🏴🏴🏴آجرک الله یا بقیه الله🏴🏴🏴
اَللّهُمَّ الْعَنْ اَوَّلَ ظالِمٍ ظَلَمَ حَقَّ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ ، وَآخِرَ تابِعٍ لَهُ عَلى ذلِكَ ، اَللّهُمَّ الْعَنِ الْعِصابَةَ الَّتى جاهَدَتِ الْحُسَيْنَ ، وَشٰايَعَتْ وَبٰايَعَتْ وَتٰابَعَتْ عَلىٰ قَتْلِهِ ، اَللّٰهُمَّ الْعَنْهُمْ جَميعاً
بسم الله الرحمن الرحیم
📣📣📣📣📣
مژده مژده
📣📣📣📣📣📣📣
✅کارگاه های پخت نان کامل خانگی مطابق با روایات اهل بیت علیهم السلام در سه شهر شیراز ، تهران و کرمان
1️⃣🛑شیراز ، زمان ۲۷ بهمن ماه برای ثبت نام به ای دی ذیل در ایتا پیام ارسال فرمائید.
@YasahabAzzama
______________________
2️⃣🛑تهران، شهرری ، زمان چهارم و پنجم اسفند ماه برای ثبت نام با شماره ذیل تماس حاصل فرمائید.
۰۹۰۱۲۱۷۴۵۶۴
______________________
3️⃣🛑کرمان، زمان دوازدهم اسفندماه برای ثبت نام با شماره ذیل تماس و یا به ای دی ذیل در ایتا پیام ارسال فرمائید.
۰۹۱۳۲۴۲۸۳۹۸
@mahda9510
______________________
✴انشالله برای برگزاری کارگاه در مشهد هم برنامه ریزی شده است که به زودی در کانال اعلام میگردد.
⛔ لازم به ذکر است که مجموعه نان خوشه هیچ هزینه ای برای آموزش های مذکور دریافت نخواهد کرد.
⭕سرفصل های کارگاه
🌐سرفصل های تئوری
◼شناخت جایگاه و اهمیت نان در روایات اهل بیت علیهمالسلام
◼مضرات نان های بازاری
◼بیان نحوه پخت نان مطابق با روایات اهل بیت علیهم السلام
🌐سرفصل های عملی(این بخش تماما توسط هنرجو صورت می پذیرد)
◼تولید خمیر و بیان نکات پیرامون نحوه ورزدادن
◼چانه گیری و اهمیت آن
◼پهن کردن چانه و شیوه های مختلف آن
◼پخت نان در تنور
@Nanekhooshe
#آموزش_حضوری
🌹2️⃣روش تهیه خمیر مایه خانگی خمیر ترش (روش دوم): پیشتر نیز روش های دیگری در کانال قرار داده شده است.
برای تهیه خمیر ترش نیاز به آب بدون کلر داریم که می بایست آب را بجوشانیم و بگذاریم خنک شود و یک ترازوی دیجیتال و یک ظرف شیشه ای و آرد کامل
روز اول:
50 گرم آرد رو با ترازو وزن کنید سپس 50 گرم آب بهش اضافه کنید تا وزنش به 100 گرم برسه حالا خوب مخلوط کنید و در ظرف شیشه ای رو ببندید نیازی نیست محکم ببندید باید یه خورده هوا بهش برسه و ظرف رو توی کابینت بذارید به مدت 24 ساعت
روز دوم:
از امروز استارتر رو یکبار در هر روز تغذیه میکنید، روز دوم 50 گرم (نصف)از محتوای ظرف رو بردارید و به جاش 25 گرم و 25 گرم آرد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید
روز سوم:
در این روز ممکن هست روی سطح خمیر حباب هایی ببینید اما اگر نبود هم مهم نیست به تغذیه خمیر ادامه بدید و مجدد نصف خمیر ،50 گرم رو بردارید و 25 گرم آب و 25 گرم آرد اضافه کنید و مخلوط کنید
روز چهارم:
مجددا همان فرآیند هر روز را تکرار کنید.
روز پنجم:
مجددا همان فرآیند هر روز را تکرار کنید
روز ششم:
مجددا همان فرآیند هر روز را تکرار کنید
روز هفتم:
مجددا همان فرآیند هر روز را تکرار کنید. از روز هفتم شما بایستی نشانه های فعال شدن خمیر ترش را ببینید نشانه های آن سطح خمیر پر از حباب می شود و بوی ترش و شیرین یا چیزی شبیه به ماست ترش و دوغ میدهد.
از روز هشتم تا چهاردهم :
بایستی فرآیند تغذیه هر روز را دو بار (هر 12 ساعت )انجام دهید یه مرتبه صبح
روز پانزدهم :
خمیر ترش آماده است و میتوانید از آن برای تولید خمیر مایه استفاده نمایید.
@Nanekhooshe
#خمیر_مایه_خمیر_ترش
1_1662924985.pdf
3.19M
#بازنشر_برای_اعضای_جدید
✳کتابچه آموزش پخت نان مطابق با روایات اهل بیت علیهم السلام
⭕پس از انتشار جزوه آموزشی در قالب فایل پاورپوینت، هم اکنون کتابچه آموزشی پخت نان مطابق با روایات اهل بیت علیهم السلام به همراه برخی مستندات جدید ، حاصل تجربیات و مطالعات گروه نان کامل خوشه منتشر میگردد.
✅لازم به ذکر است این کتابچه و جزوه های آموزشی کانال به مرور به روز رسانی میگردد.
🙏🏻لطفا نظرات خودتون رو در خصوص کتابچه فوق با ما به اشتراک بذارید.
@Nanekhooshe
#جزوه_آموزشی
6.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴🏴🏴آجرک الله یا بقیه الله🏴🏴🏴
امشب شب شهادت امام مظلومی است که حضرت رضا علیه السلام فرمودند بعد از شهادت جد ما حضرت سیدالشهدا علیه السلام هیچ احدی در عالم به شدت مصائب حضرت موسی بن جعفر سلام الله علیه گرفتار نبودند و هیچ کشته ای مثل ایشان چنین کشته نشدند.◼
🥧 لَوِه نون ارسالی توسط یکی از اعضا
🌾همون طور که در روایات تاکید شده که از خرید نان پرهیز شود و توصیه فراوان به خرید گندم شده است ایشون به حمدالله خودشون گندم تهیه میکنند.
📣توضیحات ایشون
سلام
گندم خریدیم و بعد شستن وخشک شدن بردیم بیرون برامون آسیاب کردن
برا تهیه خمیر مایه ۲ قاشق غذاخوری آرد رو با کمی آب خمیر کردم نسبتا خمیر رو به شل بود
داخل ظرف دربسته کنار شوفاژ گذاشتم بعد حدود ۱۰ ساعت خمیرمایه آماده شد
البته اگه جایی با دمای معمولی باشه حدود ۲۰ ساعت هم شاید طول بکشه که اماده بشه
آرد رو فکر کنم ۳ تا لیوان بود با خمیرمایه و نمک مخلوط کردم و با آب ولرم خمیر کردم
داخل قابلمه رو چرب کردم و کمی آرد پاشیدم تهش و خمیر رو تو قابلمه گذاشتم
و حدود ۴ ساعت کنار شوفاژ استراحت دادم
بعد رو گاز پختم فقط قابلمه تکون شدید نخوره که پف خمیر کم نشه.
نکته مهم:
⭕از همون اول خمیر رو تو قابلمه گذاشتم و استراحت دادم
❎وقتی خمیر پف کرد اصلا نباید بهش دست زد یا تکون داد
✴ََمادرم اینا قدیم این شکلی درست میکردن و تو شمال به این میگن لَوِه نون یعنی نونی که تو قابلمه درست میشه
🛑حدود یک ساعت زمان میبره با شعله کم
@Nanekhooshe
#ترکیب_پیشنهادی_برای_نان_کامل
#انواع_تنور_پخت_نان
#پخت_روی_اجاق_گاز_یا_درون_فر