
آنگاه علی علیه السلام کنار سر فاطمه علیها السلام نشست و به آنان که در اتاق بودند فرمود بیرون روند . سپس فاطمه علیها السلام به علی علیه السلام فرمود: «ای پسر عمو! از روزی که با من زندگی کردی، از من دروغ و خیانت ندیدی و هیچ گاه با تو مخالفت ننمودم .»
و علی علیه السلام در پاسخش چنین گفت:« نه، هرگز! تو نسبت به خداوند آگاه تر، نیکوکارتر، پرهیزگارتر، گرامی تر، و خائف تر از آن هستی که تو را به عنوان مخالفت با من سرزنش کنم . جدایی و فقدان تو برای من بسیار سخت است . ولی چه باید کرد که چاره ای برای مرگ نیست . سوگند به خدا، مصیبت رسول خدا برای من تازه شد و وفات و فقدان تو، [برای من] بسیار بزرگ [و دشوار] است . پس «انا لله وانا الیه راجعون » از مصیبتی که بسیار دلخراش و دردناک و دشوار و اندوه آور است . به خدا قسم! این مصیبتی است که تسلیت [و آرامش] ندارد و حادثه جانسوزی است که جبران ناپذیر است . »
سپس مدتی با هم گریستند و علی علیه السلام سر فاطمه علیها السلام را به سینه چسبانید و فرمود: «آنچه می خواهی وصیت کن، همانا مرا آن گونه خواهی یافت که به وصیت تو بخوبی عمل کنم و امر تو را بر امر خودم مقدم می دارم .»
سپس فاطمه علیها السلام به بیان وصایای خود پرداخت. (بیت الاحزان،ص 241; بحار الانوار، ج 43، ص 191)
آغاز جدایی
روح پاکش در عصر یک روز غم انگیز از خانه دلتنگ دنیا پر کشید و به درجه رفیع شهادت نایل شد. خبر شهادت آن حضرت فوراً در بین مردم انتشار یافت ومدینه یک پارچه عزا و گریه شد. سیل جمعیت برای دلداری و تسلیت امیرالمؤمنین و فرزندان خردسال فاطمه به طرف آن خانه کوچک سرازیر بود تا کمکم خورشید غروب کرد. مردم متفرق شدند و علی تنها شد. شب بود؛ او شخصاً برای تغسیل وتدفین اقدام فرمود. شبانه آن بدن آزرده را همراه باران اشک خود غسل داد و کفن نمود و با عده کمی از شیعیان خاص خود بر او نماز خواندو بدن بیجان فاطمه را در گوشه ای دوراز چشم بیگانگان بهخاک سپرد؛سپس با دستی خالی و سینه های پردرد به سوی قبر مطهر رسول خدا رو کرد و با کلماتی دلسوز خاطر خود را تسلی داد.

مخفی ماندن قبر مطهرش
قبر مطهر فاطمه علیه اسلام باید تا قیامت، تا قیام فرزند عزیزش حجه بن الحسن عجل الله تعالی فرجه مخفی بماند تا سندی زنده بر مظلومیت آن بانو و گواهی بر ظلم و ستم قاتلین او باشد.
حرم مادر ما سینهی ماست
پس نگویید که او بی حرم است
ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید
akharinkhabar.ir/interestings/6018784
عمری است دخیلم به ضریحی که نداری
شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)
فاطمه(س) از نگاه رسول خدا(ص)
روایت است که هرگاه زهرا(س) بر رسول خدا(ص)وارد مى شد او دست زهرا(س)را گرفته مى بوسید و در جاى خویش مى نشاند و هم چنین هرگاه رسول خدا بر او وارد مى شد، او به احترام پدر تمام قد مى ایستاد و پدر را مى بوسید و دست او را گرفته و در جاى خود مى نشاند. و نیز نقل شده که هرگاه رسول خدا عازم سفر مى شد آخرین کسى از اهل اش که با او خداحافظى مى نمود زهرا(س) بود و هرگاه از سفر بر مى گشت اولین کسى را که با او دیدار مى کرد زهرا(س) بود. رسول خدا آن چنان به فاطمه(س) عشق مى ورزید که تا او را نمى بوسید به خواب نمى رفت، گاه این عمل رسول خدا آتش حسرت و حسد برخى زنانش را برمى انگیخت و بر او خرده مى گرفتند، حضرت در جواب آنان مى فرمود: فاطمه فرشته است به صورت آدمى و من هرگاه مشتاق بوى بهشت مى شوم او را مى بویم.
افتخار علی (ع) به فاطمه علیها السلام
«... انا زوج البتول سیدة نساء العالمین ... ; من همسر بتول علیها السلام هستم; همان کسی که سرور زنان جهانیان است .» (معانی الاخبار، ص 58)
آهنگ جدایی
آن گاه که فاطمه زهرا علیها السلام احساس کرد زمان رحلتش فرا رسیده است، در حالی که در بستر بیماری آرمیده بود خطاب به علی علیه السلام فرمود: «ای پسر عمو! خبر مرگ به من رسیده و آنگونه که در می یابم پس از اندک زمانی، به پدرم ملحق می شوم، آنچه را در دل دارم به تو وصیت می کنم .»
علی علیه السلام به فاطمه علیها السلام فرمود: « ای دخت رسول خدا! آنچه دوست داری وصیت کن .»
آنگاه علی علیه السلام کنار سر فاطمه علیها السلام نشست و به آنان که در اتاق بودند فرمود بیرون روند . سپس فاطمه علیها السلام به علی علیه السلام فرمود: «ای پسر عمو! از روزی که با من زندگی کردی، از من دروغ و خیانت ندیدی و هیچ گاه با تو مخالفت ننمودم .»
و علی علیه السلام در پاسخش چنین گفت:« نه، هرگز! تو نسبت به خداوند آگاه تر، نیکوکارتر، پرهیزگارتر، گرامی تر، و خائف تر از آن هستی که تو را به عنوان مخالفت با من سرزنش کنم . جدایی و فقدان تو برای من بسیار سخت است . ولی چه باید کرد که چاره ای برای مرگ نیست . سوگند به خدا، مصیبت رسول خدا برای من تازه شد و وفات و فقدان تو، [برای من] بسیار بزرگ [و دشوار] است . پس «انا لله وانا الیه راجعون » از مصیبتی که بسیار دلخراش و دردناک و دشوار و اندوه آور است . به خدا قسم! این مصیبتی است که تسلیت [و آرامش] ندارد و حادثه جانسوزی است که جبران ناپذیر است . »
سپس مدتی با هم گریستند و علی علیه السلام سر فاطمه علیها السلام را به سینه چسبانید و فرمود: «آنچه می خواهی وصیت کن، همانا مرا آن گونه خواهی یافت که به وصیت تو بخوبی عمل کنم و امر تو را بر امر خودم مقدم می دارم .»
سپس فاطمه علیها السلام به بیان وصایای خود پرداخت. (بیت الاحزان،ص 241; بحار الانوار، ج 43، ص 191)
آغاز جدایی
روح پاکش در عصر یک روز غم انگیز از خانه دلتنگ دنیا پر کشید و به درجه رفیع شهادت نایل شد. خبر شهادت آن حضرت فوراً در بین مردم انتشار یافت ومدینه یک پارچه عزا و گریه شد. سیل جمعیت برای دلداری و تسلیت امیرالمؤمنین و فرزندان خردسال فاطمه به طرف آن خانه کوچک سرازیر بود تا کمکم خورشید غروب کرد. مردم متفرق شدند و علی تنها شد. شب بود؛ او شخصاً برای تغسیل وتدفین اقدام فرمود. شبانه آن بدن آزرده را همراه باران اشک خود غسل داد و کفن نمود و با عده کمی از شیعیان خاص خود بر او نماز خواندو بدن بیجان فاطمه را در گوشه ای دوراز چشم بیگانگان بهخاک سپرد؛سپس با دستی خالی و سینه های پردرد به سوی قبر مطهر رسول خدا رو کرد و با کلماتی دلسوز خاطر خود را تسلی داد.

مخفی ماندن قبر مطهرش
قبر مطهر فاطمه علیه اسلام باید تا قیامت، تا قیام فرزند عزیزش حجه بن الحسن عجل الله تعالی فرجه مخفی بماند تا سندی زنده بر مظلومیت آن بانو و گواهی بر ظلم و ستم قاتلین او باشد.
حرم مادر ما سینهی ماست
پس نگویید که او بی حرم است