eitaa logo
نان کامل خوشه
8.7هزار دنبال‌کننده
788 عکس
472 ویدیو
29 فایل
ارتباط با ادمین کانال و راهنمایی جهت آموزش پخت نان کامل مطابق با روایات اهل بیت علیهم السلام @Nanekhooshe14 آرشیو مطالب تلگرام https://t.me/Nanekhooshe
مشاهده در ایتا
دانلود
🌾فیلم آموزشی تهیه خمیر شماره دو(فیلم آموزشی دیگری از تهیه خمیر در کانال موجود می باشد) ❤(ترکیب آرد گندم کامل و آرد جو کامل) ✅این نان یکی از بهترین و مفید ترین انواع نان می باشد @Nanekhooshe
🤔از کجا تشخیص دهیم یک نان فطیر ونارس است: 1️⃣اگر بلافاصله خمیرش را نگاه کنید صاف وفاقد علامت لانه زنبوری است. فاقد ورم ودل دادگی است 2️⃣نان ان دارای علامت داغ زدگی است ظهور تاولهای زشت وخرسکی روی نان را داغ زدگی گویند. 3️⃣هنگام مصرف نان حالت لاستیکی دارد به عکس فوق توجه کنید. ❌این یک نان علاوه بر اینکه با آرد سفید ومضر تولید شده است یک نان فطیر و نارس نیز می باشد . @Nanekhooshe
✅علامت ورآمدگی خمیر رادرتصویر بالا مشاهده می فرمایید. 👈🏻اصولا ظاهر یک خمیر ایده ال باید اینگونه باشد البته گاهی به دلیل ضعف ارد امکان نگهداری گاز توسط گلوتن وجود ندارد و ورامدگی و اصطلاحا پز خمیر کمتر می شود. 🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾 @Nanekhooshe
5.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️شاهکار جدید معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی سیستان وبلوچستان ❌دراین فیلم جالب مشاهده میکنید که مامور بهداشت چابهار باریختن وایتکس روی خمیر ترش ! مصرف ان را درنانوایی ممنوع دانسته و از خمیر ترش به عنوان یک ماده فاسد نام برده است . 🤔 خب وقتی به یک دختر جوان میگویند خانم مهندس ! و مدرک دارد ولی درک درستی از رشته نان ونانوایی ندارد! میدانید چرا ؟ چون در دوره دانشجویی یک روز داخل یک نانوایی کاراموزی نکرده است . دانشجویان بهداشت محیط و تغذیه کشور یک روز هم داخل یک نانوایی نمی روند تا خمیرشناسی یاد بگیرند و متوجه شوند خمیر ترش یک استارتر قدیمی است و باعث بارداری و بارورسازی خمیر میشود. ⭕وزیر بهداشت ( کشتار)باید پاسخ مناسبی برای این رفتار بازرس خود ارایه نماید.( البته که مثل همیشه فرار رو به جلو برای این ها بهترین راه است) ✅باناخن لاک زده نمیشود بازرسی کرد! @Nanekhooshe
✅اگر شما این نانها را سرد شده دسته کرده باشید ولی داخل نانوائی و کنار تنور یا جلوی آفتاب بگذارید دوباره داغ شده وموجب بیاتی و پژمردگی وتسریع در کپک زدگی می شود.پس نان دسته شده باید در سایه و خنک باش 🌾🌾🌾🌾🌾🌾 @Nanekhooshe
✅مراحل آب بندی تنور گلی 1️⃣قبل از روشن کردن تنور اطمینان حاصل نمایید که لوله ها و بسط گاز نشتی نداشته باشد. 2️⃣سپس درون تنور را با روغن دنبه و یا روغن خوراکی آغشته نمایید. 3️⃣پس از آغشته نمودن داخل تنور ،باید تنور را روشن نمایید و سعی کنید با شعله و حرارت مشعل باشد تا اینکه از هیزم استفاده نمایید زیرا که حرارت مشعل قابل تنظیم است اما هیزم ممکن است حرارت بالا برود و باعث ترکیدن تنور بشود. 4️⃣مرحله آب بندی تنور را باید سه روز و هر روز چندین  ساعت مثلا 8 ساعت تنور را روشن نموده و پس از آغشته کردن با روغن سپس بگذارید با حرارت کم تنور روشن بماند. 5️⃣تحت هیچ شرایطی از روغن ماشین و یا هر وسیله دیگری برای آب بندی تنور استفاده نکنید 🌾🌾🌾🌾🌾 @Nanekhooshe
🤔گروهی روشنفکر نما با احیا نانهای سالم با آرد کامل که توسط آسیاب سنگی درست شود مخالفت می کنند. ⭕نمی دانم" از خود بیگانگی " و " خود فروختگی " تا چه حد است ولی " درمان " ندارد...
🏴از امام صادق علیه السلام نقل شده که فرمود: هر کس که خدا خیر خواه او باشد، محبت حسین (علیه السلام) و زیارتش را در دل او می اندازد و هر کس که خدا بدخواه او باشد، کینه و خشم حسین (علیه السلام) و خشم زیارتش را در دل او می اندازد. وسائل الشیعه، ج 10، ص 388، بحار الانوار، ج 98، ص 76🏴 التماس دعا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 امام باقر(علیه السلام) فرموده‌اند: «شیعیان در این روز به یکدیگر تسلیت بگویند و چه بهتر که با این جمله‌ها باشد:  عَظَّمَ اللّهُ أُجُورَنا بِمُصابِنا بِالْحُسَینِ عَلَیهِ السَّلامُ، وَ جَعَلَنا وَ إِیاکُمْ مِنَ الطّالِبِینَ بِثارِهِ، مَعَ وَلِیهِ الاِْمامِ الْمَهْدِىِّ مِنْ آلِ مُحَمَّد عَلَیهِمُ السَّلامُ.  بزرگ گرداند خدا پاداش ما را در سوگواریمان بر حسین(علیه السلام) و قرار دهد خداوند ما و شما را از خون خواهانش به همراه ولیش امام مهدى از خاندان محمّد(علیهم السلام). طوسی، محمد بن الحسن، مصباح المتهجّد و سلاح المتعبّد، ص 772، فقه الشیعه، بیروت، چاپ اول، 1411 ق.   التماس دعای فرج🏴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌نان سبوس دار نانی است که آردش کامل یا 7٪ باشد نه اینکه با ریختن مقداری سبوس زیر چانه ادعا کنیم نانمان سبوس دار است. ⭕ کسانی که روی شیشه مغازه می نویسند نان سبوس دار و اینگونه نان می پزند تخلف صنفی است.متاسفانه تقریبا تمامی نانوایی های سطح شهر که مدعی نان سبوس دار هستند به همین شیوه عمل میکنند. @Nanekhooshe
🌾انواع خمیر نان : 🌷خمیر تهیه شده با رب انار 🌹خمیر حاوی سبزیجات معطر 🌼خمیر تهیه شده با روغن بومی و زعفران 🏵خمیر تهیه شده با شیره توت با ارده 👈🏻در پست های بعدی نان تهیه شده با هریک از این خمیر رو تقدیم شما خواهیم کرد. @Nanekhooshe