ــــــــــــــــــ☫﷽☫ــــــــــــــــــ
🦋 عقیله عشق (س) 🦋
📚✍کاری از نشر عقیله عشق علیها السلام
🔹دولت قبل که با کارنامه غیر قابل قبول خود در برجام، با شرطی کردن اقتصاد ایران، با وعده های دروغین و غیر عملیاتی اروپایی ها و آمریکا، شرایطی را بر اقتصاد ایران حاکم کرد که با گذاشتن ایران و اقتصاد آن در منگه و بلا تکلیفی، همگان را تا آنجایی چشم انتظار وعده هایی کرد که آثار آن بالمره، در اجرا نمایان و مشاهده نگردید بلکه بر تحریم های ایران روز به روز افزوده شد. لذا دولت و راهبرد سیاست خارجه آن و تکالیف حاکمیتی او، با شرطی شدن به اموری از طرف غرب و آمریکا، مسخ و مثل خمیری در دست غرب ورز داده می شد. با این رویه غلط، دولت پیشین تمام مهمات برنامه های سیاست خارجی و داخلی خود را از اولویت کاری خارج کرده بود تا این سند معیوب و مطروح را به نتیجه برساند، تا رضایت غرب و آمریکا از این معاهده خفت بار، که ذلت و خواری و التماس و خواهش را به راحتی می شد در حرف زدن دولت مردان قبل درک و احساس کرد، حاصل شود.
🔹در چنین شرایطی که اقتصاد ایران شرطی شده و اقتصاد مقاومتی و فرامین رهبری و سیاست های کلان نظام اسلامی از اولویت پیگیری و اقدام، خارج شده بود برعکس دولت در پی خوش خدمتی به غرب در حال اجرای سند ننگین و ظالمانه ۲۰۳۰ در نظام آموزش و پرورش ایران بود. در صورتی که رهبر انقلاب صراحتا مخالفت خود را بارها ابراز نموده بود چنانچه در یکی از فرمایشات خود می فرمایند: «عزیزان من! درست توجّه کنید؛ مخصوصاً مسئولین عزیز و محترمی که تشریف دارند، توجّه کنند. اینجا است که اهمّیّت سند ۲۰۳۰ معلوم می شود. لُبّ کلام و جان کلام در این سند ۲۰۳۰ که فصل مهمّی مربوط به آموزش و پرورش دارد، این است که نظام آموزشی باید سبک زندگی را و فلسفهی حیات را بر اساس مبانی غربی به کودک بیاموزد؛ این آن لُبّ کلام در سند ۲۰۳۰ است. یعنی چه؟ یعنی جنابعالی، انسان متدیّن و علاقهمند به کشورتان، علاقهمند به آیندهتان، در کلاس درستان سرباز برای غرب درست کنید. این که روی سند ۲۰۳۰ این قدر اصرار دارند و کار می کنند، آشکار و غیر آشکار سعی می کنند این را تحکیم کنند بر مناسبات کشورها از جمله کشور ما، این معنایش این است؛ چون دستورات و توصیهها و نکات اصلی موجود در این سند برای آموزش و پرورش این است که آموزش و پرورش باید جوری مناسبات فکری شاگردان را تنظیم کند که فلسفهی زندگیشان، اساس زندگیشان، مفهوم حیات در نظرشان، طبق تفکّر غربی باشد».
🔹در اثر پیگیری فراوان دولت روحانی، FATF به مصلحت نظام کشانده شد تا از این نمد کلاهی برای دولتش درست کند در حالی که برگه های برجام در دست ترامپ پاره پاره و به دست باد سپرده شده بود. اما دریغ از ایران و ایرانی... اگر رئیس دولت قبل، با پرسشی در رابطه با عملکرد خود مواجه می شد، در پاسخ یا می گفت من هم مثل بقیه مردم، صبح جمعه متوجه گرانی شده ام، یا اینکه منتقدان را با بی اخلاقی و لفاظی در سخنرانی های عمومی خود، با الفاظی مثل: «کمسواد، افراطی، کاسب تحریم، بیشناسنامه، دنیاندیده، مستضعف فکری، بزدل، تخریبگر، بروند به جهنم، منتقدان فاسد، عقب مانده، عصر حجری، هوچی باز و...» تحقیر و مورد هجمه قرار می داد.
🔹بنگاههای تولیدی روز به روز حالشان بدتر و از چرخه اقتصاد و تولید کنار زده می شدند. فروش نفت و درآمد ارزی ایران به پایین ترین سطوح خود رسیده بود و جواب گوی هزینه های دولت و اقتصاد ایران نبود به طوری که در شب واریز یارانه های نقدی به مردم، شب غم و اندوه دولت برای تامین منابع آن بود چنانچه وزیر اقتصاد وقت، آقای علی طیب نیا می گوید:«دوشنبه شب قرار است یارانه های نقدی واریز شود و چنین روزی برای ما «مصیب عظما» است، زیرا با این شرایط درآمدی، باید پرداختهای نقدی یارانه ها را انجام دهیم و این از مشکلات جدی ما در این دولت بوده و هست».
🔸کتاب خادم الرضا علیه السلام
💙━━━━━━◈✧ ✧♡لینڪ♡♡
https://eitaa.com/NashrAghilehEshgh
ــــــــــــــــــ☫﷽☫ــــــــــــــــــ
🦋 عقیله عشق (س) 🦋
📚✍کاری از نشر عقیله عشق علیها السلام
🔹یکی از بهترین حمایت هایی که دولت قبل از مردم کرد، دادن وام یک میلیونی به مردم ایران بود و این بود هنر نمایی دولتی که دست آورد او شده بود روزانه فوتی بالای هفتصد و پنجاه ایرانی و شکستن کمر اقتصاد خانوار ایرانی. لذا با این حمایت های ناچیز و محقرانه، مردم نمی دانستند به فکر حفظ جانشان باشند یا کسب لقمه ای حلال که سر سفره زن و بچه خود بگذارند.
🔹دولت روحانی در پایان هنر نمایی ریاست خود، وقتی که خزانه را تحویلِ دولت سیزدهم داد، ته خزانه را حسابی جارو کشیده بود. و چیزی برای دولت بعد نمانده بود بلکه دولتش با کسری بودجه مواجه بود و این بخشی از میراث دولت دوازدهم برای دولت بعدی بود. محمود واعظی رئیس دفتر حسن روحانی در نامه ای به دکتر نوبخت، در تاریخ ۱۴۰۰/۰۵/۰۹ چنین می نویسد: « نامه شماره ۱۹۴۶۵۳ مورخ ۱۴۰۰/۰۴/۲۸ جناب عالی با موضوع درخواست « پرداخت مبلغ مورد اشاره نزد خزانه به منظور تکمیل و بهره برداری از پروژه آبرسانی به آبیک» که تصویر آن به پیوست ارسال می شود. به استحضار ریاست محترم جمهوری رسید، پی نوشت فرمودند: « همه موجودی خزانه براساس در خواست های جناب عالی تخلیه شده است. موجودی وجود ندارد».
🔹سید ابراهیم مصمم بر موفقیت در انتخابات بود و بر شرایط شکننده حاکم بر ملت و اقتصاد، کاملا واقف بود و می دانست که کشور تا کجا از مسیر اصلی فاصله گرفته است، و باید به ریل انقلاب برگردد.
🔹در مناظرات بین رقبای خود، اخلاق اسلامی را رعایت و حرمت دیگر نامزد های انتخابات را با کمال ادب و احترام نگه می داشت.
🔹ایشان که هدف و شعارش، مبارزه با مفاسد بود، قرار نبود با بی اخلاقی ها، در آن جهت حرکت کند. بلکه محفوف به حیاء و ادب بود و آنچه از برنامه های خود، و هدف از آمدن و حضور خود در انتخابات لازم بود را با مردم ایران در میان گذاشت و مردم ایران نیز او را با آرای بالای قریب به هجده میلیون، از مجموع تعداد آرای قریب به بیست و نه میلیون، به ریاست جمهوری اسلامی ایران انتخاب نمودند.
🔸کتاب خادم الرضا علیه السلام
💙━━━━━━◈✧ ✧♡لینڪ♡♡
https://eitaa.com/NashrAghilehEshgh
ــــــــــــــــــ☫﷽☫ــــــــــــــــــ
🦋 عقیله عشق (س) 🦋
📚✍کاری از نشر عقیله عشق علیها السلام
🔹دولت حسن روحانی، از یک تیم اقتصادی و سیاسی برخوردار بود که سالیانی قریب به بیست و پنج سال در دولت هاشمی، خاتمی و دولت خودش، پست های مدیریتی داشتند.
🔹در تعریف کارنامه تیم اقتصادیِ روحانی که با دولت مرحوم هاشمی و خاتمی همفکر و همجهت بود، همین بس که او در بازار ارز، سکه، خودرو، بورس، مسکن و... شواهدی دال بر جهش البته در نقدینگی، تورم و رکود و... وجود دارد و قابل اثبات است. و نیز میراثی از ناکارآمدی و ترک فعل ها، که برای دولت های بعدی به ارث گذاشته شده بود. روحانی! وعده داده بود که در صد روز اول دولتش، اقتصاد ایران را متحوّل می کند و چنین گفت که: «راهحلهای کوتاه مدت یک ماه و ۱۰۰ روزه برای حل مشکلات ومعضلات اقتصادی، اجتماعی و سیاست داخلی و خارجی در دولت تدبیر و امید پیش بینی شده است که با این برنامه ما میتوانیم در یک فرصت کوتاه شاهد تحول اقتصادی باشیم» اما بعدها، تحوّل را به گزارش صد روزه تقلیل داد:«مگر کسی عقل نداشته باشد که بگوید ۱۰۰ روزه مشکلات را حل میکنم. این دروغ بزرگی است که برخی آدمهای مخرب آن را تکرار میکنند» و نهایتاً گفت که گزارش منظورم بوده است:«من در ایام تبلیغات انتخاباتی، به مردم بزرگ ایران وعده داده بودم که علاوه بر برنامه چهارساله دولت تدبیر و امید، برنامه کوتاهی هم برای یک دوره ۱۰۰ روزه داشته باشم و در پایان ۱۰۰ روز کار دولت، عملکرد دولت را در طول آن ۱۰۰ روز، به ملت عزیز گزارش دهم».
🔹وزیر امور خارجه او آقای ظریف، در تکلم زبان خارجه مسلّط و مثال زدنی بود. اما مشکلی که داشت نمی توانست ذوق زدگی خودش رو جلوی رجال سیاسی اروپایی و آمریکایی حفظ کند، بنابراین همیشه لب های مبارکش در چنین حالتی پُر از خنده بود و کنترل لبخندهای او، در چنین مواقعی از محدوده قدرت او خارج بود! اما در عین حال او اهل چهره در هم کشیدن برای خودی ها بود! دولت مردان، به جای اینکه نگرانی منتقدان برجام را پاسخ قانع کننده دهند، با مغلطه های سیاسی، برجام را زیر نظر رهبری قلمداد می کردند که گویی تصمیم گیر نهایی رهبر انقلاب است. در شرایطی که رهبر انقلاب خطوط قرمز نظام را برای آنان تعیین کرده بود، که اجرا نشد و الا برجام به چنین سرنوشتی مبتلا نمی شد.
🔹امضای برجام، سبب اجرا و تعلیق تحریم ها بالمره نشد. از طرف ایرانی، اراده عمل به برجام بود، گویا عمل به سند برجام برای روحانی واجب شده بود اما این سند ایرادش این بود که گرچه عمل به برجام برای آقای ظریف و حسن روحانی، واجب شرعی! شده بود اما برای رئیس جمهور بعدی آمریکا، تعهد و الزامی در کار نبود و می توانست راحت آن را معدوم و از دستور کار خارج کند و کرد! با این تفاوت که آمریکا و غرب این قدرت را داشتند که طرف ایرانی را، مضحکه و مجاب به اعمال برجام و عدم نقض مفاد آن کنند، به حدی که روحانی تکلیفش با خود و دولتش روشن نباشد تا چه برسد به اقتصاد ایران و معیشت ایرانیان. بگذریم که مجلس سنای آمریکا در تاثیر گذاری و پذیرش یا عدم پذیرش برجام، جدای از خروج ترامپ، برای خودش دولتی مستقل بود. و روحانی و دولتش را در یک دور باطل قرار داده بودند، که با وعده های سر خرمن اروپایی ها، انتهای آن جنون سیاسی و مسخ دولت روحانی بود. تا اینکه مجلس انقلابی، قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها را تصویب کرد و سِحر شدن دولت روحانی، تمام و باطل شد؛ هر چند آثار آن در افکار طلسم شده حامیان برجام، بروز و ظهور می کند و خواهد کرد.
🔹با شجاعت مجلس انقلابی، و تصویب قانون اقدام راهبردی، حسن روحانی و دولتش، خودشان را میان دو الزام یافتند، یا باید از حمایت و عمل بدون دلیلِ یک طرفه از برجام دست بر می داشتند یا به قانون اقدام راهبردی مجلس عمل می کردند؛ لذا اعتماد بنفس کاذب دولت حسن روحانی از بین رفت و آب در گلوی دولت، خشک گردید. و چون برجام را سندی پاره و مچاله در دست ترامپ یافتند و دیپلماسی التماسی قدرتی برای چانه زنی نداشت، بنابراین هم جهت با الزام مجلس، برای دفع شیطنت غرب و آمریکا حرکت کردند و این باعث شد مسیر تنفس اقتصاد ایران، باز شود. هر چند دولت حسن روحانی تعلق او به برجام به حیثیت آنان آسیب زد و تا آخر دولتشان حرکتی برای تعامل با دنیا و اقتصاد نکردند. اما بازنده واقعی در برجام نهایت مردم ایران و معیشت آنان بود.
🔹سید ابراهیم در چنین شرایطی، به قناعت روحانی در فروش دویست هزار بشکه نفت اکتفاء نکرد، و آن را به فروش قریب به دو هزار بشکه نفت در روز ارتقاء داد و به ارتباط با سایر کشورها با اولویت همسایگان، اقدام و به دیپلماسی التماسی در راستای صیانت از حقوق ملت ایران، خط بطلان کشید تا اینکه دشمنان به آنچه تعهد داده اند وفا کنند؛ و این امر تا کنون محقق نگردیده است.
🔸کتاب خادم الرضا علیه السلام
💙━━━━━━◈✧ ✧♡لینڪ♡♡
https://eitaa.com/NashrAghilehEshgh
ــــــــــــــــــ☫﷽☫ــــــــــــــــــ
🦋 عقیله عشق (س) 🦋
📚✍کاری از نشر عقیله عشق علیها السلام
🔹با به قدرت رسیدن شهید سید ابراهیم رئیسی باید گفت که: «در تاریخ دولتهای بعد از انقلاب، هیچ رئیسجمهوری بهاندازه آیتالله رئیسی میراثدار مشکلات، ضعفها و کاستیهای برجایمانده از دولت پیش از خود نبوده و شرایط هنگام تحویل دولت آنقدر سخت بود که بسیاری از شاخصهای کلان اقتصاد ایران در وضعیت بدی قرار داشت و بسیاری از چالشهای اقتصادی مانند کسری بودجه، کاهش ارزش پول ملی و تورم بالا ماحصل هشت سال سیاستگذاری نادرست و ناکارآمدی بود».
🔹در طول دوره ریاستجمهوری سید ابراهیم، کشور فقط حدود یک سال و نیم به صورت مستقیم و غیر مستقیم درگیر اغتشاش و ناامنی توسط بدخواهان، دشمنان و خائنان به اسلام و قرآن و ایران شده بود که خسارات های جدی به اقتصاد ایران و روابط خارجی ایران وارد کرده بود.
🔹ایشان اهل دعوای سیاسی و کاشتن بذر نفرت و تعصب در بین مسئولان و مردم جامعه نبود، بیشتر مرد عمل بود. به حاشیه ها و سنگ اندازی ها، توجهی نداشت. خود را خادم ملت و سرباز ولایت می دانست. هیچ گاه در طول دوره ریاستجمهوری خود چیزی نگفت که احترام و حرمت ولایت و جایگاه آن شکسته شود، و هیچ وقت به خود اجازه نداد که مردم ایران را ناامید و ته دل آنان را خالی کند.
🔹با مجلس و دیگر قوای نظام، احترام و نقش سازنده ای داشت، و به خود اجازه تعدی به دیگر جایگاه های تصمیم گیری کلان نظام را نمی داد.
🔸کتاب خادم الرضا علیه السلام
💙━━━━━━◈✧ ✧♡لینڪ♡♡
https://eitaa.com/NashrAghilehEshgh