فرارسیدن عید نوروز ایرانی، همزمان با اول فروردین که ولادت سردار عزیز دلها شهید حاج قاسم سلیمانی و دانشمند عزیزمان شهید محسن فخریزاده است را به رهبر عزیزمان، خانواده شهدا و ملت شریف ایران تبریک عرض مینمایم.
إن شاء الله امسال سال ظهور باشه و همه مون در رکاب آقا باشیم.
https://eitaa.com/Nbadrlou_ir
32.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یاران روح الله
همیشه آماده شهادت هستند.
هر کس میخواهد جزو اصحاب تمدن ساز امام خامنهای (حفظه الله) باشد، باید اسلام را از دید ایشان ببینید.
🌐کانال ناصر بدرلو
@naserbadrlou_ir
امام صادق (عليه السلام):
إنّ اللّه َ تباركَ وتعالى غَيورٌ يُحِبُّ كُلَّ غَيورٍ.
اخداى تبارك و تعالى غيرتمند است و هر غيرتمندى را دوست مى دارد.
#شهید_غیرت
#شهید_حمیدرضا_الداغی
از امام باقر (علیه السلام) نقل شده که فرمود: جمعى از اسیران دشمن را به حضور رسول خدا(ص) آوردند. آن حضرت بنا به صلاح و مصلحت، دستور اعدام آنها را صادر کرد؛ ولى از آن جمع، یکى از آنان را آزاد کرد. وى که از رفتار پیامبر(ص) به شگفت آمده بود، پرسید: چرا مرا آزاد کردى؟
پیامبر خدا(ص) فرمود: جبرئیل به من خبر داد که تو داراى پنج خصلت هستى که خدا و رسولش، آنها را دوست دارند. آن خصلتهاى پنجگانه عبارتند از:
۱. غیرتمندى براى همسر و خانواده؛
۲. سخاوت؛
۳. نیک خُلقى؛
۴. راستگویى؛
۵. شجاعت.
وقتى که آن اسیر این مطلب را شنید، به حقّانیت دین پیامبر(ص) یقین کرد و اسلام آورد و با تلاش و ایثار توانست خود را به مراتب بالاى ایمان برساند. او سرانجام، در یکى از جنگها در رکاب پیامبر اسلام شهد شهادت نوشید.
خصال، شیخ صدوق، ج 1، ص 313.
🌐کانال ناصر بدرلو
@naserbadrlou_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ماجرای عکسی که از مراسم تشییع شهید حمیدرضا الداغی در شبکههای اجتماعی خبرساز شد.
🌐 کانال ناصر بدرلو
@naserbadrlou_ir
ناصر بدرلو
داستان سالم ماندن جسد شیخ صدوق (رحمت الله علیه) پس از گذشت بیش از ۸۰۰ سال! 👇👇👇👇
داستان سالم ماندن جسد شیخ صدوق (رحمت الله علیه) پس از گذشت بیش از ۸۰۰ سال!
ابوجعفر محمد بن علی بن حسین بن موسی بن بابویه قمی معروف به «شیخ صدوق قمی» و «اِبنِ بابَوَیْه» (زاده ۳۰۶ ـ درگذشته ۳۸۱) از علمای شیعه در قرن چهارم هجری قمری و از متخصصان علم حدیث بود.
این مرد مقداری از عمر خود را در زمان غیبت صغرا گذرانیده و به دعای امام زمان(عج) به دنیا آمده است؛ چون پدرش فرزند نداشت تقاضای فرزند کرد و حضرت امام زمان(عج) به او وعده دو پسر دادند یکی محمد که بزرگتر بود و دیگری حسین و هر دوی آنها از علماء و اخیار و ابرار بودند؛ بالأخص محمد (شیخ صدوق) که حاصل عمر او خدمات شایسته به تشیع و معارف اهلبیت بود.
آرامگاه شیخ صدوق، درگذر زمان به خاطر حمله مغولان و جنگهای خوارزمشاهیان و تیموریان و همچنین به علت حوادث مختلف چندین مرتبه خراب و ویران شد و سالها در زیر تودههای خاک پنهان شده بود، به گونهای که در زمان فتحعلی شاه در سال ۱۲۳۸ روی آن را کشتزار و باغی فراخ به نام «باغ مستوفی» پوشانده بود. ولی در آن سال باران زیادی بارید که بر اثر آن، سیل عظیمی آمد و تمام زمینهای کشاورزی و باغهای اطراف شهرری را آب فراگرفت و بعضی از مناطق را تخریب کرد؛ اطراف مقبره شیخ صدوق نیز فروریخت و شکافی ژرف در کنار آن پدید آمد. هنگامی که به اصلاح و مرمت این قسمت مشغول بودند، سردابی ظاهر شد که آب قسمتی از آن را تخریب کرده بود.
در پی این حادثه، واقعه عجیبی نیز اتفاق افتاد که تفصیل این واقعه را بسیاری در کتابهای خود مانند: سید محمدباقر خوانساری در کتاب روضات، میرزا محمد تنکابنی در کتاب قصص العلما، عبدالله مامقانی در کتاب تنقیح المقال، خراسانی در کتاب منتخبالتواریخ، شیخ عباس قمی در کتاب فوائد الرضویه و محمد شریف رازی در کتاب اختران فروزان ری و همچنین در مقدمه کتب شیخ صدوق، از جمله کتاب کمالالدین صدوق و مقدمه کتاب خصال صدوق، نقل کردهاند.
وقتی که برای بازرسی و جستوجو به آنجا وارد شدند، جسدی را مشاهده کردند که تمام اعضای بدنش سالم و تازه به نظر میرسید و هیچگونه عیب و نقصی در آن دیده نمیشد و با صورتی نیکو آرمیده بود! و هنوز اثر حنا بر ناخنهایش مشهود بود. ناخنهای یک دست را گرفته و ناخن دست دیگر را نگرفته بود، ریشش روی سینهاش ریخته شده بود و بدن چنان سالم و تازه است که چنین به نظر میآمد تازه از حمام بیرون آمدهاست و فقط رشتههای نخ پوسیده کفن که از هم گسسته شده بود در اطراف جسد بر روی خاک ریخته بود!
این خبر به سرعت در شهر ری و تهران پیچید تا آنکه به گوش فتحعلی شاه قاجار رسید. وی دستور داد سرداب را نپوشانند تا او شخصاً جسد را ببیند. شاه به همراه گروهی از علما و افراد سرشناس و صاحب نفوذ که در بین ایشان آقامحمد آلآقا کرمانشاهی و میرزاابوالحسن جلوه، حکیم گرانمایه آن روزگار و ملامحمد رستمآبادی و علامه سید محمود مرعشی نجفی (پدر آیتالله مرعشی نجفی) حضور داشتند، برای بررسی وضعیت در منطقه حضور پیدا کردند و وارد سرداب شدند و پس از سالم یافتن پیکر و تأیید اصل قضیه، برای شناسایی جسد، شروع به بررسی و جستوجو کردند. با جستوجو و بررسیهای انجام شده در سرداب، متوجه لوح و سنگ قبری میشوند که بر روی آن چنین نوشته شده است: «هذا المرقد العالم الکامل المحدث، ثقة المحدثین، صدوق الطایفه، أبو جعفر محمد بن علی بن حسین بن موسی بن بابویه قمی.»
پس از بررسیهای کامل و پیداشدن این سنگ نوشته و تأیید علما و امینان مردم، در صحت و شناسایی جسد شیخ صدوق، جای هیچگونه تردیدی باقی نماند، پس شاه دستور داد سرداب را بازسازی کنند، در آن را ببندند، حفره پدیدآمده را مرمت کردند و بنایی مناسب بر آن بسازند و به بهترین وجه تزیین و آینهکاری شود.
مرحوم آیتالله مرعشی نجفی کلامی را نیز در اینباره چنین بیان میدارند که:مرحوم پدرم، علامه سید محمد مرعشی نجفی میفرمودند: «من دست آن بزرگوار را بوسیدم و دیدم که تقریبا پس از نهصد سال که از مرگ و دفن شیخ صدوق میگذرد، دست ایشان، بسیار نرم و لطیف بود.
🌐 کانال ناصر بدرلو
@naserbadrlou_ir
اهمیت خواندن نماز تحیت رئیسجمهور در مسجد تاریخی اموی از آن روست که، جریان تکفیری و حامیان آن در تبلیغات خود از اقامه نماز جماعت در این مسجد پس از فروپاشی نظام سوریه به عنوان یک اقدام نمادین یاد میکردند؛ ولی اکنون رئیسجمهور ایران اسلامی به عنوان جریان پیروز مبارزه در این مسجد تاریخی حضور یافت.
🌐 کانال ناصر بدرلو
ایتا _ بله _ روبیکا _ روبینو _ ویراستی _ ویسکون
@naserbadrlou_ir