eitaa logo
نان کامل خوشه
8.7هزار دنبال‌کننده
810 عکس
475 ویدیو
29 فایل
ارتباط با ادمین کانال و راهنمایی جهت آموزش پخت نان کامل مطابق با روایات اهل بیت علیهم السلام @Nanekhooshe14 آرشیو مطالب تلگرام https://t.me/Nanekhooshe
مشاهده در ایتا
دانلود
⚠️تخمیر چیست؟ 👈🏻 استراحت یک تا سه ساعته خمیر را تخمیر گویند.در جریان این استراحت ۴۰ ماده جدید در شکم خمیر متولد میشود که در غنی سازی –پوکسازی –زیباسازی و مرغوب سازی نان موثر است. ⭕در نان کامل تخمیر ۲ الی ۳ ساعته را به عنوان یکی از الزامات خود رعایت می باشد و خمیر حاصل از این تخمیر اصطلاحا لانه زنبوری می شود(مطابق عکس☝️) 🌾✅اهداف تخمیر چیست؟ 1️⃣فعال سازی آنزیم فیتاز به منظور تخریب اسید فیتیک (عامل مزاحم آزادی املاح )گندم 2️⃣تولید اسید های آلی مثل اسید لاکتیک که در ماست هست واسید استیک که در سرکه هست. وبه نان طعم میدهد 3️⃣تجزیه قند ونشاسته گندم( قند موجود در خمیر ورآمده کمتر از خمیر فطیر است) 4️⃣پوکسازی نان وجلوگیری از لاستیکی شدن آن 5️⃣غنی سازی نان بواسطه آزاد سازی املاح وویتامینهای گندم 6️⃣زیبا سازی نان با تولید تاولهای ریز وقشنگ روی نان 7️⃣مرغوب سازی نان با ایجاد رنگ ورو وعطر وبو @Nanekhooshe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅آموزش پهن کردن چانه به روش کف زنی ❌ممکن است تا به حال در نان های امروزی مشاهده کرده باشید که وسط نان خشک یا سوخته شده و دور نان اصطلاحا خمیر و بعضا ناپخته باشد علت در چیست؟؟؟؟؟ 👈🏻یکی از علل این موضوع می تواند عدم رعایت پهن کردن خمیر به روش کف زنی باشد، در این روش شما می بایست ابتدا نواحی اطراف چانه را پهن کنید و سپس اقدام به پهن کردن وسط خمیر نمایید ،تا در نهایت ضخامت نان در تمامی نواحی آن یک دست و یک اندازه باشد.🌼 @Nanekhooshe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😳هر نان، بیش از ده داروی شیمیایی😳 ⚠️شما فکر میکنید آرد و خمیری که با دست نانوا چنین میکند، چه بلایی را بر معده و دستگاه گوارش و دیگر اجزای بدن ما خواهد آورد؟؟؟؟ ✅به نظر وقت آن رسیده است که دوست و دشمن سلامتی مان را بشناسیم... ⭕این دستپخت کسانی است که قرار بود مراقبان سلامت باشند اما در واقع سارقان سلامت شده اند!!!!!! @Nanekhooshe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👈🏻🌾اهمیت سبوس تخمیری و آرد کامل و پرهیز از استفاده نان سبوس مال ❌متاسفانه امروزه وزرات بهداشت با ارائه آرد سفید( که همان تفاله آرد می باشد)یارانه ای به نانوایی ها مشکلات عدیده ای را برای مصرف کنندگان نان اعم از یبوست و مشکلات دستگاه گوارش ایجاد کرده است.ضمن اینکه برخی از نانوایی ها با سبوس مال کردن خمیر ،نان را به اسم سبوس دار به افراد میدهند که این اقدام نه تنها فوایدی ندارد بلکه باعث می شود پودر سبوس زده شده روی خمیر که فرایند تخمیر را طی نکرده است ،در معده ما تخمیر شود و عوارض متعددی را برای مصرف کننده نان پدید آورد. @Nanekhooshe
❌علت بروز التهاب پوستی روی دست نانوایان چیست؟❌ ⭕غنی سازی(تهی سازی) آرد و سبوس گیری آن 1️⃣ اسید فولیک موجود در پودرپرمیکس که برای غنی سازی آردهای (تهی سازی شده و سبوس گیری) ایران مصرف می شود ، که باعث سوزش –التهاب پوستی نانوایان( خصوصا کسانی که خمیر شل کار می کنند) میشود. 2️⃣ اسید سیتریک مصرفی در برخی آسیابها که برای مقابله با گندمهای سن زده و گندمهای ضعیف به آرد تزریق میشود تا مانع فروپاشی خمیر گردد❗اسید سیتریک(جوهر لیمو)و اسید اسکوربیک❌ @Nanekhooshe
👌🏻«كُلُوا ما یسْقُطُ مِنَ الْخِوانِ فَاِنَّهُ شِفاءٌ مِنْ كُلِّ داءٍ بِاِذْنِ اللَّهِ لِمَنْ اَرادَ اَنْ یسْتَشْفِىَ بِهِ؛ بخورید آنچه را كه از سفره و یا طبق غذا بیفتد و ریخته شود؛ زیرا آن، به اذن خداوند براى كسى كه به قصد شفا یافتن بخورد، وسیله شفا از هر درد و بیمارى است.» وسائل الشيعه، ج ۲۴، ص ۳۷۸٫ ✅ از خرده های نان بیرون ریخته از سفره بی تفاوت عبور نکنیم. @Nanekhooshe
✅رسول خدا صلی الله علیه و اله و سلم فَلَوْلا الْخُبْزُ ما صَلَّیْنا وَلا صُمْنا وَلا اَدَّیْنا فَرائِضَ رَبِّنا عَزَّ وَ جَلَّ ⭕ اگر نان نبود، ❌نه نماز می خواندیم و ❌نه روزه می گرفتیم و ❌نه واجبات پروردگار بزرگ خود را ادا می کردیم. کافی ، جلد ۶ ، صفحه ۲۸۷ ⭕حالا به نظر تون این چیزی که امروز به خورد مردم میدن نان هست یا فقط شبیهِ نانِ ❌توزیع تصویر : اشتباه نکنید این لنگ حمام نیست ! این یکی از نانهائی است که در تهران پخته می شود وملت با اشتها می خورند.! ⭕مسئولین و متولیان سلامت مردم هم جلوی پخت آن را نمی گیرند و به نوعی آن را تایید میکنن... @Nanekhooshe
خمیر مایه خمیر ترش تهیه شده توسط یکی از اعضای کانال @Nanekhooshe