🔰#فضیلت_سوره
🔹سوره مبارکه #ابراهیم
⭐️الصّادق (علیه السلام)- مَنْ قَرَأَ سُورَهًْ إِبْرَاهِیمَ وَ الْحِجْرَ فِی رَکْعَتَیْنِ جَمِیعاً فِی کُلِّ جُمُعَهًْ لَمْ یُصِبْهُ فَقْرٌ أَبَداً وَ لَا جُنُونٌ وَ لَا بَلْوَی.
✍️امام صادق (علیه السلام)- هرکس در هر جمعه سورهی ابراهیم و حجر را در رکعت اوّل و دوّم نماز جمعه بخواند، هرگز به فقر، دیوانگی و مصیبت دچار نمیشود.
📚تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۷، ص۳۳۶
📜@MosHsf_et
MENSH014.mp3
4.47M
✅تلاوت ترتیل
جزء سیزدهم/سوره مبارکه ابراهیم
🎙استاد محمد صدیق منشاوی
#منشاوی
#ترتیل
#جزء_سیزدهم
📜@MosHaf_et
🖤شمع اگر در معرض باد قرار نگیرد تا زمانی که پارافین دارد روشن میماند. (اجل مسمی) اما اگر در مسیر وزش باد (گناه) قرار بگیرد پارافین (مقدار عمر طبیعی) تمام نشده خاموش میشود.(اجل معلق)
📖نوح آیه ۴
📜@MosHaf_et
🍃#قرآن
🔸سوره #حجر، آیه ٨٢:
وَكَانُواْ يَنْحِتُونَ مِنَ الْجِبَالِ بُيُوتاً آمِنِينَ
⚡️ترجمه :
و آنان خانه هاى اَمن در دل كوه ها مى تراشيدند.
💥توضیح :
این آیه نشان می دهد که :
اولاً ـ منطقه آنها يك منطقه كوهستانى بوده،
و ثانياً ـ تمدن مادى پيشرفته اى داشتند كه به آنها امكان مى داد در درون كوهها، خانه هاى امن تهيه كنند كه در برابر طوفانها و سيل و حتى زلزله ها كاملاً مقاومت داشته باشد.
🍁ولی عجيب است كه انسان براى چند روز زندگى دنيا اين همه محكم كارى مى كند ، ولى براى زندگى جاويدان و ابديش، آن چنان سهل انگار است كه حتى گاهى حاضر به شنيدن سخن خدا، و نظر افكندن در آيات او نيست!
📜@MosHaf_et
واژگان و اصطلاحات معماری قرآنی
🔰#معرفی_کتاب
نویسنده: علی مختاریان
ناشر: انتشارات زرین اندیشمند
کتاب فرهنگ قرآنی واژگان و اصطلاحات معماری، نوشتهی علی مختاریان، دانشنامهای از اصطلاحات معماری در قرآن است. نویسنده با باور به اینکه پاسخ تمام اندیشهها و جستوجوهای بشر را میتوان در کتاب مقدس یافت، به بررسی واژگان تخصصی معماری در قرآن پرداخته و آنها را از منظر حکمت خداوند شرح داده است.
دربارهی کتاب فرهنگ قرآنی واژگان و اصطلاحات معماری
علی مختاریان در کتاب فرهنگ قرآنی واژگان و اصطلاحات معماری، نتایج پژوهشی را به اشتراک گذاشته که تلفیقی از مباحث معماری و ارجاعات قرآنی است. این کتاب، واژگان و اصطلاحات معماری را در قرآن شناسایی کرده و مورد بررسی قرار داده است. درمجموع، میتوان اثر پیش رو را دانشنامهی اصطلاحات معماری در قرآن تلقی کرد.
📜@MosHaf_et
#خادمان_قرآن
استاد احمد فیناستیان در سال ۱۳۱۶ در شهر اصفهان در خانوادهای هنردوست دیده به جهان گشود. پیش از وی چهار برادر بزرگترش در کارگاه قلمزنی محمود فرشیزاده به کار قلمزنی مشغول بودند. وی که کوچکترین فرزند خانواده به شمار میرفت در سن هشت سالگی محضر استاد فرشیزاده را درک کرد و ۱۷ سال نزد وی به فراگیری هنر قلمزنی پرداخت، سپس به تهران آمد و مدت شش سال نزد استاد احمد شکوهی کارآموزی کرد و به مهارت رسید. بعد از آن با ایجاد کارگاه در خیابان ری تهران به کار مستقل قلمزنی پرداخت. به توصیه و راهنمایی مرحوم استاد دهنوی در سال ۱۳۴۶ ش به استخدام کارگاههای هنری وزارت فرهنگ و هنر وقت درآمد و زیر نظر وی به ساخت ظروف فلزی ادامه داد.
📜@MosHaf_et
🔹 راهکار زندگی موفق در احادیث امام حسن عسکری علیهالسلام
#اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج
📜@MosHaf_et