رمز گشایی از تاکتیک بایدن
خبرگزاری فارس 👇
http://fna.ir/mal9
محمد یوسفی
کارشناس مسائل سیاسی و روابط بینالملل
کانال تحلیلی بصیرتی انقلابیون
@NOSANAD2030
مداحی آنلاین - تولد ، تولد - سیدرضا نریمانی.mp3
2.5M
🌸 #میلاد_حضرت_علی_اکبر(ع)
💐تولد ، تولد
💐تولدت مبارک ای تولد دوباره پیمبر
🎤 #سید_رضا_نریمانی
👏 #سرود
👌فوق زیبا
🌷گلچین بهترین #مولودی های روز
♨️ @Maddahionlin 👈
هدایت شده از علمدار بصیر
🔰طرح| رهبرانقلاب: هر وقت که دل امام حسین (ع) براى پیامبر(ص) تنگ مىشد، به حضرت علی اکبر(ع) نگاه مىکرد.
🌹ولادت حضرت علیاکبر (علیهالسلام)
☑️ @Khamenei_ir
هدایت شده از ریحانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔊 توصیه رهبر انقلاب به دختران جوان ایرانی که در سال ۱۳۷۵ در جمع زنان شهر ارومیه بیان کردند.
🌷 به مناسبت یازدهم شعبان؛ ولادت حضرت علی اکبر علیهالسلام و #روز_جوان
❣ @khamenei_Reyhaneh
هدایت شده از بیداری ملت
روز جوان بر نوجون های یمنی که اسلحه به دوش کشیدند و دوشادوش پدران شان جنگیدند و جلوی استکبار سر خم نیاوردند و شهید شدند، مبارک.
#شبتون_شهدایی
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
👇از شنیده های امروز 👇
⛔️روحانی طرحی را با عنوان اقدام سازنده در برابر غرب تهیه کرده که محمد جواد ظریف اقدام به برجسته سازی آن کرده است.
🔹این طرح از سوی سید حسین موسویان یکی از دیپلمات های سابق و عضو تیم هسته ای سابق تهیه شده است.
🔹براساس این طرح طرفین، تا روز ۱۱ فروردین ۶ گام نهایی برای اجرای برجام برداشته و روز ۱۱ فروردین به عنوان پیروزی دولت اعتدال در برقراری دوباره برجام یک جشن ملی برگزار می شود !
هرچی روغن و مرغ و شکر... این چندوقت احتکار شده یه دفعه با افتاب دوباره برجام طلوع میکنه😂😂😂
ارسالی کاربران👆
🌺تقویم شیعه/ ۱۱ شعبان
🌺 ولادت حضرت علی اکبر علیه السّلام
🌹در سال ۳۳ ه’ شبیه ترین مردم به خاتم الانبیاء صلّی اللَّه علیه و آله حضرت علی اکبر علیه السّلام به دنیا آمد. نام آن حضرت «علی» پدرشان حضرت سیّد الشّهداء علیه السّلام، مادرشان لیلی بنت مره ثقفی است.
📚 علی اکبر علیه السّلام «مقرم»: ص ۱۵ - ۱۶ به نقل از انیس الشیعه
🌹 کنیه آن حضرت طبق فرمایش حضرت صادق علیه السّلام «اباالحسن» است.
📚 کامل الزیارات: ص ۲۴۰
🌹 روایت بزنطی هم دلالت دارد که آن حضرت ازدواج کرده بودند.
📚 علی اکبر علیه السّلام «مقرم»: ص ۱۹
🌹در زیارت وارده از حضرت صادق علیه السّلام هم می خوانیم: «صلی اللَّه علیک و علی عترتک و اهل بیتک و آبائک و ابنائک و امهاتک الاخیار الذین أذهب عنهم الرجس و طهرهم تطهیراً» و لفظ أبناء در زیارت دلالت بر این دارد که آن حضرت حتی بیشتر از دو فرزند داشته است.
📚 علی اکبر علیه السّلام «مقرم»: ص ۲۰
🌹در واقعه کربلا نزدیک 27 سال از عمر مبارک آن حضرت گذشته بود.
📚 علی اکبر علیه السّلام «مقرم»: ص ۱۶
👇پرونده انتخابات 👇
⛔️در غبار انتخاب ( قسمت اول )
🔶 در این پرونده مسائل مختلفی مورد بررسی قرار خواهد گرفت. در اولین بخش از پرونده #انتخابات_۱۴٠٠، به نقش سیاستهای اقتصادی روحانیونِ رئیس جمهور (#هاشمی_رفسنجانی، #محمد_خاتمی و #حسن_روحانی) و دولتهای آنان که دارای اندیشه لیبرال سرمایه داری بودند، پرداخته میشود.
🔶 در قسمت اول، سیاستهای اقتصادی دولت هاشمی رفسنجانی مورد بررسی قرار میگیرد.
♨️ پس از جنگی هشت ساله و انقلابی که تار و پود همه چیز را درنوردیده بود، اهتمام هاشمی رفسنجانی و دولتش به ساخت و عمران زیرساختها از ساخت سد، راه و جاده، نیروگاه و توسعه فرودگاهها گرفته تا راهاندازی کارخانههای صنعتی بازمانده از تولید، سبب شد از سوی عدهای «سردار سازندگی» نامیده شود.
♨️ اما این همه ماجرا نبود، با هاشمی رفسنجانی، اقتصاد ایران تغییری عمیق و معنادار را تجربه کرد.
♨️ مهمترین پیامد روی کار آمدن دولت هاشمی رفسنجانی را در سال ۱۳۶۸، تغییر اقتصاد ایران از اقتصاد مکتبی و ایدئولوژیک به اقتصاد لیبرالی در جهان بود.
♨️ منطق اقتصادی آنگونه که در کشورهای غربی وجود دارد، برای نخستین بار در دوره هاشمی رفسنجانی به میان محافل جمهوری اسلامی آمد.
♨️ هاشمی رفسنجانی و اطرافیان او از اندیشههای اقتصادی ارائه شده از سوی #صندوق_بینالمللی_پول و #بانک_جهانی تغذیه میکردند. به روایت بانک جهانی دولت هاشمی در دومین سال دوره اول (١٣٦٩) رشد تولید ناخالص داخلی را به حدود ١٤ درصد رساند ولی این رشد ثباتی نداشت و در سالهای بعد حتی منفی هم شد.
ادامه دارد...
✍سید طاها محسنی
کانال تحلیلی بصیرتی انقلابیون
@NOSANAD2030
⛔️در غبار انتخاب 1400 ( قسمت دوم )
↙️ تحول فکری هاشمی در روزگار سازندگی
⛔️ یکی از اهداف برنامه پنج ساله توسعه در دوران #هاشمی_رفسنجانی تکنرخی شدن تورم بود. اما رقم تورم در سال سوم دوره دوم هاشمی رفسنجانی (١٣٧٤) به ٤٩.٤ درصد رسید که بالاترین رقم ثبت شده در تاریخ ایران است.
⛔️ برخی معتقدند که دولت هاشمی به جای حرکت آهسته و پیوسته، سعی داشت راه صدساله را یک شبه طی کند، حتی جلوتر از برنامه توسعه و با سرعتی که ساختار اقتصادی ایران آمادگیاش را نداشت.
⛔️ در مورد تغییر دیدگاه اقتصادی هاشمی، #احمد_توکلی، نماینده سابق مجلس شورای اسلامی معتقد است که هاشمی رفسنجانی تا پیش از سال ۱۳۶۵، عمدتا با سوگیریهای میرحسین موسوی، نخستوزیر وقت، که به عنوان سیاستمداری با دیدگاههای چپ اقتصادی شناخته میشد هم عقیده و هم نظر بود.
⛔️ توکلی تاکید میکند از آنجا که هاشمی رفسنجانی، فردی «واقع بین» بود، وقتی دید دولتی کردن به دلیل ایجاد رانت و فساد، با عدالت در تضاد و تناقض است، تفکرات خود را اصلاح کرد. به گفته او، شکست مارکسیسم، فروپاشی شوروی و برچیده شدن دیوار برلین نیز در تغییرات فکری هاشمی رفسنجانی موثر بود.
⛔️ #کاظم_انبارلویی نیز با تاکید بر اینکه هاشمی رفسنجانی از دیدگاههای اقتصادی دولت میرحسین موسوی حمایت میکرد، از تغییر ناگهانی مواضع اقتصادی او سخن به میان میآورد. انبارلویی این تغییرات را به سفر هاشمی به عنوان رئیس مجلس به آسیای شرقی و دیدار از کشورهای چین و به ویژه ژاپن، نسبت میدهد.
ادامه دارد...
✍سید طاها محسنی
کانال تحلیلی بصیرتی انقلابیون
@NOSANAD2030
⛔️در غبار انتخاب( قسمت سوم)
♨️ به حاشیه رفتن عدالت اجتماعی در دولت هاشمی
🔶 پس از بیان مقدمهای در مورد سیاستهای کلی اقتصادی دولت هاشمی رفسنجانی در دو یادداشت گذشته، به تفصیل به بررسی سیاستهای اقتصادی- لیبرالی او و دولتش پرداخته میشود.
⛔️ پس از انتخاب #هاشمی_رفسنجانی در سال ۱۳۶۸ دولت او اولويت خود را اجراي برنامه #توسعه به منظـور بازسازي كشور و پيشبرد توسعه اقتصادي با تاكيد بر اولويت دادن رشد اقتصادي ذكر كرد.
⛔️ دولت جديد، به منظور اجرایی كردن قانون برنامه توسعه، برنامه جديدی در سازمان برنامه و بودجه به نام «برنامه تعديل اقتصادي» تدوين كرد كه در بسياری از موارد برنامه پنج ساله مصوب مجلس تحت الشعاع جهت گيریهای اين برنامه جديد و غير مصوب (برنامه تعديل اقتصادی) قرار گرفت.
⛔️ در«برنامه تعديل اقتصادی» حركت به سوی رشد و رونق اقتصادی از طريق #آزاد_سازي_اقتصادي، محور اصلی بود و در اين راستا بر استراتژی خصوصیسازی شركتهای دولتی و سياست آزادسازی ارز و از طرفی تسهيل صادرات و واردات تاكيد داشت.
⛔️ هدف اصلی اين برنامه آن بود كه با سرمايه گذاری دولت در زمينه بازسازی خسارتهای جنگ تحميلی و بهرهبرداری حداكثری از ظرفيتهای موجود، روندهای منفی اقتصادی حاكم را به نفع ايجاد رشد اقتصادی در كشور تغيير دهد و بستر تداوم رشد در آينده را فراهم كند.
⛔️ بر اين اساس در سالهای ۶۸ تا ۷۶ دولت بر اساس دال مركزی سازندگی و توسعه اقتصادی تنها به رشد اقتصادی و بازسازی خرابیها میانديشيد و میتوان گفت در اين دوران #عدالت_اجتماعی به حاشیه رفت!
ادامه دارد...
✍سید طاها محسنی
کانال تحلیلی بصیرتی انقلابیون
@NOSANAD2030
⛔️در غبار انتخاب( قسمت چهارم )
🔴 وامدار سازمانهای غربی
💢 هاشمی رفسنجانی برای موفقیت در بازسازی اقتصاد ایران، سیاست تنش زدائی در عرصه بینالملل و اصلاح اقتصادی در عرصه داخل را اتخاذ کرد.
💢 در شرایط پس از جنگ، دولت سعی کرد تا سیاستهای اقتصادی خود را با سیاستهای اقتصادی دنیا هماهنگ نماید چرا که شرایط را برای تلفیق اقتصاد ایران در نظام جهانی مناسب میدید.
💢 بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول، اجرای فرمولهای اقتصادی دیکته شده خود را از شرایط پرداخت وام و سرمایهگذاری در ایران، اعلام کرد.
💢 دولت هاشمی نیز، در راستای فرمولهای دیکته شده بانک جهانی و صندوق بینالملل پول، سیاستهای خصوصیسازی، شناورکردن قیمت ارز، تشویق صادرات غیر نفتی، تشویق سرمایهگذاری خارجی و بهرهگیری از شوکهای اقتصادی نظیر برداشتن کنترل از روی قیمتها و کاهش سریع یارانهها و... را در جهت تلفیق هرچه بیشتر اقتصاد کشور در جامعه جهانی، اعمال کرد.
💢 این در حالی است که رهبر انقلاب بارها مخالفت خود را با استقراض از سازمانه های پولی بین المللی و اجرای سیاست های لیبرالی آنان در داخل کشور اعلام کردند:
✅ «در طول سالهای گذشته، در دولت های مختلف، چندبار می خواستند از بانک جهانی یا صندوق بینالمللی پول، وام بگیرند، بنده نگذاشتم؛ ... اینکه ما از بیگانه طلب بکنیم و متعهّدِ در مقابل بیگانه بشویم، این خطای بزرگی است؛ باید اقتصاد درونزا باشد».
ادامه دارد...
✍سید طاها محسن
کانال تحلیلی بصیرتی انقلابیون
@NOSANAD2030
⛔️در غبار انتخاب( قسمت پنجم )
🔴 هاشمی و اجرای سیاست تعدیل اقتصادی
❇️ سیاست تعدیل اقتصادی از سوی دو نهاد اصلی اقتصادی غرب یعنی صندوق بینالمللی پول و بانک جهانی به کشورهای در حال توسعه دیکته میشود.
❇️ شرط این دو بازوی اقتصادی غرب برای دادن وام اقتصادی به کشورها، اجرای تمام و کمال بندهای این سیاست است.
❇️ این سیاست، یک نسخه عمومی و همگانی بود که بدون توجه به نوع اقتصاد کشورها به آنها پیشنهاد و تحمیل میشد. این نسخه برای همه کشورها یکسان بود.
❇️ نکته جالب آنکه تفاوتهای ساختاری ملتها از جمله نوع فرهنگ، اعتقادات مذهبی، نوع سیستم سیاسی، آمادگی نظام اقتصادی کشور مورد نظر، میزان اعتماد مردم به دولت برای اجرای این برنامه، همگی نادیده گرفته میشد و کوچکترین عدول از بندهای سیاست تعدیل با واکنش شدید صندوق پول و بانک جهانی مواجه میشد.
❇️ سیاست تعدیل اقتصادی دارای مؤلفههای تندی همانند سیاستهای شوک درمانی برای افزایش و واقعی کردن قیمت حاملهای انرژی، کاهش یکباره ارزش پول ملی در لوای حمایت از صادرات، خروج یکباره دولت از اقتصاد، خصوصیسازی گسترده و واگذاری بسیاری از نهادهای دولتی در پوشش کاهش هزینه دولت و اصطلاحاً چابکسازی دولت است.
❇️ دولت اول #هاشمی تمام و کمال این اقدامات را در کشور به اجرا در آورد و زمینهساز شورشهای مهمی در دولت دوم خود شد.
ادامه دارد...
✍سید طاها محسنی
کانال تحلیلی بصیرتی انقلابیون
@NOSANAD2030
⛔️در غبار انتخاب(قسمت ششم )
💢 هاشمی و سوء استفاده از تریبون نماز جمعه
🔶 سال ۱۳۶۹ را میتوان سال ورود و اجرای سیاست تعدیل در اقتصاد ایران دانست. این در حالی بودکه در سال ۱۳۶۸ و همزمان با استقرار دولت اول هاشمی رفسنجانی، برنامه اول پنج ساله توسعه تدوین شد و همه قوا از جمله دولت موظف بودند این برنامه را که نوعی سند بالادستی نظام محسوب میشد اجرا کنند.
🔶 اما با ورود کارشناسان صندوق بین المللی پول و دیدار با تکنوکراتهایی همانند محمدحسین عادلی، نوربخش، روغنی زنجانی، مسعود نیلی، محمدعلی نجفی و... برنامه پنج ساله رسماً کنار گذاشته شد و بسته تعدیل ساختاری جایگزین آن شد.
🔶 قبل از اجرای رسمی برنامه تعدیل و با توجه به پیش بینی تبعات سنگین اجرای آن، نیاز بود که برای خاموش کردن و مرعوب نمودن منتقدین احتمالی این برنامه، نظام را حامی این سیاست معرفی کنند.
🔶 به همین دلیل هاشمی رفسنجانی که بنا به عادت دیرین خود برای شکستن تابوها از تریبون نماز جمعه استفاده میکرد این بار نیز از همین طریق زنگ آغاز این سیاست را به صدا در آورد.
🔶 او از همین تریبون با خطبه معروف به دانشگاه آزاد، توانست طرح ایجاد یک دانشگاه پولی! را خواسته نظام معرفی کند و به همین روش نیز با تاکید بر نیاز شدید کشور به سرمایهگذاری خارجی و بیان محسنات رابطه با نهادهای اقتصادی چون صندوق بینالمللی پول و بانک جهانی و البته انتقاد از انزواگرایی، مسیر اجرای تعدیل را هموار کند.
ادامه دارد...
✍سید طاها محسنی
کانال تحلیلی بصیرتی انقلابیون
@NOSANAD2030
4_5974070926281542050.pdf
435.9K
❇️ منتظری چرا و چگونه از قائم مقامی رهبری عزل شد؟
به مناسبت ۶ فروردین سالروز عزل منتظری
کانال تحلیلی بصیرتی انقلابیون
@NOSANAD2030