eitaa logo
ناردین کیک
26.8هزار دنبال‌کننده
382 عکس
86 ویدیو
9 فایل
زهرا احمدی دارای مدرک بین المللی و چندین سال سابقه کار همراهم باشید تا تجربیات و فوت و فن ها را با شما به اشتراک بگذارم ارتباط با ما @Nardin_Cake_Admin دوره های آموزشی @Education_Course نمونه کیک هنرجوها @Nardin_Learners تبلیغات @Nardin_Ads
مشاهده در ایتا
دانلود
49.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تقدیم نگاهتون 😍 نکته👇👇 💥حتما خمیرمایه تازه باشه، از جاهای مطمئن خرید کنید که خوب پف کند 💥دمای فرها متفاوت است و بستگی به‌ فر خودتون داره ولی معمولا دما 180 الی 200 درجه و زمان پخت 15 الی 25 دقیقه میباشد 💥بعد از ربع ساعت خمیرتون را باخلال دندان چک کنید، که اگر خمیر به خلال نچسبه پیتزا پخته شده آموزشهای بیشتر در👇 https://eitaa.com/joinchat/2662858817C0a91101e71
هدایت شده از ناردین کیک
وقتی اینها را درست میکردم یاد شمال و کوکی هاش 🍪 افتادم😋😋 فیلم آموزش 👇👇👇👇👇
هدایت شده از ناردین کیک
31.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم از آموزش کوکی 🍪 که قولش را بهتون داده بودم✌️ خیلی خوشمزه و راحته درست کنید و لذت ببرید😋 اندازه ی کوکی ها دلخواهه آموزش های بیشتر در👇 https://eitaa.com/joinchat/2662858817C0a91101e71
هدایت شده از ناردین کیک
41.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام و درود تقدیم شما عزیزان باگر کیک روزمادر😍 آموزش های بیشتر در👇 https://eitaa.com/joinchat/2662858817C0a91101e71
هدایت شده از ناردین کیک
هدایت شده از ناردین کیک
سلام برمادران سرزمینم روزتون مبارک 😍 آموزش های بیشتر در👇 https://eitaa.com/joinchat/2662858817C0a91101e71
مواد لازم👇 تخم مرغ ۱عدد شکر۳قاشق غذا خوری وانیل نصف قاشق چایخوری روغن۳قاشق غذاخوری بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری آرد ۱ پیمانه شیر دوسوم پیمانه نکته:تخم مرغ را آنقدرهم برنید که کف کند آموزش های بیشتر در 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2662858817C0a91101e71
38.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم آموزش این شیرینی خوشمزه و معروف 😃 نکات👇 استراحت مرحله دوم حتما لازمه. ضخامت خمیر موقع پهن کردن، نیم سانت باشه. این شیرینی مقدار شکر خمیرش کمه. اگه شیرین تر دوست دارید، میتوانید شکر بیشتری به خمیر اضافه کنید میتوانید کمتر از من خمیر را رول کنید(یک دور) ، تا شیرینی سبکتری داشته باشید. و اگه دوست دارید میتونید مغزی بیشتری داخل خمیر بریزید 😊 کمی شهد(شکر و آب جوشیده)اگر دوست داشتید وقتی شیرینی داغ است با برس روی آن بکشید اگر روی شیرینی طلایی نشد، کمی گریل را روشن کنید آموزش های بیشتر در 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2662858817C0a91101e71
✅ حتما این پنیر موزارلای فوق العاده را درست کنید. عالیه👌 خیلی هم آسونه😅 ⚠️ نکته :شیرباید خام باشه و اصلا جوشیده نشه از شیر پاستوریزه نمیشه استفاده کرد. حتما شیر محلی استفاده کنید. بعد از رسیدن دمای شیر به مقدار مذکور، حتما شعله را خاموش کنید اگر بیش از حد داغ بشه و به نقطه جوش برسه، تبدیل به پنیر صبحانه میشه و دیگه کش دار نمیشه. @Nardin_Cake
1.mp3
2.77M
❗️میدونم که خیلی ها به علت کمبود وقت یا عوامل دیگه براشون مقدور نیست که خودشون درست کنند. 👈 این صوت را مخصوص اونها آماده کردم. حتما گوش بدید.
کیک قلب معلق زیبای من❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام ناردین کیکی های عزیز شب تون خوش بمناسبت تولد خودم تقدیم نگاه زیباتون 😍 میهمان هام باورشون نمیشد این کیک باشه😉
هدایت شده از ناردین کیک
از املت ساده (تخم مرغ و گوجه) خسته نشدید😅 اینو امتحان کنید عالیه😍 آقای شوهر خیلی سورپرایز میشه😂 عضویت در کانال https://eitaa.com/joinchat/2662858817C0a91101e71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی از من سوال میشه که چجوری بدون فر کیک و شیرینی درست کنم این ویدیو تقدیم به شما عزیزان 🌹 زمان گذاشتن کیک در فر دست ساز ۴۵ الی ۱ ساعت ولی شیرینی همون ربع ساعت الی۲۵دقیقه بستگی به نوع شیرینی تون داره 😊 عضویت در کانال👇 https://eitaa.com/joinchat/2662858817C0a91101e71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی ترد و عالی میشه😍 حتما امتحانش کنید نکات👇 شهد بامیه نباید خیلی رقیق یا غلیظ (مثل عسل) باشه جوهر لیمورا باید خیلی خیلی کم بزنید وگرنه ترش میشه شهدتون💥 باید بین این دو حالت باشه، برای اینکه متوجه شوید غلظتش خوبه یا نه، وقتی که حباب روی شهدتون جمع شد کمی داخل یه ظرف دیگه بریزید و داخل یخچال بگذارید، اگر خودش را گرفت شهدتون خوب شده، و دیگه حرارت دادن نمیخواد 💥داخل خمیربامیه به همراه تخم مرغ ها یک قاشق از شهدتون اضافه کنید 💥وقتی خمیرتون را ماسوره زدید، روی خمیر باقی مانده پلاستیک بکشید که خشک نشه تا بشه دوباره استفاده کنید از آرد کیک پزی استفاده کنید اگر خمیر بامیه سفت بود(بخاطر کوچک بودن تخم مرغ ها وجنس آردها) می توانید ازتخم مرغ سوم استفاده کنید ولی تخم مرغ سوم را کامل نزنید کم کم اضافه کنید که خمیرتون شل نشه همه ی آن را اضافه نکنید اگه دقیق اجرا کنید عالی میشه عضویت در کانال👇 https://eitaa.com/joinchat/2662858817C0a91101e71
36.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام طاعاتتون مقبول درگاه حق 🙏 اینم آموزش زولبیا ترد و درجه یک👌 💥حتما از ماست سفت و بدون آب استفاده کنید 💥هنگام ریختن مواد داخل روغن، دایره های تو در تو ایجاد کنید خیلی سرخ نکنید وگرنه خشک میشه باید درحد متعادل سرخ شود همچنین باید نوارها اونقدر نازک نباشند که خشک بشه در جای گرم ۱ساعت یا ۱ساعت نیم استراحت کنه موقع ریختن مواد برای زولبیا داخل روغن حتما سر قیف خوب باشه که نازک بیرون نریزه که زولبیا نازک و خشک بشه و برعکس یکبار امتحان کنید بعد داخل روغن بزنید همچنین از بالاخمیر را نریزید که بهم نچسبه بلکه نزدیک روغن دستتون را بگیرید همچنین باید سریع عمل کنید که دایره های تو در تو خوبی ایجاد کنید امتحانش کنید حتما اما دقیق اجرا کنید💥 موقع افطار به یاد منم باشید 😊 عضویت درکانال👇 https://eitaa.com/joinchat/2662858817C0a91101e71