🔹آیت الله حائری شیرازی: اگر گفتی «حوصلۀ نهیازمنکر و سر و کلهزدنبا مردم را ندارم»، حالات معنویات هم گرفته میشود!
🌴 درختی را که شما شاخه و تنهاش را قطع کنید و فقط ریشهاش را باقی بگذارید، ریشهاش هم بعداً #میپوسد.
🌴 ریشۀ انسان، #درونگرایی او است و شاخۀ انسان، #برونگرایی او. برای حیات معنوی انسان، هم درون گرایی لازم است و هم برون گرایی. هم #مناجات و نجوا و اخلاصی که هیچ کس خبردار نشود لازم است، و هم بر سر راه خدا، دعوا کردن که همه هم ممکن است به او #تهمت بزنند که این میخواهد #تظاهر_به_غیرت [دینی] بکند، میخواهد تظاهر به دینداری بکند، میخواهد تظاهر به خوبی و پاکی بکند.
🌴 اگر کسی مناجات با خدا را داشت، حال عبادیِ خوبی داشت، حضور قلب خوبی داشت، اما توی میدان امر به معروف و نهی از منکر نیامد و گفت #سر_و_کله_زدن با مردم برای من سخت است، نمیخواهم با مردم سرشاخ بشوم. نمیخواهم با مردم درگیر بشوم؛ این فرد بعد از مدتی همان مناجاتش را هم از دست میدهد، آن حالش را هم از دست میدهد.
#امربه_معروف_ونهی_ازمنکر
#داستان عجیب "مردِ ناشناس"
(قسمت اول)
علامه حسینی طهرانی قدّس سره مینویسند:
🔺دوستى داشتم از اهل شيراز بهنام «حاج مؤمن» بسيار مرد صافى ضمير و روشن دل و با ايمان و تقوى بود، و اين حقير از دعاهاى او و استشفاع از او اميدها دارم.
🌷مىگفت: خدمت حضرت حجّة بن الحسن العسكرىّ (عجّل الله فرجَه الشّريف) مكرّر رسيدهام.
🔸از جمله مىگفت: يكى از ائمّه جماعت شيراز روزى به من گفت: بيا با هم برويم به زيارت حضرت علىّ بن موسى الرّضا (عليه السّلام) و يك ماشين دربست اجاره كرد و چند نفر از تجّار همراه او بودند.
حركت نموده به شهر قم رسيديم و در آنجا يكى دو شب براى زيارت حضرت معصومه (عليها السّلام) توقّف كرديم.
و براى من حالات عجيبى پيدا مىشد و ادراك بسيارى از حقائق را مىنمودم.
حركت كرديم به طرف طهران و سپس به طرف مشهد مقدّس.
🔹از نيشابور كه گذشتيم ديديم يك مردى به صورت عامى در كنار جادّه به طرف مشهد ميرود و با او يك كوله پشتى بود كه با خود داشت. اهل ماشين گفتند اين مرد را سوار كنيم ثواب دارد، ماشين هم جا داشت.
ماشين توقّف كرده چند نفر پياده شدند و از جمله آنان من بودم، و آن مرد را به درون ماشين دعوت كرديم. قبول نمىكرد، تا بالاخره پس از اصرار زياد حاضر شد سوار شود به شرط آنكه کنار من بنشيند و هر چه بگويد من مخالفت نكنم.
🌿سوار شد و پهلوى من نشست، و در تمام راه براى من صحبت ميكرد و از بسيارى از وقايع خبر مىداد و حالات مرا يكايك تا آخر عمر گفت.
و من از اندرزهاى او بسيار لذّت می بردم و برخورد به چنين شخصى را از مواهب بزرگ پروردگار و ضيافت حضرت رضا (عليه السّلام) دانستم. تا كم كم رسيديم به قدمگاه و به موضعى كه شاگرد شوفرها از مسافرين «گنبدنما» ميگرفتند.
همه پياده شديم...
✍این داستان ادامه دارد...
#معادشناسی
#علامه_طهرانی
دوستم گفت بیا منم کنسل کردم برنامم رو!!.m4a
7.98M
⁉️ تو هم ناراحتی از اینکه چرا بخاطر دعوت رفیقات و راضی نگه داشتنشون، هی کارات رو به عقب میندازی 😫😫😫
صوت #انگیزشی شنبه این هفته تقدیمت رفییییق😍 اونم با چاشنی روایت انگیزشی امام رضا علیه السلام
راستی 🤔 اگر رفیقم گفت این کار رو بکن خدا گفت نه ترکش کن چکار کنم❓
این صوت رو بشنو ببین گرفتاری تو هم هست؟
#سیدکاظم_روحبخش
1_2101559778.mp3
2.69M
#باسلام_وعرض_ادب🌸👇
🔹#عاشقان وقت نماز است اذان میگویند🌺🕌👇
🔹#اذان با صوت زیبا و دلنشین استاد بزرگوار حاج آقا صالحی 🤗
⚜اذان
⚜چه ضرب آهنگِ
⚜قشنگی است
⚜می گوید
⚜خدا همین نزدیکیست
⚜گوش کن
⚜«الله اکبر»
📺#بی_تفاوت_نباشیم۰
🦋#آمر_خدا_باشیم۰🌼🌹🌹🌹🌹🌹۰
🔊 چه کنیم #نفس، ما را به آسانی به گناه نکشاند؟
👤 #شهید_مطهری
🔹 اگر انسان خیال را در اختیار خودش نگیرد یکی از چیزهایی است که انسان را فاسد میکند؛ یعنی انسان نیاز به تمرکز قوّه خیال دارد. اگر قوّه #خیال آزاد باشد، منشأ فساد اخلاق انسان میشود.
🔸 امیرالمؤمنین علیه السلام می فرمایند: النَّفْسُ انْ لَمْ تَشْغَلْهُ شَغَلَک؛ یعنی اگر تو #نفس را به کاری مشغول نکنی، او تو را به خودش مشغول میکند.
✅ یک چیزهایی است که اگر انسان آنها را به کاری نگمارد طوری نمی شود، مثل یک جماد است. این انگشتر را که من به انگشتم می کنم، اگر روی طاقچه ای یا در جعبه ای بگذارم طوری نمی شود.
💢 ولی نفس انسان جور دیگری است، همیشه باید او را #مشغول داشت؛ یعنی همیشه باید یک کاری داشته باشد که او را متمرکز کند و وادار به آن کار نماید و الّا اگر شما به او کار نداشته باشید، او شما را به آنچه که دلش می خواهد وادار می کند و آن وقت است که دریچه خیال به روی انسان باز می شود؛ در رختخواب فکر می کند، در بازار فکر می کند، همین طور خیال خیال خیال، و همین خیالات است که انسان را به هزاران نوع گناه می کشاند. اما برعکس، وقتی که #انسان یک کار و یک شغل دارد، آن کار و #شغل، او را به سوی خود می کشد و جذب می کند.
📙 استاد مطهری، تعلیم و تربیت در اسلام، ص۲۷۸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍گناهکردنربطیبهدینداری ندارهمشتی
🎙 استاد پناهیان
👆ازدستندین👌
┈┅ ❁ـ﷽ـ❁ ┅┈
🔴 عنایت ویژه امام زمان علیه السلام به خانمی که به خاطر حفظ حجاب هفت سال از خانه بیرون نیامد
🔵 مرحوم آیت الله سید محمدباقر مجتهد سیستانی (رحمةاللهعلیه) پدر آیت الله سید علی سیستانی تصمیم می گیرد برای تشرّف به محضر امام زمان (علیه السلام) چهل جمعه در مساجد شهر مشهد زیارت عاشورا بخواند.
در یکی از جمعه های آخر، نوری را از خانه ای نزدیک به مسجد مشاهده می کند. به سوی خانه می رود می بیند حضرت ولی عصر امام زمان (علیه السلام) در یکی از اتاق های آن خانه تشریف دارند و در میان اتاق جنازه ای قرار دارد که پارچه ای سفید روی آن کشیده شده است. ایشان می گوید هنگامی که وارد شدم اشک می ریختم سلام کردم، حضرت به من فرمود: «چرا اینگونه به دنبال من می گردی و این رنج ها را متحمّل می شوی؟! مثل این باشید- اشاره به آن جنازه کردند- تا من بدنبال شما بیایم»
بعد فرمودند: «این بانویی است که در دوره کشف حجاب- در زمان رضا خان پهلوی- هفت سال از خانه بیرون نیامد تا چشم نامحرم به او نیفتد.»
📚 شیفتگان حضرت مهدی (عج) ، ج ۳ص ۱۵۸
🌕 به مناسبت ۱۷ دیماه سالروز اجرای فرمان کشف حجاب به دستور رضاشاه پهلوی ملعون
#حجاب
#امام_زمان
💚 اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج 💚
🔻خرافات در باب قربانی کردن😳
🐑 قربانی کردن، از سنتهای اسلامی است که در برخی موارد مانند قربانی در حج، واجب و در برخی موارد مانند عقیقه و روز عید قربان، مستحب است.
ولی متاسفانه این سنت حسنه امروزه آمیخته با خرافات و رسوم غلط شده است، رسوم غلطی همچون:
1⃣ مالیدن خون قربانی به خودرو و ساختمان
2⃣ رد شدن از روی خون قربانی
3⃣ عبور از بین سر و بدن قربانی پس از ذبح
4⃣ قربانی کردن در مساجد که باعث نجاست مساجد میشود و کاری حرام است.
5⃣ باقی گذاشتن خون قربانی در کف خیابان و جلوی منازل مسکونی که منجر به نجس کردن مسیر عبور مردم میشود.
📌نکته: منشأ اصلی چنین باورهایی، به این نکته برمیگردد که برخی افراد خون قربانی را دارای اثر میدانستند و میدانند!
اما بخشی از آیه 37 سوره مبارک حج این اعتقاد شرک آمیز را از بین برده و مےخواهد، جا بیندازد که از خون قربانی کاری برنمیآید و آنچه مهم است تقوا و نیت الهی برای قربانی کردن است.
📖 این آیه اشاره به اعمال زشت اعراب جاهلى است، که هر گاه حيوانى را قربانى می کردند خون آن را بر سر بت ها و گاه بر در و ديوار کعبه می پاشيدند، و بعضى از مسلمانان ناآگاه بى ميل نبودند که در اين برنامه خرافى از آن ها تبعيت کنند، آيه فوق نازل شد و آن ها را نهى کرد.
📗تفسیر المیزان، علامه طباطبایی
❌ برای دوستات بفرست 😊