مستضعفین تیوی
◀️ جوابیه امام جمعه سابق #لواسان درباره تناقضها و اشکالات بیانیه شورای سیاستگذاری: (+)
🔹 نه استعفا دادم و نه اظهار تمایل برای ترک این مسئولیت داشتهام. هیچگاه هم اظهار خستگی یا پشیمانی نداشتهام.
از طریق کارمند متوجه شدم که مدت تمدید یکسال است. بعد از پیگیری هیچ دلیلی برای یک ساله بودن این حکم تمدید اعلام نشد.
🔹 به جرات اعلام میکنم که تمام روستاها را گشتهام و با دقت مسائل را رصد کردهام. تک تک مناطق را در میان مردم حضور داشتهام و از مشکلات خبر دارم.
لواسان منطقه بسیار وسیعی از ابتدای لشکرک تا بخشی از دشت لار را شامل میشود.
🔹 اصلیترین مشکلات مردم #تبعیض بوده که پیگیری کردهام. اساس کار فرهنگی این است که این مسائل حل شود وگرنه بدون توجه به این مسائل به مردم بگویم نماز بخوان و آدم خوبی باش که فایده ندارد.
اگر منظور کار فرهنگی گزارشی است، بنده فعال نبودهام ولی اگر منظور حل مسائل است، قبول ندارم.
🔹 شورای فرهنگ لواسان در استان رتبه اول را کسب کرد. مدیرکل ارشاد تهران میگفت چنین شورای فرهنگ عمومی با قدرت و تسلط امام جمعه سراغ ندارم. در غالب مناطق، امام جمعه این مسئولیت را به فرماندار میسپارد؛ ولی خودم تمام مدت حضور داشتم.
یکبار تذکر نداشتهام که موارد را رعایت نکرده باشم.
🔹 سال گذشته در جلسه با معاون شورا عرض کردم اگر نظر من را بخواهید این روند باید ادامه پیدا کند. من و مردم تازه با هم اخت شدهایم و مسائل منطقه را کاملا مسلط هستم. نظرم بر ادامه کار نه بهصورت یکساله بلکه تا کامل شدن ده سال مسئولیت بود و البته اگر شما نخواهید سجده شکر به جا میآورم.
🔹 شهرداری میخواست مکانی بسیار شیک و مناسبی در لواسان در اختیار امام جمعه بگذارد. از معاون وقت شهرداری سوال کردم که این مکان را شما چطور میگیرید؟ گفتند یک کارهایی میکنیم؛ تراکم میفروشیم. خب این یعنی حرام. من گفتم این کار حرام است و نمیخواهم و قبول نکردم.
🔹 پول شخصی نداشتم که با هزینههای منطقه لواسان بتوانم آنجا ساکن شوم.
به من ماشینی از شهرداری دادند که هزار منت میگذاشتند و این را هم پس دادم و گفتم نمیخواهم دستم زیر ساطور شما باشد. این امام جمعه اصلا نمیتواند حرف بزند و مقابل مفاسد بایستد.
🔹 در نزدیکترین نقطه ممکن به مصلای لواسان ساکن شدم و یک ربع تا محل نماز جمعه فاصله دارم. مسافت من از آن نقطهای که شهرداری لواسان در نظر گرفته بود به اندازه مسافتی است که همین حالا تا مصلا دارم.
🔹 مناطقی داریم که امام جمعه ۲۰ کیلومتر با اقامه نماز فاصله دارد و کسی هم اشکالی به آنان نمیگیرد. البته آقایان مشکلی با آنان ندارند.
امام جمعه قبلی دفتری در منطقه نداشت و بنده در ابتدا، دفتر امام جمعه را ساختم و از اول صبح تا آخر وقت در محل کارم حضور داشتم.
🔹 بخاطر رسیدگی به مشکلات مردم و منطقه آن قدر زمان گذاشتم که الان بابت اینکه درسهای کمتری ارائه دادم به دانشگاه بدهی دارم.
امام جمعه جدید هم البته هیات علمی دانشگاه خوارزمی هستند و فاصله ایشان از منطقه ماموریت از من بیشتر است.
🔹 گفته شده بسیج و سپاه مخالف شما بودهاند، اما فرمانده سپاه ناحیه زنگ زده و میگوید محال است چنین حرفی زده باشم.
عزل، برکناری، تغییر، جابهجایی یا هر اسمی که میخواهند روی آن بگذارند، حق #شورای_سیاستگذاری است، اما حق مردم است که شفاف توضیح داده شود.
🔺 گفتند این فقط کسی است که کار رسانهای میکند و فقط با چند تا عدالتخواه طرف است و با بقیه مردم بیگانه است! من معتقدم دوستان ما باید #شفافیت را حق مردم بداند و هیچ مشکلی ندارد بگویند شما به این دلیل دیگر در لواسان نباشید.
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ فقط بخش خصوصی، حلّال مشکلات است!!
◀️ آقای اژهای به #اتاق_بازرگانی (پارلمان بخش خصوصی) گفت: باور من این است که با اقتصاد دولتی نمیتوان به جایی رسید؛ اقتصاد تعاونی نیز در چهار دهه اخیر به هدف مورد نظر قانون اساسی نرسیده و در حال حاضر برای رفع بسیاری از مشکلات عرصه اقتصادی، نیازمند کمک جدی بخش خصوصی هستیم!
پ. ن:
🔹 قانون اساسی در اصل ۴۴، اقتصاد ایران را بر دو پایه دولتی و تعاونی، میشمرد و #بخش_خصوصی را با محدودیتی، مکمل دو بخش دولتی و #تعاونی میشمرد.
🔹 پس از جنگ با اصرار کارشناسان دولت سازندگی، این اصل بدون رفراندم، بازنگری و سیاستهای اصل ۴۴ ابلاغ شد. رهبر انقلاب در بند ب آن سیاستها، ۲۵٪ اقتصاد ایران را سهم بخش تعاونی کردند.
🔹 در آن سند بالادستی از لزوم تشکیل تعاونیهای فراگیر برای سه دهک پایین درآمدی و بیکاران گفتند. همچنین از اختصاص ۳۰٪ از سود واگذاریها به تشکیل آن تعاونیهای فراگیر گفتند! البته در ۱۵ سال گذشته، این قسمت از ابلاغیه اصل ۴۴ هیچ عمل نشد و به کلی متروک ماند!
🔺 آقای #اژهای هم دیروز میخ آخر را بر تابوت تعاونی و سهم آن طبقات محروم کوبید و عملا با نفی اقتصاد دولتی و تعاونی، فقط بخش خصوصی را حلّال مشکلات کرد!
🖊 #حجتالاسلام_قنبریان
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◀️ مردم امروز در مقایسه با اول انقلاب نسبت به فقر، فساد، تبعیض و فاصله طبقاتی حساستر شدهاند و به مسئولین #اعتراض میکنند. این یعنی مردم ضدانقلاب شدهاند یا انقلابی؟
روح الله رشیدی از زبان رهبر انقلاب پاسخ میدهد.
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◀️ درروزهای گذشته، با حضور #رافائل_گروسی، مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی در کشورمان و دیدار با رئیس سازمان انرژی اتمی، توافقنامهای امضا شده؛ که بندهای آن نه تنها برای مردم بلکه برای مجلس هم شفاف نیست.
🔹 سخنگوی وزارت خارجه درباره این دیدار گفته: قرار شد برخی از تجهیزات نظارتی، سرویس بشوند؛ و حافظه برخی دوربینها هم عوض شود. (+)
🔹یعنی بزرگترین فرد آژانس بینالمللی انرژی اتمی، فقط برای عوض کردن حافظه دوربینها به ایران آمده؟! تازه گفتهاند حافظهها را هم در اختیار آژانس نمیگذاریم!
🔺 امیدواریم که دولت جناب آقای #رئیسی، با انتشار عمومی بندهای این توافقنامه، #شفافیت و احترام به افکار عمومی را سرلوحه کار خود قرار دهد.
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ شهدای انقلاب و جنگ، از فعالان بخش خصوصی بودند!! نگاه مردم باید اصلاح شود!
◀️ آقای #اژهای در دیدار با اعضای اتاق بازرگانی گفتند: بسیاری از کسانی که در پیروزی انقلاب اسلامی نقش داشتند و برای تحقق ارزشهای اسلامی از جان و مال خود گذشتند و در دوران دفاع مقدس هم در جبهه و پشت جبهه حضور چشمگیری داشتند، فعالان بخش خصوصی بودند؛ که این کار آنها فراموش نخواهد شد. اگر امروز نگاه بخشی از مردم به بخش خصوصی یا اتاق بازرگانی و تعاون و فعالان اقتصادی، نادرست است و یا گلهمندی وجود دارد، باید در جهت اصلاح و تغییر این نگرش، تلاش کنید.
پ. ن:
🔹 بخش خصوصی، متشکل از کارفرما و کاربر است و اتاق بازرگانی، عصاره کارفرمایان بزرگ (که قبلا سرمایهداران نامیده میشدند) است. آن " بسیاری از کسان که از جان و مال خود برای انقلاب و دفاع مقدس گذشتند"، از کدام طبقه بخش خصوصی بودند؟! سرمایهدارانی که الان اتاق بازرگانی، نماینده آنهاست یا کارگران و کشاورزان که نمایندهای در اینگونه جلسات ندارند؟!
🔹 نگرش جامعه و مردم نسبت به سرمایهداران، در تجربه تاریخی انقلاب و جنگ شکل گرفت. مردم در آن دو تجربه تاریخی، پشت سر امام به قضاوتی رسیدند که این طبقات در پیروزی انقلاب و دفاع مقدس، کمترین نقش را داشتهاند، بلکه بخشی از آنها با زالوصفتی بر مشکلات میافزودند! (جملات صریح امام دراینباره بسیار است)
این نگرش باید تصحیح شود یا نحوه سرمایهداری گذشته تاکنون؟!!
🖊 #حجتالاسلام_قنبریان
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ مردم با حساسیت، رفتار ماها را دنبال کنند
🎙 #رهبر_انقلاب:
◀️ ما اگر به سمت #اشرافیگری حرکت کردیم، اگر بهجای توجّه به طبقهی ضعیف، دلسپردهی طبقات مرفّه و زیادهخواه در کشور شدیم، این حرکت به سمت #ارتجاع است.
🔹 ارتجاع وقتی اتّفاق میافتد، معنایش این است که همان آدمهای انقلابیِ سابق، سرِ کارند، امّا خط را عوض کردهاند؛ راه را عوض کردهاند؛ کأنّه انقلاب شده بود برای اینکه آنها بروند و ما بیاییم سرِ کار! برای این [کار] که انقلاب نشد.
🔺 نخبگان جامعه باید حواسشان باشد؛ مدیران جامعه باید حواسشان باشد. مدیران کشور باید بهشدّت مراقبت کنند؛ مردم هم نگاه کنند، با حسّاسیّت دنبال کنند رفتار ماها را؛ رفتار مدیران را.
🎬 @Mostazafin_TV
5.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ نماز جمعهای که هیچکس از آن نترسد، اموی و سعودیست
🎙 #رحیم_پور:
◀️ خیلیها خوششان نمیآید دینِ حقیقی و اسلام ناب، درست معرفی بشود. یک دینِ دایرهوارِ خنثایی را میخواهند که هیچ تیزیای به سمت هیچکس نداشته باشد؛ و همه خوششان بیاید.
🔹 من هم از این چپها و هم از این راستها، از مقامات بالا و درجه یک آنها که اگر اسم ببرم، همه شما میشناسید، شنیدم که میگفتند از علی (ع) گفتن و اینطور حرفها به درد انقلاب کردن میخورد، نه به درد حکومت کردن!
🔺 نماز جمعهای که هیچکس از آن نترسد و بدون نهی از منکر باشد، نماز جمعه اهل بیتی نیست؛ اموی و عباسی و سعودی است.
🎬 @Mostazafin_TV