فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴افشاگری تکان دهنده سعيد ليلاز صاحبنظر اقتصادی جریان اصلاحات از خیانت این جریان به کشور:
🔹 برخیها آگاهانه کشور را بطرف تحریم سوق دادند، بخاطر منافعشان!
چرا چین و روسیه به اندازهٔ سوریه در کنار ایران نیستند؟
🔹 کنایه لیلاز به حسن روحانی و ظریف که در هنگام مذاکرات هسته ای یکی گفته بود خزانه خالی است و دیگری گفته بود آمریکا میتواند با زدن یک دکمه تمام نیروهای نظامی ما را نابود کند
😱 وزیر خارجه روسیه در طی مذاکرات برجام گفته بود:ما میخواستیم کمک کنیم تحریمهای موشکی ایران هم برداشته شود اما تیم ایرانی همراهی نکرد.
توجه
توجه
توجه
ایشون رفیق گرمابه گلستان آقایان بنفش است ببینید به نام پیشرفت و به نام دفاع از ایران چه بلایی سر این کشور آوردند
14.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 گزارش زنده شبکه خبر از حسینیهٔ امام خمینی(ره) پیش از آغاز دیدار بسیجیان با رهبر انقلاب
🔸دیدار هزاران نفر از بسیجیان سراسر کشور با رهبر انقلاب اسلامی تا ساعتی دیگر آغاز میشود.
🔻سردار سلیمانی رئیس سازمان رئیس سازمان بسیج مستضعفی در گزارش کوتاهی از حسینیه امام خمینی درباره این دیدار سخن میگوید.
بسیاری از پایگاههای اسرائیل هدف قرار گرفتند
🔰 تلآویو زیرآتش سنگین / حزبالله «اسرائیل» را به جهنم تبدیل کرد
🔸دیروز حزبالله لبنان یکی از سنگینترین و موفقترین حملات خود را علیه پایگاههای رژیم صهیونیستی انجام داد. پایگاه هوائی مهم «بلماخیم» در جنوب تلآویو یکی از اهداف حزبالله لبنان بود.
🔸حملات موشکی حزبالله به تلآویو نشان داد که حزبالله توان موشکی خود را حفظ کرده به طوری که میتواند منطقه هشارون در قلب تلآویو را هدف قرار دهد... حملات موشکی دوربرد از لبنان به مرکز تلآویو در هفتههای اخیر به یک کار عادی تبدیل شده است.» این اعتراف کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی بعد از حملات سنگین دیروز صبح حزبالله لبنان به قلب رژیم آپارتاید اسرائیل بود.
🔸تصاویری که از گوشیهای موبایل مردم منتشر میشود اصابت مستقيم موشکها به نقاط مختلف در تلآویو را نشان میدهد. مقاومت اسلامی لبنان همچنین از حمله به پایگاه دریایی اشدود خبر داد که از لحاظ جغرافیایی (نسبت به مرزهای شمالی با لبنان) فراتر از تلآویو است.
🔰 دولت پزشکیان و رفیقان ناهمدل
👤 #محمد_ایمانی
🔸۱)آقای پزشکیان رئیس جمهور، روز جمعه در حرم مطهر امام خمینی(ره) گفت: «من باور دارم که هیچ راه دیگری جز بهرهگیری از روحیه بسیجی برای ساختن کشور نداریم». طبعا پیمودن این مسیر، اقتضائات و معارضان جدی دارد. در درستی اصل سخن، همین بس که هیچ موفقیت بزرگ ملی در طول پنج دهه گذشته، بدون روحیه بسیجی و بسیجگری اسلامی- ایرانی به دست نیامده است. چه کسی در دنیا باور میکرد ملت ایران بتواند با وجود سیطره رژیمی که ژاندارم منطقه محسوب میشد، به جنبش درآید، آمریکا و انگلیس و اسرائیل و رژیم دست نشانده آنها را از کشور بیرون کند و سرآغاز حرکت دومینووار بیداری و مقاومت اسلامی در منطقه شود؟ در این باره، مجله آمریکاییForeign Policy، اواخر خرداد ۱۳۹۳ نوشت: «شاید واشنگتن نخواهد اعتراف کند، اما ایران باثبات ترین کشور خاورمیانه است. کارتر در سال ۱۹۷۹ با شاه ایران در کاخ سعدآباد دیدار کرد و گفت ایران، جزیره ثبات در یکی از مناطق پر چالش جهان است. مدتی بعد موج انقلاب، ایران را فرا گرفت و شاه سرنگون شد. کارتر به خاطر پیش بینی نادرست مورد تمسخر قرار گرفت اما او اشتباه نکرده بود بلکه تنها چند دهه جلوتر از زمان خود بود (!) ایران امروز در قلب منطقهای آشوب زده، جزیره ثبات است.»
🔸۲) پیروزی شگفت بعدی که در تداوم بسیجگری انقلابی رقم خورد، چیره شدن جمهوری اسلامی بر توطئه چند لایه پایگاه جاسوسی آمریکا، در قالب به میدان آوردن گروهکهای برانداز و شبکه متنوع کودتا بود. هر کدام از توطئههای شبکه متنوع نفوذ میتوانست یک نظام را از پا در آورد و کشوری را تبدیل به ویرانه کند. در اینجا هم مردم بودند که به جریان نفوذ و تفرقهافکنی و کودتا و آشوب مجال ندادند. همزمان، جنگی گسترده با حمایت آمریکا و انگلیس و فرانسه و آلمان و شوروی و ارتجاع عرب، به ملت ایران تحمیل شد که اگر قرار بود به روال رژیم پهلوی یا قاجار مواجه شویم، دست کم باید چند استان جنوبی و غربی را واگذار میکردیم و کشور را به تصمیم آمریکا و دیگران میسپردیم تا همانند دوره اشغال جنگ جهانی دوم، قحطی و ویرانی به ارمغان بیاورند و نوکران خود را دوباره به حکومت بگمارند. اما تهدید مهیب جنگ تحمیلی، تبدیل به حماسهای شگفت در تاریخ دویست ساله دفاع سرزمینی شد، چون بسیج ملت ایران از طبقات مختلف دوباره اتفاق افتاد و تمام محاسبات غرب را به هم ریخت. آن مقاومت عزتمندانه، مقدمه سقوط رژیم صدام و سپس سقوط هیمنه آمریکا در منطقه شد. به فهرست طولانی این موفقیتها و خدمات، میتوان بسیجگری در حوزههای سازندگی و آبادگری، فنی و نرمافزاری، سلامت و بهداشت، امدادرسانی در شرایط اضطراری مانند سیل و زلزله، و امنیت را اضافه کرد. نکته مهم در این میان، اهمیت اهتمام مسئولان بخشهای مختلف است تا بتوانند ظرفیتهای بزرگ ملی را به حرکت همدلانه در بیاورند و از آن برای گشودن گرهها مدد بگیرند.
🔸) این بسیجگری موفق، معارضان قسم خوردهای دارد که در موضع گردنکشی و تغلّب و تعدی، از بسیج ملت ایران سیلی خوردهاند. قدرتهای زورگو، مهمترین جبهه نگران از بسیج توانمندیهای ملت ایران هستند. اشرافیت امتیازطلب معارض با اصول انقلاب و هم افقشدگان با قدرتهای مستکبر جهانی نیز، ماهیتا با بسیج ظرفیتهای و پای کار آمدن مردم مسئله دارند؛ چرا که تا وقتی مردم وسط میدان باشند، آنها نمیتوانند امتیازطلبی کنند، یا اختیار امور کشور را به بیگانگان متخاصم بسپارند. ماموریت طیف هم افق با غرب، از هم گسیختن وحدت و ایجاد دوصدایی و فشلی است؛ چنان که شهید سلیمانی درباره آن (به ویژه درباره دشمن) هشدار میداد. یک نمونه، همان است است که تحلیل یک روزنامه زنجیرهای و گروهک سیاسی همسو در توجیه طرح دو دولتی (به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی)، تحلیلگر صهیونیست را سر ذوق میآورد تا تحلیلی با عنوان«دیگر صداها در ایران، درباره موضوع فلسطین (اسرائیل)» بنویسد. این، همان طیفی است که معاون وزیر ارشادش پس از فرار از کشور، سردبیر شبکه تلویزیونی وابسته به موساد در لندن میشود. آدمی، چقدر باید سقوط کرده باشد که به استخدام قاتلان دانشمندان هستهای ایران و قاتلان دهها هزار انسان بیگناه در منطقه درآید؟ چند منافق دیگر ممکن است مثل او باشند که هنوز نقاب بر چهره داشته باشند؟
🔸۴) مهم است که رصد کنیم: دنیا بر سر کدام پیچ تحول در حال حرکت است، ما کجای این دگرگونی بزرگ هستیم، و در اتاقهای ارزیابی و راهبرد نگاری دشمن چه تحلیلی از این شرایط ویژه میشود؟ باید فهمید که آنها در کدام وضعیت ضعف بیسابقه پس از جنگ جهانی دوم به سر میبرند، چه فهمی از جایگاه تعیینکننده ایران دارند، و چگونه میخواهند امتیازاتی را که نتوانستند در مصاف رویاروی چند ده ساله به دست بیاورند، با عملیات فریب بگیرند؟
🔻ادامه دارد.
🔻مهم است که بفهمیم گارد خویشتنداری، مسالمت و تنشزدایی یکطرفه، کمترین تناسبی با رویکرد خصمانه -و ضمنا از سر درماندگی- دشمن ندارد. وضعیت جهان و منطقه را نباید وضعیت صلح و مسالمت و نرمش پنداشت. این، تجربه زیسته متاخر ماست، اگر که تحرکات جریان نفوذ، و انحراف و تحریف حاصل از آن، مانع دیدن عبرتها نشود. گام اول، بیداری در تراز منطق پیشرو و پیروز انقلاب اسلامی است.
🔸۵) نقشه راه و راهبرد دولت در این میدان پیچیده اما مهم، کدام است؟ آیا روزمرّگی، کفایت این مصاف پیچیده را میکند؟ آیا نادوستان مدعی حمایت، که دل در گرو غرب دارند، میتوانند معاضد خوبی باشند؟ یا صرفا با سودای ایجاد فشلی و ضعف، در دولت طمع کرده و به تحمیل «ناکارآمدی» + «تحمیل راهبرد گمراهکننده» اصرار دارند؟ جایگاه برنامه نویسی درون زا، اقتصاد مقاومتی، اصلاحات اقتصادی معطوف به حمایت از اقشار متوسط و پایین، و باز توزیع منابع و فرصتها در راهبرد دولت کجاست؟ مهم است که عاقبت کار دیده شود. این عبرت برای هفت پشت ملت ما کافی است که دست کم، پنج سال از دوره هشت ساله دولت اسبق، به تعطیلی و تعلیق و انتظار کشیدن نتیجه مذاکرات سپری شد؛ و مباد که مشورتهای به دور از صداقت و صلاحیت، دولت محترم را به بیغولهای مشابه یا حتی بدتر رهنمون شود.
🔸۶) آیا میتوان پذیرفت که انتصاب برخی افراد ناصالح و حتی مجرمان محکوم شده در برخی مناصب مهم، به حاشیه افتادن مسائل فوریتدار اصلی و تبدیل مسائل فرعی و حواشی به اولویت، کوتاهی در ذخیرهسازی سوخت زمستانی نیروگاهها و قطعی برق بیسابقه ناشی از آن، گران کردنهای شبانه و ناگهانی و بیقاعده کالاها و خدمات مختلف و..، اتفاقی است و نه برنامهای برای ناکارآمد کردن دولت و ناراضی کردن مردم و نهایتا تضعیف موضع نظام در مقابل غرب؟! تجارب گذشته میگوید تحمیل ناکارآمدی و ایجاد بن بست مصنوعی، تصادف نیست. مدیر کانال معاند و امنیتی آمدنیوز در فرانسه (قبل از بازداشت و انتقال به ایران) گفته بود: «در انتخابات ۹۶ این جوری نبود که راه بیفتیم و بگوییم اصلاحطلبیم یا عاشق روحانی هستیم. مجموعه ما تحلیل امنیتی داشت... با توجه به شرایط به این نتیجه رسیدیم که باید برویم پشت سر فردی مثل روحانی. ما شیفته و دلباخته کسی نبودیم. همین الان هم از کاری که آمدنیوز در انتخابات کرد، دفاع میکنم. ما با تحلیل این کار را کردیم. کشور باید به نقطه جوش میرسید و اگر آدمی مثل رئیسی سر کار میآمد، کار به نقطه جوش نمیرسید».
🔸۷) کاریکاتور ساختن از همه مسئولیتهای سنگین و متنوع دولت محترم در قالب «مذاکره با آمریکا و اروپا»، نقشهای است که برخی عناصر منفعل، مامور اجرای آن هستند. همین روزها در حالی که واکنشهای نامتناسب نسبت به گستاخیهای اروپا (اعلام دو تحریم و صدور یک قطعانه در آژانس) دیده میشود، برخی مدعیان اصلاحات و اعتدال برآنند که تصویر واقعی ترامپ را از ذهنها بزدایند و فردی تاجر و اهل معامله و توافق و تفاهم را ترسیم نمایند. وقیحترین آنها، ترامپ را (همان که آقای روحانی، مذاکره با عهدشکنی چون او را دیوانگی خواند)، فرصتی بزرگ میخوانند! این در حالی است که فردی با مختصات آنجلا مرکل صدراعظم سابق آلمان گفته است: «نسبت به بازگشت دوباره ترامپ به قدرت ابراز تاسف میکنم. هر دیدار من با او، مانند یک رقابت بود؛ به این صورت که یا تو یا من».
🔸) پیش از آقای پزشکیان، دو رئیسجمهور و دولت با دو رویکرد متفاوت بر سر کار آمدند. بیانات رهبر انقلاب -مستند به واقعیات روشن تاریخی- در آخرین دیدار با هر کدام از آنها، شایسته تامل و درس آموزی است. ایشان در آخرین دیدار رئیسجمهور و هیئت دولت دوازدهم (۵ مرداد ۱۴۰۰) فرمودند: «دیگران باید از تجربههای شما استفاده کنند. خب حالا یک تجربه را من بخصوص یادداشت کردهام. این تجربه عبارت است از بیاعتمادی به غرب؛ آیندگان باید از این تجربه استفاده کنند. در این دولت معلوم شد که اعتماد به غرب جواب نمیدهد؛ به ما کمک نمیکنند و هر جا بتوانند ضربه میزنند؛ آنجایی که ضربه نمیزنند، امکانش را ندارند. این، تجربه بسیار مهمّی است. مطلقاً نبایستی برنامههای داخلی را به همراهی غرب، موکول و منوط کرد، چون قطعاً شکست میخورَد. شماها هم هر جا که کارهایتان را منوط کردید به غرب، ناموّفق ماندید؛ هر جا که بدون اعتماد به غرب، خودتان قد عَلَم کردید و حرکت کردید موفّق شدید. نگاه کنید کار را؛ کارکرد دولتهای یازدهم و دوازدهم این جوری است. هر جا موضوعات را به توافق و مذاکره با غرب و آمریکا موکول کردید، آنجا ماندید و نتوانستید پیش بروید؛ چون آنها کمک نمیکنند، دشمنند دیگر؛ هر جا از آنها قطع نظر کردید، خودتان راه افتادید، پیشرفت کردید».
🔻ادامه دارد...
🔸۹) حضرت آیتالله خامنهای، همچنین ۱۷ تیر ۱۴۰۳، درآخرین دیدار با دولت سیزدهم خاطر نشان کردند: «دولت مرحوم آقای رئیسی (رضوانالله علیه) دولت کار بود، دولت امید بود، دولت حرکت در بخشهای داخلی و خارجی بود. واقعاً خوشبین بود به آینده ـ البتّه حق هم با ایشان بود...
🔻یکی از مهمترین خصوصیّات آقای رئیسی، مردمی بودن بود. برای همه ماها، برای رؤسای دولتها و اعضای دولتها، این باید الگو باشد. ایشان به مردم اعتنا میکرد، در بین مردم حضور پیدا میکرد، لمس میکرد حقایق را، حرفهای آنها را میشنید و نیازهای آنها را محور برنامهریزی قرار میداد... نقطه دوّم این بود که به تواناییهای داخلی واقعاً اعتقاد داشت. خب ما با خیلی از مسئولین در نشست و برخاستها روی این مسئله تواناییهای داخلی و ظرفیّتهای داخلی در موارد متعدّد صحبت میکنیم، هیچ کس هم مخالفت نمیکند، امّا آدم میفهمد چه کسی عمیقاً و از بن دندان باور دارد، چه کسی نه. ایشان واقعاً باور داشت؛ و لذا دنبال این کارها هم بود. یک نقطه برجسته دیگر، صراحت در اعلام مواضع انقلابی و دینی بود... در اوّلین مصاحبهای که ایشان کرد، راجع به ارتباط با فلان کشور پرسیدند که ایشان گفت خیر! صریح؛ بیهیچ ملاحظه و حاشیه... یک نقطه برجسته دیگر این است که در سیاست خارجی، دو خصوصیّت را ایشان در کنار هم رعایت میکرد: یکی تعامل، یکی عزّتمداری و عزّتمندی. ایشان اهل تعامل بود، امّا از موضع عزّت؛ نه آن چنان تند و به اصطلاح دورکننده که قطع بشود، نه بیخودی امتیاز دادن و دست پایین گرفتن... یک نقطه دیگرِ ایشان، اهتمام به طرحهای بزرگ بود. به طرحهای سنگین اهتمام داشت؛ مثلاً مثل همین انتقال آب از راههای دور به شهرهایی که مدّتها بود در انتظار آب بودند؛ ایشان مسئله شُرب اینها و کشاورزی اینها را حل کرد... خداوند انشاءالله درجات ایشان را زیاد کند. من این موارد را گفتم برای اینکه ثبت بشود به عنوان یک الگو؛ معلوم بشود کسی که رئیس قوّه مجریه یک کشور است، میتواند مجموعه این خصوصیّات را با همدیگر داشته باشد و دنبال کند».
#یادداشت_روز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب در دیدار بسیجیان: بسیج مستضعفین در کشور یک پدیده بی نظیر بود
رسول شمالی ورزنده - نگاهی به سریال «تانکخورها»
🔰 یادگاری از سالهای دفاع مقدس
🔸«تانک خورها « قصهای واقعی از ماجراها و اتفاقاتی است که در دوران دفاع مقدس و نبرد رزمندگان گردان ۷۷ خراسان در مقابله با نیروهای بعثی عراق بوقوع پیوست.
🔻آنچه در مجموعه تلویزیونی «تانک خورها» بیشتر جلب توجه کرد و در واقع همه ما را به آن دوران طلایی و دهه ۶۰ برد نگاه عمیق این مجموعه به ویژگیهای زندگی اجتماعی و اقتصادی مردم در آن دوران و فضا و نیز محیطهای صمیمی خانوادهها بود.
🔸«تانک خورها» در شبهای پاییز از شبکه سه سیما پخش شد و نشان گر ایثارگریها و فداکاریهای رزمندگان اسلام در جبهههای نبرد حق علیه باطل و پشتیبانی قشرهای مختلف مردم در سالهای دفاع مقدس بود که گوشهای از حماسه آفرینیهای ملت قهرمان ایران را به تصویر کشید و در واقع میتوان گفت که توانست تاحدودی ابعاد گوناگون جبهههای نبرد را روایت کنند و حضور پررنگ مردمی در پشتیبانی از نبرد رزمندگان اسلام علیه نیروهای بعثی صدام را در قاب تلویزیون به تصویر در آورند؛ هر چند که این سریال نیز در فیلمنامه دچار ضعفهایی است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻اعتراض خانم ایرانی به پوشش خانمهای دیگه:
این لباسهایی که الان باهاش میاید بیرون، آدمها قبلا تو اتاق خوابشون میپوشیدن؛ قدرت تشخیص مکان رو نداری؟
زن ایرانی برای دیده شدن از بدنش استفاده نمیکنه؛ اگه این کارها رو برای دل خودت میکنی چرا بیرون نشونش میدی؟ برو خودت بشین نگاهش کن
📡 #ناب_جهادی
@nabjahadiii
20.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 هشداری که سالهاست ما داریم تکرار میکنیم و عده ای باور نمیکنن
🚨عده ای ابله و ساده لوح هم بنام اینکه مصلحت نیست این چیزها رو تو جامعه باز کنیم مانع هشدار به موقع به خانواده شدن.
🚨 بالاخره می بینید غبار فتنهها داره کنار میره و مردم دارند با واقعیت فاحشه خانه ای بنام زن زندگی آزادی که روشنفکران و غربگراهای بی دین تو این مملکت راه انداختن آشنا میشن!
🚨چه خوب که مردم خودشون کم کم دست به کار شدن و دارن از فرهنگ زیست عفیفانه مراقبت میکنند.
باید اونقدر تبیین کنیم که دغدغه حاکمیتی به دغدغهی مردم هم تبدیل بشه ....
🚨امیدی به مسئولین این دولت نیست. چون اینها خیلی هاشون موافق شرایط فعلی هستن ولی اگر مردم به میدان بیان خودشون میتونن شرایط رو تغییر بدن
🚨آفرین به این بانوی خط شکن ....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کم سان سازی حقوق بازنشستگان😜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چقدر عجیب!
الله اکبر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵🔴 اگر خجالت میکشید دست پدر و مادر رو ببوسید این کلیپ رو ببینید🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آخ آخ چه زیرخاکی ای !
انتقاد پزشکیان از قطعی برق و گاز در مناظرات انتخاباتی! 😏
فقط لحن مدعی اش رو نگاه کنین
#حافظه_تاریخی
15.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😔 آه حسرت برای توجه کم به مادر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 قبل انتخابات:
بدون رضایت مردم هیچ اقدامی نخواهیم کرد.
🔸بعد انتخابات:
خودرو گران شد. هرچند مورد رضایت مردم نیست.
🇮🇷
16.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 سرکوب با طعم وفاق!
🔸امیرحسین ثابتی، نماینده تهران در مجلس در صفحه مجازی خود نوشت: مطلع شدم که دیشب وقتی در برنامه ثریا کلیپی از سخنانم در نقد برجام منتشر شده، بلافاصله مجری را مجبور کرده اند که برنامه را تمام کند! این هم بخشی از وفاق است! وفاق علیه هرکسی که مثل خودشان فکر نکند. میگویند صداوسیمای میلی، اما حتی پخش یک کلیپ در ساعت ۱۲ شب را هم تحمل نمیکنند و با فشار و قلدربازی، آنتن را قطع میکنند...
🎥 پاسخ رهبر انقلاب به تهدید آقای عارف
🔹معاون اول رئیس جمهور با تهدید منتقدان دولت گفته است اگر به انتقادات ادامه دهید اعلام میکنیم چه چیزی را تحویل گرفتهایم!
🔹رهبر معظم انقلاب چند ماه قبل، تهدید آقای عارف را عملی کردند و آنچه این دولت تحویل گرفته را اعلام کردند.
🔴 مهمترین عوامل اختلاف بین زوجین👇
1⃣ بر سر رفت و آمد با #خانواده_های_خود بحث می کنند
2⃣ تمایل دارند یکدیگر را #تغییر تغییر دهند.
انتظار دارند زندگی مانند داستانهای #عاشقانه کتابها باشد.
3⃣ زندگی خود را با دیگران #مقایسه میکنند
4⃣ عجله دارند رابطه شان به سرعت بهبود یابد و #شبیه هم رفتار کنند.
5⃣ در #مشاجرات تحت تاثیر احساسات قرار میگیرند و هیجانی برخورد می کنند.
6⃣ در مورد مسائل #ساده و پیش پا افتاده بحث میکنند .
7⃣ به رابطه همسر خود با خانواده شان #حسادت میکنند
8⃣ دلتنگ زندگی در #خانواده خود میشوند
9⃣ مانند دوران #مجردی رفتار میکنند و هنوز زندگی مشترک را نپذیرفته اند.
🔟 پس از مشاجره از هم #عذرخواهی نمیکنند.
موانع صمیمیت بین زوجین!
🔸توقع حدس زدن نیازها
باور نادرست «همسر من باید خودش چیزی که من نیاز دارم رو بفهمه» از خودتون دور کنید. با تمرین و تکرار یاد بگیرید نیازها و احساساتتون رو به زبون بیارین و از همسرتون درخواست کنید.
🔹🔸 قدردان نبودن
کارهایی که همسرتون برای شما انجام میده، فارغ از این که از جانب شما ابراز نیاز شده یا نه، ارزشمنده و باید بخاطر اونا قدردانی کنید.
🔹🔸ترس از اختلافنظر
اختلاف نظر تو زندگی مشترک طبیعیه و لزوماً به معنای اشتباه یکی از طرفین نیست. از طریق همین اختلافنظرها همسرتون رو بیشتر بشناسین و مسائل رو بهتر حل کنید. با سکوت و حرف نزدن زندگی رو تلخ نکنید.
ابراز نیاز رو نشونه ضعف دونستن
با حفظ تعادل، نیاز به همسر و درخواست کمک ازش رو نشونه ضعف ندونید و از ابراز خواسته و نیازهاتون به همسرتون خودداری نکنید.
🔹🔸ترس از واکنش همسر
از ترس قطع گفتگو، مخالفت، پند و اندرز، قضاوت و.... از بیان احساسات پرهیز نکنید و حسهای درونیتون رو ابراز کنید.
═इई 🌿🍃🌸🌼🍃🌿ई
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 اندکی ببخشید. طرف تحت عنوان استاد به دخترا تعرض میکرده دخترا شکایت کردن ولی در دولت پزشکیان نذاشتن این جانور از دانشگاه اخراج بشه... چرا؟ چون سرمایه #زن_هرزگی_آزادیه !!! آقایون روشنفکر مگه طرفداری از زنان و دختران از جانب شما گوش فلک رو کر نکرد که میخواهید به خانمها کمک کنید؛ چرا این جانوری که این همه به نوامیس مردم تعرض کرده؛ کاریش ندارید؟!!!
🔹جهت اطلاع خانم سخنگو که گفتن لایحه حجاب و عفاف اولویت دولت پزشکیان نیست.
🍃🌸🌿🌸🍃🌸🌿🌸