🌾به روز رسانی شد و یه مجموعه تولیدی ساج و دیگر ظروف سفالی در رشت معرفی گردید.نکته اینکه ایشون تولید کننده هستن و قیمت نسبت به فروشگاه ماهد ارزان تر می باشد. ✳
نان کامل خوشه
﷽ باسلام 🎯به استحضار در راستای سهولت دسترسی به تمامی مطالب کانال #جزوه_آموزشی تهیه گردید. به دلیل
👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼
باز نشر برای اعضای جدید کانال
🎯به استحضار در راستای سهولت دسترسی به تمامی مطالب کانال نان کامل خوشه #جزوه_آموزشی تهیه گردید.
به دلیل حجم بالای جزوه ، در ۸ بخش بارگذاری شده است و محتوای هر بخش در ادامه بیان شده است:
❌لازم به ذکر است هر فایل دارای فیلم های متعدد آموزشی مرتبط می باشد که با کلیک بر روی عکس شروع به نمایش میکند.
⭕#فایل_شماره_یک شامل مباحث:
اهل بیت علیهم السلام و علم حقیقی
اهمیت و جایگاه کشاورزی در روایات
براساس روایات چه دانه ای بکاریم
جایگاه نان در روایات
نحوه تولید آرد بر اساس روایات
اهمیت ورز دادن خمیر بر اساس روایات
اهمیت تخمیر و استراحت خمیر بر اساس روایات
اندازه هر قرص نان بر اساس روایات
اعجاز سخن اهل بیت علیهم السلام
⭕#فایل_شماره_دو و #فایل_شماره_سه شامل مباحث:
مضرات نان های بازاری به دلیل تکیه بر علم شیطانی
⭕#فایل_شماره_چهار و #فایل_شماره_پنج و #فایل_شماره_شش شامل مباحث:
چگونه نان تولید کنیم ؟ صفر تا صد
ترکیبات و شیوه پخت نان
نحوه پخت کامل سنگک خانگی
نحوه پخت نان کامل بر روی ساج(سفالی و چدنی)
نحوه پخت نان در فر خانگی
نحوه چانه گیری
نحوه پهن کردن چانه
⭕#فایل_شماره_هفت و #فایل_شماره_هشت شامل مباحث:
نکات و تکنیک های مهم پخت نان
✅پیشنهاد میگردد برای بهره برداری بهتر از جزوه فایل ها را به ترتیب از یک الی هشت مطالعه فرمائید.
🙏🏻لطفا پیشنهادات و انتقادات خود را نسبت به جزوه آموزشی برای ما ارسال فرمائید.
@Nanekhooshe
نان کامل خوشه
✳کتابچه آموزش پخت نان مطابق با روایات اهل بیت علیهم السلام ⭕پس از انتشار جزوه آموزشی در قالب فایل
👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼
باز نشر برای اعضای جدید کانال
✳کتابچه آموزش پخت نان مطابق با روایات اهل بیت علیهم السلام
⭕پس از انتشار جزوه آموزشی در قالب فایل پاورپوینت، هم اکنون کتابچه آموزشی پخت نان مطابق با روایات اهل بیت علیهم السلام به همراه برخی مستندات جدید ، حاصل تجربیات و مطالعات گروه نان کامل خوشه منتشر میگردد.
✅لازم به ذکر است این کتابچه و جزوه های آموزشی کانال به مرور به روز رسانی میگردد.
🙏🏻لطفا نظرات خودتون رو در خصوص کتابچه فوق با ما به اشتراک بذارید.
#جزوه_آموزشی
✅ ارزیابی غذا بر مبنای وحی یا بر مبنای سازمان کشتار جهانی ❌
⁉️شیخ حرّ عاملی یا کدکس آلیمنتاریوس⁉️
وسائل الشیعه یکی از کتابهای گرانقدر تاریخ ماست. این کتاب، یادگار عالم بزرگ اسلامی مرحوم شیخ حرّ عاملی رحمه الله علیه است. ایشان برای نگارش این کتاب سی جلدی، بیست سال زحمت کشیدند و حدود ۳۶ هزار روایت فقهی را در پنجاه باب گردآوری و در سال ۱۰۸۴ قمری به پایان رساندند. از بابهای متروک این کتاب، جلدهای ۲۴و ۲۵ است با عنوان: الأطعمة و الأشربة خوردنی ها و آشامیدنی ها!
چه کسی باور میکند حدود ۸۰۰ صفحه روایت ناب شیعی در زمینه ی خوردنی ها و آشامیدنی ها_ آنهم فقط در یک کتاب_از ائمه علیهم السلام داشته باشیم؟
اما چه فایده؟ در زمینه ی غذا هم مانند خیلی از عرصه ها دست رد به فرمایشات گرانقدر امام زده ایم و این بار به کعبه ی سازمان خوار و بار جهانی اقتدا کرده ایم! این سازمان در سال ۱۹۶۱ با مشارکت WHO برای مدیریت و شاخص گذاری غذای مردم جهان، کمیسیون کدکس آلیمنتاریوس را تاسیس کردند.
⭕با شاخص گذاری هایی که هیچ ربطی به معیارهای اسلامی ارزیابی غذا ( تناسب با مزاج، طیّب بودن، حلال و حرام بودن و..)ندارند. ایران نیز در سال ۱۳۶۸ به عضویت این کمیسیون درآمد و جالب اینجاست که طی همان سالها به دلیل فعالیت مناسب!؟ از سوی مدیر اجرایی کدکس مورد تشویق قرار گرفت.
❌البته چندین و چند بار دیگر هم مسئولین وزارت بهداشت و دیگر سازمان های مشابه آن به دلیل رعایت تمام و کمال دستورات این ایادی شیطان مورد تشویق قرار گرفتن نمونه آخرش هم در توطئه کرونا ❌❌❌
@Nanekhooshe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◼نفرین امام صادق علیه السلام به کسی که...
مفضل بن عمر گوید هنگامی که امام صادق علیه السلام ماجرای هجوم به خانه امیرالمومنین علیه السلام و شهادت حضرت محسن علیه السلام را به یاد می آورند آنقدر گریه می کردند که محاسن مبارکشان از گریه تر می گشت و می فرمودند: روشن مباد آن چشمی که در این مصیبت نگرید.
بحارالانوار، جلد ۵۳، صفحه ۲۳
🏴🏴🏴صلی الله علیک یا محسن بن علی علیه السلام🏴🏴🏴
اَللّهُمَّ الْعَنْ اَوَّلَ ظالِمٍ ظَلَمَ حَقَّ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ آخِرَ تابِعٍ لَهُ عَلی ذلِکَ اَللّهُمَّ الْعَنِ الْعِصابَةَ الَّتی جاهَدَتِ الْحُسَیْنَ وَ شایَعَتْ وَ بایَعَتْ وَ تابَعَتْ عَلی قَتْلِهِ اَللّهُمَّ الْعَنْهُمْ جَمیعاً
18.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌾ابتکار جالب برای پخت نان در خانه و با درب قابلمه🌾
❌البته که ترکیب مواد اولیه اون و استفاده از مخمر خشک رو پیشنهاد نمیکنیم و بهتر هست از ترکیب مواد اون از آرد کامل ، نمک دریا و طبیعی ،خمیر مایه طبیعی (خمیر ترش خانگی، آب پنیر خانگی و...) استفاده نمایید.✳
🔘انشالله ظرف روزهای آینده خودم با این روش پخت میکنم و براتون فیلم با جزئیات بیشتر قرار میدم.
✳نکات مهمی که در این شیوه پخت به ذهنم میرسه:
⭕درب قابلمه رو باید سه چهار دقیقه بذاریم روی شعله گاز تا خوب داغ بشه
⭕زمانی که میخوایید خمیر رو روی درب قابلمه بذارید، پشت خمیر رو آب بزنید تا بهتر به درب قابلمه بچسبه
⭕قابلمه رو کمی آب بریزید داخلش تا از خشک شدن نان جلوگیری کند.
⭕قابلمه رو هم چند دقیقه قبل از پخت حدود ۱۰ دقیقه تا یه ربع بذارید گرم بشه
⭕حدود بیست دقیقه درب قابلمه رو بچرخانید به نحوی که روی نان به داخل قابلمه باشد و مغز پخت شود.
@Nanekhooshe
#پخت_روی_اجاق_گاز_یا_درون_فر
🌐عدم اجرای فایل های آموزشی برای برخی از دوستان
⭕برخی از دوستان پرسیدن با چه نرم افزاری باید فایل های آموزشی و جزوات رو باز کنن یا بهتر بگم ، فایل ها دانلود میشه ولی براشون باز نمیشه و با تصویر فوق رو به رو میشن ، راهکار اینجاست
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
✳از لینک زیر نرم افزار پاور پوینت رو دانلود کنید تا فایل ها براتون اجرا بشه...
http://cafebazaar.ir/app/?id=com.microsoft.office.powerpoint&ref=share
لطفا اگر بازم به مشکلی خوردید به ما اطلاع بدید.
@Nanekhooshe
🌾انواع آردهاي توليدي در كشور عبارتند از:
1️⃣ آرد كامل با حدود ۴ درصد سبوس گیری که حاوی جوانه .فیبر .املاح وویتامین است بدون رطوبت وبا عمریکساله
2️⃣ارد ۷ درصد سبوس گيري شده ويژه نان قپي و سنگك که دراسیابهای صنعتی تولید میشود ولی فاقد جوانه است وبه دلیل تزریق ۱۴ درصد رطوبت حین اسیابانی عمر ۲ ماهه دارد و زود دچار فساد میکروبی میشود
3️⃣آرد خبازي با ۱۲ درصد سبوس گيري ويژه نانهاي تافتون تنوری یا ماشيني .
4️⃣آرد ستاره با ۱۸ درصد سبوس گيري ويژه نانهاي بربري، فانتزي کشور است ولی متاسفانه درحال حاضر همه نانهای سنگک کشور ازاین ارد مصرف میکنند تا نانشان خوشگل و جذاب و مشتری پسند شود وبتوانند قد نان را نیز بیشتر بکشند.
5️⃣آردنول با بیش از ۲۰ درصد سبوس گيري ويژه كيك و شيريني وماكاروني. که متاسفانه درخیلی از نانهای سنگک هم مشاهده شده وکنسرو نشاسته است وقند ان دوبرابر ارد کامل و۷درصد است
6️⃣چندسالی است که از حاصل جمع ارد ۱۲٪ و ارد ۱۸٪ معدل گیری شده و ارد ۱۵٪ متولد شده که یعنی سبوس گیری ( تهی سازی ارد) کاهش یابد ولی داخل کیسه ارد چیزدیگری مشاهده میکنیم!
⚠️باسبوس گیری ۸۵ ٪ فیبر املاح ویتامین دورریزمیشود.
🌾🌾🌾🌾🌾
@Nanekhooshe
#انواع_آرد
#آرد_کامل_چیست
🌾خیلی از دوستان درخواست داشتن روش تهیه خمیر ترش طبیعی رو آموزش بدیم.
👈🏻البته فیلم های آموزشی و نحوه درست کردن اون رو قبلا در جزوات و ویدیو های کانال بیان کردیم.
👈🏻در کل که کار خاص و پیچیده ای نیست مثل بقیه بخش های پخت نان😉
🌹انشالله دومین آموزش لقمه ای رو با موضوع نحوه تهیه خمیر ترش طبیعی میذاریم.(اولین آموزش نحوه کار با آسیاب سنگی دستی هست)
👈🏻خب بریم سراغ تهیه خمیر ترش طبیعی:
🔘اول بایستی یه ظرف شیشه ای درب دار داشته باشید مثلا من ظرف های خمیر ترش خودم که توی تصویر گذاشتم 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻ولی میتونه هر ظرف دیگه ای باشه بعد باید یه مقدار آرد کامل و یه مقدار آب جوشیده خنک شده داشته باشید و دیگه هیچ چیزی لازم ندارید همین...⭕
پس تا اینجا که کاری نداشت🌾
✳بریم سراغ ترکیب مواد:
1️⃣می بایست توی شروع آب و آرد رو به مقدار تقریبا مساوی(یه خرده مقدار آرد بیشتر باشه بهتر هست مثلا توی شروع یه لیوان آرد + دو سوم لیوان آب )باهم مخلوط کنید
2️⃣بعد درب ظرف رو ببندید ولی کامل نه یه خرده باز باشه تا هوا به خمیر برسه البته بعد از یکی دو ساعت به خمیر سر بزنید اگر روی خمیر خشک شده بود درب رو محکم تر کنید. و یا میتونید روی ظرف رو یه حوله بندازید تا خمیر خشک نشه.
3️⃣بعد از اون هر روز یه مقدار آب و آرد رو به ظرف اضافه میکنید و خوب با خمیری که در ظرف هست مخلوط میکنید (مثلا حدود چهار قاشق غذاخوری آرد و ۳ قاشق غذاخوری آب بزنید) و مجدد درب ظرف رو مثل روز اول ببندید و این کار رو چهارده روز تکرار کنید میتونید به مرور زمان مقدار آب و آرد رو افزایش بدید معمولا بهتر هست مقدار آب و آردی که به خمیر اضافه میکنید نصف حجم خمیر داخل ظرف باشه.❎
⚠️نکات مهم در طول این چهارده روز :
🅾️ترجیحا از ظرف شیشه ای بزرگ استفاده کنید چراکه در طول این مدت مقدار خمیر زیاد میشه و در صورتیکه ظرف کوچک باشه ممکنه مجبور بشید خمیر رو به ظرف بزرگتر منتقل کنید.ظرف رو طوری انتخاب کنید که اگر حجم خمیر در طول روز دو برابر شد از ظرف بیرون نریزه.
🅾️روی خمیر ترش معمولا حباب میزنه و بوی ترشیدگی میگیره، این کاملا طبیعی هست و از نشانه های سلامت خمیر ترش هست.
🅾️فقط و فقط در دو صورت خمیر ترش خراب هست اول اینکه روی اون کپک بزنه(خشک شدن با کپک زدن متفاوت هست) و دوم اینکه روی خمیر لکه های صورتی یا قرمز ایجاد بشه.
🅾️اگر روی خمیر خشک شد هیچ ایرادی نداره فقط درب ظرف رو محکم تر کنید یا یه حوله روی ظرف بندازید و اگر خواستید میتونید روی خمیر رو که خشک شده بردارید البته که لزومی به این کار نیست.
🅾️اگر روی خمیر آب افتاد یعنی میزان آب خمیر شما زیاد هست پس توی افزودن آب و آرد روزانه مقدار آرد رو بیشتر بزنید تا خمیر کمی سفت تر بشود یا اینکه اون آب اضافه روی خمیر رو بردارید(غلظت خمیر قاعده خاصی نداره ولی بهتر هست شبیه غلظت خامه باشه)
✅حالا خمیر ترش آماده اس و میتونید در پخت نان از اون استفاده کنید.
⭕نکات مهم بعد از چهارده روز و برای نگهداری خمیر
❌بعد از روز چهاردهم خمیر ترش رو به یه جای سرد تر مثل یخچال منتقل کنید و درب ظرف رو محم ببندید و هر سه یا چهار روز مقداری آب و آرد رو بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا خمیر یکدست بشه.
🔅بازم هر سوالی داشتید ما پاسخگو خواهیم بود.🔅
@Nanekhooshe
#خمیر_مایه_خمیر_ترش
🥧ظروف خمیر ترش طبیعی🥧
✅این خمیر ترش ما هست که حدود ۴ ماه عمر کرده بدون اینکه خراب بشه فقط نکات مربوط به نگهداری خمیر ترش رو رعایت کردیم... 🌾
@Nanekhooshe
#خمیر_مایه_خمیر_ترش