🧐غنی سازی نان یعنی چه؟
🤔به نظرتون کاری که وزرات بهداشت 👿 به بهانه ارتقا سلامت مردم داره انجام میده و پس از سبوس گیری و تهی سازی نان ، اون رو با مواد شیمیایی ترکیب میکنه یعنی غنی سازی ؟؟؟؟؟
😎ما امروز بعد از چندین بار آزمون و خطا به لطف اهل بیت علیهم السلام موفق شدیم، اولین غنی سازی نان رو انجام بدیم و در گام اول به ۹ ترکیب مختلف برای پخت نان رسیدیم که در تصاویر می تونید مشاهده کنید.🌾👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼
✅لازم به ذکر هست که تمام افزودنی ها به این نان ها از مواد طبیعی و بدون هرگونه فرآوری می باشد❤
📣منتظر پیام های بعدی باشید که جزئیات هرکدام از این نان ها رو در اون بیان میکنیم...
حالا به نظر تون هرکدام از نان ها چه ترکیباتی دارن؟🤔
@Nanekhooshe
#ترکیب_پیشنهادی_برای_نان_کامل
#مضرات_نان_های_سفید_و_بازاری
🤔غنی سازی طبیعی ما یا تهی سازی وزارت بهداشت؟؟؟؟
✅پیرو پیام قبلی درخصوص غنی سازی طبیعی نان ،در تصاویر فوق ترکیبات هرکدام از نان ها نشان داده شده است:
در ذیل نیز افزودنی های نان ها(در تمام نان ها آرد گندم و آب و نمک و خمیرمایه وجود دارد) بیان شده است:
1️⃣ رب انار + آب پنیر خانگی
2️⃣ آرد نخود
3️⃣ آرد سنجد + شیره انگور + ارده کنجد + گلاب
4️⃣ سرکه انگور + روغن زیتون
5️⃣ تخم شوید + زیره کوهی + هل + شیره انگور
6️⃣ جو دو سر + جو + زنیان + گردو
7️⃣ جو + زنیان + گردو
8️⃣ زنیان + گردو
9️⃣ آرد برنج قهوه ای + سیاهدانه
⭕لازم به ذکر است نسبت تمام آرد ها در ترکیب خمیر باهم برابر هستند به طور مثال در نان آرد نخود به نسبت برابر از آرد گندم استفاده شده است
❓حالا به نظرتان خاصیت هرکدام از ترکیبات چی میتونه باشه؟
❓چه افزودنی های دیگری به نظرتان میرسه که بتونیم به نان اضافه کنیم ؟
😎منتظر افزودنی های جذاب بعدی ما باشید
@Nanekhooshe
#ترکیب_پیشنهادی_برای_نان_کامل
#مضرات_نان_های_سفید_و_بازاری
⛔بازی با سلامتی مردم توسط عده ای جاهل یا خائن؟
😡این نامه خطرناک توسط هرکس نوشته شده نماد مخالفت با امنیت غذایی در جامعه است.
❌نویسنده (عزیزی یا شانه ساز) نشان داده که اعتقادی به تجارب ارزشمند متخصصین پخت نان کامل ندارد و خود را سرتر از همه میداند !❌
❎نشان می دهد که هر چند روی صندلی سازمان غذا و دارو نشسته ولی دارو درمانی را بر تغذیه درمانی ترجیح می دهد! 😔
نشان می دهد که از ترویج و تبلیغ دارو در کشور سود می برد و اعتقادی به پیشگیری ندارد !
❌❌❌صدور چنین نامه خطرناکی توسط نهادی که باید مراقب سلامتی مردم باشد بسیار سوال برانگیز است!
🤔نکند آنهایی که مدافع تهی سازی آرد ( سبوس گیری و دور ریز املاح-ویتامینها-فیبر وجوانه از گندم) هستند از کمپانیهای دارو ساز درصد می گیرند؟!
🧐چون اگر تهی سازی وجود داشته باشد بهانه برای غنی سازی آرد با مواد چینی ( پرمیکس آهن) - واردات افزودنیها و کسب منفعت دنیوی وجود دارد اما با حمایت از آرد کامل و نان سبوس دار در کشور چیزی عاید شان نمی شود!
✅جز این که بیماریها کاهش می یابد و مصرف دارو کم می شود! و چنین چیزی به ضرر مدیری است که در سازمان غذا ودارو دم از دارو می زند تا تولید غذای سالم !؟
🤲خدایا ما را از تاریکی وهم به روشنایی فهم رهنمون ساز...
@Nanekhooshe
#مضرات_نان_های_سفید_و_بازاری
🌾فواید جو و نان جو از نگاه تاریخی و روایی
🧐بعضی ها فکر می کنند معصومین علیه السلام صرفا از روی ساده زیستی نان جو می خوردند
خیر
✅ایشان ، بهترین زندگی را در عین سادگی داشتند.
🤔همانطور که پیشتر گفته شد به طور مثال وقتی امام صادق علیه السلام می فرمایند : "برای ما از نان خشک شده در تنور بیاورید"
چون ایشان عالِم محض هستند، میدانند که فواید و برکات بی نظیری در این کیفیت پخت نان هست که یکی از آن ها تقویت فک و دهان و دندان هست ، یکی دیگر از آن جذب بهتر اسیدهای معده، یکی دیگر از آن افزایش ماندگاری نان و هزار و هزار فایده ی دیگر که به برکت فرمایش امام معصوم در این شیوه پخت قرار داده می شود.✳
😔از کیفیت زندگی معصومین خیلی عقب افتادیم ، بسیار زیاد
دایره المعارف طب اسلامی ، جلد دو ، صفحه ۲۲۵ تا ۲۳۵
@Nanekhooshe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌نکته آموزشی
⭕علت دوپوست(دو لایه)شدن نان چیست؟
⭕آیا دو پوست شدن نان اشکال دارد؟
گاهی اوقات برخی از افراد از بروز این حالت که در فیلم بالا میبینید شکایت میکنند و آن را یک ایراد می دانند❗در صورتی که نه تنها ایراد محسوب نمیشود بلکه یک حسن بزرگ است که نشان میدهد
1️⃣خمیر مصرفی به اندازه کافی خوابیده و استراحت کرده و ورامده و لانه زنبوری و پفکی شده است.
2️⃣خمیر به اندازه کافی خمیر ترش دارد
3️⃣بالا بودن گلوتن آرد اگر چسبندگی خمیر زیاد باشد مانع فرار زود هنگام گازهای ناشی از تخمیر شده و داخل بافت نان را اسفنجی میکند.
4️⃣اگر زمان پخت نان بجای ۲۰ ثانیه به ۶۰ یا۱۲۰ یا بیشتر افزایش یابد باعث ژلاتینه شدن نشاسته آرد و اسفنجی شدن بافت نان و بروز این حالت زیبا میگرد.
@Nanekhooshe
#نان_کامل_چیست
#تخمیر_چیست_چه_اهمیتی_دارد
#چه_زمانی_خمیر_ورآمده_است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌾آموزش صفر تا صد پخت نان تابه ای توسط یکی از اعضای کانال
✅ترکیبات:
یک ونیم لیتر آب( معادل ۱۵ استکان آب)
حدود ۱۸۰۰ گرم آرد کامل ( تقریبا ۱۸ استکان آرد)
یک چانه ۴۵۰ گرمی خمیر ترش طبیعی ( بدون مخمر)
دو قاشق غذا خوری سر خالی نمک سنگ
⭕مدت استراحت :
۲ الی ۳ ساعت استراحت تا حدی که کمی خمیر حباب بزند
بعد از ور آمدن مقداری ( سبزی کاسنی، بادرنجبویه، سیاه دانه، گل زرد، تخم گشنیز) مخلوط کرده کمی ورز داده بعد شروع به پخت کرده
@Nanekhooshe
#تجارب_پخت_اعضای_کانال
#پخت_نان_در_روی_ساج_فلزی
#ترکیب_پیشنهادی_برای_نان_کامل
✅ بدون شرح (حتما پیشنهاد میکنم عکس و متن رو مطالعه کنید)
❌علم تجربی امروز بعد از کلی آزمون و خطا و با دستگاه پیشرفته و البته ایجاد خسارت های جانی و مالی به این نتیجه رسیده که :
روند پخت، نوعی آنتی اکسیدان که با سرطان مقابله می کند در نان ایجاد می کند و مقدار این آنتی اکسیدان در کناره های نان ۸ برابر خود نان است.
❓چقدر این نتیجه علمی برام آشناست ؟ قبلا کجا دیدمش ؟🤔
امام رضا علیه السلام از قول پیامبر گرامی صلی الله علیه و آله و سلم می فرمایند :
“چون نان میخورید از کنارش بخورید که برکت در کناره های نان است”.❤
عیون اخبار الرضا
@Nanekhooshe
#نان_در_روایات
جزوه نان .pdf
3.19M
✳کتابچه آموزش پخت نان مطابق با روایات اهل بیت علیهم السلام
⭕پس از انتشار جزوه آموزشی در قالب فایل پاورپوینت، هم اکنون کتابچه آموزشی پخت نان مطابق با روایات اهل بیت علیهم السلام به همراه برخی مستندات جدید ، حاصل تجربیات و مطالعات گروه نان کامل خوشه منتشر میگردد.
✅لازم به ذکر است این کتابچه و جزوه های آموزشی کانال به مرور به روز رسانی میگردد.
🙏🏻لطفا نظرات خودتون رو در خصوص کتابچه فوق با ما به اشتراک بذارید.
@Nanekhooshe
#جزوه_آموزشی