eitaa logo
نان کامل خوشه
8.6هزار دنبال‌کننده
794 عکس
481 ویدیو
29 فایل
ارتباط با ادمین کانال و راهنمایی جهت آموزش پخت نان کامل مطابق با روایات اهل بیت علیهم السلام @Nanekhooshe14 آرشیو مطالب تلگرام https://t.me/Nanekhooshe
مشاهده در ایتا
دانلود
پخت نان هیزمی در تنور گلی👌🏻 🎯مواد اولیه آرد یک کیلو آب ۷۰۰ گرم خمیرترش ۱۴ روزه ۲۰۰ گرم نمک ۲۰ گرم ✴مدت استراحت ۸ ساعت ⭕وزن چانه ۱۰۰ گرم ❎مدت زمان لازم برای گرم شدن تنور حدود ۴۰ دقیقه ❇مدت زمان پخت هر نان حدود ۲ دقیقه @Nanekhooshe
بسم الله الرحمن الرحیم ✅ کارگاه آموزش پخت نان کامل مطابق با روایات اهل بیت علیهم السلام مکان: تهران ،شهرری دارالشفاء حضرت نرجس خاتون سلام الله علیها ⏰ زمان ❇کلاس تئوری پنجشنبه چهارم اسفندماه از ساعت ۱۰ الی ۱۲ظهر ✴کارگاه عملی پنجشنبه و جمعه ، چهارم و پنجم اسفندماه 📝 جهت ثبت نام با شماره 09102174564تماس گرفته شود یا در 👈 👉 به آیدی ذیل پیام ارسال فرمائید. @narjeskhatoon_313 👌جهت برقراری نظم و آموزش بهتر ، عزیزان بعد از ثبت نام در گروه های مشخص قرار خواهند گرفت و روز و ساعت کارگاه عملی به ایشان اعلام خواهد شد. . 🏩 ‏ دارالشفاء حضرت نرجس خاتون سلام الله علیها : https://maps.google.com/?q=35.591225,51.426426 🆔 https://t.me/daroshefaenarjeskhatoon313 📳 https://eitaa.com/daroshefaenarjeskhatoon313 @Nanekhooshe
بدون شرح (حتما پیشنهاد میکنم عکس و متن رو مطالعه کنید) ❌علم تجربی امروز بعد از کلی آزمون و خطا و با دستگاه پیشرفته و البته ایجاد خسارت های جانی و مالی به این نتیجه رسیده که : روند پخت، نوعی آنتی اکسیدان که با سرطان مقابله می کند در نان ایجاد می کند و مقدار این آنتی اکسیدان در کناره های نان ۸ برابر خود نان است. ❓چقدر این نتیجه علمی برام آشناست ؟ قبلا کجا دیدمش ؟🤔 امام رضا علیه السلام از قول پیامبر گرامی صلی الله علیه و آله و سلم می فرمایند : “چون نان میخورید از کنارش بخورید که برکت در کناره های نان است”.❤ عیون اخبار الرضا @Nanekhooshe
🤔نان خانگی روی اجاق گاز اشپزخانه همیشه خشک میشه ❓این سوالی هست که خیلی از اعضای کانال میپرسن ✅امروز به لطف اهل بیت علیهم السلام و اتکا به تجاربی که در این دو سال به دست آوردیم، یک نان کامل اون هم روی اجاق گاز آشپزخانه پختیم😎 ⭕اما روش پخت در واقع همان روش پخت نان تاوه ای (تابه ای) هست که در بخش هایی از کشور مرسوم هست. با این تفاوت که به جای زغال از شعله اجاق گاز و به جای ساج از ماهیتابه استفاده کردیم. ❇ترکیبات آرد یک کیلو آب یک کیلو(خمیر شل و مثل خمیر سنگک هست) نمک ۲۰ گرم خمیر ترش ۱۴ روزه حدود ۲۰۰ گرم مدت استراحت ۸ ساعت 🎯نحوه پخت ماهیتابه روی شعله بزرگ گاز که تمام سطح زیر ماهیتابه رو پوشش بده میذاریم و اجازه بدید تا حدود یه ربع تا بیست دقیقه با شعله خیلی خیلی خیلی کم داغ داغ بشه. حالا دست تون رو خیس کنید و مقداری خمیر حدود به اندازه یک مشت بریزد وسط ماهیتابه و مجدد دست تون رو خیس کنید و سعی کنید به طور یکنواخت خمیر رو کف ماهیتابه پهن کنید تا تقریبا همه سطح ماهیتابه رو پُر کنه. اجازه بدید حدود دو دقیقه با همین شعله کم نان پخت بشه سپس مرحله اصلی یعنی پخت روی نان رو آغاز میکنیم به این ترتیب که ماهیتابه رو تاکید میکنم ماهیتابه رو بچرخانید و اجازه بدید روی نان هم مستقیما در معرض شعله قرار بگیره و حدود یک الی دو دقیقه به همین حالت بماند تا روی نان هم طلایی و پخته شود و در نهایت ماهیتابه رو به حالت اول و طبیعی برمیگردونید و با یه کاردک یا کف گیر نان رو از ماهیتابه جدا کنید و تمام. @Nanekhooshe