#خادمان_قرآن
بهاءالدین خرمشاهی در سال ۱۳۲۴ در شهر قزوین دیده به جهان گشود. تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در زادگاهش به پایان رساند و در سالهای 1343 تا 1347 دوره لیسانس زبان و ادب فارسی را در دانشکده ادبیان دانشگاه تهران به پایان رساند. از استادان وی در رشته ادبیات فارسی میتوان به ذبیحالله صفا، مهدی محقق، سید جعفر شهیدی، پرویز ناتل خانلری، سید صادق گوهرین، آیتالله ابوالحسن شعرانی و عبدالحمید بدیع الزمانی کردستانی اشاره کرد. او توفیق خود را در مسیر پژوهشهای قرآنی، مدیون کتاب قانون تفسیر و مولفش سید علی کمالی دزفولی میداند. او در سالهای 1350 و 1351 تحصیلاتش را در دوره کارشناسی ارشد کتابداری ادامه داد و در سال 1351 به استخدام مرکز خدمات کتابداری درآمد. این مرکز در سال 1362 به کتابخانة ملی پیوست و از سال 1363 از آنجا به مؤسسة مطالعات و تحقیقات فرهنگی (اکنون پژوهشگاه علوم انسانی) منتقل شد. او از سال 1379 از آن مؤسسه و پژوهشکده حکمت و ادیان بازنشسته است. بهاءالدین خرمشاهی در دو رشتة حرفهای و تحصصی کار کرده است. نخست (از نظر زمانی) حافظ پژوهی و سپس قرآن پژوهی. کارهای قلمی وی بیش از 70 کتاب اعم از تصحیح، ترجمه تألیف و تدوین است و نیز تاکنون بیش از 1000 مقاله توسط ایشان به نگارش درآمده است. کارهای غیرقرآنی خرمشاهی در زمینههای گوناگون است از جمله زبان و ادبیات فارسی، فلسفه و عرفان و فرهنگنگاری.
📜@MosHaf_et
«الا انَّ اولِياءَ اللَّهِ لا خَوفٌ عَلَيهِم ولا هُم يَحزَنون الَّذينَ ءامَنوا وكانوا يَتَّقون» يونس/۱۰
ترجمه:آگاه باشید! یقیناً دوستان خدا نه بیمی بر آنان است و نه اندوهگین می شوند.
🔺️ هیچ چیز اتفاقی نیست!
💠 آدمیزاد از آن جهت که عوامل ناخواسته و حساب نشدهای [میتواند] سعادت او را به خطر بیاندازد، همیشه نگران آینده است. اولیاءِ خدا از این چیزها نمیترسند؛ [چرا که] می دانند همه چیز عالم حسابی دارد و اتفاقی نیست.
#نکته_قرآنی
📜@MosHaf_et
هدایت شده از قرآندلان
1_3522096904.mp3
6.27M
🎧 ترجمه صفحه 133 قرآن کریم:
▫️ بیان آیات به زبانهای ساده و بی توجهی مشرکان به آن.
▫️ مژده دادن، هشدار دادن، تنها وظیفهی پیامبران است. عذاب، سزای دروغ بستن به خدا و نافرمانی از آیات.
▫️ پیامبر، صاحب و پیرو وحی الهی است.
▫️ تقدم مستضعفان خداجو بر سرمایهداران متکبر.
قرآندلان//
ایدهای متفاوت، تغییر را ببینید
انتشار، مجاز فقط بصورت⏪ فوروارد.
رسول خدا" ص" فرمودند:
💚 قرآندلان، از مقربین درگاه خدایند.
بما بپیوندید 😊🖐️🌺👇
https://eitaa.com/joinchat/3347251394Cd8846c59bb
✅
https://rubika.ir/qurandelan
✨ #کلام_نور
🔻امام صادق علیهالسلام:
🔸 مَنْ قَرَأَ اَلْقُرْآنَ فِي اَلْمُصْحَفِ مُتِّعَ بِبَصَرِهِ وَ خُفِّفَ عَنْ وَالِدَيْهِ وَ إِنْ كَانَا كَافِرَيْنِ.
🔹 هر كه قرآن را از روى آن بـخـوانـد از ديدگان خود بهرهمند شود و موجب سبک شدن عذاب پدر و مادرش شود، اگر چه آن دو كافر باشند.
📚الکافي، جلد۲، صفحه۶۱۳
📜@MosHaf_et
#فضیلت_سوره #عنکبوت
🔰الصّادق (علیه السلام)- مَنْ کَتَبَهَا وَ شَرِبَهَا زَالَ عَنْهُ حُمَّی الرِّبْعِ وَ الْبَرَدُ وَ الْأَلَمُ وَ لَمْ یَغْتَمَّ مِنْ وَجَعٍ أَبَداً إِلَّا وَجَعَ الْمَوتِ الَّذِی لَا بُدَّ مِنْهُ وَ یَکْثُرُ سُرُورُهُ مَا عَاشَ؛ وَ شُرْبُ مَائِهَا یُفْرِحُ الْقَلْبَ وَ یَشْرَحُ الصَّدْرَ وَ مَاؤُهَا یُغْسَلُ بِهِ الْوَجْهُ لِلْحُمْرَهًِْ وَ الْحَرَارَهًِْ وَ یُزِیلُ ذَلِکَ؛
🔰امام صادق (علیه السلام)- هرکس آن را بنویسد و آب آن را بنوشد، تب نوبه از او زائل میگردد، هم چنین سرما و درد؛ و هرگز بهخاطر دردی غمگین نخواهد شد، مگر درد مرگ که گریزی از آن نیست؛ و تا زنده است شادی او افزون میگردد؛ و نوشیدن آب آن دل را شاد و سینه را گشاده میدارد. شستن صورت با آن برای دفع گرما و سرخی مفید است.
📚تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۱، ص۳۰۲
📜@MosHaf_et
636673462429011858.mp3
2.73M
✅تلاوت ترتیل
جزء بیستم/سوره مبارکه عنکبوت
🎙استاد شهریار پرهیزگار
#پرهیزگار
#ترتیل
#جزء_بیستم
#جزء_بیست_و_یکم
📜@MosHaf_et
8.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وَنُرِيدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَى الَّذِينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الْأَرْضِ وَنَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَنَجْعَلَهُمُ الْوَارِثِينَ
فرازی زیبا از استاد حامد شاکرنژاد🌺🍀
#تلاوت
📜@MosHaf_et
🍁
#قرآن
فَصلِّ لَرَبّکَ
💌 برای پروردگارت نماز بخوان(کوثر آیه۲)
✍نعمتها حتّى براى پيامبراسلام مسئوليّتآور است. در قرآن به نماز يا سجده شكر سفارش شده. در نعمتها و شادىها خداوند را فراموش نكنيم. آنچه مىتواند به عنوان تشكّر از كوثر قرار گيرد، نماز است. «فَصَلِّ»(نماز جامعترين و كاملترين نوع عبادت است كه در آن هم قلب بايد حضور داشته باشد با قصد قربت و هم زبان با تلاوت حمد و سوره و هم بدن با ركوع و سجود. مسح سر و پا نيز شايد اشاره به آن باشد كه انسان از سر تا پا بنده اوست. در نماز بلندترين نقطه بدن كه پيشانى است، روزى سى و چهار بار بر زمين ساييده مىشود تا در انسان تكبّرى باقى نماند. دستورات دينى، مطابق عقل و فطرت است. عقل تشكّر از نعمت را لازم میداند دين هم به همان فرمان مىدهد. «فَصَلِّ لِرَبِّكَ» چون عطا از اوست: «إِنَّا أَعْطَيْناكَ» تشكّر هم بايد براى او باشد. «فَصَلِّ لِرَبِّكَ»
❤️ خدایا شکرت
📜@MosHsf_et
25.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
استاد محمد بدر حسین
🔰سوره نبأ
#تلاوت
📜@MosHaf_et