نان سبزیجات
ترکیبی از سبزیجات و آرد کامل گندم وجو.زمان پخت 4 دقیقه.
@Nanekhooshe
#نان_کامل_چیست
#ترکیب_پیشنهادی_برای_نان_کامل
۳۱ مرداد ۱۴۰۰
🌾نان روغنی
ترکیبی از روغن محلی و زعفران و آرد کامل گندم وجو.زمان پخت 4 دقیقه.
@Nanekhooshe
#نان_کامل_چیست
#ترکیب_پیشنهادی_برای_نان_کامل
۳۱ مرداد ۱۴۰۰
14.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌾اقدامی متفاوت وجالب از یک روحانی در استان البرز👏
👌🏻تولید نان سنتی با هیزم و آسیاب سنگی
👈🏻شما هم می توانید در محله و شهر خود شروع کنید....
🌾تولید نان سالم در خانه برای خود، اقوام، و محله یک کار خانگی با برکت است.
مواد لازم: آسیاب سنگی، تنور گلی، آرد محلی ارگانیک یا دیم، نمک دریا، آب جوشیده یا آب چشمه
@Nanekhooshe
#مراکز_فروش_نان_کامل
۱ شهریور ۱۴۰۰
39.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😯حقایقی در این فیلم مشاهده خواهید کرد، که احتمالا شما را غافلگیر می کند.
1️⃣بخش اول
پس پیشنهاد میکنم حتما تا انتهای این فیلم که در سه بخش ارائه شده است را ببینید.
۵۶ ماده سمی که در نان وجود داره☠️
پروژه کاهش جمعیت جهان
❌۵۶ ماده سمی☠ که در #نان وجود دارد.😳
🙏🏻خواهش میکنم همین امروز پخت نان در خانه را آغاز کنید و در طی این فرایند هر زمان ،هر سوالی داشتید، ما در کنار شما هستیم.
@Nanekhooshe
#مضرات_نان_های_سفید_و_بازاری
۱ شهریور ۱۴۰۰
35.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😯حقایقی در این فیلم مشاهده خواهید کرد، که احتمالا شما را غافلگیر می کند.
2️⃣بخش دوم
پس پیشنهاد میکنم حتما تا انتهای این فیلم که در سه بخش ارائه شده است را ببینید.
۵۶ ماده سمی که در نان وجود داره☠️
پروژه کاهش جمعیت جهان
❌۵۶ ماده سمی☠ که در #نان وجود دارد.😳
🙏🏻خواهش میکنم همین امروز پخت نان در خانه را آغاز کنید و در طی این فرایند هر زمان ،هر سوالی داشتید، ما در کنار شما هستیم.
@Nanekhooshe
#مضرات_نان_های_سفید_و_بازاری
۱ شهریور ۱۴۰۰
47.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😯حقایقی در این فیلم مشاهده خواهید کرد، که احتمالا شما را غافلگیر می کند.
3️⃣بخش سوم
پس پیشنهاد میکنم حتما تا انتهای این فیلم که در سه بخش ارائه شده است را ببینید.
۵۶ ماده سمی که در نان وجود داره☠️
پروژه کاهش جمعیت جهان
❌۵۶ ماده سمی☠ که در #نان وجود دارد.😳
🙏🏻خواهش میکنم همین امروز پخت نان در خانه را آغاز کنید و در طی این فرایند هر زمان ،هر سوالی داشتید، ما در کنار شما هستیم.
@Nanekhooshe
#مضرات_نان_های_سفید_و_بازاری
۱ شهریور ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅علت اسپری آب روی چانه پهن شده قبل از ورود به تنور چیست؟
🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾
@Nanekhooshe
#نکات_و_تکنیک_های_مهم_پخت
۲ شهریور ۱۴۰۰
🌾انواع آردهاي توليدي در كشور عبارتند از:
1️⃣ آرد كامل با حدود حداکثر ۴ درصد سبوس گیری که حاوی جوانه .فیبر .املاح وویتامین است بدون رطوبت و با عمر یکساله
2️⃣ ارد ۷ درصد سبوس گيري شده ويژه نان قپي و سنگك که در آسیابهای صنعتی تولید میشود ولی فاقد جوانه است و به دلیل تزریق ۱۴ درصد رطوبت حین اسیابانی عمر ۲ ماهه دارد و زود دچار فساد میکروبی میشود.
3️⃣ آرد خبازي با ۱۲ درصد سبوس گيري ويژه نانهاي تافتون تنوری یا ماشيني .
4️⃣ آرد ستاره با ۱۸ درصد سبوس گيري ويژه نانهاي بربري، فانتزي کشور است ولی متاسفانه درحال حاضر همه نانهای سنگک کشور از این ارد مصرف میکنند تا نانشان خوشگل وجذاب ومشتری پسند شود و بتوانند قد نان را نیز بیشتر بکشند.
5️⃣ آرد نول با بیش از ۲۰ درصد سبوس گيري ويژه كيك و شيريني وماكاروني. که متاسفانه درخیلی از نانهای سنگک هم مشاهده شده و کنسرو نشاسته است وقند ان دوبرابر ارد کامل و۷درصد است
6️⃣ چندسالی است که از حاصل جمع ارد ۱۲٪ و ارد ۱۸٪ معدل گیری شده وارد ۱۵٪ متولد ! شده که یعنی سبوس گیری ( تهی سازی ارد) کاهش یابد ولی داخل کیسه ارد چیز دیگری مشاهده میکنیم!
⭕باسبوس گیری ۸۵ ٪ فیبر ،املاح، ویتامین دورریزمیشود.❌
@Nanekhooshe
#انواع_آرد
#مضرات_نان_های_سفید_و_بازاری
۳ شهریور ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤔چگونه عمر نان را افزایش دهیم ؟
در این فیلم به یکی از مهمترین نکات در افزایش عمر و کیفیت بعد از پخت اشاره شده است.👇
✅حتما پس از سرد کردن آن جهت بسته بندی هوای داخل بسته را تخلیه کنید.هرچند که بهتر است ابتدا نان را در داخل یک کیسه پارچه ای نخی قرار دهید و سپس کیسه پارچه ای را در داخل پلاستیک بگذارید،
❌ چراکه پلاستیک متاسفانه به دلیل مواد تشکیل دهنده اش ناسالم هست و اگر در تماس مستقیم با نان باشد باعث افت کیفیت آن می شود ولی به دلیل اینکه می تواند رطوبت طبیعی نان را حفظ کند از خشک شدن نان جلوگیری میکند.
@Nanekhooshe
#اهمیت_بالای_سرد_شدن_نان_بعد_از_پخت
۳ شهریور ۱۴۰۰
نان کامل خوشه
🌾فیلم آموزشی تهیه خمیر شماره دو(فیلم آموزشی دیگری از تهیه خمیر در کانال موجود می باشد) ❤(ترکیب آرد
✅فیلم آموزش تهیه خمیر ( شماره دو )
🌾فیلم آموزشی دیگری نیز در همین خصوص در کانال موجود می باشد.
۴ شهریور ۱۴۰۰
👌🏻راههای مقابله با آرد ضعیف چیست؟
آرد ضعیف علاوه بر کاهش کیفیت نان می توان یکی از مهمترین دلایل پاره شدن و اصطلاحا دررفتگی چانه هنگام پهن کردن باشد.
1️⃣کاهش آب خمیر (سفت تر کردن خمیر نسبت به دیروز)
2️⃣کاهش خواب خمیر (خواب از ۲ساعت به ۲۰ دقیقه)
3️⃣کاهش مخمر
4️⃣کاهش خمیر ترش
5️⃣افزایش نمک از ۴۰۰ گرم به ۶۰۰ تا۸۰۰ گرم برای هر کیسه
6️⃣سرد کردن آب مصرفی با یخ
7️⃣مخلوط کردن آرد ضعیف با آرد قوی
8️⃣کاهش سایز یا قد نان
(لازم نیست قدسنگک را به اندازه دیروز بکشیم یا تافتون را به اندازه دیروز پهن کنیم )
9️⃣کم کردن تعداد چانه خمیر
🔟تزریق حدود 10 کیلو خمیر سرکش(خمیر یک ساعت قبل) به خمیر جهت ریشه دار کردن خمیر جدید
و ...
✅تشخیص آرد ضعیف و یا قوی معمولا یا با آزمایش و یا به صورت تجربه حاصل از پخت به دست می آید.
@Nanekhooshe
#انواع_آرد
۴ شهریور ۱۴۰۰
✅این یک شبکه گلوتنی است. این خمیر پس از حدود ۲ ساعت استراحت می باشد که ور امده است و اصطلاحا لانه زنبوری شده است.
گلوتن یعنی چسب خمیر . شبکه گلوتنی خمیر مثل مفتولهای شبکه ای شده برای ارماتور بندی ساختمان است.هرچه ارد ما کم قوت و ضعیف باشد، این شبکه ها ضعیف تر شده وخمیر زودتر متلاشی می شود.
@Nanekhooshe
#انواع_آرد
#تخمیر_چیست_چه_اهمیتی_دارد
#نکات_و_تکنیک_های_مهم_پخت
۶ شهریور ۱۴۰۰