هدایت شده از مرکز فرهنگی تبلیغی آینده سازان
#طرح_بحث
💠 مرکز فرهنگی تبلیغی آیندهسازان تقدیم میکند.
🔴 طرح بحث آشنایی با الگوهای جامعه مؤمنانه
🖌 عنوان:
آینهای به نام محمد (صل الله علیه و آله وسلم)
🖋 نویسنده: محسن رحیمی
🔰طرح بحث پیشرو با توجه به عبارت «لِيَكُونَ الرَّسُولُ شَهِيدًا عَلَيْكُمْ وَتَكُونُوا شُهَدَاءَ عَلَى النَّاسِ» در آیه 78 سوره حج، موضوع الگو بودن پیامبر گرامی اسلام (صل الله علیه و آله و سلم) برای جامعه مسلمین و همه جوامع را مورد بررسی قرار میدهد. در این طرح بحث مربی مسئلههایی مانند رهبران باید دارای چه ویژگیهایی باشند؟ آیا رهبران در هدایت و رشد جامعه نقش دارند؟ چگونه نوجوان میتواند از پیامبر (صل الله علیه و آله و سلم) و معصومین (علیهم السلام) : الگوبرداری کند؟ چگونه نوجوان میتواند الگوی دیگران شود؟ و … را با دانشآموزان طرح و گفتگو میکند.
🔶 لینک دسترسی به فایل کامل طرح بحث
🔶 کانال مرکز آیندهسازان
🔹 پرتال مرکز فرهنگی تبلیغی آینده سازان
.......... با ما همراه باشید
هدایت شده از تسبیحات
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔥 في لحظات تاريخية.. غزيون يكبرون وينشدون خلال رحلة عودتهم إلى شمال القطاع الذي نزحوا منه قسرا عقب العملية البرية لجيش الاحتلال الإسرائيلي.
🔺️در این شب عزیز با این مردم تاریخساز همصدا باشیم و تهلیل بگوییم.
در هرشب ماه رجب ۱۰۰۰ مرتبه ذکر شریف لا إله إلا الله وارد شده. برخی اساتید فرمودهاند چنانچه ختم هزار مرتبه میسر نشد، ۳۳۰ مرتبه انجام شود و بقیهاش در روز بعد تکمیل شود.
چون فرمود:
هُوَ الَّذِي جَعَلَ اللَّيْلَ وَ النَّهَارَ خِلْفَةً لِمَنْ أَرَادَ أَنْ يَذَّكَّرَ أَوْ أَرَادَ شُكُورًا
▪️ @Tassbihat
هدایت شده از باور
.
🔹شما با اکراه، با انضباط شدید، با نمره، با سختگیری میتوانید یک دکتر یا یک مهندس به وجود بیاورید، اما متدین نه. متدین نیاز به «لا اِکراه» دارد. از این جهت، معلمهایی که به صورت رسمی سر کلاس درس میآیند، موفق نمیشوند بچههایشان را متدین کنند؛ اما معلمهایی که در زنگ تفریح یا در ساعتی که مدرسه تعطیل است، کلاس میگذارند و حضور و غیاب هم نمیکنند و بچهها با احساس مسئولیت میآیند، بچههایشان چیزی میشوند.
🔸شما در هیچ مدرسهای دیدهاید که معلم تعلیمات دینی یا معلم قرآن در غیر ساعت درسی کلاس بگذارد و حضور و غیاب هم نکند و افراد بیایند؟ این اساس تربیت است.
من در مدرسۀ حقانی با آن انضباط شدیدِ آقای قدوسی، چهار سال تدریس کردم و نه یک حضور و غیاب کردم و نه یک امتحان گرفتم؛ چرا؟ چون بچهها برای فهم میآمدند و جزء پروندۀ امتحانیشان نمیآمد. لذا با احساس مسئولیت میآمدند. این اثر میگذارد. به من میگفتند: چرا این کار را میکنی؟ گفتم: کلاس من کلاس دینی است. کلاس دینی که نیاز به حضور و غیاب ندارد. کلاس دینی «لا اکراه» میخواهد. حضور و غیاب یک نوع «اکراه» است. امتحان هفتگی یک نوع اکراه است.
🔹وقتی میخواهید متدین کنید، باید از احساس مسئولیت شروع شود. وقتی که شما تحمیلها را کنار میزنید، او آزاد میشود و نگاه میکند و مطالعه میکند. کافی است که بدبینش نکنید. ریشۀ کافر شدنها در عصر ما، بدبین شدن به اصل دین است.
✍ #آیت_الله_حائری_شیرازی | راه رشد، جلد ۱، صفحه ۲۱۹
🕊 #اصل_آزادی 0⃣2⃣
🔰 باور؛
خانه کنشگرانِ تربیت اسلامی.
🆔 @Bavar_tarbiat
هدایت شده از فارس پلاس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 طنین زیبای سرود سلام یا مهدی عجل الله تعالی فرجه شریف از خیام در جنوب لبنان
@Fars_plus
هدایت شده از فارس پلاس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قانون اول غرب آسیا: شجاعت نمیمیرد بلکه از یک فلسطینی به یک فلسطینی دیگر منتقل میشود
@Fars_plus
هدایت شده از KHAMENEI.IR
❤️فرارسیدن سالروز بعثت پیامبر اعظم حضرت محمد مصطفی صلواتاللهعلیهآله مبارک باد...
🔹ای جامه بر سر کشیده؛ برخیز!...
...روز با روح شیری خویش، در کار دمیدن در کالبد رخوتزدهی شهر بود. تاریکی نرمنرم واپس مینشست و روشنایی پیش میخزید. سیاهی رنگ میباخت و هر دَم نازکتر میگشت، و سپیدی بر آن چیرگی مییافت...
به حیاط اندر، خنکای سپیده دم واپسین روزهای پاییز که از جانب صحرا در زیر پوست شهر میدوید، لرزه بر تن گنجشکان میافکند. در زیر آن رویاندازهای کلفت اما، گرمایی دلچسب تن پیامبر را در بر گرفته بود.
پیامبر، غوطهور در میانهی خواب و بیداری، ناگاه چندی، صدایی چونان کشیده شدن آهن بر آهن شنید.
🔸ای جامه بر سر کشیده،
برخیز!
صدا، بیگانه و هم آشنا مینمود. نرم و هموار. چونان زمزمهی ملایم نسیم که در میان برگهای نخلی پیچد، یا آواز خیالانگیز جویباری که از میانهی قلوهسنگهایی کوچک، در دشتی ساکت راه گشاید و پیش رود. لیک در بُن آن، صلابتی پدرانه بود: آمیزهی مهر و نرمی و قدرت. نه از جنس صدای آدمیان. زلال و شفاف، چونان بلوری روشن و بیحباب. بُرنده و با نفوذ، بر مثال شمشیر آب دادهی شامی.
🔹ای جامه بر سر کشیده،
برخیز!
آه... چگونه از یاد برده بود...! این، همان صدای فرشتهی دوشین بود که در غار حرا و از پس آن، در افقهایِ آسمان صحرا بر او آشکار گشته بود. این، صدای جبریل بود!
📗بخشهایی از کتاب آنک آن یتیم نظر کرده را در شب مبعث پیامبر اعظم بخوانید و بشنوید
https://farsi.khamenei.ir/others-page?id=9346
🔰روحانیت، معنویت، روایت
وقتی عدو شود سبب خیر...
🎥فیلم سمت چپ یک صحنه از هزاران اتفاق اعتکاف نوجوانان امسال است که توسط یکی از دوستان روایت شد.
🎥فیلم سمت راست، همان است همراه با تحلیلی دشمنانه از یک فردی که وضعش در ضدیت با اسلام و ایران معلوم است.
اما سه نکته کوتاه قابل توجه که به تعبیر معروف عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد!
#روحانیت:
این دشمنی باز هم نشان داد که روحانیت و خصوصا طلاب جوان فعال انقلابی به شدت قدرت دارند و اثرگذار هستند. خیلیها دانسته یا نادانسته، خواسته یا ناخواسته، میگفتند که عصر #قدرت_روحانیت و حوزه گذشته اما واقعیت غیر از این است. در عصر مجازی و رسانههای جدید، باز هم این نهاد دینی حوزه است که جریان میسازد. و البته این واکنش یکی از هزاران واکنش دشمنان است.
#معنویت:
اعتکاف نوجوانان، نمادی از اقبال و گرایش نسل جدید به معنویت است. چیزی که همین چند روز قبل در کلام رهبری نیز اشاره شد. این معنویت را باید قدر دانست و با امتداد جریان #اعتکاف_نوجوانان و تقویت و تکامل آن، معنویت را عمق بخشید که همین جریان معنویت در مقابل موج مادیات و شهوات، ایستادگی آورده و رشد میدهد.
#روایت:
یک صحنه از هزاران مورد توسط بزرگواری روایت میشود و این واکنش را در پی دارد. جنگ امروز، بیش از واقعیت و پیش و پس از آن، #جنگ_روایت است. روایت اعتکاف را باید بیشتر کرد و از نظر کیفیت و کمیت تقویت کرد.
🇮🇷باز هم باید خدا را شکر کرد که بعضی حرفها که بارها گفته بودیم با واکنش غیر، برایش شاهد از غیب رسید.
کمال ✍۱۴۰۳/۱۱/۰۸
✨اَ للّهُمَّ اِنّی اَسئَلُکَ بِالتَّجَلِی الاَْعْظَمِ
🔺اللّٰهُمَّ فَإِنّا نَسْأَلُکَ بِالْمَبْعَثِ الشَّرِیفِ، وَالسَّیِّدِ اللَّطِیفِ، وَالْعُنْصُرِ الْعَفِیفِ، أَنْ تُصَلِّیَ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ وَأَنْ تَجْعَلَ أَعْمالَنا فِی هٰذِهِ اللَّیْلَةِ وَفِی سائِرِ اللَّیالِی مَقْبُولَةً، وَذُنُوبَنا مَغْفُورَةً، وَحَسَناتِنا مَشْکُورَةً، وَسَیِّئاتِنا مَسْتُورَةً، وَقُلُوبَنا بِحُسْنِ الْقَوْلِ مَسْرُورَةً، وَأَرْزاقَنا مِنْ لَدُنْکَ بِالْیُسْرِ مَدْرُورَةً.
🌷💐🤲💐🌷
هدایت شده از KHAMENEI.IR
29.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭐ مَا كَانَ مُحَمَّدٌ أَبَا أَحَدٍ مِنْ رِجَالِكُمْ وَلَٰكِنْ رَسُولَ اللَّهِ وَخَاتَمَ النَّبِيِّينَ ۗ وَكَانَ اللَّهُ بِكُلِّ شَيْءٍ عَلِيمًا
🔹️تلاوت قرآن کریم توسط آقای حامد علیزاده در ابتدای دیدار مسئولان نظام، نمایندگان کشورهای اسلامی و اقشار مختلف مردم با رهبر انقلاب در روز عید مبعث. ۱۴۰۳/۱۱/۹
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
⭐ برجستگی بعثت پیغمبر اکرم(ص) از جهت ایجاد تحول فکری و ادراکی در مخاطب، چه در زمان خود و چه در طول زمان، فوقالعاده است
🔹️رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار مسئولان نظام، نمایندگان کشورهای اسلامی:
✏️بعثت یکی از مبارکترین و بزرگترین رخدادهای عالم وجود و تاریخ بشریت است یعنی یک حادثه معمولی نیست، جزو برترین حوادث تاریخ بشریت است. حوادث بزرگ کارکردهای زیادی دارند در زمینههای مختلف، فردی، اجتماعی، لکن یکی از مهمترین و شاید بشود گفت مهمترین کارکردهای رخدادهای بزرگ عبارتست از ایجاد تحول فکری و ادراکی در مخاطب.
✏️آن وقتی یک تحول عظیم، یک حادثه بزرگ خواهد توانست در واقعیت زندگی مردم اثر بگذارد و ماندگار بشود که قادر باشد تحول فکری در مخاطب خود به وجود بیاورد؛ فکر که درست شد، عمل هم درست خواهد شد؛ عمده این است.
✏️نظام زندگی بر اساس آن اندیشهای است، فکری است که در اداره کنندگان زندگی وجود دارد. اگر تحول فکری و ادراکی و فهم عالم وجود در انسانها، در جوامع به وجود آمد، آن وقت نظامهای سیاسی، اقتصادی، نظامهای اخلاقی، نظامهای اجتماعی براساس آن به وجود خواهد آمد و تشکیل خواهد شد.
✏️بعثت پیغمبر اکرم از این جهت برجسته است. حالا جهات برجستگی بعثت از همه حوادث گوناگون دیگر متعدد است که خب محل بحث ما نیست اما در همین خصوصیت هم بعثت نبی اکرم فوقالعاده است تحولی که به وجود آورد، چه کسانی را، چه افکاری را، چه رفتاری را، چه جامعهای را، با آنها مواجه شد و تبدیلشان کرد به چه انسانهایی، به چه جامعهای، به چه مردمی؛ چه در زمان خود و چه در طول زمان. ۱۴۰۳/۱۱/۹
🖼 #بسته_خبری | بعثت پیامبر اسلام(صلیالله علیه و آله وسلم) | تحول
💻 Farsi.khamenei.ir