⚠️مراقب باشید بیماری های روحی دیگران به شما منتقل نشود!
🔻ما معمولاً در محاورهها خیلی راحت در مقام قاضی حرف میزنیم و قضاوتمان را دربارۀ دیگران بیان میکنیم و با این کار ذهن مردم را نسبت به دیگران خراب میکنیم. انسان باید در سخن گفتن بسیار اهل مراقبت و دقت باشد. باید هر لحظه مراقب باشد که چه کلامی میگوید و با این کلام چه جنایتی را در حق خودش مرتکب میشود. انسان هیچگاه نباید زود قضاوت کند، قضاوت واقعاً کار دشواری است.
🔻اهل بیت(ع) بسیار سفارش کردهاند که با کسانی که خوب حرف نمیزنند، نشست و برخاست نکنید. هر بیماری از یک طریقی منتقل میشود، خیلی از بیماریهای روحی و روانی هم از طریق زبان منتقل میشوند. مثلاً کسی که ترسوست یا کسی که بدزبان است، اگر مدتی با شما حرف بزند، از این طریق بیماریاش را به شما منتقل میکند. اگر مجبور بودید با چنین کسانی حرف بزنید، بحث جدی نکنید. اگر بحث جدی بشود، دل خراب میشود. لذا بعضی اوقات اولیای خدا را به شوخطبعی و بذلهگویی میشناختند. یکی از علتهایش در برخی موارد این بوده که کسی را پیدا نمیکردند تا با او حرف جدی بزنند، لذا همه چیز را با مطایبه و شوخطبعی تمام میکردند تا از بیماری دیگران اثر نپذیرند و در عین حال کسی را هم نرنجانده باشند.
📕بخشی از کتاب باران خوبیها؛ شرح بهترین خطبۀ اخلاقی نهج البلاغه (جلد اول)
#باران_خوبیها
🔻«کارِ گروهی» بهترین تمرین برای مسئولیتپذیری است
🔻بهترین زمان برای تشکیلِ گروه، دوران مدرسه است
👈🏼مسئولیتپذیری و استقلال، شاخص اصلی ولایتمداری
مسئولیتپذیری، انواع و مراتبی دارد، از جمله: مسئولیتپذیریِ شخصی، خانوادگی، گروهی، فامیلی، شغلی، ملی و...
دربارۀ روش تمرین مسئولیتپذیری میگویند: کار گروهی کردن بهترین تمرین برای مسئولیتپذیری است که متاسفانه کارِ گروهی معمولاً در بین ما خیلی کم و ضعیف است.
بهترین جا و بهترین زمانِ تشکیل گروه، در دوران مدرسه است. در مدرسه باید بچهها با هم گروه تشکیل بدهند و کار بکنند. اینکه معلم با تکتک دانشآموزان بهطور انفرادی ارتباط داشته باشد غلط است.
معلم باید بچهها را گروهبندی کند؛ برای تمرین مسئولیتِ عضویت در گروه، گفتگو در گروه، توافقکردن با دیگران، مقابل همدیگر کوتاهآمدن، بههمدیگر کمککردن، تلاش برای برندهشدنِ گروه در بازیهای گروهی مثل طناببازی، فوتبال و...
شما جوانها برای مسئولیتپذیری در کار گروهی میتوانید «بسیج» را محلّ فعالیت خود قرار بدهید و میتوانید به ائمۀ جماعاتی مراجعه کنید که فعالیتهای گروهی را در محلهها سازماندهی میکنند. سازمان تبلیغات هم اخیراً طرحی را تحت عنوان «امام محله» دارد پیاده میکند.
در زبان فارسی «امام جماعت» را غلط ترجمه کردهایم و گفتهایم «پیشنماز»؛ یعنی شما نماز جماعت را بخوان و برو و کاری به بقیۀ چیزها نداشته باش! درحالیکه امام جماعت یعنی «امام گروه» و کسی که گروهی از مؤمنین را سازماندهی میکند.
👤علیرضا پناهیان - ۱۴۰۰.۰۵.۲۶
#مسئولیتپذیری و #استقلال
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 چرا حکومت امیرالمومنین(ع) شکست خورد؟
🔻با وجود اینکه عدالت به نفع اکثریت و عموم مردم است، چرا مردم حکومت علی(ع) را یاری نکردند اما حکومت معاویه را یاری کردند؟
👈🏻 پاسخی متفاوت با پاسخهایی که تاکنون شنیدهاید
#مسئولیتپذیری و #استقلال
#مکتب_حاج_قاسم
#ولایتمداری
🔻چرا دیکتاتورها ظاهراً نسبت به ولایت موفقتر بودند؟
🔻چرا تودۀ مردم، معاویه را یاری کردند اما علی(ع) را یاری نکردند؟
👈🏼مسئولیتپذیری و استقلال، شاخص اصلی ولایتمداری
امیرالمؤمنین(ع) میفرمود: چرا یاران معاویه برای او خوب کار میکنند، اما شما برای من خوب کار نمیکنید؟ چرا آنها از امام باطل اطاعت میکنند، ولی شما از امام حق اطاعت نمیکنید؟ (نهجالبلاغه/خطبۀ ۹۷)
در ولایت و امامتِ حق، یک رازی هست که موجب اطاعت نکردنِ مردم میشود. در امامت باطل هم یک مرضی هست که مردم را وادار به اطاعت میکند. امامت باطل به انسانها احترام نمیگذارد و امر حکومت را به مسئولیتپذیری مردم واگذار نمیکند.
علی(ع) منتظر میشد که ببیند آیا مردم، خودشان احساس مسئولیت میکنند که حرکت کنند؟ طبق برخی از اصول مدیریت که بعضیها در ذهنشان دارند، مدیریت علی(ع) صحیح نبود و این را به علی(ع) هم میگفتند که «شما مدیریت بلد نیستی!»
خُب علی جان؛ شما احترام میگذاری و او را آدم حساب میکنی، او هم تنبلی میکند و نمیآید چون شما کسی را با زور و تهدید، وادار به اطاعت نمیکنی. اما معاویه میترساند و به بردگی میکشاند و اینطوری اراذل و اوباش را بهکار میگیرد.
امامصادق(ع) فرمود: امامت بنیامیه با شمشیر است، ولی امامت ما با رفق و مدارا است.(خصال/ج۲/ص٣۵۵) چرا دیکتاتورها ظاهراً موفقتر بودند نسبت به ولایت؟ چون موفقیت ولایت، به مسئولیتپذیری مردم وابسته است.
شیوۀ حکمرانی ولایت، بر مسئولیتپذیریِ مردم استوار است نه اطاعت از دستور. ولایت، دیکتاتور نیست که با زور و اجبار، بخواهد کارها را پیش ببرد.
اگر بعضیها در این کشور، ولایت را به عنوان دیکتاتور معرفی میکنند و دموکراسی غربی را احترامگذارندۀ به شأن و استقلال مردم معرفی میکنند، برای این است که ولایت بهدرستی توضیح داده نشده است.
ولایت یعنی ایجادکننده و حفظکنندۀ استقلال و عزت و کرامت انسانها. ولایت یعنی افزایشدهندۀ استقلال و عزت انسانها، ولایت یعنی پای استقلال و عزت انسانها ایستادن.
👤علیرضا پناهیان - ۱۴۰۰.۰۵.۲۷
#مسئولیتپذیری و #استقلال
#مکتب_حاج_قاسم
#ولایتمداری
🔻چرا خیلیها شیوۀ مدیریت ولایی را نمیپسندند؟
🔻اگر سختیِ مدیریت ولایی، «اعتقاد» و «اطاعت» نیست، پس چیست؟
👈🏼 مسئولیتپذیری و استقلال، شاخص اصلی ولایتمداری
چرا بعد از ده سال حکومتِ پیامبر(ص) و بعد از پنج سال حکومت امیرالمؤمنین(ع)، مردم نتوانستند ولایت را درست بپذیرند؟ چون ولایت، نوعی مدیریت است که پذیرفتنش سخت است.
پذیرفتن ولایت چه سختیای دارد؟ مگر ولایت به ما آزادی و استقلال نمیدهد؟ بله میدهد و آدمها هم آزادی و استقلال را دوست دارند اما حاضرند آن را در مقابل یکذره «راحتی» بدهند؛ یعنی حاضرند «یکذره آزاد باشند و یکذره برده باشند تا کمی راحت زندگی کنند.
چرا آدمها دنبال مدیریت ولایی نمیروند؟ چون ولیّ خدا میخواهد کامل به تو احترام بگذارد و استقلال تو را رعایت کند منتها لازمهاش مسئولیتپذیریِ توست. اما رقیب یا دشمنِ ولایت، برعکس عمل میکند؛ یعنی با تهدید و تطمیع، تو را به بردگی میکشد.
مشکل ولایتگریزی در چیست؟ اولاً آدم ولایتگریز، ظرفیتِ اینهمه آزادی و استقلالی که پیغمبر به او میدهد را ندارد و سوءاستفاده میکند. ثانیاً یک کسی از راه میرسد و این فرد ولایتگریز را با زور و فریب، به بردگی میکشاند.
نقطۀ مقابل ولایتمداری، بردگی است. آنهایی که روحیۀ بردگی دارند، ولایتگریز میشوند؛ مشکل اینها معمولاً بحث اعتقادی هم نیست، مشکلشان این است که روحیۀ مسئولیتپذیری و استقلال ندارند، یعنی نمیخواهند روی پای خودشان بایستند.
سختیِ مدیریت ولایی سرِ «عدم مسئولیتپذیری» است نه «عدم اعتقاد» یا حتی «عدم اطاعت». اطاعت در مدیریتِ دیکتاتوری هم داریم که خیلی هم راحت است. اما چرا اطاعت در مدیریت ولایی سخت است؟ چون نوع مدیریتش فوقالعاده آزادمنشانه است و اکثراً مستقیم دستور نمیدهد، بلکه به تشخیص و مسئولیتپذیری خودت واگذار میکند.
👤علیرضا پناهیان - ۱۴۰۰.۰۵.۲۸
#مسئولیتپذیری و #استقلال
#مکتب_حاج_قاسم
#ولایتمداری
عبادت، بهجز خدمت به خانواده نیست!
مسیر اصلی تقرب به خداوند متعال در بستر خانواده است؛ یعنی در تعامل با افراد تکراریای که هر روز آنها را میبینی و شاید محبتکردن به آنها دیگر برایت سخت شده باشد.
شنیدهاید که میگویند: عبادت بهجز خدمت به خلق نیست؟ درستترش این است که بگویی: عبادت بهجز خدمت به خانواده نیست! فکر کردی خیلی زرنگ هستی که با دیگران و کسانی که برایت تکراری نشدهاند و هر روز با آنها در ارتباط نیستی، خوب رفتار میکنی و وجدان خودت را آسوده میکنی که اخلاقت خوب است اما با خانوادۀ خودت بداخلاق هستی؟ اصل خوشاخلاقی، اول در خانه است.
moharam-shab09-1400-5-26(2).mp3
38.94M
🔈 #عوامل_و_موانع_پذیرش_حق (۹)
🗓 جلسه نهم ۲۶ / ۵/ ۱۴۰۰
🏴 شب نهم محرم الحرام
🌹 روضه: حضرت ابوالفضل علیه السلام
🔷 حجت الاسلام #مهدوی_ارفع
🔶 #بابل، هیات یا فاطمه الزهرا سلام الله علیها
🆔 @mahdavi_arfae
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ ظهور نتیجه یک محرم خوب (قسمت چهارم)
👤استاد #پناهیان
✍️ اصل در عزاداری رعایت حرمت امامحسین است!
⚠️مناسب برای همهٔ آنهایی که میخواهند لبیکگویان، به یاری حسینِ زمانشان بشتابند.
📌 #پیشنهاد_دانلود
#افزایش_ظرفیت_روحی
رفتار اجباری زیبا
❇️ ادب به عنوان مرحله اول تقوا یعنی من با خودم قرار میذارم که یه لیستی از رفتارها رو انجام بدم.
🔶 در حقیقت وقتی من به برخی از آداب رفتاری که در جامعه نوشته یا نانوشته هست عمل کردم تاحدی جلوی هوای نفس من گرفته میشه و به دنبالش جلوی ملکات اخلاقی بد من هم گرفته خواهد شد.
🔸 بله رعایت ادب حتما سختی و رنج هم به همراه داره ولی خب باید این سختی و رنج رو تحمل کنم تا رشد کنم!
🔹 بله قرار نیست که غیر واقعی و تخیلی حرف بزنیم؛ رعایت ادب، "انسان رو معذب قرار میده" و انسان مجبوره که در بسیاری از جاها "مطابق میلش رفتار نکنه" بلکه ادب موجب میشه که انسان مطابق دستور عمل کنه
و این مطابق دستور عمل کردن انقدر مهم و ارزشمند هست که اگه انسان در این راه جانش رو هم بده ارزشش رو داره.
🔹 حتی ممکنه انسان سال ها تقوا رو رعایت کنه ولی همیشه یه سری اخلاقیات بد رو هم داشته باشه که اینم مهم نیست.
👈🏼 در واقع "حتی درست شدن ملکات اخلاقی هم اهمیتی نداره" و انسان هرچقدر برای تقوای بیشتر تلاش کنه ارزشمند هست.
برای همین هست که طبق سخنان نورانی اهل بیت علیهم السلام بالاترین شهید کسی هست که در راه مبارزه با هوای نفس از دنیا بره. به این شخص میگن شهید جهاد اکبر...
این نکته مهمی هست که حتما شما عزیزان بهش توجه دارید
🔺 ما قبول داریم که رعایت ادب کار سختیه ولی خب واقعا ارزشش رو داره.
ببینید دنیا طوری هست که ما آخرش باید سختی بکشیم. اگه با اختیار خودمون "سختی های قانونمند" رو بکشیم این موجب رشدمون میشه وگرنه به طور طبیعی دچار سختی های بیجا و بی فایده میشیم
🔶 حالا دیگه خودتون میتونید انتخاب کنید که چه نوع سختی رو میخواید تحمل کنید☺️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️ ولایت فقیه نقطه قوت انقلاب اسلامی
#مکتب_حاج_قاسم
#ولایتمداری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 کلیپ استاد رائفیپور
📝 آموزگار مکتب اشک
#ویژه_شهادت_امام_سجاد_علیه_السلام
#اهل_بیت
moharam-shab10-1400-5-27(2).mp3
49.15M
🔈 #عوامل_و_موانع_پذیرش_حق (۱۰)
🗓 جلسه دهم ۲۷ / ۵/ ۱۴۰۰
🏴 شب دهم محرم الحرام
🔹🔻 حمله طوفانی به نحوه مدیریت مبارزه با کرونا
🌹 روضه: حضرت سیدالشهدا علیه السلام
🔷 حجت الاسلام #مهدوی_ارفع
🔶 #بابل، هیات یا فاطمه الزهرا سلام الله علیها
🆔 @mahdavi_arfae
1_1156419251.pdf
2.12M
🔰 خط حزبالله ۳۰۴ | به نام آزادی به کام استعمار
🔻 شمارهی سیصد و چهارم هفتهنامهی خط حزبالله با تیتر «به نام آزادی به کام استعمار» منتشر شد.
👈 خط حزبالله در شماره ۳۰۴ با تیتر «به نام آزادی به کام استعمار» به بررسی میراث بیست سال حضور آمریکا و غربگرایان در وضعیت امروز افغانستان میپردازد. در این گزارش آمده است: بیست سال از روزی که آمریکا با لشکرکشی از غرب کرهخاکی عملیات «ماندگار و بلند مدت آزادی» را به خیال ریشهکن کردن تروریسم و به ارمغان آوردن آزادی و دموکراسی برای مردم افغانستان آغاز کرد، گذشت. عملیاتی جنایتبار که دهها هزار کشته روی دست ملت افغانستان برجای گذاشت و بیهیچ حاصلی برای مردم افغانستان با خروج فضاحتبار آمریکا از این کشور به پایان رسید.
🔹️ سخن هفته این شماره خط حزبالله، براساس توصیههای رهبر انقلاب در دیدار اخیر با رئیسجمهور و هیئت دولت سیزدهم، چگونگی بازسازی انقلابی مدیریت اجرایی کشور را بررسی کرده است و با تیتر «تحول مستمر» به بررسی این مطالبه کلان از دولت سیزدهم پرداخته است.
🌷 شمارهی این هفتهی خط حزبالله به روح مطهر شهید مدافع حرم جهانپور شریفی تقدیم میشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌱 تجربه رسیدن به اوج حال خوب
👈🏻 راه رسیدن به حال خیلی خوب چیست؟
#حال_خوب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴در این کلیپ مشاهده می نمایید که چند قطره جیوه چون با آلومینیوم ترکیب شود. چه ملغمه ای درست می نماید؟!
‼️حال خواننده گرامی با خود بیندیشد اگر میزان #جیوه در خون فردی بنا به هر دلیلی بالاتر از میزان طبیعی باشد و به اصطلاح خون فرد غلیظ و سودایش زیاد باشد. ترکیب جیوه و آلومینیوم در خون چگونه می تواند باعث مرگ شود!
این نکته راهم بایدموردتوجه قراردادکه اکثرواکسن های وارداتی پایه جیوه هستند
😈ضمن اینکه #سازمان_صهیونیستی_غذا_و_دارو تمام ظروف کشور را آلمینیومی کرده است...
⭕️ کدام واکسن؟/ با کدام امنیت؟/ و کدام اثر بخشی بالا؟/ که تو اینگونه متعصبانه از علم سخن میگویی؟
✍ از دیگر افاضات متعصبان جامعه علمی: «تزریق واکسن کرونا هر ۶ یا ۹ ماه یکبار در کشور»
👤 معاون درمان ستاد کرونا در استان تهران:
🔹 یکی از برنامههای ملی در وزارت بهداشت واکسیناسیون است، این مهم حداقل باید تا دو سال آینده انجام شود. در حقیقت بین ۶ تا ۹ ماه یکبار، کل کشور باید واکسینه شوند.
🔹 هر وقت دیه فوت افرادی که بر اثر واکسناسیون و مجوزهای دارویی نابجا شما جان دادند را پرداخت کردید ...
🔹 هر وقت سازمانی مستقل برای بررسی واکسنها تاسیس کردید که از تعارض منافع خالی باشد ...
🔸 هر وقت مانند ژاپن کوچکترین آلودگی در خط تولید واکسن های وارداتی را متوجه شدید ...
❗️آنگاه بفرمایید «باید بشود»، هیچ اجباری قانونیای در این مورد علمی نیست!
✍ هرچه میکشیم از این است که برخی افراطیون در جامعه علمی فکر میکنند عددهای روی کاغذ و مقالاتی که دارند قطعیت دارد که با قطعیت از سیاستهایشان سخن میگویند!
#سازمان_بهداشت_جهانی_صهیونیستی
🔻این جملۀ رهبری را در همهجا بازتاب بدهید:
«بیشترین تحرّک دشمن علیه ما، در عرصۀ تبلیغات است؛ حتی بیشتر از عرصۀ اقتصاد و امنیت»
🔻جنگ تبلیغاتی دشمن علیه کشورمان، از جنگ اقتصادی هم شدیدتر است
👈🏼چرا ما در تبلیغات ضعیفیم؟ - ج۱
اخیراً رهبر انقلاب در مراسم تنفیذ حکم ریاستجمهوری دربارۀ جنگ تبلیغاتی دشمن علیه کشورمان فرمود:
«امروز بیشترین تحرّک دشمنان ما علیه ما، بیش از تحرّکات امنیتی و اقتصادی، تحرّکات تبلیغاتی و جنگ نرم و تبلیغات رسانهای است.» (۱۴۰۰/۰۵/۱۲)
بزرگترین تحریمهای اقتصادی علیه یک کشور در طول تاریخ، شاید علیه ما انجام گرفته باشد. اما طبق فرمایش رهبر، دشمنان ما بیشتر از حملات اقتصادی، حملات تبلیغاتی و جنگ روانی علیه ما انجام دادهاند.
ایشان میفرماید: «برای اینکه بر افکار عمومی مردم مسلّط بشوند مبالغ هنگفت هزینه میکنند... وقتی افکار عمومی یک ملّت در اختیار بیگانه قرار گرفت، حرکت آن ملّت هم طبعاً طبق میل آن بیگانه پیش خواهد رفت»
بعد میفرماید: «کار تبلیغاتی کار مهمی است، ما در این زمینه ضعف داریم. بگذریم از آن آدمهای غافلی که از رسانههای داخلی هم به نفع دشمن استفاده میکنند... لکن دربارۀ کسانی هم که قصد خیر در این زمینه دارند، ما کمکاری داریم. در زمینۀ کار تبلیغاتی و حرکت تبلیغاتیِ درست و تمهیدات رسانهای باید قویتر و هوشمندانهتر عمل کنیم»
تقاضای من از همۀ دوستانی که عرض بنده را میشنوند این است که هر کسی در فضای رسانهای دستش به هر صفحهای میرسد این جملۀ رهبری را بازتاب بدهد. همه با هم تصمیم بگیریم که این سخن را بازتاب بدهیم تا اهمیت کار تبلیغاتی مشخص بشود.
👤علیرضا پناهیان - ۱۴۰۰.۰۵.۲۹
👈🏼 متن کامل:
Panahian.ir/post/7005
#تبلیغات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ ظهور نتیجه یک محرم خوب (قسمت پنجم)
👤استاد #پناهیان
✍️ عزای اباعبدالله یک نوع مقاومت در مقابل ظلم است.
⚠️مناسب برای همهٔ آنهایی که میخواهند لبیکگویان، به یاری حسینِ زمانشان بشتابند.
#اللهم_عجل_الولیک_الفرج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ محاکمه نمکی وزیر بهداشت دولت روحانی
✍ انتقاد دکتر علیاصغر زندهدل متخصص طب سنتی از خیانت مسئولین وزرات بهداشت به مردم با استفاده از دو داروی بیخاصیت در درمان بیماری کرونا و افزایش فوتیها ...
🔸 از ابتدا میدونستند هیچ تاثیری در بهبود بیماری ندارد اما رفتند خریدند و دستور دادند همه را مصرف کنید و پولش را از مردم بگیرید!
🔹 درخواست دکتر زندهدل از مراجع قضایی برای محاکمه دکتر نمکی وزیر بهداشت روحانی
#محاکمه_مسئولان_ناکارآمد
1_1149567226.pdf
1.48M
💥 بهترین جزوه درمانی بیماری #کرونا
🔶 ارائه شده توسط "اساتید طب سنتی کشور"
✅ مطالعه و انتشار این جزوه صدقه جاریه محسوب میشود...
💢 #انتشار_عمومی 💢