✅ نحوه صحیح ورز دادن خمیر
⭕می بایست در مرحله ورز دادن مواد اولیه کاملا باهم ترکیب شوند.
🌾بعد از اینکه مواد باهم مخلوط و کمی حالت خمیری پیدا کرد، برای اینکه خمیر به دست نچسبد میتوانید دست خود را در ظرف آب بزنید و نمناک کنید.
@Nanekhooshe
#فهرست
#نکات_و_تکنیک_های_مهم_پخت
#چه_زمانی_ورز_دادن_خمیر_کافیست
✅ #آموزش_غیر_حضوری
به این شکل می باشد که شما می بایست ابتدا تمامی مطالب کانال پیرامون #نکات_و_تکنیک_های_مهم_پخت و #ترکیب_پیشنهادی_برای_نان_کامل را مطالعه کنید و سوالات خود را در این موارد و همچنین تامین مواد اولیه به ادمین
@JavadHafez
ارسال نمایید، سپس یک روز در بازه زمانی ساعت ۱۷ الی ۱۹ برای پخت نان توسط شما و همراهی گام به گام ادمین هماهنگ میگردد که شما در حین پخت مرحله به مرحله با ارسال تصویر و فیلم ،نکات مربوط به هر مرحله را دریافت میکنید.
🌾لازم به ذکر است با هر لوازم و سطح تجربه ای پخت نان در خانه امکان پذیر می باشد فقط کمی صبر و تلاش و حوصله و تمرین را می طلبد تا انشالله نان کامل را بر سر سفره خانواده خود بیاورید.
@Nanekhooshe
#تهیه_و_خرید_آرد_و_گندم
#آموزش_غیر_حضوری
🌹این هم از شیرینی شربتی خانگی تهیه شده از آرد کامل گندم،روغن حیوانی،عسل،هل بدون هیچگونه مواد افزودنی و ناسالم اعم از شکر و ...🌹
مواد اولیه:
آرد کامل گندم ۲ پیمانه
شکر سرخ یک ق غ
هل یک ق چ
آب یک پیمانه
تخم مرغ محلی ۲ الی ۳ عدد
کره حیوانی ۳ پیمانه
دستور پخت:
ابتدا شکر سرخ رو در آب روی حرارت ملایم حل کنید
سپس از روی حرارت بر میدارید و یک پیمانه از کره حیوانی رو به اون اضافه میکنید و خوب هم میزنید تا کره ذوب بشه و مخلوط کره حیوانی،شکر سرخ و آب، سرد و یک دست بشه.
در مرحله بعد دو عدد تخم مرغ محلی رو جداگانه در ظرفی هم میزنید تا کامل سفیده و زرده مخلوط بشن و اصطلاحا کف کنه و اون رو به مخلوط آب شکر سرخ و کره حیوانی اضافه کنید.
بعد از اون پودر هل و گلاب رو بهش اضافه کنید و در نهایت آرد کامل رو کم کم اضافه کنید.
و درنهایت خوب بهم میزنید تا کامل مواد به خورد هم بروند.
در مرحله آخر مواد شیرینی رو در فر با حرارت ۱۷۰ درجه قرار بدید(یادتون باشه حتما با دو پیمانه کره حیوانی باقیمانده کاملا کف سینی رو چرب کنید و حتی مقداری کره هم در کف سینی فر غوطه ور باشه)
حدود ۲۰ الی ۳۰ دقیقه باشه تا کاملا پخته بشه
در صورتیکه فر ندارید می تونید مواد رو داخل قابلمه بریزید و روی درب اون رو با دم کنی بپوشونید و قابلمه رو روی شعله پخش کن قرار بدید و با حرارت متوسط بذارید در حدود ۳۵ الی ۴۵ دقیقه پخته بشه( در این حالت از روغن بیشتری برای چرب کردن قابلمه استفاده کنید)
درنهایت از شربت گلاب و عسل و آب روی شیرینی بریزید
@Nanekhooshe
#ترکیب_پیشنهادی_برای_نان_کامل
#تجارب_پخت_اعضای_کانال
✅اهمیت تخمیر در روایات
🌾امیرالمؤمنین علیه السلام، نسبت به پوشاندن روی خمیر نان، اهتمام داشتند و میفرمودند: قرار دادن خمیر در ظرف در بسته برای مدت مناسب، موجب بیشتر شدن مقدار بهرهبرداری از آن برای پخت نان میشود.
⭕ان علیا کان یعاتب غلمانه فی تخمیر الخمیر یقول هو اکثر للخبز.
قرب الاسناد ص۳۴
@Nanekhooshe
#نان_در_روایات
#تخمیر_چیست_چه_اهمیتی_دارد
💎نان میخوریم یا داروخانه ؟💎
✡️نانواهایی که با دست خمیر درست میکنند دچار زخم و عارضه پوستی می شوند!
✡️در نان های امروزی که با آرد سفید و تهی سازی شده تهیه می شود ،به توصیه سازمان صهیونیستی بهداشت جهانی این مواد شیمیایی افزوده می شود که عامل اصلی سرطان مری،معده،روده و...میباشد.
🌑افزوده های به آرد به توصیه سازمان بهداشت!
1️⃣قرص ویتامین دی
2️⃣قرص آهن
3️⃣قرص فولیک اسید
4️⃣کلر ،سدیم و ید شیمیایی
5️⃣پروتئاز
6️⃣گلوکز اکسیداز
7️⃣آنزیم های آلفا آمیلاز
8️⃣همی سلولاز
9️⃣زایلاناز
🔟لیپاز
☠️یک نان ، بیش از ده قرص شیمیایی☠️
@Nanekhooshe
#مضرات_نان_های_سفید_و_بازاری
✅مزایای افزایش زمان پخت نان چیست؟
1️⃣باعث برشتگی و پختگی مغز نان می شود.
2️⃣باعث تخریب اسید فیتیک( عامل مزاحم آزادسازی املاح گندم و جو) بجا مانده از تخمیر می شود.
3️⃣باعث ژلاتینه شدن نشاسته آرد و اسفنجی شدن بافت نان می شود.
👌🏻4️⃣مصرف نانی که زمان پختش بیش از یک دقیقه باشد باعث جذب اسید معلق در معده شده و مانع بروز پدیده ریفلاکس – اسیدوز و ترش کردگی معده میگردد و شما را از مصرف قرص رانیتیدین ، سایمتیدین و کلی از این "قرص های با دینِ بی دین"😔 بی نیاز میسازد و درنتیجه آن جلوی سود مافیای پزشکی غربی(چرخه تولید بیمار و فروش دارو) را هم خواهد گرفت.💪🏻
@Nanekhooshe
#مضرات_نان_های_سفید_و_بازاری
#نکات_و_تکنیک_های_مهم_پخت
🌾پخت نان خانگی توسط یکی از اعضای کانال در فر
ایشون موفق شدن با تلاش و همت خودشون، بعد از یکی دوبار پخت ،نان سالم و کامل رو برای خانواده خودشون تهیه کنن.
@Nanekhooshe
#تجارب_پخت_اعضای_کانال
🌾 تخمیر چیست؟
استراحت یک تا سه ساعته خمیر داخل قدح را تخمیر گویند. در جریان این استراحت حدود ۴۰ ماده جدید در خمیر متولد میشود که در غنی سازی – پوکسازی – زیباسازی و مرغوب سازی نان موثر است.
✅ مهمترین آثار تخمیر این است که :
نشاسته آرد را به قند تبدیل می کند و قند خمیر به گاز کربنیک و نهایتا عطر و بو تولید میشود.
⭕ درصنعت آرد و نان تخمیر به معنی :
ورآمدگی و چاق شدگی خمیر است که به منظور بارورسازی مخمرها - قارچها – باکتریها در دل خمیر صورت میگیرد و موجودات ریز با خوردن غذای موجود در آرد رشد و تکثیر می یابند و باعث تولید عطر و اسیدهای آلی میشوند.
@Nanekhooshe
#تخمیر_چیست_چه_اهمیتی_دارد