🔷 #خوف_ضرر_روزه
✅ کسی که میداند روزه برای او ضرر دارد یا خوف ضرر داشته باشد باید روزه را ترک کند و اگر روزه بگیرد صحیح نیست بلکه حرام است، خواه این یقین و خوف از تجربهی شخصی حاصل شده باشد یا از گفتهی پزشک امین یا از منشأ عقلایی دیگر.
✅ پزشکانی که بیماران را از روزه گرفتن به دلیل ضرر داشتن منع میکنند گفتهی ایشان در صورتی معتبر است که اطمینان آور باشد یا باعث خوف ضرر شود و در غیر این صورت اعتباری ندارد.
✅ در صورتی که بیماری تا سال آینده ادامه داشت، وظیفه ای برای روزه ندارد و باید به جای آن برای هر روز یک مد طعام (750 گرم، معادل ده سیر طعام از قبیل برنج، آرد، گندم، خرما و کشمش می باشد) به فقیر بدهد.
🔷 #پزشک_اطمینان_آور
^√^√^√^√^√^√^√^
◀️ رسانه تخصصی فقه واحکام
🔷 https://eitaa.com/ask_ahkam
🔻 #پرکردن #کشیدن #جرم_گیری_دندان
🔻❗️ آیا پرکردن، کشیدن یا جرم گیری دندان برای روزه دار جایز است؟
❇️ پاسخ: ⬇️
برای روزهدار اگر بواسطه پرکردن، کشیدن یا جرم گیری دندان چيزى وارد حلق نشود، مانعى ندارد و ضررى به صحت روزه وارد نيست، ولى اگر با علم به اينكه چيزى وارد حلق مىشود به دندانپزشك مراجعه شود، روزه باطل است و علاوه بر قضا كفاره نيز لازم است.
--------------------
📚 رساله مصور ج 2 ص 254
🔳 @ask_ahkam
🌌 #افطار_روزه_نماز
🌃 آیا افطار روزه بعد از نماز ثواب بیشتری دارد؟
🏝 پاسخ ⬆️⬆️
💻 رسانه تخصصی فقه واحکام
🖥 @ask_ahkam
✳️ #وظیفه_بیمار #روزه
✅ کسیکه میداند روزه برای او ضرر دارد، یا خوف ضرر داشته باشد، باید روزه را ترککند، واگر روزه بگیردصحیح نیست، بلکه حرام است، خواه این یقین وخوف از تجربه شخصی حاصل شده باشد، یا به گفته پزشک امین، یا منشاء عقلايي ديگر.
🔻 ادامه....☝️☝️
✴️ رسانه تخصصی فقه واحکام
🔻 @ask_ahkam
✅ نان کدوحلوایی
✍ مواد لازم:
آرد گندم سبوس دار ۵ پیمانه
پوره کدو حلوایی ۱ پیمانه
شیر محلی سه چهارم پیمانه
کره گاوی ۶ قاشق غذاخوری
آب ولرم یک سوم پیمانه
تخم مرغ محلی ۲ عدد
جوش شیرین اصل ۱ قاشق چاییخوری
نمک دریا یک چهارم قاشق چای یخوری
شکرسرخ سه چهارم پیمانه
زعفران دمکرده ۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه :
شیر را کمی گرم کرده و با کره مخلوط می کنیم تا بطور کامل ذوب شود.
شکر سرخ و زعفران را به مواد اضافه کرده ، سپس تکه های کدو حلوایی که قبلا با کمی آب پخته شده و بصورت پوره در آورده را به مواد اضافه می کنیم .
یک تخم مرغ را با آن مخلوط می کنیم در مرحله بعدی جوش شیرین و نمک را با آب مخلوط کرده و به مواد اضافه می کنیم و بعد هم آرد را تدریجی به مخلوط افزوده تا خمیر یکدست بدست آید سپس آن را به مدت ۱۰ دقیقه ورز داده بطوریکه به دست نچسبد.
↫〖أسرار الشِفاء〗
🌼🍒: @Teb340_ir