هدایت شده از قرآندلان
1_3522102479.mp3
7.41M
🎧 ترجمه صفحه 135 قرآن کریم:
▫️ هر شب، جان دادن در خواب، هر روز، زنده شدن در بیداری.
▫️ فرشتگان، همراه انسان برای حفاظت از حوادث و ثبت کارها.
▫️ ماموریت دیگر فرشتگان، گرفتن جان در هنگام مرگ.
▫️ لزوم شکرگزاری از ناجی جانهایمان در حوادث ناگوار طبیعت.
▫️ توجه به مجالس ذکر خدا و ترک مجالس تمسخر آیات خدا.
قرآندلان
ترجمهای برای پرواز
انتشار، مجاز فقط بصورت⏪ فوروارد.
رسول خدا" ص" فرمودند:
💚 قرآندلان،
همثواب پیامبرانند.
بما بپیوندید 😊🖐️🌺👇
https://eitaa.com/joinchat/3347251394Cd8846c59bb
✅
https://rubika.ir/qurandelan
#فضیلت_سوره #لقمان
💠الباقر (علیه السلام)- مَنْ قَرَأَ سُورَهًَْ لُقْمَانَ فِی کُلِّ لَیْلَهًٍْ وَکَّلَ اللَّهُ بِهِ فِی لَیْلَتِهِ مَلَائِکَهًًْ یَحْفَظُونَهُ مِنْ إِبْلِیسَ وَ جُنُودِهِ حَتَّی یُصْبِحَ فَإِذَا قَرَأَهَا بِالنَّهَارِ لَمْ یَزَالُوا یَحْفَظُونَهُ مِنْ إِبْلِیسَ وَ جُنُودِهِ حَتَّی یُمْسِیَ؛
💠امام باقر (علیه السلام)- هرکس سورهی لقمان را در هر شب بخواند، خداوند فرشتگانی را مأمور میکند که در آن شب از وی در مقابل ابلیس و سربازانش تا صبح حمایت کنند. امّا اگر روز آن را تلاوت کند، تمام روز تا شب از وی محافظت میکنند.
📚تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۱، ص۵۰۴/بحار الأنوار، ج۸۹، ص۲۸۷
📜@MosHaf_et
636673463721516478.mp3
1.5M
✅تلاوت ترتیل
جزء بیست و یک/سوره مبارکه لقمان
🎙استاد شهریار پرهیزگار
#پرهیزگار
#ترتیل
#جزء_بیست_و_یکم
📜@MosHaf_et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرازی زیبا و دلنشین، از #تلاوت سوره بلد، با صوت حزین استاد
عبدالفتاح طاروطی
🎼 مقام حجاز
📜@MosHaf_et
آموزش#تجوید
🔰تأثیر توجه به حجم حروف؛ سومین کلید یادگیری لهجه عربی
در جلسات گذشته گفته شد که چگونه لهجه عربی در قرائت قرآن پیدا کنیم و همانطور که میدانید سه کلید معرفی شد، کلید اول کلید «حرکات» بود که در نماز و قرائت تمرین شود. کلید دوم کلید «حروف» بود که گفته شد ۱۰ حرف متفاوت بین عربی و فارسی وجود دارد و آموزش داده شد.
🔺تفاوت حجم حروف در زبان عربی
در این جلسه کلید سوم لهجه عرب را که کلید «حجم» است آموزش خواهیم داد. این موضوع در زبان فارسی با عنوان «حجم صداها» مطرح است. در زبان عرب حجم صداها و حجم حروف با هم متفاوت هستند که در ادامه توضیح داده خواهد شد.
در زبان عرب، حجم حروف و حجم صداها متفاوت هستند، به این ترتیب عملاً این کلید حجم که گفته خواهد شد چگونه است، در زمره قواعد تجوید قرار خواهد گرفت، بنابر این عملاً هم لهجه عرب را آموزش میدهیم و هم اینکه افرادی که میخواهند مکالمه عربی یاد بگیرند میتوانند از این سه کلید استفاده ببرند.
💠حجم به چه معناست؟
عربها همانند فارسزبانها حروف کلماتشان هم حجم نیست، حروف در زبان فارسی همه، هم حجم هستند و همه حروف را همانگونه که هستند، ادا میکنیم مانند تَ، بَ، رَ، شَ و …، عربها حروفشان دارای حجم متفاوت است، بعضی صدای حروف آنها درشت است بعضی از آنها نازک است و این درشتی و نازکی در کنار هم زیبایی میآفریند. مثل یک ارکستری که سازهای آن صدای بم و صدای زیر تولید بکند.
📜@MosHaf_et
⚜سبک زندگی قرآنی :
🍂 مثبت نگر باشید. 🍂
🔶.... وَقَدْ أَحْسَنَ بَي إِذْ أَخْرَجَنِي مِنَ السِّجْنِ وَجَاء بِكُم مِّنَ الْبَدْوِ مِن بَعْدِ أَن نَّزغَ الشَّيْطَانُ بَيْنِي وَبَيْنَ إِخْوَتِي....
(#یوسف /١٠٠)
⚡️ترجمه :
به راستى كه پروردگارم به من احسان كرد آنگاه كه مرا از زندان آزاد ساخت، و شما را پس از آنكه شيطان ميان من و برادرانم را بر هم زد، از بيابان (كنعان به مصر) آورد.
❌در هنگام برخورد با يكديگر، از تلخى هاى گذشته چيزى نگوييد. اولين سخن يوسف با پدر، شكر خدا بود، نه نقل تلخى ها.
💥بجای یادآوری رنجها و سختی ها، به زیباییها و نکات مثبت حوادث، توجه کنید.
🍁در شدائد هم الطاف و احسان خداوند وجود دارد. فقط باید به آنها توجه نمود.
🍂ما رَأیتُ إِلاّ جَمیلا🍂
📜@MosHaf_et
#خادمان_قرآن
سید محمد حسینی موحد در سال 1337 در شهر قم دیده به جهان گشود. پس از آنکه او تحصیلات خود را در قم و تهران به پایان رساند، به مدّت 19 سال در قم و تهران به تعلیم هنرچویان در خطوط نسخ نستعلیق و ثلث پرداخت. در این مدت آثاری از خطوط نسخ و ثلث را در ابعاد کتیبه در اماکن مذهبی و فرهنگی از خود به جا گذاشته که نشان دهندة تبحر و توانایی او در این زمینه است. از آثارش میتوان به کتابت کتیبههعای دهگانة او اشاره کرد: 1. مسجد جمکران 2. مسجد بلال 3. کتابخانه و موزة ملک 4. حرم حضرت عبدالعظیم (ع) 5. مدرسة فیضیه 6. سردر جامة الزهراء (س) 7. حرم حضرت رضا (ع) 8. لوح مزار حضرت رضا (ع) 9. ضریح حضرت رضا(ع) 10. مصلای امام خمینی تهران 11- حرم امیر المومنین 12- کاظمین 13- حرم حضرت زینب همچنین صدها قطعه خوشنویسی به منظور استفاده روی جلد کتابهای علمی، فرهنگی، ادبی و دینی و دهها پوستر به مناسبتهای گوناگون.
او نزد استادان به نام هنر خوشنویسی به فراگیری این هنر پرداخت و در زمینة خط نستعلیق از محضر استاد خروش و در خط نسخ از استاد صمدی کسب فیض کرد. شرکت او در بیشتر نمایشگاههای داخلی و خارجی نیز از فعالیت او در این زمینه در سالهای اخیر خبر میدهد. وی در سال 1376 به دریافت لوح افتخار از دست مبارک ریاست جمهوری اسلامی ایران به عنوان خادم قرآن دست یافت.
📜@MosHaf_et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آشنایی با مقام بیات
✳ قرار
✳ جواب
✳ جواب الجواب
استاد مصطفی اسماعیل
📜@MosHaf_et