✅پخت نان جو خانگی توسط یکی از اعضای گروه در ماهیتابه احسنت
⭕نکته مهم در خصوص خشک شدن نان: ابتدا بنا بر روایات نان خشک شده در تنور بسیار بهتر دیگر روش های پخت نان می باشد. اما در صورتیکه بنا بر ذائقه تمایل به مصرف نان تازه و نرم دارید بیان این نکته ضروریست که علت اصلی خشک شدن نان،افزایش زمان پخت می باشد که در نتیجه آن رطوبت نان از دست رفته و نان خشک میشود.
❎لذا راهکارهای ذیل پیشنهاد میگردد:
1️⃣خمیر را شل تر تهیه کنید تا رطوبت بیشتری داشته باشد و در نتیجه افزایش زمان پخت مقداری از رطوبت نان باقی بماند تا نان نرمی خود را تا حدودی حفظ کند.
2️⃣زمان پخت را کاهش دهید برای این کار بایستی وسیله ای که با آن پخت نان را انجام می دهید دارای حرارت مناسب بوده و اصطلاحا سرخ شده باشد یا همان داغ باشد.
3️⃣در صورتیکه از فر استفاده میکنید می توانید یک ظرف آب در داخل فر قرار دهید تا محیط را مرطوب کرده و جلوی تبخیر رطوبت نان را تا جای ممکن بگیرید.
4️⃣راهکار ابداعی دیگر فقط مربوط به نان های ضخیم تر(حداقل ضخامت چانه بعد از پهن کردن یک سانتی متر باشد )می باشد و برای نان های نازک مناسب نمی باشد به این ترتیب که بعد از پهن کردن چانه، آن را به مدت سه دقیقه در یک ظرف اب که از قبل جوش آمده و بر روی اجاق گاز درحال جوش هست قرار دهید و بلافاصله بعد از سه دقیقه از ظرف آب خارج کنید و سپس آن را در فر و یا ماهیتابه برای تکمیل فرایند پخت قرار دهید لازم به ذکر است در این روش حتما سعی کنید خمیر را سفت تر تهیه کنید.🌾
@Nanekhooshe
#نکات_و_تکنیک_های_مهم_پخت
#تجارب_پخت_اعضای_کانال
#پخت_روی_اجاق_گاز_یا_درون_فر
✅راهکاری ابداعی برای جلوگیری از خشک شدن نان پخته شده در ماهیتابه
🌾یکی از اعضای کانال با استفاده از این روش ابداعی (استفاده از دم کنی خیس) از خشک شدن نان پخته شده در ماهیتابه جلوگیری میکنن...
@Nanekhooshe
#نکات_و_تکنیک_های_مهم_پخت
#تجارب_پخت_اعضای_کانال
#پخت_روی_اجاق_گاز_یا_درون_فر
10.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ آموزش پخت نان در آپارتمان ویژه دوستداران پخت نان سبوس دار با آرد کامل
آردی که : جوانه ، فیبر ، املاح و ویتامینهایش جدانشده و سرچشمه جوانی و سلامتی است.
🌾اگر در شهر یا روستایی هستید که مشتاق پخت نان هستید این تنور کوچک خانگی بسیار ساده ، سبک و ارزان است.
فقط با گاز کار میکند شهری یا کپسول برایش فرقی ندارد خانه و باغ ، خیابان یا بیابان فرقی نمی کند.
⭕کافی است با #فهرست آموزشهای ما #نحوه_تهیه_خمیر_مایه_خمیر_ترش ، #ترکیب_پیشنهادی_برای_نان_کامل ، #انواع_تنور_پخت_نان ، #نحوه_پهن_کردن_چانه ، #نحوه_چانه_گیری_انواع_آن را یاد بگیرید.
🌹سپس از خوردن نانی نرم ، پوک و سرشار از ارزش غذایی و خواص درمانی که خود پخته اید لذت ببرید.
👈🏻روش تولید خمیر:
هرجلسه یک کیلو آرد را بردارید و داخل نیم کیلو آب بریزید.
یک قاشق چای خوری نمک داخل آب حل کنید.
یک قاشق چای خوری مخمر داخل آرد قاطی کنید. سپس آب و آرد را قاطی کنید و بعد یک مشت خمیر ترش ۲۴ ساعته را به مواد اضافه کنید و ۱۵ دقیقه ماساژ دهید تا صاف و زلال شود بعد یک ساعت استراحت دهید و خمیر را ۷ چانه کنید و با دست پهن کنید و بعد روی نان بند بیندازید و به کف تنور بزنید. شعله پایین کم باشد شعله بالا هم کم . بعد از دو دقیقه نان پخته میشود.
آقای حشمت در اصفهان
۰۹۱۳۴۳۲۰۲۰۸
@Nanekhooshe
#نکات_و_تکنیک_های_مهم_پخت #ترکیب_پیشنهادی_برای_نان_کامل
#پخت_روی_اجاق_گاز_یا_درون_فر
#انواع_تنور_پخت_نان
✅ پخت نان سنگک خانگی توسط یکی از اعضای کانال
🌾ایشون توی پخت این بار کمی تغییرات در مواد اولیه ایجاد کردن که باعث افزایش کیفیت نان شده است به طور مثال میزان خمیر ترش رو نسبت به دستور موجود در کانال افزایش دادن و یا از شیر به جای آب در ترکیب مواد استفاده کردن...
🙏🏻از ایشون ممنون هستیم که تجربیات خودشون رو با ما به اشتراک گذاشتن...
@Nanekhooshe
#تجارب_پخت_اعضای_کانال
😱نان سفید با وایتکس ❌❌❌
✅فقط نان کامل بخورید به این دلیل 👇👇👇
❎تهیه آرد سفید علاوه بر جدا کردن سبوس و جوانه که سرشار از مواد مغذی است؛ نیازمند سفید کردن یا bleaching است. درست مانند زمانی که از مواد شیمیایی سفید کننده برای لباس ها استفاده می کنید. این ماده که بنزویل پروکسید Benzoyl Peroxide نام دارد یک ماده اکسید کننده قوی محسوب می شود. طی تحقیقات خودشون که در سال 2011 بر روی حیوانات بی زبون انجام دادن اعتراف کردن، این ماده سطح آنتی اکسیدان را در کبد به شدت پایین می آورد که خودتان نتیجه اش را می دانید، بدن به راحتی در معرض انواع سرطان قرار می گیرد.(آنتی اکسیدان ها مواد غذایی مفیدی هستند که فعالیت رادیکال های آزاد به عنوان عناصر سرطان زا را در بدن خنثی می کنند و بنابر این در نبودشان ، بدن در برابر عوامل سرطانزا بی دفاع می شود)
هر چند کارخانه های تولید آرد موظفند به میزان مشخصی از این ماده برای سفید کردن آرد استفاده کنند ولی مصرف مداوم محصولات تولید شده با آردسفید درست مثل این است که هر روز کمی ماده سفید کننده لباس می خورید. بهبود کننده هایی که در آرد سفید برای پف کردن و طبخ بهتر وارد می شود از دیگر مواد شیمیایی است که با خوردن محصولات تهیه شده از آرد سفید وارد بدن می شود.
😏یادش بخیر قبلنا یه ارگانی میگفت پیشگیری بهتر از درمان است❗
❌قابل توجه وزارت ( ن ) بهداشت محترم❌
😂ولی خدا خیر بده وزارت بهداشت رو که اینقدر به فکر سلامتی ما هست.در پیام های بعدی سعی میکنیم دیگر دستاوردهای گران سنگ این محققین حافظ سلامتی مردم رو بیان کنیم😎
@Nanekhooshe
#مضرات_نان_های_سفید_و_بازاری
✅پخت نان کامل جزغاله توسط یکی از اعضای کانال در تنور گازی
درود بر همت ایشون که با تلاش موفق به پخت این نان شدند.
⭕نکته مهم خمیر نسبتا شل این نان می باشد که موجب نرمی آن شده است.
👌🏻استفاده از بالشتک موجب چسبیدن بهتر تمام بخش های نان به تنور می باشد که در نتیجه آن پشت نان به خوبی پخته می شود در غیر اینصورت ممکن بود که بخش هایی از نان خام و نپخته باقی بماند.
✅ما توفیق داشتیم و آرد کامل این نان رو تقدیم ایشون کردیم.
@Nanekhooshe
#تجارب_پخت_اعضای_کانال
#نکات_و_تکنیک_های_مهم_پخت