🔻مهم است که بفهمیم گارد خویشتنداری، مسالمت و تنشزدایی یکطرفه، کمترین تناسبی با رویکرد خصمانه -و ضمنا از سر درماندگی- دشمن ندارد. وضعیت جهان و منطقه را نباید وضعیت صلح و مسالمت و نرمش پنداشت. این، تجربه زیسته متاخر ماست، اگر که تحرکات جریان نفوذ، و انحراف و تحریف حاصل از آن، مانع دیدن عبرتها نشود. گام اول، بیداری در تراز منطق پیشرو و پیروز انقلاب اسلامی است.
🔸۵) نقشه راه و راهبرد دولت در این میدان پیچیده اما مهم، کدام است؟ آیا روزمرّگی، کفایت این مصاف پیچیده را میکند؟ آیا نادوستان مدعی حمایت، که دل در گرو غرب دارند، میتوانند معاضد خوبی باشند؟ یا صرفا با سودای ایجاد فشلی و ضعف، در دولت طمع کرده و به تحمیل «ناکارآمدی» + «تحمیل راهبرد گمراهکننده» اصرار دارند؟ جایگاه برنامه نویسی درون زا، اقتصاد مقاومتی، اصلاحات اقتصادی معطوف به حمایت از اقشار متوسط و پایین، و باز توزیع منابع و فرصتها در راهبرد دولت کجاست؟ مهم است که عاقبت کار دیده شود. این عبرت برای هفت پشت ملت ما کافی است که دست کم، پنج سال از دوره هشت ساله دولت اسبق، به تعطیلی و تعلیق و انتظار کشیدن نتیجه مذاکرات سپری شد؛ و مباد که مشورتهای به دور از صداقت و صلاحیت، دولت محترم را به بیغولهای مشابه یا حتی بدتر رهنمون شود.
🔸۶) آیا میتوان پذیرفت که انتصاب برخی افراد ناصالح و حتی مجرمان محکوم شده در برخی مناصب مهم، به حاشیه افتادن مسائل فوریتدار اصلی و تبدیل مسائل فرعی و حواشی به اولویت، کوتاهی در ذخیرهسازی سوخت زمستانی نیروگاهها و قطعی برق بیسابقه ناشی از آن، گران کردنهای شبانه و ناگهانی و بیقاعده کالاها و خدمات مختلف و..، اتفاقی است و نه برنامهای برای ناکارآمد کردن دولت و ناراضی کردن مردم و نهایتا تضعیف موضع نظام در مقابل غرب؟! تجارب گذشته میگوید تحمیل ناکارآمدی و ایجاد بن بست مصنوعی، تصادف نیست. مدیر کانال معاند و امنیتی آمدنیوز در فرانسه (قبل از بازداشت و انتقال به ایران) گفته بود: «در انتخابات ۹۶ این جوری نبود که راه بیفتیم و بگوییم اصلاحطلبیم یا عاشق روحانی هستیم. مجموعه ما تحلیل امنیتی داشت... با توجه به شرایط به این نتیجه رسیدیم که باید برویم پشت سر فردی مثل روحانی. ما شیفته و دلباخته کسی نبودیم. همین الان هم از کاری که آمدنیوز در انتخابات کرد، دفاع میکنم. ما با تحلیل این کار را کردیم. کشور باید به نقطه جوش میرسید و اگر آدمی مثل رئیسی سر کار میآمد، کار به نقطه جوش نمیرسید».
🔸۷) کاریکاتور ساختن از همه مسئولیتهای سنگین و متنوع دولت محترم در قالب «مذاکره با آمریکا و اروپا»، نقشهای است که برخی عناصر منفعل، مامور اجرای آن هستند. همین روزها در حالی که واکنشهای نامتناسب نسبت به گستاخیهای اروپا (اعلام دو تحریم و صدور یک قطعانه در آژانس) دیده میشود، برخی مدعیان اصلاحات و اعتدال برآنند که تصویر واقعی ترامپ را از ذهنها بزدایند و فردی تاجر و اهل معامله و توافق و تفاهم را ترسیم نمایند. وقیحترین آنها، ترامپ را (همان که آقای روحانی، مذاکره با عهدشکنی چون او را دیوانگی خواند)، فرصتی بزرگ میخوانند! این در حالی است که فردی با مختصات آنجلا مرکل صدراعظم سابق آلمان گفته است: «نسبت به بازگشت دوباره ترامپ به قدرت ابراز تاسف میکنم. هر دیدار من با او، مانند یک رقابت بود؛ به این صورت که یا تو یا من».
🔸) پیش از آقای پزشکیان، دو رئیسجمهور و دولت با دو رویکرد متفاوت بر سر کار آمدند. بیانات رهبر انقلاب -مستند به واقعیات روشن تاریخی- در آخرین دیدار با هر کدام از آنها، شایسته تامل و درس آموزی است. ایشان در آخرین دیدار رئیسجمهور و هیئت دولت دوازدهم (۵ مرداد ۱۴۰۰) فرمودند: «دیگران باید از تجربههای شما استفاده کنند. خب حالا یک تجربه را من بخصوص یادداشت کردهام. این تجربه عبارت است از بیاعتمادی به غرب؛ آیندگان باید از این تجربه استفاده کنند. در این دولت معلوم شد که اعتماد به غرب جواب نمیدهد؛ به ما کمک نمیکنند و هر جا بتوانند ضربه میزنند؛ آنجایی که ضربه نمیزنند، امکانش را ندارند. این، تجربه بسیار مهمّی است. مطلقاً نبایستی برنامههای داخلی را به همراهی غرب، موکول و منوط کرد، چون قطعاً شکست میخورَد. شماها هم هر جا که کارهایتان را منوط کردید به غرب، ناموّفق ماندید؛ هر جا که بدون اعتماد به غرب، خودتان قد عَلَم کردید و حرکت کردید موفّق شدید. نگاه کنید کار را؛ کارکرد دولتهای یازدهم و دوازدهم این جوری است. هر جا موضوعات را به توافق و مذاکره با غرب و آمریکا موکول کردید، آنجا ماندید و نتوانستید پیش بروید؛ چون آنها کمک نمیکنند، دشمنند دیگر؛ هر جا از آنها قطع نظر کردید، خودتان راه افتادید، پیشرفت کردید».
🔻ادامه دارد...
🔸۹) حضرت آیتالله خامنهای، همچنین ۱۷ تیر ۱۴۰۳، درآخرین دیدار با دولت سیزدهم خاطر نشان کردند: «دولت مرحوم آقای رئیسی (رضوانالله علیه) دولت کار بود، دولت امید بود، دولت حرکت در بخشهای داخلی و خارجی بود. واقعاً خوشبین بود به آینده ـ البتّه حق هم با ایشان بود...
🔻یکی از مهمترین خصوصیّات آقای رئیسی، مردمی بودن بود. برای همه ماها، برای رؤسای دولتها و اعضای دولتها، این باید الگو باشد. ایشان به مردم اعتنا میکرد، در بین مردم حضور پیدا میکرد، لمس میکرد حقایق را، حرفهای آنها را میشنید و نیازهای آنها را محور برنامهریزی قرار میداد... نقطه دوّم این بود که به تواناییهای داخلی واقعاً اعتقاد داشت. خب ما با خیلی از مسئولین در نشست و برخاستها روی این مسئله تواناییهای داخلی و ظرفیّتهای داخلی در موارد متعدّد صحبت میکنیم، هیچ کس هم مخالفت نمیکند، امّا آدم میفهمد چه کسی عمیقاً و از بن دندان باور دارد، چه کسی نه. ایشان واقعاً باور داشت؛ و لذا دنبال این کارها هم بود. یک نقطه برجسته دیگر، صراحت در اعلام مواضع انقلابی و دینی بود... در اوّلین مصاحبهای که ایشان کرد، راجع به ارتباط با فلان کشور پرسیدند که ایشان گفت خیر! صریح؛ بیهیچ ملاحظه و حاشیه... یک نقطه برجسته دیگر این است که در سیاست خارجی، دو خصوصیّت را ایشان در کنار هم رعایت میکرد: یکی تعامل، یکی عزّتمداری و عزّتمندی. ایشان اهل تعامل بود، امّا از موضع عزّت؛ نه آن چنان تند و به اصطلاح دورکننده که قطع بشود، نه بیخودی امتیاز دادن و دست پایین گرفتن... یک نقطه دیگرِ ایشان، اهتمام به طرحهای بزرگ بود. به طرحهای سنگین اهتمام داشت؛ مثلاً مثل همین انتقال آب از راههای دور به شهرهایی که مدّتها بود در انتظار آب بودند؛ ایشان مسئله شُرب اینها و کشاورزی اینها را حل کرد... خداوند انشاءالله درجات ایشان را زیاد کند. من این موارد را گفتم برای اینکه ثبت بشود به عنوان یک الگو؛ معلوم بشود کسی که رئیس قوّه مجریه یک کشور است، میتواند مجموعه این خصوصیّات را با همدیگر داشته باشد و دنبال کند».
#یادداشت_روز
7.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 رهبر انقلاب در دیدار بسیجیان: بسیج مستضعفین در کشور یک پدیده بی نظیر بود
رسول شمالی ورزنده - نگاهی به سریال «تانکخورها»
🔰 یادگاری از سالهای دفاع مقدس
🔸«تانک خورها « قصهای واقعی از ماجراها و اتفاقاتی است که در دوران دفاع مقدس و نبرد رزمندگان گردان ۷۷ خراسان در مقابله با نیروهای بعثی عراق بوقوع پیوست.
🔻آنچه در مجموعه تلویزیونی «تانک خورها» بیشتر جلب توجه کرد و در واقع همه ما را به آن دوران طلایی و دهه ۶۰ برد نگاه عمیق این مجموعه به ویژگیهای زندگی اجتماعی و اقتصادی مردم در آن دوران و فضا و نیز محیطهای صمیمی خانوادهها بود.
🔸«تانک خورها» در شبهای پاییز از شبکه سه سیما پخش شد و نشان گر ایثارگریها و فداکاریهای رزمندگان اسلام در جبهههای نبرد حق علیه باطل و پشتیبانی قشرهای مختلف مردم در سالهای دفاع مقدس بود که گوشهای از حماسه آفرینیهای ملت قهرمان ایران را به تصویر کشید و در واقع میتوان گفت که توانست تاحدودی ابعاد گوناگون جبهههای نبرد را روایت کنند و حضور پررنگ مردمی در پشتیبانی از نبرد رزمندگان اسلام علیه نیروهای بعثی صدام را در قاب تلویزیون به تصویر در آورند؛ هر چند که این سریال نیز در فیلمنامه دچار ضعفهایی است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻اعتراض خانم ایرانی به پوشش خانمهای دیگه:
این لباسهایی که الان باهاش میاید بیرون، آدمها قبلا تو اتاق خوابشون میپوشیدن؛ قدرت تشخیص مکان رو نداری؟
زن ایرانی برای دیده شدن از بدنش استفاده نمیکنه؛ اگه این کارها رو برای دل خودت میکنی چرا بیرون نشونش میدی؟ برو خودت بشین نگاهش کن
📡 #ناب_جهادی
@nabjahadiii
20.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 هشداری که سالهاست ما داریم تکرار میکنیم و عده ای باور نمیکنن
🚨عده ای ابله و ساده لوح هم بنام اینکه مصلحت نیست این چیزها رو تو جامعه باز کنیم مانع هشدار به موقع به خانواده شدن.
🚨 بالاخره می بینید غبار فتنهها داره کنار میره و مردم دارند با واقعیت فاحشه خانه ای بنام زن زندگی آزادی که روشنفکران و غربگراهای بی دین تو این مملکت راه انداختن آشنا میشن!
🚨چه خوب که مردم خودشون کم کم دست به کار شدن و دارن از فرهنگ زیست عفیفانه مراقبت میکنند.
باید اونقدر تبیین کنیم که دغدغه حاکمیتی به دغدغهی مردم هم تبدیل بشه ....
🚨امیدی به مسئولین این دولت نیست. چون اینها خیلی هاشون موافق شرایط فعلی هستن ولی اگر مردم به میدان بیان خودشون میتونن شرایط رو تغییر بدن
🚨آفرین به این بانوی خط شکن ....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کم سان سازی حقوق بازنشستگان😜
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چقدر عجیب!
الله اکبر
7.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔵🔴 اگر خجالت میکشید دست پدر و مادر رو ببوسید این کلیپ رو ببینید🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آخ آخ چه زیرخاکی ای !
انتقاد پزشکیان از قطعی برق و گاز در مناظرات انتخاباتی! 😏
فقط لحن مدعی اش رو نگاه کنین
#حافظه_تاریخی
15.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😔 آه حسرت برای توجه کم به مادر