هدایت شده از کانال انقلابی
📷حضور چشمگیر دهه هشتادی ها در تظاهرات شب گذشته علیه نتانیاهو
☑️به کانال انقلابی بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/3861118976C7d082fd2da
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 واکنش مردم در برابر یک چالش
قدر خودمون رو بدونیم👌
نظر پاک این چنین بیند/نازنین جمله نازنین بیند
#همدلی
#جامعه_شناسی
🌷🇮🇷🌷
هدایت شده از فلسفه تابع وحی
⚡برای شناخت هر تمدن و فرهنگی، اول باید بروید سراغ هنر و اخلاقیاتش
🔰دکتر محمد رجبیدوانی:
🔸هر تمدن و فرهنگی که در جهان شکل گرفته، براساس تلقی حضوری و قلبیای است که افراد یک جامعه از عالم هستی داشته اند.
هر انسانی از عالم وجود تصوری دارد ک این یک نوع تلقی است، از هستی مطلق که خداوند متعال هست هم یک تصوری دارد که این هم یک نوع تلقی است و بههمین ترتیب از عالم هستی که مخلوق خداوند است و از خودش بعنوان یک مخلوق، تصورات و تلقیهایی دارد.
🔸افراد براساس آن نحوه تلقی قلبی که از خود، عالم و خدا دارند، شخصیتشان را میسازند و بر اساس این تلقیها با جهان و خدای آن ارتباط برقرار میکنند؛ مجموعه اینها منجر به شکل گیری یک نوع مشی و سبک خاصی در زندگی افراد میشود.
این نحوه تلقی حضوری و قلبی روی خواسته های انسان تاثیر میگذارد و آن وقت عقل شخص آنطوری که آن خواسته میخواهد حرکت میکند یعنی نحوه تلقی روی اینکه چه چیزی بخواهیم و چه چیزی نخواهیم تاثیر میگذارد؛ عقل ما تابع خواست ماست؛ لذا اینکه میگویند خودمان را بسپاریم به دست عقل، مثل این است که بگوییم خودمان را بسپاریم به دست ماشین؛ ماشین ابزاری است که براساس یکسری اصول و قواعد کار میکند ولی این ماهستیم که مقصد ماشین را تعیین میکنیم؛ لذا عقل ما تابع خواست و اراده ماست.خواست هم جایگاهش در دل است و انبیا هم آمدند که دل های ما را منقلب کنند، نیامدند که با ما بحث عقلی و فلسفی کنند. قرآن کریم درهمین راستا درباره کسانی که حرف حق را نمیپذیرفتند، میفرماید: فِي قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ فَزَادَهُمُ اللَّهُ مَرَضًا
🔸بنابراین شخصیت ما کاملا بستگی دارد به این که قلب ما چه چیزی را بخواهد و چه چیزی را دوست داشته باشد، چه بدانیم و چه ندانیم،
خواسته های قلبی خودبهخود بهما، نوعی شخصیت میدهد. حضرت علی علیه السلام چقدر زیبا فرمودند قِيمَةُ كُلِّ امْرِئٍ مَا يُحْسِنُهُ ارزش هرفردی به آن چیزی است که آنرا میپسندد؛ لذا برای سنجش شخصیت هرکس ببینید که چه چیزی را باارزش میداند، ارزشگذاری افراد به آن چیزی است که آن را زیبا میداند و آن را میپسندد.
خواستقلبی ما آنچیزی است که در شخصیت، منش و روش ما تجلی پیدا میکند و خودش را در اخلاق، رفتار و در عقلانیات ما نشان میدهد.
🔸بر اساس آنچه بیان شد برای شناخت هر تمدن و فرهنگی، اول باید بروید سراغ هنر و اخلاقیاتش؛ ببینید که افراد وابسته به یک تمدن چه چیزی را زیبا میدانند و ارزشگذاری های اخلاقیشان بهویژه درحوزه اخلاق اجتماعی براساس چه چیزی است و چه چیزی را فضیلت محسوب میکنند؛ این تعیین میکند که آنها چه تلقیای از عالم و آدم دارند آنوقت به جوهر فرهنگشان پی میبرید.
📚بررسی سیر فرهنگ و تمدن غرب
_جلسه دوم
#ایدئولوژی
#ادراکات_قلبی_هنر_ادبیات_اخلاق_خلقیات
#ادراکات_ذهنی_فلسفه
#علم
#صنعت
#ساختارهای_اجتماعی
#سبک_زندگی
#محصولات
هدایت شده از طرح رشد علمی 🇮🇷🇵🇸
بررسی کتب لغت- احمد عابدی.mp3
5.5M
✨بررسی کتب لغت- استاد احمد عابدی 👌 👇
┏━━━🇮🇷🌷🇮🇷━━┓
🆔 @Roshdelmi
┗━━━🍃🕊━
هدایت شده از فارس پلاس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹برنامه تربیتی هیأت میثم مطیعی برای دختران
هزار دختر تهرانی ثبتنام کردند...
https://www.farsnews.ir/news/14011128000424
@Fars_Plus
هدایت شده از مدرسه مهارتهای "فراخط"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در نظام جمهوری اسلامی، همه مسؤولند؛ اما میان سطح مسؤولیتها تفاوت هست. این مسؤولیت، بالاترین است و قاعدتاً در نظام جمهوری اسلامی، اگر کسی که مسؤولیتی بردوش گرفته، اخلاص و قصد قربت و نیت برای خدا نداشته باشد، تحقیقاً مغبون شده است. اگر اخلاص و عمل للَّه و تلاشِ منهای انگیزههای غیر الهی بود، هر مسؤولیتی گوارا، هر کار سنگینی تحمل کردنی، و هر باری برداشتنی است. بالاخره این کار، یا به نتایج مطلوب خواهد رسید، یا نه. علی اىّ حال، وقتی که با نیت صحیح همراه بود، انسان مأجور است و هرچه بار سنگینتر، اجر هم بیشتر خواهد بود. اما اگر در تحمل مسؤولیتها، اغراض و دواعی و انگیزههای دیگر دخالت بکند، کار بسیار مشکل خواهد شد؛ چون در نظام اسلامی - که بحمداللَّه ما از آن برخوردار هستیم - طبق معمولِ همه جای عالم، در مقابل مسؤولیتها، مابازای دنیوی نیست.
مقام معظم رهبری
🔹فراخط
@frakhat
محتوای تربیت دینی 🇵🇸 کودک و نوجوان
در نظام جمهوری اسلامی، همه مسؤولند؛ اما میان سطح مسؤولیتها تفاوت هست. این مسؤولیت، بالاترین است و قا
✨در نظام جمهوری اسلامی، همه مسؤولند؛ اما میان سطح مسؤولیتها تفاوت هست. این مسؤولیت، بالاترین است و قاعدتاً در نظام جمهوری اسلامی، اگر کسی که مسؤولیتی بردوش گرفته، اخلاص و قصد قربت و نیت برای خدا نداشته باشد، تحقیقاً مغبون شده است. اگر اخلاص و عمل للَّه و تلاشِ منهای انگیزههای غیر الهی بود، هر مسؤولیتی گوارا، هر کار سنگینی تحمل کردنی، و هر باری برداشتنی است. بالاخره این کار، یا به نتایج مطلوب خواهد رسید، یا نه. علی اىّ حال، وقتی که با نیت صحیح همراه بود، انسان مأجور است و هرچه بار سنگینتر، اجر هم بیشتر خواهد بود. اما اگر در تحمل مسؤولیتها، اغراض و دواعی و انگیزههای دیگر دخالت بکند، کار بسیار مشکل خواهد شد؛ چون در نظام اسلامی - که بحمداللَّه ما از آن برخوردار هستیم - طبق معمولِ همه جای عالم، در مقابل مسؤولیتها، مابازای دنیوی نیست.
🔸مقام معظم رهبری ۱۳۶۹/۰۴/۲۵
🔹https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=2336
🌷🇮🇷🌷
🔹تفکر انتقادی گمشده روانشناسان ایرانی
دکتر بی. اس. هِلد (Held, B. S)؛ استاد روانشناسی و پژوهشگر مطرح کالج بودوین آمریکا:
آیا روانشناسانِ جریان اصلی، انتقادی فکر میکنند؟ تقریباً هیچ!
او میگوید علی رغم اینکه در روانشناسی، تفکر انتقادی به طور مداوم، خاص و آشکارا برای همه دانشجویان و متخصصان مورد تأکید قرار میگیرد؛ امّا خود روانشناسان معمولاً روانشناسی را در معرض ارزیابی انتقادی قرار نمیدهند!
روانشناسانِ جریان اصلی اغلب #فلسفهها، #روشهای_تحقیق و #شیوههای_حرفهای خود را بدیهی میدانند!
⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️
کاش دوباره یک دکتر مرتضی نصفتِ دیگری از روانشناسان دانشگاهی برمیخاست و نهیبی بر سر دانشجویان میکشید که هان چه نشستهاید در غرق تقلید از یافتههای دیگران؟!
همو که حدود 60 سال پیش، در 1343 شمسی در مقاله «آینده روانشناسی در ایران: تقلید یا تحقیق» این موضوع مهم را به روانشناسان ایرانی هشدار داد!
کاش دوباره یک دکتر دادستانِ دیگری حواس استادان و پژوهشگران روانشناسی را به این موضوع حیاتی جلب میکرد که با این روند تقلیدگریِ محض، «روانشناسی ایران در معرض سقوط به یک پرتگاه عمیق قرار میگیرد!».
کاش یک دکتر ملک بدری دیگری در میان کشورهای اسلامی برمیخاست و فریاد «العلماءُ النفس المسلمون فی جُحر الضّب: روانشناسان مسلمان در سوراخ سوسمار» را سر میداد و روانشناسان را از تقلید بی چون و چرا؛ بدون تفکر، و بدون انتقاد از یافتههای فردگرایانه جریان اصلی باز میداشت!
کاش لااقل از خود سوال میکردیم چرا دکتر ویلیام کیل پاتریک؛ استاد دانشگاه بوستون آمریکا در کتاب «فریفتگی روانشناختی» نوشت که روانشناسی موجود، با شکست مواجه شده؛ و نتوانسته است مشکلات و آسیبهای جامعه آمریکا را حل کند!
کاش لااقل به حسرت خوردن دکتر سوزان مک دنیل؛ رئیس وقت APA در سال 2016 توجهی میکردیم که خطاب به روانشناسان آمریکایی نوشت: «به شرق نگاه کنید! روانشناسی غربی چیزهای زیادی میتواند از سازمانهای روانشناسی شرقی یاد بگیرد!»
کاش به قول دکتر فتحعلی مقدم؛ استاد ایرانی دانشگاه جورج تاون (واشینگتن دیسی) تحت «سیطره ایدئولوژی فردگرایانه روانشناسیِ آمریکایی» نمیماندیم، و از «جهان سومی» بودن خارج میشدیم؛ و به داشتههای فرهنگ ایرانی-اسلامی خود باور میکردیم!
کاش از این تخدیرشدگی رها شویم؛ و به خود آئیم و دانش خود را، خود بنا کنیم!🌱
#نقد_روانشناسی_غربی
✍️دکتر حمید رفیعی هنر
.
🌷🇮🇷🌷
هدایت شده از محتوای تربیت دینی 🇵🇸 کودک و نوجوان
-312664319_-1119742998.pdf
3.4M
✨اطلس مجموعه های فعال در عرصه تربیت اسلامی #دختران
ویرایش اول
🌷🇮🇷🌷
هدایت شده از ندای تهذیب
پیش رفتهایم.pdf
14.78M
📌کتاب #پیش رفتهایم
📗 اثری فاخر و زیبا درباره دستاوردهای انقلاب اسلامی
🖋نوشتهٔ:
دکتر علی سعیدی
دکتر حمیدرضا مقصودی
#جهاد_تبیین
#انقلاب_اسلامی
📱به #ندای_تهذیب بپیوندید:
@nedaye_tahzib
هدایت شده از ندای تهذیب
قالبهای تربیتی.pdf
2.87M
📚معرفی دوره ۵ جلدی قالبهای تربیتی
ظرفیت ها و ظرافت های تربیتی
🔹قالب اردو
🔹قالب حلقه
🔹قالب کارگاه ادبی
🔹قالب جنگ
🔹کارگاه هنری
#کتاب
#تربیت
📱به #ندای_تهذیب بپیوندید:
@nedaye_tahzib
هدایت شده از ندای تهذیب
💻آشنایی با سایتهای مرتبط با تهذیب و تربیت
📌پایگاه اطلاع رسانی
استاد محمدجواد نظافت یزدی
https://ostadnezafat.ir
#معرفی_سایت
📱 به #ندای_تهذیب بپیوندید:
@nedaye_tahzib
هدایت شده از طرح رشد علمی 🇮🇷🇵🇸
گزارش مسأله حجاب-1.pdf
1.97M
هدایت شده از کرامت
🔰 آموزش دانش، تفکر و رفتار، سه عنصر کار معلم است.
ما ملّتى هستیم با آرمانهاى بلند، با حرفهاى بزرگ، با قلّههاى ترسیمشدهاى که میخواهیم خودمان را به این قلّهها برسانیم. این احتیاج دارد به انسانهاى صبور، عاقل، متدیّن، اهل ابتکار، اهل اقدام، دور از تنبلى، مهربان، عطوف، داراى حلم، داراى شجاعت، با رفتارهاى مؤدبّانه، پرهیزگار و انسانهایى که درد دیگران، درد آنها محسوب بشود. بافت انسان و قالب و تراش یک انسان مطلوبِ اسلام چیزى است که با تربیت حاصل میشود. همهى انسانها هم قابل تربیتند. بعضى ممکن است دیرپذیرتر باشند، بعضى زودپذیرتر؛ بعضى تربیت در آنها ماندگارتر باشد، بعضى کم دوامتر؛ امّا همهى انسانها در معرض تغییر و تبدیلى هستند که با تربیت حاصل میشود؛ این در درجهى اول بهعهدهى چند عنصر اصلى است که یکى از عناصر اصلى معلم است. البتّه پدر، مادر، رفیق و مانند اینها هم مؤثّرند، لکن تأثیر معلم یک تأثیر عمیقتر و ماندگارترى است؛ این کارى است که معلم باید بر عهده بگیرد.
"بیانات مقام معظم رهبری، در دیدار با معلمان و فرهنگیان سراسر کشور ۱۳۹۳/۲/۱۷ "
❇️ ۸ اسفند، روز امور تربیتی و تربیت اسلامی
✅@keraamat_ir
هدایت شده از کرامت
📌 مرکز تربیت مربی کرامت برگزار می کند:
🔰 نشست تربیتی
سونامی کره ای و اثر آن بر هویت نوجوان ایرانی
👤 خانم فاطمه محتشمی پور
دانشجوی زبان و ادبیات چینی و شرق دور و پژوهشگر موج کره ای
🗓 چهارشنبه ۱۰ اسفند ماه
🕰 ساعت ۱۶:۰۰
🔗 پیوند شرکت در جلسه:
https://www.skyroom.online/ch/ho33einf/karamat
(ورود به صورت مهمان)
✅ @keraamat_ir
هدایت شده از کرامت
📌دوره تربیت پشتیبان و مشاور تربیت دینی پیوند
✅ جلسه توجیهی و پاسخ به سوالات مخاطبین در رابطه با این دوره
🗓 سه شنبه ۹ اسفند
🕰 ساعت ۱۶:۰۰
🔗 پیوند شرکت در جلسه:
[https://www.skyroom.online/ch/ho33einf/keraamat-3](blocked)
✅@keraamat_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تربیتی
📛بن بست تربیت لیبرالیستی؛ نتیجه حکومت تن بر انسان
♻️ آرزوی سوسن، خواننده لسآنجلسی
بعد از سالها ولنگاری و آزادی غربی و پشت پا زدن به ارزشهای دینی و به دست آوردن شهرت و پول، آرزوی چنین خوانندهای این است که👆👆
🥀 سوسن: ای کاش...😢👆👆👆
📛این حقایق را به فرزندان و شاگردانمان بگوییم؛🙏👆👆🌹👌
🥀عاقبت صرفا و فقط سلیبریتی بودن
@baclassha
با سلام پیشنهاد می شود عضو کاانال با کلاس ها شوید از بهترین کانال ها در حوزه تربیت دینی است
هدایت شده از طرح رشد علمی 🇮🇷🇵🇸
همایش ملی «آموزش تفکرمحور زمینهساز تمدن نوین اسلامی»
سخنرانان:
مهدی گلشنی
یحیی فوزی
تقی پورنامداریان
محمود مهرمحمدی
محمد حسنی
منصوره حاجحسینی
فرشته ابوالحسنی نیارکی
میثم سفیدخوش
سیدنورالدین محمودی
مالک شجاعی جشوقانی
سیدمحمدتقی موحد ابطحی
هادی وکیلی
سعید ناجی
روحالله کریمی
چهار شنبه 10 اسفند 1401
ساعت: 8 تا 17
تالار تمدن پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی
https://www.ihcs.ac.ir/fa/news/23617/همایش-ملی-آموزش-تفکرمحور-زمینه-ساز-تمدن-نوین-اسلامی-۱۰-اسفند-برگزار-می-شود
هدایت شده از طرح رشد علمی 🇮🇷🇵🇸
بررسی کتب لغت- احمد عابدی.mp3
5.5M
✨بررسی کتب لغت- استاد احمد عابدی 👌 👇
┏━━━🇮🇷🌷🇮🇷━━┓
🆔 @Roshdelmi
┗━━━🍃🕊━
هدایت شده از طرح رشد علمی 🇮🇷🇵🇸
تقریر جلسه بررسی کتب لغت ، استاد احمد عابدی.pdf
515.7K
#تقریر صوت جلسه بررسی کتب لغت ، استاد احمد عابدی
هدایت شده از طرح رشد علمی 🇮🇷🇵🇸
تقریر صوت جلسه بررسی کتب لغت ، استاد احمد عابدی.docx
29.4K
#تقریر صوت جلسه بررسی کتب لغت ، استاد احمد عابدی