🔰#فضیلت_سوره
🔹سوره مبارکه #اسراء
⭐️الرّسول ( مَنْ قَرَأَ هَذِهِ السُّورَهًْ وَرَقَ قَلْبُهُ عِنْدَ ذِکْرِ الْوَالِدَیْنِ، کَانَ لَهُ قِنْطَارٌ فِی الْجَنَّهًْ، وَ الْقِنْطَارُ أَلْفٌ وَ مِائَتَا أَوْقِیَهًْ وَ الْأَوْقِیَهًْ خَیْرٌ مِنَ الدُّنْیَا وَ مَا فِیهَا، وَ مَنْ کَتَبَهَا وَ جَعَلَهَا فِی خِرْقَهًْ حَرِیرٍ خِضْراءَ وَ حَرَزَ عَلَیْهَا وَ رَمَی بِالنِّبَالِ، أَصَابَ وَ لَمْ یُخْطِئْ، وَ إِنْ کَتَبَهَا فِی إِنَاءٍ وَ شَرِبَ مَاءَهَا لَمْ یَتَعَذَّرْ عَلَیْهِ کَلَامٌ، وَ انْطَلَقَ لِسَانُهُ بِِالصَّوَابِِ، وَ ازْدَادَ فَهْماً.
✍️پیامبر (صلی الله علیه و آله)- هرکس این سوره را بخواند و در هنگام یادکردن والدین، دلش نرم و مهربان شود، برایش قنطاری در بهشت خواهد بود و هر قنطار معادل هزار و دویست اوقیه میباشد و هر اوقیه، از دنیا و هرچه در آن است بهتر است و هرکس این سوره را بنویسد و در ردای حریر سبزی قرار دهد و به آن پناه برد و تیری بیندازد، حتماً بدون خطا به هدف میزند و اگر در ظرف آبی نویسد و از آب آن بنوشد، سخنگفتن برایش دشوار نمیشود و همیشه زبانش سخن درست را میگوید و فهم و درکش زیاد میشود.
📚تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۸، ص۸
📜@MosHaf_et
MENSH017.mp3
7.72M
✅تلاوت ترتیل
جزء پانزدهم/سوره مبارکه إسراء
🎙استاد محمد صدیق منشاوی
#منشاوی
#ترتیل
#جزء_پانزدهم
📜@MosHaf_et
36.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تلاوت
🔹سوره مبارکه یاسین
🔰شیخ ماهر المعیقلی
📜@MosHaf_et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌👌فرازی فوق العاده زیبا از استاد مصطفی اسماعیل
سوره مبارکه ق
#تلاوت
📜@MosHaf_et
❤️اسب تقدس ندارد ولی وقتی در میدان جهاد به کار گرفته میشود نه فقط خودش که شیههاش، جرقهای که از برخورد سُمش با سنگلاخ زمین میجهد و گرد و خاکی که به هوا برمیافشاند هم مقدس میشود.
معادلهای امروزیاش میشود چفیه، پلاک، سربند شهید و... .
این فرهنگ مقدس را پاس بداریم!
📖عادیات آیات ۵-۱
📜@MosHaf_et
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۶۰ نکته حفظ قرآن کریم از زبان استاد علی رجبی
#نکات_حفظ
✅نکته نهم
📜@MosHaf_et
#خادمان_قرآن
حجت الاسلام و المسلمین حاج سید احمد سجّادى جزی در سوّم اسفندماهِ سال ۱۳۴۴ در خانوادهاى مذهبى در اصفهان دیده به جهان گشود.
پدر بزرگوارش از معتمدین محل و کارگر کارخانه بافناز بود و مادرش، بانوى عفیفهاى که به امور منزل و تعلیم و تربیت فرزندان اهتمامى والا داشت.
در سال 1361 وارد حوزه علمیه اصفهان گردید و از محضر اساتید بزرگ حوزه، کسب فیض کرد و همزمان در جبهه هاى نبرد نیز شرکت نمود و شانزده مرتبه به جبهه اعزام و حدود بیست ماه به طور متناوب در میان رزمندگان اسلام حضور داشته و در عملیاتهاى مختلف و متعدّدى به عنوان رزمنده و روحانی ایفاى نقش نمود و در عملیات «محرم» و «خیبر» از ناحیه پا و صورت مجروح شد.
حضور در حوزه علمیه اصفهان فرصتى بود تا از محضر اساتید بزرگى همچون حجت الاسلام و المسلمین حاج سید حجت موحد ابطحی، حجت الاسلام و المسلمین حاج على اکبر فقیه، آیت الله حاج سید ابوالحسن مهدوى، آیت اللّه حاج سید احمد امامى، آیت اللّه حاج سید حسن امامى، آیت اللّه حاج حسن صافى، آیت اللّه حاج محمد ناصرى، آیت اللّه حاج سید محمد صادقى، آیت اللّه حاج سید مصطفى مهدوى، آیت اللّه حاج عباسعلى ادیب و آیت اللّه العظمی حاج شیخ حسین مظاهرى کسب فیض کرده و علاوه بر آن، از سال 1363 به تدریس در حوزههاى علمیه در زمینه هاى ادبیات عرب، منطق، فقه و اصول مشغول گردد. وى هم اکنون داراى مدرک تحصیلىِ دکتری بوده و ریاست دانشکده علوم قرآن و معارف اصفهان را بر عهده دارد.
📜@MosHaf_et