کارخانهای در کِبِک کانادا
آخرین فروند از آن، سال ۱۹۹۸ (۱۳۷۷) به فروش رفت و جایگاه خود را به مدل مطمئنتر بل ۴۱۲ با ملخهای ۴ پرهای کامپوزیت داد
بنا به اعلام بل، جمعا ۹۱۹ فروند بالگرد بل ۲۱۲ به مشتریان تحویل داده شد که بیش از ۵۰۰ فروند آنها هنوز عملیاتی هستند
این بالگرد نیروی خود را از ۲ موتور توربوشفت سری PT6T-3 یا PT6T-3Bتأمین میکند
۲موتور بل ۲۱۲ بیش از kw۱۳۴۰ معادل ۱۸۰۰ اسببخار است،
اما این بالگرد میتواند با از دست دادن یکی از موتورها، با همان موتور باقیمانده هم به پرواز ادامه دهد، بدینترتیب که با قدرت ۹۰۰ اسببخار به مدت ۳۰ دقیقه ولی با قدرت ۷۶۵ اسببخار میتواند تا تمام شدن سوخت به پرواز ادامه دهد
مشخصات
ظرفیت: حداکثر ۱۵ نفر (۲ خلبان و ۱۳ سرنشین)
طول: ۱۷٫۴۳ متر
ارتفاع: ۳٫۸۳ متر
قطر دیسک ملخ: ۱۴٫۶۴ متر
وزن خالی: ۲۹۶۲ کیلوگرم
ظرفیت مخزن سوخت: ۸۳۰ لیتر (قابل افزایش با استفاده از مخزنهای کمکی)
بیشترین وزن در حالت برخاست: ۵۰۸۰ کیلوگرم
سرعت کروز (پیمایش عادی) ۱۰۰ نات معادل ۱۹۰ کیلومتر بر ساعت
بیشترین سرعت مجاز: ۱۲۰ نات معادل ۲۲۰ کیلومتر بر ساعت
برد پرواز: ۴۳۹ کیلومتر
سقف پرواز: ۱۷۴۰۰ پا معادل ۵۳۰۰ متر
#آهنگ_صعود : ۸٫۸۶ متر بر ثانیه
ظرفیت بار خارجی: ۲۲۶۸ کیلوگرم
کاربری: چندمنظوره شامل عملیات دریایی (Offshore)، حملونقل مسافر و VIP، حمل بار خارجی (Cargo Hook)، استفاده از بالابر (Hoist)، امداد و نجات (SAR)، عملیات لرزهنگاری اکتشاف نفت و گاز (Seismic)، حمل مصدوم با برانکارد، آموزش، تجسس، گردشگری، فیلمبرداری، عملیات کوهستان، نظارت هوایی، جنگلبانی، مبارزه با حریق و..
بر طبق تحلیل یک دهه دادههای ایمنی، سفر با بالگرد بسیار خطرناکتر از سفر با هواپیما اما بسیار امنتر از رانندگی با خودرو است. البته ایمنی تمام وسایل حملونقل با یکدیگر قابل مقایسه دقیق نیست، اما براساس دادهها، احتمال حادثه منجر به مرگ در سفر با بالگرد ۶۳ برابر بیشتر از سفر با هواپیما است.
آنطور که دادههای بینالمللی جمعآوری شده در رابطه با ایمنی حملونقل نشان میدهند، سفر با بالگرد اگرچه میتواند امنتر از سفر با وسایل نقلیۀ زمینی باشد، اما در نسبت با هواپیماهای مسافربری از امنیت بسیار کمتری برخوردار است. (البته این در مورد هواپیماهای شخصی صدق نمیکند، زیرا بر طبق آمار، سفر با هواپیماهای شخصی حدود ۲۷۲ برابر خطرناکتر از سفر با خطوط هوایی مسافربری است).
5.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📣 هشدار معاون رئیسی: بهتر است روحانی و وزرایش سکوت کنند
🔸روایت جدید میرکاظمی از فاجعهای که روحانی تحویل رئیسی داد
دوستان عزیز انتشار دهید؛
تا مردم نجیب ما بدانند مسبب این همه گرانی و تورم کیست ، و این گرانی سرچشمه اش کجاست و چرا باید مسببینش رد صلاحیت و دادگاهی شوند .
🛢ابراهیم #رئیسی، مردی که صادرات نفت ایران را زنده کرد
▫️الجزیره نوشت، میانگین صادرات نفت ایران در دوره ابراهیم رییسی به ۱.۵ میلیون بشکه در روز در چهار ماهه اول سال ۲۰۲۴ افزایش یافت که نسبت به پارسال ۳۹ درصد افزایش را نشان میدهد.
#رئیسی
#شهید_جمهور
#رئیسی_عزیز
#امام_زمان
#ایران_قوی
#چپ وراست کردن وحدت امت
🔵#چگونه_رئیس_جمهور_شدن_مهم_است.
🔰پیشنهاد ویژه روزنامـۀ جمهوری اسلامی برای مشارکت ۸۰ درصدی در انتخابات ریاست جمهوری
«تأیید صلاحیتها اگر به جای سلیقهای و سیاسی بودن به قانونی بودن تبدیل شوند و قانون نیز طبق میل افراد تفسیر نشود، زمینه برای انتخابات رقابتی واقعی فراهم خواهد شد...
✍️این روزنامه نوشت: با عبور کشور از ۵ روز التهاب ناشی از سانحه هوائی برای بالگرد حامل رئیس جمهور و همراهانش که منجر به شهادت آنها شد، اکنون مهمترین موضوعی که در دستور کار جامعه قرار دارد انتخابات ریاست جمهوری است.
🔺مسئولان نظام میتوانند از فرصتی که خون شهدای سانحه بالگرد به وجود آورده برای جذب حداکثری مردم به پای صندوقهای رأی استفاده کنند و با برگزار کردن یک انتخابات رقابتی واقعی شرایط کشور را از ریزش در مشارکت به رویش تبدیل نمایند.
🔺در سه انتخابات ۱۳۹۸ مجلس یازدهم، ریاست جمهوری ۱۴۰۰ و اسفند ۱۴۰۲ برای مجلس دوازدهم، ریزشهای زیادی مشاهده شد که در خور نظام جمهوری اسلامی نبود.
🔺علت اصلی این بود که این سه انتخابات، رقابتی به معنای واقعی نبودند. مسئولان سخن از رقابتی بودن انتخابات در تمام این سه مورد میگفتند، ولی در عمل با ردصلاحیتهای گسترده داوطلبان، مجالی برای رقابت گرایشهای فکری مختلف باقی نماند و آنچه رقابت نامیده شد در واقع رقابت اصحاب یک گرایش با خودشان بود. این وضعیت در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ بیش از دو انتخابات قبل و بعد از آن مشاهده شد. محصول این نوع انتخابات غیررقابتی، شکل گرفتن حکمرانی یکدست است که با روح قانون اساسی سازگاری ندارد.
🔺روح قانون اساسی نظام جمهوری اسلامی نمایانگر تفرق قدرت است با این گرایش منطقی و حکیمانه که از تفرق قدرت برای حفاظت از استقلال قوا استفاده شود در عین حال که رعایت وحدت بر محور منافع ملی وظیفه اجتنابناپذیر هر سه قوه است.
🔺مهمترین عامل بقاء و دوام و قوام حکمرانی، حفظ و تقویت پشتوانه مردمی نظام حکومتی است. این مهم فقط با رعایت حقوق مشروع مردم در زمینههای مختلف اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و شهروندی تأمین میشود. برگزاری انتخابات رقابتی واقعی یکی از راههای تأمین حقوق مشروع مردم و از عوامل بسیار مؤثر در حفاظت از پشتوانه مردمی و تقویت آنست، چیزی که در شرایط کنونی بشدت به آن نیاز داریم.
✅مسئولان نظام اگر خواهان خارج شدن انتخابات از سردی و دور شدن از مشارکت حداقلی هستند و میخواهند آراء باطله مهمترین رقیب فرد منتخب نباشد، باید به رقابتی کردن آن در عمل و نه در حرف و شعار همت بگمارند.
✅حکمرانان کنونی ما این واقعیت تلخ را بپذیرند که کاهش مستمر مشارکت مردمی در انتخاباتها برای کشور، نظام و حتی خود حکمرانان یک تهدید است. اگر آنها میخواهند این تهدید را به فرصت تبدیل کنند، راهی غیر از این ندارند که به انتخابات رقابتی واقعی روی بیاورند.
✔️✔️منظور از رقابت واقعی این نیست که هرکس داوطلب میشود تأیید صلاحیت شود.
☑️تأیید صلاحیتها اگر به جای سلیقهای و سیاسی بودن به قانونی بودن تبدیل شوند و قانون نیز طبق میل افراد تفسیر نشود، زمینه برای انتخابات رقابتی واقعی فراهم خواهد شد.
✅در اینصورت، مشارکت ۴۱ درصدی به حداقل ۸۰ درصدی تبدیل خواهد شد، رویدادی که هم به نفع کشور و نظام است، هم پشتوانهای مردمی برای حکمرانی خواهد بود و هم امید را به عموم مردم برخواهد گرداند و این مهمترین نیاز امروز است. مهم این نیست که چه کسی رئیس جمهور میشود، چگونه رئیس جمهور شدن مهم است.// ف.و
بلوف چپ وراست
#نقدی_بر_مقاله_ی_فتنه_نامه_ی #جمهوری_اسلامی
روزنامه جمهوری اسلامی که بر سبک و سیاق فکری حضرات اصلاح طلب اداره میشود و در موضع گیریها و مقالاتش، بجای نگاه ملی و انقلابی، رویکردی مطابق با اصلاح طلبان غربگرا را دارا است، با درج مقاله ای، بزعم خود، به علت یابی کاهش مشارکت مردم در عرصه انتخابهای چند سال اخیر دست زده است، علت یابی که بجای پرداختن به واقعیت های مسدانی، تنها به بازی با کلمات و عملیات مهندسی افکار دست زده شده است.
بعد از شهادت ریاست جمهور، اقای رئیسی، مجددا شاهد خیز برداشتن اصلاح طلبان،تکنوکراتها و بخشی از مدعیان راست برای تصاحب این جایگاه مهم عرصه مدیریت کشور هستند
نویسنده با پرداختن به نتایج سه انتخابات سالهای ۱۳۹۸،۱۴۰۰ و ۱۴۰۲، به ریزش آرا پرداخته است و با تحلیلی یک طرفه و غیر منصفانه، بدون اشاره به عملکرد ۸ ساله #دولت_ترکیبی_بنفش_و_سبز، #علت را #تنها، #نظارت_استصوابی_شورای_نگهبان و #عدم_رقابتی بودن انتخاباتهای صورت گرفته عنوان نموده و به اصطلاح راهکاری هم که ارایه نموده است را ، #اجرای_قانون دانسته و نگاه #سلیقه ای را #علت_غایی این معضل عنوان میکند.
نویسنده مطلب با پیش کشیدن عدم رقابتی بودن، این پیشفرض را اصل قرار داده و بدون ارائه اماری از کاندیداهای شرکت کننده در ثبت نام، اعلام تایید صلاحیت و شرکت کننده در عرصه انتخابات، به نتیجه گیری مطلوب خود دست میزند.
در واقع مصداق #خود_گویی
#خود_خندی، به به چه هنرمندی قرار میگیرد، رویه ای که همواره از سوی مدعیان دانستن حق مردم است مطرح میشودبدون اینکه به مستندات وآماری واقعی، سالم و معتبر استناد شود.
در #سال ۱۳۹۸،در حالی که حداقل ۷۰۰ نفر از کاندیداهای اصلاح طلبان درکشور تایید صلاحیت شده بودندوبا وجود انتقاداتی دراین زمینه نسبت تایید صلاحیت ها،اما رویه عملکرد اصلاح طلبان به گونه ای بودکه حتی اعتراض #حسین_مرعشی،دبیرکل حزب کارگزاران را هم دراورد،اودرنشست انتخاباتی اینگونه بیان کرد:
حسین مرعشی» دبیرکل حزب کارگزاران سازندگی درنشست انتخاباتی اصلاحطلبان کرمان گفت:اصلاحطلبان بایددرانتخابات سه شرط را رعایت کنند.اول اینکه کاندیداهای ما نباید با #نظام و #رهبری_زاویه داشته باشند.این امر پذیرفته است وتعارف نداریم
#نداشتن_فساد_مالی و #فساد_اخلاقی #دو_شرط دیگر است.با رعایت این شروط، الان ما درکرمان برای ۹۰ درصد کرسیهای مجلس انتخابات رقابتی داریم.
دبیرکل حزب کارگزاران این راهم گفت که لیست اصلاحطلبان در انتخابات مجلس یازدهم (سال ۱۳۹۸) درتهران قویتر از مجلس دهم بوداما تصمیم گرفته شد به دروغ به مردم بگوییم که کاندیدا نداریم.
نکته مهمی که در صحبتهای مرعشی وجود دارد، همان سه موردی است که او در مورد معرفی کاندیداها از سوی اصلاح طلبان قابل انتظار دانست، یک روش ناپسند از سوی اینان، معرفی افرادی است که یقین در رد صلاحیت انان دارند تا بتوانند با عدم احراز صلاحیت انان، به مظلوم نمائی پرداخته و در دلسرد کردن مردم برای حضور در انتخابات تلاش کنند، در واقع از یک سو با حصور خود میخواهند از فراموش شدن خود جلوگیری کنند و از سوی دیگر با رد صلاحیت های صورت گرفته، کاهش حضور مردم ، دلیل را تنها نظارت استصوابی عنوان کنند.
در انتخابات ۱۴۰۰ ریاست جمهوری، دو کاندیدای اصلاح طلب حضور داشتند، رئیس کل بانک مرکزی دولت بنفش و سبز و محسن مهر علیزاده ، که با توجه به جایگاه مهم ریاست جمهوری، تعداد دو کاندیداه از یک جناح سیاسی یک امار منطقی و کافی به نظر میرسد.
حضوری که عبدالناصر همتی بعنوان کاندیدای اصلی اصلاحات، تنها ۱۰ درصد آمار را بخود اختصاص داد.
در انتخابات مجلس ۱۴۰۲ نیز، تعداد ۴۰ کرسی مجلس هم اکنون توسط کاندیدهای اصلاح طلب تصرف شده است و این مطلب نشان دهنده، حصور و انتخاب کاندیداهای این جناح در انتخابات مجلس بوده است.
این حضور یک نکته مهم را نشان میدهد، انهم اینکه کاهش حضور مردم شورای نگهبان و نظارت ان نیست، یا میزان این نظارت، بلکه موضوع بسیار مهمتر از ان چیزی است که این جناح سعی در فرا فکنی ان دارد.
هشت سال دولت سبز و بنفش، مدیریت بسیار مشکل دار مملکت که باعث شد تا در تمامی زمینه ها آمارها، کاهشی گردد و وعده و وعیدهای دولت حسن روحانی نه تنها محقق نشد بلکه طلبکارانه، حتی انچه که جلوی چشم ملیونها نفر وعده داد را حتی ادعای انجام ان را هم منکر شد و این وضعیت که باعث افزایش قیمتها، بیکاری ناشی از تعطیلی کارخانه ها و مراکز تولیدی شد، دلیل محکمی بر کاهش تمایل مردم برای حضور در پای صندوق های رای، بارها از زبان مردم شنیده شده که فایده امدن و رای دادن چیست وقتی که اتفاق جدیدی صورت نمیگیرد؟
اما #نویسنده، مقاله یک #تهمت مهم را نثار شورای نگهبان نموده و آنهم اینکه این شورا در اقدام خود، #ملاکهای_قانونی را مد نظر نداشته و با #اعمال_سلیقه باعث #حذف_کاندیداهای اصلاح طلب شده است !!
5.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥بصیرت چیست؟!
💥معنای دقیق بصیرت را از لسان مبارک رهبر معظم انقلاب بشنویم..
انتشار حداکثری با شما ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ شهید رییسی مخزن و صندوقی از اسرار نظام بود...
━═━---━⊰❀🔮❀⊱━---━═━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 تجمع جنگ با آل یهود..... علیه نخست وزیر ارمنستان
🔹دهها هزار نفر در میدان جمهوری ایروان در ارمنستان تجمع کرده و خواستار استعفای «نیکول پاشینیان» نخستوزیر شدند.
🔹پس از موافقت دولت ارمنستان با واگذاری ۴ روستا به جمهوری آذربایجان در ابتدای ماه جاری میلادی، این تجمعات علیه دولت و نخست وزیر ارمنستان شکل گرفته و تشدید شده است.
━═━---━⊰❀🔮❀⊱━---━═━
.
♨️انگار نه انگار برجام محصول تصویب ۲۰ دقیقه ای در دوران ریاست ایشون بر مجلس بود!
یقینا این میزان از اعتماد بنفس، در حد بیماریست...
هنوز معتقدند برجام سایه جنگ رو از سر این مردم کم کرد.
بدبختی اینجاست دوباره قصد برگشتن دارن منتها برای منسبی بالاتر!
خدایا به داد ما برس...
━═━---━⊰❀🔮❀⊱━---━═━