eitaa logo
نان کامل خوشه
8.7هزار دنبال‌کننده
810 عکس
475 ویدیو
29 فایل
ارتباط با ادمین کانال و راهنمایی جهت آموزش پخت نان کامل مطابق با روایات اهل بیت علیهم السلام @Nanekhooshe14 آرشیو مطالب تلگرام https://t.me/Nanekhooshe
مشاهده در ایتا
دانلود
16.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌾گزیده از کلاس های آموزش عملی پخت نان ✳آموزش نحوه زدن نان به تنور @Nanekhooshe
🌾تجربه پخت نان کامل خانگی با آب پنیر خانگی توسط یکی از اعضای کانال از مزایای افزودن آب پنیر نرم تر شدن نان هست ⭕روش تهیه خمیر مثلا 5 کیلو آرد گندم سبوس‌دار خودمون رو با 1 کیلو از آرد دیگه ای که قابلیت کشسانی بیشتری داره با هم مخلوط میکنیم ودر کنار تقریبا 1تا 2 کیلو آب پنیر که قبلا گفتم، واااقعا باعث نرمی بیشتر وبو وطعم عالی نون میشه استفاده می‌کنیم، و بقیه ش آب معمولی نمک برای شش کیلو آرد سه قاشق غذاخوری سر پر میزنم، در هر 6 کیلو آرد نصف ق مرباخوری مایه خمیر میزنم 6،7 ساعت ور میاد، اگه نزنیم خب دیرتر ور میاد با همون سرکه ای که داخل آب پنیر هست البته باید بدونیم که خمیر کردن در تابستان و زمستان فرق داره، زمستان باید آب ولرم به طرف گرم باشه وروی ظرف خمیر رو بپوشونیم تا عمل بیاد، ولی در تابستان آب ولرم به طرف خنک باشه ونباید روی ظرف رو پوشاند چون ممکن خمیر بوی ترشیدگی بگیره، با این مقدار مواد به مدت 7 ونهایتا 8 ساعت یه خمیر آماده پخت رو داریم @Nanekhooshe
🌾نمک = سیمان خمیر 🌾 @Nanekhooshe
⚠️تخمیر چیست؟ 👈🏻 استراحت یک تا سه ساعته خمیر را تخمیر گویند.در جریان این استراحت ۴۰ ماده جدید در شکم خمیر متولد میشود که در غنی سازی –پوکسازی –زیباسازی و مرغوب سازی نان موثر است. ⭕در نان کامل تخمیر ۲ الی ۳ ساعته را به عنوان یکی از الزامات خود رعایت می باشد و خمیر حاصل از این تخمیر اصطلاحا لانه زنبوری می شود(مطابق عکس☝️) 🌾✅اهداف تخمیر چیست؟ 1️⃣فعال سازی آنزیم فیتاز به منظور تخریب اسید فیتیک (عامل مزاحم آزادی املاح )گندم 2️⃣تولید اسید های آلی مثل اسید لاکتیک که در ماست هست واسید استیک که در سرکه هست. وبه نان طعم میدهد 3️⃣تجزیه قند ونشاسته گندم( قند موجود در خمیر ورآمده کمتر از خمیر فطیر است) 4️⃣پوکسازی نان وجلوگیری از لاستیکی شدن آن 5️⃣غنی سازی نان بواسطه آزاد سازی املاح وویتامینهای گندم 6️⃣زیبا سازی نان با تولید تاولهای ریز وقشنگ روی نان 7️⃣مرغوب سازی نان با ایجاد رنگ ورو وعطر وبو @Nanekhooshe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅آموزش پهن کردن چانه به روش کف زنی ❌ممکن است تا به حال در نان های امروزی مشاهده کرده باشید که وسط نان خشک یا سوخته شده و دور نان اصطلاحا خمیر و بعضا ناپخته باشد علت در چیست؟؟؟؟؟ 👈🏻یکی از علل این موضوع می تواند عدم رعایت پهن کردن خمیر به روش کف زنی باشد، در این روش شما می بایست ابتدا نواحی اطراف چانه را پهن کنید و سپس اقدام به پهن کردن وسط خمیر نمایید ،تا در نهایت ضخامت نان در تمامی نواحی آن یک دست و یک اندازه باشد.🌼 @Nanekhooshe